Muusikoiden.net
24.04.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 34 - äänestys
1
Krice
07.11.2010 21:14:22
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

10 osallistujaa eli 6 pistettä jaossa.

Äänestysaika perjantaihin 12.11. klo 21.11 asti.
 
ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
_
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
3-4 osallistujaa: 5 pistettä
5-15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Puolikkaita pisteitä ei jaeta.
_
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
Taustan maksimikesto 1 minuutti.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
_
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Raskaan musiikin sooloskabojen jälkipyykki -threadiin, ei äänestyshreadiin.
_
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
_
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen Raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.
 
Osallistujat:
 
hevikukko: http://dl.dropbox.com/u/2993774/Ras … %20soolottelu%2034.%20hevikukko.mp3
arppah8: http://maihinnousu.net/s/9575
Krice: http://koti.mbnet.fi/paulkp/guitar/mp3/Krice_heavy34.mp3
Tonski: http://maihinnousu.net/s/9607
Johann Onn: http://maihinnousu.net/s/9612
Soma city ward: http://batman.jamk.fi/~e0910/Raskaa … 034%20soma%20city%20ward%20edit.mp3
Uhosakke: http://maihinnousu.net/s/9655
cr4b: http://maihinnousu.net/s/9662
-KK-: http://maihinnousu.net/s/9668
aalataur: http://maihinnousu.net/s/9674
 
Tonski
08.11.2010 13:46:05
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hevikukko - Parhaita sooloja mitä oon sulta kuullut, tuli oikeesti välillä Petrutsi mieleen:D 2p. (oli pakko nipistää piste ArppaH:lle)
 
Krice - Loistavaa vetelyä alussa, muutenkin eheä veto! Loppupuolella olis voinut tulla jotain vivahteikkaampaa ja rytmisesti rikkaampaa, mutta perusvarma rykäsy 2p.
 
ArppaH - Loistavaa, alku pelas tosi hyvin ja soundi oli hyvä, akustinen oli hyvä veto tohon väliin. 2p.
 
Ja pikkusella välillä pistemiehiin:
 
aalataur - Hyvää likkiä paikoiten, ja täpit toimii kuten aina, yllättäen oli välillä vähän leikkaaliimaa-menetelmällä tehdyn kuuloinen.
 
Soma city ward - Rytmisesti tää oli jotenkin vammanen?? Siis se jotenkin soljui siinä rytmin välissä tää veto, mutta tämä olis kaivannu siihen sekaan välissä rytmiikan sisään palauttamista, niin se olis muistuttanut kuuntelijalle että ai joo näinhän tämä jätkä vetikin:D Linjat tuntuu olevan välillä semmosia, etteivät oikeen tähtää mihinkään, muutama hyvä likki oli kyllä seassa, mut fraseeraukseen kiinnittäisin huomiota.
 
Johann Onn - Jännä saundi:D Särökitaroiden pamahtaessa mulle ei maistunut oikeen tuo trioli näin tasajakoisen taustan päälle, jotenkin hämmensi minua syvästi, tuhosi maailmankuvani ja annihiloi olemassaoloni täysin. Ei kuitenkaan mikään huono veto, mutta ei jäänyt pahemmin mitään mieleen, eikä tullu jälestä semmosta fiilistä että haluaisin kuunnella uusiks.
 
uhosakke - Lisää varmuutta tatsiin! Älä anna nuottien kuulostaa siltä, kun et ihan tietäis että pitäisköhän tässä soittaa näin vai.. en mä nyt uskalla pelaan varman päälle. Vähän pidempiä fraaseja olis voinut olla, mutta ihan okveto.
 
-KK- - Aika jees soundi, vibrato pelaa hyvin ja nuotit tulee varmasti. Muutamassa kohtaa olisi voinu valita jännempiä nuotteja taustan vastapainoksi, mutta täähän oli hyvä veto!
 
cr4b - Tosi varma tatsi ja venyttelyt sekä vibrato toimii tosi hyvin. Tämä piti kuunnella muutamaan otteeseen, jossain kohtaa olis ehkä kaivannu kivempia linjoja mutta tosi hyvällä otteella vedelty soolo ei sinänsä jättäny ees kylmäksi tästä "puutteesta" huolimatta. aalataurin vedon kanssa pisteille päässeiden jälkeen olis ollut ehdokkaana.
 
--
hevikukko 2p.
Krice 2p.
ArppaH 2p.
 
Tulipa kusipäisen suoraa palautetta.. menkööt.
 
http://www.youtube.com/watch?v=hZi0IHX1Wgg
Soma city ward
08.11.2010 19:10:39 (muokattu 08.11.2010 19:13:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tehääs tämmöinen linjaus pisteiden suhteen, koska mulla oli selkeä suosikki, mutta muuten oli aika tasaista.
 
2p ArppaH. Toi akustinen alku toimi kyllä tosi maukkaasti ja loppukin oli hyvin vedetty ja ihan kivoja linjoja tipahteli eli kokonaisuus oli hyvä. Hivenen meinas loppua kohden hiipua eli joku pikku kohokohta sinne hännille niin ois ollu varmaan 3 bongoo.
 
1p Hevikukko. Täähän oli hyvä veto kanssa kokonaisuudessaan. Tosin hivenen liian pitkään jatkui alussa toi himmailu. Puolet soolosta meni tolleen volumea hivelöidessä.
 
1p Krice. Paremman soundin, kun sais niin olis aika mukavata kuunneltavaa. Nuottivalinnoista tykkäsin kyllä ja tatsikin ihan ookoon kuuloinen. Ei isompaa moitittavaa.
 
1p Tonski. Toi alkupuolisko oli hyvän kuuloista melodiaa vaikka vähän töksähtelikin pikkailut välillä. Toisesta osiosta voikin päätellä, että Marco Sfoglia on kuunneltu. Aika suoraan heitetty eräs soolonpätkä LaBrien lätyltä. Tietoinen laina?
 
1p Aalataur. Toi alku oli ilahdattuvasti vähän erilainen, kun yleensä se on sulla koko soolo sitä paahtamista mitä toi jälkimmäinen puolisko edusti. Vähän vielä kun kehittää tuommoista "melodisempaa" lähestymistä, niin tulee vielä vahvoja kokonaisuuksia tulevaisuudessa. Loppu olikin vähän irtojuoksutuksilla täytetty.
 
Loppuja en jaksa tällä kertaa kommentoida erikseen, vaikka jeppis-kamaa oli muutkin soolot. Menkööt vaikka sen pikkiin, että on ollut liian pitkä päivä.
 
That's right, I said it, I meant it, I'm here to represent it. -Hank Moody
arppah8
08.11.2010 20:46:55 (muokattu 08.11.2010 20:49:17)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Silleen vaikea arvostella näitä vetoja kun aika paljon samantyyppistä matskua oli usealla. Mutta yritetään.
 
Hevikukko - Alussa kivaa vola/dilsaleikittelyä. Sitten vähän hajoaa, ei oikein pysy kasassa ja pari väärää ääntäkin eksyy mukaan.
 
Krice - Tämä pysyy ihan hyvin kasassa, joskin hieman mitäänsanomaton. Soundi vähän riipii.
 
Tonski - Taas volaleikkiä. Soolossa selkeä rakenne (se juttu kompin lähtiessä jatkuu ehkä vähän liian pitkään) ja lopussa kiva pyrähdys. Pientä hapuilua mutta so not.
 
JohannOnn - Tässäkin ihan kivasti rakennettu soolo, eri osat vaan eivät tahdo yhdistyä sulavasti. Benditkin vähän sinnepäin ja jos haluaa tuplata soolon, siihen tarkkuuteen voisi panostaa. Tai sit ottaa Iommi-lähestymistavan :)
 
Soma city ward - Tämä myös ihan hyvin rakennettu soolo. Pari väärää nuottia eksyy sekaan.
 
Uhosakke - Tässä oli hyvä soundi ja mukava rakenne. Lopussa vähän levähtää käsiin.
 
Cr4b - Tässä oli paljon hyviä ideoita, jotka tosin eivät yhdistyneet parhaalla mahdollisella tavalla eli hieman tökkii.
 
-KK- - Tosi häiritsevä toi stereosoundi kun se tulee kaikkialta eikä yhdisty taustaan. Muuten itse soitto rullaa taustan kanssa kivasti ja hyviä juttuja.
 
Aalataur - Alku lähtee komeasti, sitten tulee hassu mietintätauko jonka jälkeen rakenne vähän hajoaa. Paljon hienoja juttuja kuitenkin ja teknisesti hyvä.
 
Tonski 2p.
Aalataur 1p.
-KK- 1p.
Uhosakke 1p.
Cr4b 1p.
 
Time oli ongelmana aika monessa vedossa joka pistää mulla korvaan tosi helposti (t. wannaberumpali ja lähes atomikellojen kanssa soittanut :). Puhtaimmin paperein tästä selvisivät Tonski ja Aalataur sekä varauksella Krice sekä -KK-. Toiseksi mä koen soolon aina "sävellykseksi" enkä likkikokoelmaksi, sen pitää rullata. Tonski selvisi tässä mun korvaan parhaiten, siksi selkeä ykkönen.
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
hevikukko
09.11.2010 01:35:12 (muokattu 10.11.2010 10:09:55)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arppa8: Nätti agoustic osio alussa. Täppinki meni nappiin ja muutenkin kivan pehmoinen ja säröinen soundi. Soolo oli värikäs ja harkittu alusta loppuun ja likit meni aikasta puhtaasti omasta mielestäni. Soitossa pitää olla elävyyttä kuiteskin vähän, Live! Pikkuinen epävire kuului kielistä, mutta ei pilata tunnelmaa eihän =) 1P
 
Krice: Soundi hiukan treblekäs. Kuulosti kuin olis testannut uusia kieliä ja miten ne wörkkii, mutta nuotitus teki hyvät puolensa alussa ja ihan lopussa. Soolo oli aika laiska kokonaisuudessaan. Hyvää soittoa, mutta ihan kuin raflan jälkeen grillillä, nakki suussa. =) Älä loukkaannu! On parempaakin sulta kuultu, jatka hyvä miäs vetojas täys meininki päällä! Tällä kertaa oli peruskauraa, ilman kummempia värejä. "Olimpas tuhma :/"
 
Tonski: Hieno alku ja hillitty. Alku bendaukset meni hiukan ohi lopussa. Keski-likki oli mainio komppina ja soolona, yhdistelmä + . Lopetus oli pikainen mutta hyvä nopia likki. Hiukan män pari nuottia pilkun**ssinassa ohi...ei huomaa kuiteskaan. 1P
 
Johann Onn: 2/4 osaa aika pirun toimivaa soittoa mutta, 2/4 osaa meni hirsille. Soitit melkoisen Karvaan alun ja sitten kivaa ajallaan olevaa komppimaista tykytystä. Keskellä menit hiukan paremmin mutta aika dry vetäsy. Alun Chorus ei ollut huono, vaan piriste soololle. Lopussa hyvä pikkaus, teki parhaan suorituksen soolosta nuotteineen.
 
Soma city ward: Hiukan epävireinen taustaan nähden. Likit olivat hienoja alussa ja lopussa. Soitto oli ihan nastaa kuultavaa ja tykkäsin otteestas koko soolon ajan. Likit toimi aika hyvin ja jokainen pyräytys oli värikäs. Taustaan nähden hyvä koknaisuus. 1P
 
Uhosakke: Alku on pehmeä mutta hiukan laiska. Kun särö alkaa rallattaa, soitit vissiin kokoajan kaulamikillä. Laita talla-asentoon välissä ja vedä piikit kunnolla talla-asennossa, kun kerran noi pehmiä ääninen särö käytössä. Nuotitus oli loistava koko 99% alusta loppuun, paitsi viimeinen nuotti joka meni jonnekin..... Hyvä!!
 
cr4b: Ok soundi ja ote! Likit meni nappiin, mutta ajoitus hiukan tökkää. Paras veto mun mielestä nuotillisesti, ei voi mitään. 2P
 
-KK-: Hieno soitto kaikinpuolin!! Kuin cr4b, mutta eri tavalla =) Soitit pehmeesti koko homman, mutta hiukan empi bendaukset mäkeen alussa.
 
aalataur: Aika kova soundi ja vaativia vetoja kauttaaltaan. Keskeltä paras, täppeineen. Täp, oli pimeen liukas. Ehkä olis voinut olla hiukan kevyempi tähän pohjaan. Vedit täysillä ja tunteella, olit ihan highwayllä :D 1P
 

 
Karkea äänestys ja pirun vaikea muuttaa sanoiksi.
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
Krice
09.11.2010 19:58:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3p: -KK- - vähän epätasainen, mutta kokonaisuus toimii hyvin
2p: Aalataur - teknisesti ihan hyvä, mutta soolo ei vaikuta istuvan taustaan kovin hyvin, ikäänkuin vedetään ihan omaa juttua
1p: arppah8 - kiva akustinen intro, loppuosa ei niin hyvä
 
aalataur
09.11.2010 20:58:40 (muokattu 09.11.2010 20:59:53)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kukko: Hienoa jälkeä ton volume swellien jälkeen. Lopussa pirun hyvä toi rypistys. 3
Arppah: Toimiva intro kyllä. Hyvät täppinkit perään. Loppumetreillä vähän vääntö hiipui 2
KK: Hyvä alku! muutenkin ihan jeppis.. vähän jäi hiljaselle taustaan nähden loppu 1
 
Muitakin oli hyviä kuten aina.. Soma city vs. KK -tilanne oli... Nyt kävi näin. Sori lyhyet arvostelut, kiirus.
 
http://hikipedia.info/wiki/Tilutus
-KK-
09.11.2010 23:12:51 (muokattu 09.11.2010 23:14:39)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arppah8 3p Alussa nätit piezo-näppäilyt, lopussa kunnon revittelyä hyvällä soundilla.
Tonski 2p Hyvin lähtee liikkeelle swelleillä, loppu menee aavistukseen komppauksen puolelle, teknisesti oivaa matskua joka tapauksessa.
Krice 1p Alussa parasta matskua, loppuosa jää vähän tasapaksuksi.
 
Uhosakke
10.11.2010 15:11:18 (muokattu 10.11.2010 15:12:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hevikukko: Loppu oli huikee! Alku ei niin toiminut mulle. 2p
 
Arppah: Akustinen sopi hyvin alkuun ja loppu oli kans hyvä! 2p
 
Tonski: Ehjä soolo, mutta ois voinu vähän enemmän revitellä lopussa. 1p
 
Cr4b: Suht ehjä suoritus. Loppu oli kiva! 1p
 
Kiitos palautteesta!
 
Johann Onn
12.11.2010 04:34:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p - Krice
1p -Tonski
1p - aalataur
1p - Hevikukko
1p - arppah8
 
cr4b
13.11.2010 10:58:31 (muokattu 13.11.2010 10:59:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aalataur: Kivoja arpeggioita, hyvän kuuloisia tiluja ja hyvä soundi. 2p
 
-KK-: Alkoi tosi hyvin, mutta lässähti heti kun säröosuus alkoi.
 
arppah8: Alun näppäily soitettu paremmin kuin taustassa, ja nylonkielinen kuulostaa hienolta. Loppuosuus kanssa hyvän kuuloista. 2p
 
Johann Onn: Selvästi tunnistettava yhtenäinen tyyli näissä sooloskaboissa. Aika rock. Soundi on kuitenkin aika tunkkainen, ja bendit kuulostavat vähän epävireisiltä.
 
Krice: Vähän turhan paljon tasaisia 8-osia tai 16-osia. Soundi aika riipivä.
 
Soma city ward: Mielestäni ihan hyvä ja vaihteleva soolo. Alussa soolo on vähän irti taustan timestä jotenkin. Voisi vaihtaa mp3-tiedoston metadatan, että kukaan ei erehdy soittajasta.
 
hevikukko: Pari epäpuhdasta säveltä, muuten tykkäsin melodioista ja kokonaisuudesta. Etenkin alun soitto on tunnelmallista, ja laukkariffin päälle tuleva eka licki kuulostaa jännältä. 2p
 
Tonski: Hyvän kuuloinen vibrato. Pari ekaa lickiä kuulostavat mielenkiintoisilta, mutta loppu tylsä.
 
uhosakke: Hyvä perussoolo, mutta melodioita voisi terästää vähän tunnetta nostavammiksi. Jostain syystä tuli Maiden mieleen.
 
If I played that any faster, your minds would blow up, 'cos I'm so amazing. I'm the best.
Krice
13.11.2010 16:24:11
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tulokset:
 
arppah8 - 16
hevikukko - 11
Tonski - 8
Aalataur - 8
Krice - 6
-KK- - 5
cr4b - 4
Soma city ward - 1
Uhosakke - 1
Johann Onn - 0
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti