Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roots-skaba 151 äänestys
1
stratomaster
21.10.2010 21:17:19 (muokattu 22.10.2010 20:37:29)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tähän skabaan saatiin 18 vetoa, joten 8 pojoa jaossa.

Äänestys loppuu su 24.10.2010 klo 21.00

ÄÄNESTYS:
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa. (Vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
 
Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää
- itseään ei saa äänestää
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa
 
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan rootstaustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
 
Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
 
Seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa noin viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat / raati hermostu.
nämä "säännöt" pitäisi laittaa skaban aloitusthreadiin.
 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Osallistujat:
 
1. apenaattori http://maihinnousu.net/s/9302
2. BigPapa http://maihinnousu.net/s/9317
3. funkylord http://maihinnousu.net/s/9318
4. latuska90 http://maihinnousu.net/s/9319
5. tono http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442625
6. Kuha http://maihinnousu.net/s/9320
7. tahtah http://maihinnousu.net/s/9322
8. MoreK http://maihinnousu.net/s/9325
9. krk http://maihinnousu.net/s/9327
10. blaekie http://maihinnousu.net/s/9328
11. Illu http://maihinnousu.net/s/9336
12. JapanFender http://maihinnousu.net/s/9350
13. MadMatt http://maihinnousu.net/s/9340
14. stratomaster http://dl.dropbox.com/u/6768090/roots_151.mp3
15. Zeeboo http://maihinnousu.net/s/9358
16. liljam http://www.mikseri.net/playsong.php?id=443002
17. mopar http://maihinnousu.net/s/9364
18. sickboy http://maihinnousu.net/s/9381
sickboy
22.10.2010 17:41:39
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://maihinnousu.net/s/9381
 
Lisätkääs mut vielä mukaan, ku eihän tän olisi vielä kuulunu päättyä.
 
sickboy
22.10.2010 19:38:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

apenaattori: Hyvä ja varma alku, maukkaita fraaseja ja selkeää soittoa. Välillä lähti vähän hakoteille, mutta onneksi vain vähän. 1p
 
BigPapa: Olipas hauska stemma-alku, muutenki tosi selkeetä ja rytmillisesti parasta kuulemaani BigPapaa. Tästä fraseerauksesta tykkään paljon enemmän kun siitä sikana enemmän takana olevasta pappatyylistä. 2p
 
funkylord: Hyvä meno, en kuuntele puhaltajia kuurikaan, joten nyt on paha mennä fraseerausta analysoimaan tarkemmin. Hyvää ja varmaa soittoa, teemaakin oli havaittavissa. 1p
 
latuska90: Riffittelyllä lähdetään liikkeelle, maltti pysyy hallinnassa...ehkä olisi lopussa saanut vähän irrotella enemmänkin, nyt jotenkin liian varman päälle
 
tono: Fraasit ei ole ihan niin selkeästi hallussa kun aiemmissa vedoissa. Nyt on kyllä ollutkin harvinaisen kovaa tasoa. On tässä kuitenkin paljon hyvää ideaa kuultavissa.
 
Kuha: Varmaa kuhaa, hienoja fraaseja/hyvää fraseerausta. Mainiosti poimittu ne yhdet iskutkin. 2p
 
tahtah: Aika hyviä fraaseja jengi vetää kyllä, tässä fraseeraus ei ihan osunut kohdilleen. Hillityn hallittu veto joka tapauksessa ja ihan parhaita tahtahvetoja mitä olen kuullut.
 
MoreK: Tässähän on heti agressiivisempaa otetta, hyvä veto...ihan pisteissä kiinni. Lopussa levii vähän samalla tavalla käsistä ku mun omassa vedossa.
 
krk: Fiftarisaundilla mennään, jees. Eipä mitään vikaa tässäkään, ei tosin ihan niin paljon hetkauttanut ku osa aiemmista vedoista. Tää olis saanut mennä johonkin suuntaan, nyt vähän junnas paikallaan.
 
blaekie: Kirpakka saundi, ehkä vähän liiankin. Muuten aika kivaa menoa, vähän malttia taimiin.
 
Illu: Tässäkin on vähän fiftarihakuisuutta. Vähän junnasi jutut paikoillaan.
 
JapanFender: Soitto on hilusti levällään ja jutut vielä vähän hakee. Hyvään suuntaan ollaan menossa kuitenkin.
 
MadMatt: Hyvä twangi. Kivoja juttuja, hengähdystaukoja olisin vähän kaivannut enemmän..(joo en malta itsekkään) 1p
 
stratomaster: Hyvää menoa, joku taika kuitenkin puuttui vielä nostamaan tämän pistemiesten joukkoon. Parani muuten loppua kohti.
 
Zeeboo: Rauhallisella linjalla lähdetään. Erikoinen saundi. Hyviä fraaseja, jengi on selvästi treenannut bluesin soittoa. Tässähän oli jazillisiakin sävyjä. 1p
 
liljam: Taas lähtee varmalla otteella, fraseeraus on mun makuun vähän huonolla tavalla töksähtelevää. Välillä karkaa mopo käsistä.
 
blues guitar: Lähtee jotenkin levällään liikkeelle. Eteenpäin ollaan kallellaan ja välillä kädään rähmälläänkin. Kyllä sieltä aina onneksi noustaan takaisin etukumaraankin.
 
mopar: Rytmisesti fraasit ihan ok hallussa, äänet ja bendit vähän hakee.
 
1p-apenaattori
2p-BigPapa
1p-funkylord
2p-Kuha
1p-MadMatt
1p-Zeeboo
--------------
sit olis tullut Latuska90 ja MoreK, pisteet loppui harmillisesti kesken.
 
MoreK
22.10.2010 21:33:26
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. apenaattori
Perinteisen kuuloista muikeaa meininkiä, soundia ja soittoa myöten. Vibrat toimi mukavasti. Hyviä peruslikkejä, ei tosin juuri yllätyksiä.
 
2. BigPapa
Hauskat harmoniat tossa alussa, millä tehty?! Rentoa taustaa hienosti sointuvaa meininkiä. Juttua riitti loppuun saakka.
 
3. funkylord
Loistavan kuuloista fraseerausta, foni tuo bluesiin jazz-ilmettä, vaikka tässäkin pysyttiin kyllä tiiviisti sen perinteisen blues skaalan puolella. Vähän turhan taakse miksattu, mutta siitä ei pisteitä veroteta.
 
4. latuska90
Erittään tiukkaa peruspakettia. Pirteitä likkejä, soitto kulki erittäin jouhevasti taustan päällä. Ehkä toi soundi ei ollut täysin meitsin mieleen.
 
5. tono
Ihan jees veto. Hyvin noi likit kyllä alkaa irrota Tonon näpeistä, hyvää kehitystä! Oisko ollu skeba vähän alavireessä taustaan nähden? Samoin kuivahko soundi vieraannutti taustasta.
 
6. Kuha
Soundi on ilmava ja mainio. Kuha taitaa tämän osaston. Blues ei jää bluesiksi, vaan sekaan heitetään jazzahtavaa kromatiikkaa ja "hilpeitä kutosia". Likit soljuvat yhtenäiseksi kudelmaksi, joka rakentaa taustalle harmonisen kokonaisuuden. Soundi lähtee sieltä mistä pitääkin, sormista. Bravo!
 
7. tahtah
Hyvin kyllä toimii soitto ja likit, varsin katu-uskottavaa. Noi soundit on aavistuksen tuhnut, kuulostaa, että ne syö myös soittotatsia.
 
9. krk
Hauska (puoliakustisen?) soundi, lyhyellä delaylla, toimii taustaa loistavasti. Tulee vähän rockabilly meno. Mainiosti rakennettu soolo tähän suffeliin!
 
10. blaekie
Terhakkaa menoa mainiolla soundilla. Vähän turhaan pysyttiin siellä samalla äänialueella. Erittäin hyvää irrottelu kyllä muuten!
 
11. Illu
Hyvää basic blue lick menoa. Paljon aineksia, hyvä soppa, osaamista riittää, mutta joku osien irrallisuus tms. tossa häiritsi. Samoin jossain siellä tiukkuus/jäntevyys osastolla olisi parannettavaa.
 
12. JapanFender
Mainiolla soundilla (vähän turhan paljon kaikua) heitetty veto. Hyviä taustaan istuvia blues likkejä. Ei yllätyksiä. Pikkasen tiukempi ote, niin olisi noussut pistekamppailuun
 
13. MadMatt
Hyvä, räyhäkkä meininki. Teknisesti vakuuttavaa menoa, hyvin rakennettua tarinaa. Vähän turhan hengästyttävä meno.
 
14. stratomaster
Erittäin mainio veto, hyvin toimii varsin nuo trilli-kuviot sulla, ne antaa kovasti heleyttä soittoon. Soundi ei yltänyt top-vitoseen, mutta toimi.
 
15. Zeeboo
Erittäin mukava soundi, taustalta kuulin akustisia sävyjä. Kuis tää soundi oikein syntyi?! Hienosti muutenkin vedetty, hyvää perustavaraa, ei yllätyksiä, mutta toimi erinomaisesti!
 
16. liljam
Mainion kuuloista peruspyörittelyä. Tässä vähän samaa palautetta kuin tahtah:ille, sulla selkeesti on homma hallussa. Se on pienestä kiinni, mutta tuo tatsi ja tiukkuus saattaa äkkiä löytyä kun saa soundin kohdallaan.
 
17. blues guitar
HAKEMAASI KAPPALETTA EI LÖYDY MAIHINNOUSUN PALVELIMELTA!
 
18. mopar
Vähän rokimpaa osastoa, toimii kyllä. Erittäin mukavaa ja taustaan istuvaa pyörittelyä. Ehkä vähän hajanainen kokonaiskuva soolosta jäi. Soundi oli turhan hot/treble omaan makuun tähän taustaan. Moparista vielä kuullaan! :D
 
19. sickboy
Mainiolla soundilla, varsin rennonoloinen vetäisy. Taitavaa soittoa! Ehkä tossa lopussa rentous vähän katosi... (joo niin katosi mullakin :)
 
Nyt ei missään nimessä pisteet riittäneet alkuunkaan, ihan älyttömän hyviä vetoja niin monelta:
 
2p Kuha
1p Bigpapa
1p funkylord
1p krk
1p MadMatt
1p stratomaster
1p sickboy
 
apenaattori
22.10.2010 23:46:35 (muokattu 22.10.2010 23:48:25)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo ajattelin nyt kommentoida. Kuuntelen vedot aika kriittisesti ja viimeksi syntyi vähän jälkipeliä niin en ole viitsinyt julkistaa kommenttejani. Nyt tuli kuitenkin fiilis leikkiä vähän musiikkikriitikkoa. Pysyin tyylilleni uskollisena ja koitin löytää kehityksen paikat ja pukeat fiilikset mahdollisimman hyvin sanoiksi.
 
Joo eli tätä mieltä olin:
 
BigPapa: Tykkäsin alun teemasta. Mukavia lickejä hyvällä saundilla, taimi oli mun korvaan vähän tahmea välillä.
 
funkylord: Oujeah, fonia. Muutama vähän ideaköyhä vaihe, vastapainoksi tosin melko muikeita juttuja. Lisää ehjempiä juoksutuksia kaipaisin fonisvengin lisäämiseksi.
 
latuska90: Mukava oldschool-saundi. Rytmisesti vähän tylsä, turvallisesti keinutaan taustan mukana. Lickit ja fraseeraus mukavaa, jotain räväkkyyttä ja mielenkiinnon herättävää olisi voinut lisätä.
 
tono: Vireisyyshäikkää varsinkin korkeammissa äänissä. Bendeihin kaipaisi tarkkuutta. Ideat ovat selkeästi parempia kuin toteutus, eli puhdasta tekniikkatreeniä vaan lisää.
 
Kuha: Peruskovaa Kuhaa. Makoisia ideoita, tosin kuhamaisia yllätyslickejä olisi voinut tippua vähän useammin perussvengailun sekaan. Loistavaa soittoa kuitenkin taas kerran.
 
tahtah: Soolo on vähän verkkainen taustan menevyyteen nähden, tulee tuntu että tempo on liian kova eikä ajatukset ja sormet ihan pysy mukana.Lopputuloksena kuitenkin on ihan mukiinmenevä soolo.
 
MoreK: Rockimpi saundi, mutta särösaundi ei pysy hanskassa ihan koko aikaa vaan sekaan tulee vähän turhaa hälyä ja liian pistäviä saundeja. Lickit ovat ihan kelpo bluesrock-tavaraa.
 
krk: JUMPBLUES! Juu eli meikäläinenhän tykkää tällaisesta meiningistä kuin hullu puurosta, eli krk lyö nyt härskisti vyön alle. Saundi on täyttä amerikkaa ja soitosta tulee kivasti mieleen tamperelainen jump-jyrä Jo Buddy. Olisin tosin kaivannut vähän pidempiä Charlie Christian -henkisiä tasaisia juoksutuksia jazz-tyylisen svengin luomiseen. Niitä olisi sitten voinut tasapainoittaa noilla itsenäisillä sykäyksillä, joista soolo tuntui pääoain koostuvan. Eniveis jäätävän kovaa settiä, täytyy itsekin koittaa vetää joku skaba lähitulevaisuudessa samassa hengessä.
 
blaekie: Saundi on vähän pistävä ja taimi hitusen empivä, tuntuu vähän siltä että ajatus ei ehdi taustan mukaan. Sanavarasto perusvarmaa bluesrock -osastoa.
 
Illu: Soitto on vähän epätarkkaa, meinaa olla vähän kiireen tuntua. Useammat päällekkäin soivat äänet toimivat hyvin, yksittäisissä bendeissä ja vibroissa on virehäikkiä.
 
JapanFender: Todella mukava ja rehellinen saundi. Meno on tosin vähän uneliasta taustaan nähden, tässäkään ei oikein meinata pysyä vauhdissa. Lickeihin kaipaisin lisää särmää ja aggressiivisuutta.
 
MadMatt: Oujeah, SRV -henkistä tiukkaakin tiukempaa rypistystä. Tykkään täysillä, soolo tulee positiivisella tavalla päälle eikä päästä otteestaan. Loppuääni sai melkein paskomaan housuun, mahtavaa.
 
stratomaster: Duuriäänillä leikittely on toteutettu hienosti ja taustan henki on tavoitettu erittäin mallikkaasti. Svengaa paikoin hienosti, välillä tulee vähän tönkköjä kohtia, ikäänkuin mietintätaukoja svengivirran keskelle. Hyvää settiä eniveis.
 
Zeeboo: Saundi repeilytti aluksi, tuli mieleen Pat Metheny soittamassa jotain hämärää fuusiohärdelliä. Soitto svengailee mukavasti mutta Methenyn takatukka kummittelee mielessä liikaa.
 
liljam: Saundi on kuiva ja rapsakka, itseasiassa aika makea. Soitossa vähän ajatuskatkoja ja tatsissa ja taimissa epävarmuuksia. Muutama just eikä melkein osunut pikkubendi, hyvähyvä, kehitystä tapahtuu.
 
mopar: Soolossa on ideaa eikä se missään vaiheessa jää vain leijailemaan taustan mukaan. Yleiseen tekniikkapuoleen panostusta vaan niin musiikilliset ideat tulevat mehukkaamman kuuloisina pihalle.
 
sickboy: Saundi on sinänsä hyvä, mutta mielestäni turhan kaiuton. Napsuu tosin erittäin herkullisesti.
 
3p krk
2p MadMatt
1p Kuha
1p stratomaster
1p funkylord
 
Tutuille naamoille meni pisteet taas.
 
http://img439.imageshack.us/img439/1020/vrjohtoptsqi7.jpg
JapanFender
23.10.2010 18:24:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

apenaattori 1p
BigPapa 1p
latuska90 1p
Kuha 3p
MadMatt 1p
stratomaster 1p
 
En tykkää arvostella toisten soittoa. Kaikki vedot olivat hienoja ja niistä jokaisessa oli oma rikkautensa.
 
Kuha miellytti minua selvästi eniten, Big Papalla myös erittäin tyylikäs veto, Latuska "Albertin manttelinperijä" hyvä.
MadMatt ja Stratomaster vetävät ammattilaisten tavoin. Fynkylord vetelee pro-miehenä, pisteet eivät riittäneet.
Soundi, rytmiikka, vireisyys, dynamiikka, idearikkaus olivat asioita, joita eniten mietin kuunnellessaan, unohtuikohan joku tärkeä vielä...
 
latuska90
23.10.2010 21:24:55
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

apenaattori:
Täähän lähtee lennokkaasti. Hyviä juttuja, varsinkin alkupuolella. Loppuun mentäessä ehkä pientä kankeutta, mutta muuten oikein hyvä. +
 
BigPapa:
Voi mitä tuplaskittakikkailun riemua! Rideaway palaa jälleen mieleen. Taattua Papa-laatua kuten aina. Kyllä toi sun soundis muistuttaa välillä niin Winteriä, joka ei ole ollenkaan huono asia. +
 
fynkylord:
Uskomattoman hienoa fraseerausta, saksofonilla! Huh huh miten hienon kuuloista. Hah, hyvä lopetus. Tää toimii. +
 
tono:
Soundia on selkeästi ruuvattu parempaa suuntaan(?). Nyt jäi karvas maku suuhun bendien puolitiehen jättämisestä. Ei muuta kuin valtavaa treeniä kehiin, muu ei auta.
 
Kuha:
Voi vitsi mikä soundi-guru tää Kuhakin oikein on! Kulkee kuin juna. Varmaa soittoa. +
 
tahtah:
Ihan jees meininki. Pientä kankeutta kuultavissa, mutta kyllä se siinä polkee reippaasti loppuun asti.
 
MoreK:
Leveä ja hyvä soundi. Katos, MoreK:ltakin lähtee vähän Järvisiä. Yksi hutiäänikin mahtunut joukkoon, mutta siitä huolimatta asenne on kunnossa. Ok.
 
krk:
The tyylinikkari päästelee loistavia ideoita kitarastaan ulos. Tässä on tyyltä kuten krk:n vedoissa aina. Hienoja sointuja valittu loppuun. +
 
blaekie:
Komiasti rokkaa. Maukasta tritonuksen käyttöä alussa. Yhdessä kohtaa kiva taustaa tarkasti seuraava lyhyt rytminen vaihtelu. Jees. +
 
Illu:
Perusveto. Loppupuolella aika paljon samaa toistava. Menettelee.
 
JapanFender:
Perusveto tämäkin. Tasasesti kulkee. Hieman ehkä hakee paikkaansa. Joku erikoinen panorointi-tehokeino ei nyt oikein napannut.
 
MadMatt:
Maukasta Masaa taas kerran. Hyvien juttujen seassa maukkaita juttuja siellä täällä. +
 
stratomaster:
Olen kuulevinani virtuositeettia. Toimii kuin tauti. +
 
Zeeboo:
Rentoa akkarimeininkiä. Hyvin soljuu loppuun asti. Ohoh, että oikein kielten venytystäkin, huh.
 
liljam:
Hyvin kehittynyttä soittoa liljamilta. Nyt nyt kuule alkaa toimimaan tää juttu. Kaveri on treenannut tosissaan. Clapton tuli mieleen muutamissa kohdissa.
 
mopar:
Uudehko tulokas vetää melko mallikkaasti. Pientä tarkkuutta vain lisää bendeihin ja runsaammin vibratoa, niin paranee. Soundin vaihto puolessavälissä ei välttämätön, mutta ok.
 
sickboy:
Omaperäistä soittoa perusjuttujen ohella. Jokin pieni kaiku olis voinu olla vielä olla kermana päällä. Kovaa yritystä, joka osaltaan on onnistunutkin kokonaisuudessaan.
 
Pisteet:
 
1p - apenaattori
1p - BigPapa
1p - funkylord
1p - Kuha
1p - krk
1p - blaekie
1p - MadMatt
1p - stratomaster
 
"Ihminen on sekin akustinen instrumentti, kun sen virittää niin se soi kuin enkeli." - Albert Järvinen
krk
23.10.2010 23:00:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Roots151
 
1. apenaattori
Tosi upeasti alkaa, ja jatkuukin. Helvatun makee soundi ja tatsi. Pari pienoista häslinkiä eivät kokonaisuutta juuri verota. Hyvä meininki.
 
2. BigPapa
Hienosti rullaa soitto ja teemat. En itse koe tota fraaseraustyyliä tahmeudeksi. Siinä tavallaan levätään rennosti kompin taskussa tai välittömässä tuntumassa. Sen se kyllä vaatii että kompin on oltava just eikä melkein. Tässä on.
 
3. funkylord
Se edellisen skaban tuore soundi oli todella poikkeuksellista, mutta mielestäni tässä ei ylletä ihan samaan. En pysty selittämään miksi, periaatteessahan tässä on kaikki kohdallaan. Soittohan toimii edelleen hienosti.
 
4. latuska90
Pirteää, läpinäkyvää ja rehellistä. Hyvä ja koossapysyvä veto, ei mitään hiuksianostattavaa juttua muttei aina tarviikaan.
 
5. tono
Rankahkoa tsaundia ja otetta. 0:42 alkava teema toimii hyvin. Ei hassumpaa.
 
6. Kuha
Ensiluokkaista. Muutama ennen kuulumaton (= tsekattava) yhdistelmä. Jimmy Bryant -loppusointu on super cool.
 
7. tahtah
Rapsakka teema käynnistää. Hyvää rytmitystä soitossa. OK.
 
8. MoreK
Jotkut ylibendit alkupuolella pistävät korvaan. Muuten ok soittoa, monia hienoja erikoisempia kuvioita. Kaartakin muodostuu.
 
9. krk
xxx
 
10. blaekie
Tällainen terävyys sopii meikäläisen pirtaan oikein mainiosti. Tossa tatsissa on mageeta otetta roppakaupalla. Luontevat isäntä-vibratot juuri sopivissa mitoissa. Pisteveto ehdottomasti.
 
11. Illu
Fraseerauksen rytmitys pelaa mainiosti.
 
12. JapanFender
Kaiku peittää vähän liikaa. Ihan kivaa ideaa, mutta taimi heittelee paikoin jonnin verroin.
 
13. MadMatt
Perhanan maukasta ja tyylikästä Albert Collins -tyylistä soittoa. Tällainen rivakampi rytmitys on ihan luonnollinen ja hengittävä tällaiseen taustaan. Tämä on ihan huippuveto.
 
14. stratomaster
Soitto sujuu hyvällä rutiinilla ja likit putoilevat kuin itsestään. Vankkaa, vankkaa...
 
15. Zeeboo
Soitto on oikein hyvää, mutta äänityksestä (ja ehkä akkarista) johtuen lievä ponnettomuus vaivaa. Ei oikein olla niin kuin tässä mielessä taustan kanssa samassa moodissa. Harmi, koska sormista tuntuu löytyvän vaikka mitä. Jään miettimään miten upealta tämä olisi kuulostanut esim. telekaasterilla pudoteltuna... :)
 
16. liljam
Alkaa kuin olisi ite Planktonin Eki puikoissa - hyvä liljam! Jatkossa vähän ote vähän kirpoaa. Pidä toi alun ote - tiedän, helppo neuvo mutta... Upean paksun EC-soundin olet ruuvannut.
 
17. blues guitar
----
 
18. mopar
Ihan mukavaa menoa. Toisen kierroksen alkuhaukahdukset tosi hienoja! Eineen pienemmällä särömäärällä voisi olla vielä maukkaampaa, makuasia tietenkin.
 
18. sickboy
Joitakin todella hienoja erikoisempia ideoita ja toteutuksiakin. Paikoin tuntuu että sormien voima ei ihan riitä toteuttamaan kaikkia juttuja täysipainoisesti. Tekijämiehen soittoa, mutta kokonaisuus jää vähän hahmottomaksi.
 
*** Pisteet ***
 
1p apenaattori
1p BigPapa
2p Kuha
1p blaekie
2p MadMatt
1p stratomaster
 
Lauantai-illan loppukevennys: niistä jotka ovat loppuneet ei voi puhua, joten niistä on vaiettava. Heh.
 
"Son, can you play me a memory? I'm not really sure how it goes, But it's sad and it's sweet and I knew it complete, When I wore a younger man's clothes" - Billy Joel
liljam
24.10.2010 17:22:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. apenaattori: rennon ja varman oloista soittoa, mukavat fraseeraukset
2. BigPapa: hienosti kerrosteltua soittoa alkuun ja muukin soittelo eteni mukavasti!!
3. funkylord: loistavasti toimi fonistin puhaltelut ja tarinankerronta
4. latuska90: Hyvän kuuloista ja rentoa soittoa.
5. tono: kelpo suoritus, hyvin on kehitystä tapahtunut.
6. Kuha: rentoa ja irtonaista soittoa hyvin eteni allusta loppuun.
7. tahtah: hyvälta kuullostavaa soittoa, ehkäpä vibrassa vielä hitusen työstämistä??
8. MoreK: hyviä likkejä kauttaaltaan ja hyvä tarina.
9. krk: Rokettirollilla mentiin ja toimivasti kyllä, oikein maukasta ol.
10. blaekie: kivasti rokkettirollityyliin myöskin ja mukavin fraseerauksin.
11. Illu: mukavasti edeten
12. JapanFender:kelpo soittoa.
13. MadMatt: samat sanat kuin Kuhalle, kerrassaan hyvää soittoa
14. stratomaster: Jahas kuten myös, magialta kuullostaa kun osaa
15. Zeeboo: hianosti mentiin hyvällä kuulokuvalla
16. liljam: xxxxxx
17. mopar: kelpo soittoa kaikkinensa
18. sickboy: sujuvaa soittoa ja monipuolisesti
 
1p apenaattori
1p BigPapa
1p latuska90
1p funkylord
1p Kuha
1p Krk
1p MadMatt
1p stratomaster
 
ei muuta ku eteenpäin
MadMatt
24.10.2010 17:45:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olipa monta hyvää vetoa. Pisteytetään nuo tälläkertaa näin.
 
2P Kuha
2P BigPapa
1P Stratomaster
1P krk
1p apenaattori
1p funkylord
 
blaekie
24.10.2010 18:28:44
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jahas, laitetaas pojot tällä kertaa näin, hyvä tausta ja hyviä vetoja oli monta.
 
2p, Krk
1p, Kuha
1p, BigPapa
1p, Apenaattori
1p, MadMatt
1p, Stratomaster
1p, FunkyLord
 
Pisteen kannassa oli siellä Latuskaa, Zeeboota, Sickboyta tuloillaan ...
 
Nii onkii ... vai oliko sittenkään .. ja jos onkii , nii entäs sitten ...
Zeeboo
24.10.2010 18:42:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BigPapa 2p
Kuha 2p
MadMatt 2p
krk 1p
stratomaster 1p
 
White men can't Monk
Kuha
24.10.2010 19:04:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taas oli muikeita vetoja paljon. Tällä kertaa pisteet ilman kommentteja:
 
2p, krk
2p, MadMatt
1p, apenaattori
1p, BigPapa
1p, funkylord
1p, stratomaster
 
SBA
Illu
24.10.2010 19:24:56 (muokattu 24.10.2010 19:38:37)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

apenaattori - Hyvä veto, pikkusen malttia mukaan, vaikka menofiilis olisikin päällä. +
BigPapa - Mukavan kuulonen alotus, eikä loppukaan pöllömpi ole. +
funkylord - Emmä ymmärrä torvien(kaan) soitosta mitään, mutta paikoin aika mageen kuulosta.
Latuska90 - Eka kieppi ei oikein sytyttänyt, loppuhan vedettiin aika tutuissa ja turvallisissa merkeissä.
Tono - Ideaa on hyvin, nyt vielä hiomaan tatsia kohdalleen, niin hyvä tulee.
Kuha - Miten voi soittaminen kuulostaa näin helpolta ja vaivattomalta. +
tahtah - Ihan toimiva veto, ei mitään turhia plurituksia. Ok.
MoreK - Kelpo rykäsy, kivoja likkejä. Hyvä oli.
krk - Olipas muikea veto. Hieno loppusointukin.
blaekie - Hyvää rypistystä, hyvä tunnelma ja toi saundikin pelaa kyllä.
JapanFender - Tässä ei nyt oikein tausta ja sinänsä hyvä soitto oikein pysy nipussa. En tiedä miksi, mutta en saa taustaa ja sooloa soimaan kokonaisuutena korvissani, vaan ne soivat jotenkin erillisinä päällekkäisinä juttuina.
MadMatt - Ohan tässä hengähdystaukoa ihan kylliksi, mitä ne puhuu. Toimii todella. ++
stratomaster - Soitto kulkee, parissa kohdassa todella makean kuulosia juttuja, siellä hyvien seassa. +
Zeeboo - Mukavan letkeää akkarivetoa.
liljam - Hyvä veto, se jokin viimenen terävyys jää harmittavasti uupumaan, johtuuko saundista vai jostain pienestä soittoteknisestä jutusta, en tiedä.
mopar - mukavalla saundilla vedetty kelpoisa rykäsy.
Sickboy - Muikean kuulosia juttuja paikoin, mutta ne eivät ihan nivoutuneet kokonaisuudeksi.
 
Pisteitä:
 
apenaattori 1p
BigPapa 1p
Kuha 1p
MoreK1p
blaekie 1p
MadMatt 2p
Stratomaster 1p
 
Edit: Sickboyn kommentoinnt lisätty, olivat näköjään kadonneet leikatessa ja liimatessa.
 
stratomaster
24.10.2010 19:29:05 (muokattu 24.10.2010 19:42:40)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Apenaattori: loistosoundi ja todella makeeta svengaavaa fraseerausta pari ekaa kiertoa. Loppua kohti ei enää yhtä loisteliasta ja pientä kiirehtimistäkin havaittavissa. Piste-ehdokas joka tapauksessa. +
 
BigPapa: Erinomaiset nuo stemmakitarat. Alkupuolella luotetaan toiston voimaan, ja hyvin toimii. Erittäin hyvän kuuloista BigPapaa. +
 
funkylord: Mun korvaan aivan mainiosti kulkevaa fonisooloa. Viimeinen ääni ennen varsinaista lopetusta oli huikea! +
 
latuska90: Erittäin kiva ja hyväntuulisen kuuloinen veto tääkin. Useita hienoja järvismäisiä bendejä/tuplaääniä. Muutenkin tyylikästä menoa ja myös aika hyvä time. Piste tällekin kuuluis. +
 
tono: Tähän olisin kaivannut vähän enemmän duuria, nyt mentiin pelkästään mollipentatonisella, mikä jätti hiukan valjun vaikutelman. Mutta rytmisesti toimi monin paikoin aika kivastikin. Vähän epävirettä ja loppu meni metsään.
 
Kuha: Huh huh mikä meininki! Irtonaista ja svengaavaa, aivan loistavaa. Kyllä Ojakkalan kitarahirmu nyt putsasi pöydän. ++
 
tahtah: Taustan meininki on selvästi sisäistetty, varsin miellyttävää ja tyylikästäkin soittoa. Fraseeraus oli mun mielestä jotenkin levollisempaa kuin sulla yleensä. Tää hipoo pisteitä, hyvä Tahi!
 
MoreK: Aika kova on taso tässäkin skabassa. Varsin kelpo veto, jossa hyvää energiaa. Meininki ehkä hiukan rokimpi kuin taustassa, mutta toimiihan tuo kokonaisuus noinkin.
 
Krk: Hyvä soundi ja tuo tilaefektikin toimi mainiosti. Erinomaista soinnuttelua ja tyylinmukaista soittoa, tykkäsin kovasti. +
 
blaekie: Soundi hiukan pistävä mun korvaan. Soitossa vahvaa otetta ja paljon hyviä hetkiä. Loppu meinasi mennä vähän pitkäksi, mutta eihän se niin vakavaa ole. Aika lonkalta vetäistyn kuuloinen, mutta sehän ei ole välttämättä paha asia.
 
Illu: Aika mietityn oloinen veto, varsinaiset improvisaatiokohdat taisi olla harvassa. Tavallaan ihan toimivaa. Kiinnitä huomiota tohon fraseerauksen timeen, välillä tuppaa pikkuisen tulemaan kiireen tuntua. Mut ei paha veto kokonaisuutena. Edit: Kuuntelin myös ton sun vaihtoehtovetosi. Pidin siitä ehkä enemmän. Varsinkin eka kierto oli hyvä, siinähän sä vedit kuin toinen käsi olis ollut Wilko Johnsonin ja toinen John Lee Hookerin...muutenkin sellaista terveellä tavalla energistä vääntöä.
 
JapanFender: Kiva heleä (Fenkku?)soundi. Paikoin ihan toimivaa soittoa, varsinkin nuo alempaa soitetut jutut oli ihan asiallisia. Tässäkin vähän kiirus välillä.
 
MadMatt: Huikeaa virtuositeettia. Time enemmän kuin kohdillaan, ja noi nopeat blues-pudottelut on ihan uskomattomia. ++
 
Zeeboo: Aika laid-back-tunnelma, mukavasti taustan hengessä mennään. Oisko kitara miksattu vähän taakse, lievästi jäi sellainen varovainen fiilis. Mutta hyvää soittoa on aina kiva kuunnella. Lopussa vähän jazz-meininkiäkin. Tykkäsin. +
 
liljam: Lähti liikkeelle ihan komeasti, aika paljon mollipentatonista ekalla kierrolla. Jatkossa huomioidaan kyllä duurikin, mutta jotenkin tuo duurissa fraseeraus ei kuulostanut yhtä luontevalta. On tässä hyvät hetkensä, vaikka välillä vähän tökkää.
 
Mopar: Ihan hyvää jaksottelua ja malttia varsinkin alkupuolella. Aika eheä ja tasapainoinen veto, vaikka hiukan kaipasin enemmän duurisävyjä.
 
Sickboy: Pidin erityisesti alkupuolesta, erittäin hyvää bluessoittoa. Jatko ei yhtä vakuuttavaa, mutta kyllähän tässä soittaa osataan.
 
Pisteet:
 
Kuha 2
apenaattori 1
BigPapa 1
funkylord 1
latuska90 1
krk 1
MadMatt 1
BigPapa
24.10.2010 19:51:00 (muokattu 24.10.2010 19:56:41)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuha ja MadMatt olis molemmat ansainneet kyl 2p
mut päädyin jakamaan sitten kuitenkin näin kun oli hyviä
vetoja niin paljon, eikä millään ois muuten jaettava riittänyt.
 
Kuha
MadMatt
Krk
Funkylord
Latuska90
Blaekie
Stratomaster
ZeeBoo
 
1p kukin.
 
Kommenttipuolta sitten taas, kun saa tuon sanaisen arkun auki.
 
Edit. joitakin potentiaalisia vetoja jäi tästä huolimatta ilman palkintoa.
 
For me, it's about the music. I'm just the messenger, and I hope to do it as long as I live. - Eric Clapton
tono
24.10.2010 19:51:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Apenaattori
BigPapa
Funkylord
Latuska90
Kuha
Krk
MadMatt
Stratomaster
 
Käsi kädessä nuotin vieressä...
mopar
24.10.2010 20:38:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p BigPapa
1p Kuha
2p MoreK
1p MadMatt
2p Stratomaster
1p ZeeBoo
 
funkylord
24.10.2010 20:58:11 (muokattu 24.10.2010 20:59:24)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Latuska
Hyvä soundista "keep it simple" soitantoa. Mukavaa kuunneltavaa. Yks kiva jazz ääni siellä loppupuolella.
 
Kuha
Lämmin ja mukava soundi. Ehjä kokonaisuus.
 
MoreK
Rytinää. Pari likkiä loppua töksähti, mutta vauhdilla mentiin seuraavaan. Energinen veto.
 
BigPapa
Perinteet kunniaan. Tässä sitä oli. Lopussa vähän haiskahti siltä, että jääkaapissa avaamattomana ollut viimeinen olutpurnukka jäyti mieltä ja soitto oli ehkä hieman hermostunutta, mutta kaikineensa homma kulki ehdottomasti pisteen arvoisesti.
 
Zeeboo
Ehkä vaatimaton soundi, mutta kerronta on minusta hyvin vaikuttavaa.
edit. Ehkäpä juuri soundin takia se on niin vaikuttavaa
 
Sickboy
Muutamat kivat likit sinne ja homma taimissa. Kun nostatit ylös, niin olis toivonu vielä enemmän forssia siellä yläpäässä. Nyt jatkui vähän päälleliimatun kuuloisesti, mutta hyvällä likillä, joten siitä ei miinuksia.
 
*Pisteet*
 
Latuska90 2p
Zeeboo 2p
Kuha 1p
Bigpapa 1p
MoreK 1p
Sickboy 1p
 
Elämä maistuu, kun noudattaa kahta sääntöä:
1. Älä ota paineita pienistä asioista
2. Kaikki asiat ovat pieniä asioita
stratomaster
24.10.2010 21:21:47
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä rootsskaban 151 tulokset. Voittaja on Kuha, onneksi olkoon, upea veto! Kiitos kaikille miellyttävästä skabasta.
 
Kuha 24
MadMatt 20
BigPapa 18
krk 15
stratomaster 15
apenaattori 11
funkylord 11
latuska90 7
Zeeboo 5
MoreK 4
blaekie 4
sickboy 2
tono 0
tahtah 0
Illu 0
JapanFender 0
liljam 0
mopar 0
 
Tahtah ei äänestänyt. Puheenvuoro Kuhalle.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti