Muusikoiden.net
27.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roots-skaba 150 äänestys
1 2
BigPapa
15.10.2010 21:04:51 (muokattu 15.10.2010 22:14:12)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mukavat 22 osallistujaa, 8 pointsia jaettavana, kukin mielensä mukaan. Olokee hyvät ja iänestäkkee.
 

 
Äänestys loppuu su 17.10.2010 klo 21.00
 
ÄÄNESTYS:
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa. (Vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä

Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää
- itseään ei saa äänestää
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa

VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan rootstaustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)

Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.

Seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa noin viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat / raati hermostu.
nämä "säännöt" pitäisi laittaa skaban aloitusthreadiin.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Osallistujat:
 
1. BigPapa:http://maihinnousu.net/s/9231
2. Kuha:http://maihinnousu.net/s/9232
3. TJuhana:http://maihinnousu.net/s/9234
4. Stratomaster:http://dl.dropbox.com/u/6768090/stratomaster_150.mp3
5. TahTah:http://maihinnousu.net/s/9238
6. Blues Guitar:http://maihinnousu.net/s/9239
7. Dynosaur:http://maihinnousu.net/s/9240
8. Funkylord:http://maihinnousu.net/s/9248
9. Krk:http://maihinnousu.net/s/9249
10. Liljam:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442034
11. Illu:http://maihinnousu.net/s/9253
12. Tono:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442085
13. Morek:http://maihinnousu.net/s/9257
14. Gary Field:http://maihinnousu.net/s/9258
15. Forest:http://users.kymp.net/p204369a/roots150.Forest.mp3
16. Korggari:http://maihinnousu.net/s/9259
17. Latuska90:http://maihinnousu.net/s/9260
18. Blaekie:http://maihinnousu.net/s/9266
19. Mopar:http://maihinnousu.net/s/9268
20. MaQ:http://maihinnousu.net/s/9269
21. WanhaWetäjä:http://maihinnousu.net/s/9271
22. Cool-guitarist:http://maihinnousu.net/s/9272
 
For me, it's about the music. I'm just the messenger, and I hope to do it as long as I live. - Eric Clapton
MoreK
15.10.2010 21:57:25 (muokattu 16.10.2010 08:51:10)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. BigPapa: Jätin Papan vedon tarkoituksella viimeiseksi. Kuunnelkaas junnut Papan a) vibraa b) soiton lentoa sointukierron päällä c) lickejä ja niiden viimeistelyä. Respect.
 
2. Kuha: Kuhalla on näpeissä sen verran voimaa, että on varaa vetää pienemmällä sustainilla. Kyllä kuulostaa mainiolta. Hienosti lentää likit.
 
3. TJuhana: Kylläpä on intensiivistä menoa! Soundi ei ihan toimi taustaan, mutta soitossa on mainiota duurissa käyntiä - taisi joku jo kehuakin, että Järvis-vaikutteita ilmassa. Loistavaa!
 
4. Stratomaster: Erittäin tasapanoista soittoa. Kuuntelen näitä vetoja lopusta alkuun, ja kyllä täytyy sanoa, että Stratomasterinkin tasoisella kaverilla on tuolla alapuolla kovia haastajia! Mutta siis mahtavaa ja nautittavan kuuloista soittoa!
 
5. TahTah: Tiukkaa menoa soundin ja kaiken puolesta. Voi herttinen kyllä on intensiteettiä!
 
6. Blues Guitar: Maukas soundi, vähän pintaan miksattua tavaraa. On muuten makeita likkejä pitkin ja poikin. Erittäin tasapainoinen veto taustaan nähden, hyvin rakenneltu!
 
7. Dynosaur: Hienosti tunnelmoitu. Omaan korvaan vähän särähti soundin kireys/diskanttisuus tms. Hienosti kyllä noi lickit kulkee, erittäin nautittavaa!
 
8: Funkylord: Heh, hyvä heitto! Tässä huomaa, että vaikea nyt vertailla tähän kitaraporukkaan. Hmmm... no yritetään. Soundi oli aika ohut ja kuiva, pienellä kaiutuksella olisi jo tehty ihmeitä. Soittohan oli erittäin mainio ja fraseerauksessa paistoi hieman jazz-vivahteita, loistavaa!
 
9. Krk: Ah toi alku kyllä maistui! Soundi on aika jännä, vaikka akustisesti (siis toi kaiku) ei ole taustan kaa samassa tilassa. Nooo pikku juttu. Hyvin kyl noi likit pelaa, tässä on jotain "pientä riemua", symppis menoa....
 
10. Liljam: Vähän varovaisen oloista tuo alun soitto. Paranee sitten, kiva jazzmainen vivahde, tulee varmaan tosta soundista.
 
11. Illu: Intensiivistä paloa, tunnelataus toimii. Osa noista likeistä menee suorastaan mettään, siis vääriä säveliä... mun korvaan.
 
12. Tono: Älä Tono pahastu, mutta soundit on aika tönköt. Soittohan sulla toimii kohtalaisen hyvin, siitä saisit ittekin enemmän irti paremmilla soundeilla.
 
13. Morek: ***
 
14. Gary Field: Kovahko soundi. Hyvin kyllä mentii tunnelman mukaisesti. Vaikka teknisesti homma toimi, tästä jäi vähän intohimoton tunnelma.
 
15. Forest: Hienosti tippuu blues, jees jees. Näillä eväillä olisin itse rakentanut alun erittäin hillityksi ja loppupuolelle säästänyt nuo "kovat piipusta". Ny ne tarjottiin jo heti alkuun. Mutta siis tolkuttoman hyvän kuuloista juttua.
 
16. Korggari: (Vähän turhan taustalle miksattu) Hienosti soitettua perusblyysiä, mutta olisi mielestäni kannattanut heittää enemmän koukkua tähän kovatasoiseen skabaan.
 
17. Latuska90: Ihan vakuuttavaa instrumentin hallintaa. Tykkäsin jotenkin tän soolon melodisesta (duurisesta) annista, ite taisin jäsähtää omassa vedossa turhan molliin.
 
18. Blaekie: Kiva ilmava mutta "perinne" soundi tähän paikkaan. Makeesti maltetaan rakennella, taustaan istui kyllä mainiosti. Pari muikeaa likkiä loppupuolella.
 
19: mopar: Ihan timangi vibra ja ote skebaan. Soundi vähän särähtää, diskanttia pukkaa, itse juuri opettelen kitaran diskanttipotikan käyttöä - suosittelen! Hyvä perusmeno.
 
20. MaQ: Mainio soundi, hyvää tasapainoista soittoa. Melodian rakentelu toimi kyllä oikeen makoisasti.
 
21: WanhaWetäjä: Soundi kohdallaan. Semmonen etelän höyrylaiva tunnelma tässä. Kyl tää oli se mulle mieluisin veto lopulta, tää oli niin hmmm... kiinnostavaa kuunneltavaa ja sopivasti erilaista.
 
22: Cool-guitarist: Sokerina pohjalla räyhäkästä ja omantakeista soittoa joka ei jätä kylmäksi. Tässä rikottiin raja-aitoja tosissaan.
 
Pisteet:
 
1p Bigpapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p Stratomaster
1p Blues Guitar
1p Blakie
1p MaQ
1p WanhaWetäjä
 
Erittäin lähelle pisteitä kipusivat myös mm. Funkylord, Forest, Latuska90 ja Tahtah.
 
krk
15.10.2010 22:02:21 (muokattu 15.10.2010 22:09:19)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Roots150
 
1. BigPapa
60-lukulainen soundi, tilantuntu ja yleisfiilis. Tulee mm. Mike Bloomfield mieleen. Hienoa kerrontaa.
 
2. Kuha
Chicago-vibran ikiaikainen kiihkeys maustaa upeasti rapeaa herkuttelua.
 
3. TJuhana
No nyt kyllä huhut pitivät paikkansa: uuven rootsiäijän tatsi on parasta A-luokkaa. Siellä kuuluu se A ja vilahtaa myös SRV ja EC hieno meininki. Vähän häiriöttömämmällä, klippaantumattomammalla ja selkeämmällä soundilla tämä olisi ollut vielä ässempi.
 
4. stratomaster
Muutamakin vibra oli sellainen että meinasi lyödä linssiä sumeaksi... laatumasteria. Hevihköä, mutta ah niiiiiiiiin mageeta... oliko muuten Dusty Roadilla ammuttu?
 
5. tahtah
No tahihan vetää kuin vanha tekijä mitä hän tietenkin onkin! Tuttua tunnelmaa, hyvät on sustainit ja syvät on kaiut. Bluesia mikä bluesia.
 
6. blues guitar
Makoisa soundi, ok soittoa tämäkin. Hyvä taso on skabassa.
 
7. dynosaur
Erittäin tyylikästä. Pintapuolisesti iisimpää, mutta pinnan alla tapahtuu. Maukasta vibraa. Paikoin meinaa mopo vähän keulia mutta tiellä pysytään varmasti.
 
8. funkylord
Tervetuloa mukaan, heitit sitten heti tän skaban kovimman vedon... :)
Näin luonnollista, toimivaa ja bluestaustaan täydellisesti istuvaa fonisoundia ja -soittoa kuulee liian harvoin missään koskaan. Vaikka soitossa on paljon jazzin elementtejä, se on täyttä bluesia. Tuletko vetämään tollaisen fonisoolon sille mun kaukana tulevaisuudessa siintävälle levylleni?
 
9. krk
xxx
 
10. liljam
Ujohko tsaundi, ujohkoa soittoa. Ei mitään, lähtee se kulkemaan näinkin ja luo oman tarinansa. Hötkyilemättömyydelle rakentaminen on oikea tie syvemmälle.
 
11. Illu
Äänten puhtaudessa ja myös äänten valinnassa on paikoin sanomista, välillä putoaa kyllä oikein makiasti kohdilleenkin.
 
12. tono
Tää tausta on kyllä ihan loistava. Se pysyy ja pitää kasassa niin monenlaista soittoa. Tässäkin vähän vapaammassa otteessa ei tule kuitenkaan oloa että olisi vapaassa pudotuksessa vaan homma nakuttaa ja etenee koko ajan mielekkäästi.
 
13. Morek
Maukas soundi, muikeaa rapsakkuutta. Pätevää ja toimivaa soittoa.
 
14. gary field
60-lukua. Hienoa omankuuloista ideaa alkupuolella. Tykkäsin tästä kotikutoisesta, täydellisesti sankarielkeitä välttelevästä mutta silti tuoreesta fiiliksestä.
 
15. Forest
Kato pitkästä aikaa... welcome back! Tyylikästä ja tasapainoista soittoa.
 
16. Korggari
Honotustyyppinen soundi toimii mainiosti. Pohdiskelevaa soittoa, OK.
 
17. latuska90
Pientä jäykkyyttä tai ehkä rentouden puutetta havaittavissa, mutta paikoin soi oikeinkin komeasti. Välillä oikein vattaa kouraisevan komeasti.
 
18. blaekie
Maukasta herkistelyä herkullisella soundilla. Pientä haparointia on, mutta toisaalta tässä on myös aineksia jopa ihan listan kärkeen oikeuttavaan huippuvetoon. Tästä tulee sellainen vapautuneen liikuttunut olo.
 
19. mopar
Ihan asiallista ja toimivaa perussoittoa. Fraseeraukseen ja tatsin dynamiikkaan lisää vaihtelua ja väriä, niin homma vielä paranee.
 
20. MaQ
Rootsia, rootsia... hienoa kliinimpää perinnesoundia ja fiilistä.
 
21. WanhaWetäjä
Rajoja koettelevaa, tuttua kerrontaa. Hieno tatsi. Itsensäpidättelyn tuntua.
 
22. Cool-guitarist
Onpas raju soundi. Onko siellä joku geitti kun lyö välillä ihan black-outin? Ei oikein meinaa päästä vieläkään perille homman nimestä mutta rouheeta on.
 
*** Pisteet ***
 
1p BigPapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p stratomaster
1p dynosaur
1p funkylord
1p Forest
1p blaekie
 
Vähän tylsästi jaettu, mutta en (yrityksistä huolimatta) pysty jättämään ketään näistä pisteittä. Loppupään hyviä vetoja jouduin jo jättämään.
 
"Son, can you play me a memory? I'm not really sure how it goes, But it's sad and it's sweet and I knew it complete, When I wore a younger man's clothes" - Billy Joel
dynosaur
16.10.2010 00:15:33
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. BigPapa
Instrumentti ja blues-ote hallussa, mukavasti dynamiikan käyttöä vaihdellen
mentiin eteenpäin, ja maltilla, plussaa siitä. Lopetus mageesti chillaillen.

2. Kuha
Hyvät saundit tähän taustaan, soitto kulkee hienosti, paikoin tuntuis vähän töksähtelevän juoksutukset, voipi olla tietty tarkotuksella nuin. Parissa kohdassa hieno venytys vibraattoineen, tykkkäsin. Skaalat hallussa.

3. TJuhana
Aika kova sirkkelialoitus, tunnelma vahva kujakaikuineen, pudottelee hienosti rönsyillen hommaa eteenpäin. Omaan makuun ehkä hieman liikaa reverbiä. Hyvä veto kuitenkin.

4. stratomaster
Saundi miun maun mukkaan. Makeita kuvioita ja pitkää ääntä ja malttia, vakuuttavasti vedettyä nopeeta väliin. Tyylikästä blues-soitantaa. Kiva vibraatto.

5. tahtah
Tuli vähän kiree fiilis näistä saundeista, muuten kyllä soitto putoilee kivasti ja fiilistä pukkaa komeasti ja rohkeutta riittää mennä fiiliksen mukaan välillä riskirajoillakin.

6. blues guitar
Jännät saundit, tässäkin painetaan rohkeesti fiiliksen vietäväksi kuten bluesissa pitääkin. Napakka loppu.

7. dynosaur
---

8. funkylord
Hauska idea antaa vähän odottaa alussa. Hienot tilatuntumat fonissa, vakuuttavaa vetoa, soitin hyvinkin suvereenisti halllussa. Maukasta vaihtelua kitaraan kun saatiin foni mukaan, lisää...

9. krk
Saundit sopii hyvin taustaan, kaiku ja tilatuntu makoisat. Maltillista soitantaa, tyylikästä, vältellään tykitystä ja asiat putoilee hienosti paikoilleen. Hauska lopetus tässä.

10. liljam
alkumietteet, ujohko aloitus. Tykkään siisteistä ja kiinteistä saundeista tässä vedossa. Veto tuntuu vähän varovaiselta, epätavallisia sointukulkuja paikoitellen.

11. Illu
Pikkasen epäpuhdasta fraseerausta, venytykset menee vähän yli, lataus taitaa olla sen verran kova. Hieman kiree tone. Kokonaisuus kuitenkin hyvin hallinnassa.

12. tono
Varovainen, jopa ujo aloitus, sitten lähtee kulkemaan rennommin. Äänenväriin olisin itse halunnut pikkasen reverbiä, oli aika kuiva joka kostautui sooloiluvetojen lopuissa, jotenkin töksähteli, mutta tämäkin veto
pysyi kuosissaan hyvin.

13. Morek
Rapee saundi, aika kiva. Avaruutta löytyy, stoppikohtaan löysit makeen teeman, josta lisäpointseja. Varmaa soitantaa.

14. gary field
Ehkä hieman treblevoittonen tone, veti soolon erilleen taustasta ehkä liiankin kanssa. Rytmillisesti mallikasta soittoa, ehkä olis kaivannut vähän riskiä ja rytmin muutoksia. Muuten kyllä varma veto.

15. Forest
Malttia vetää soinnut loppuun saakka kun on sen paikka. Soolo putoaa kohdilleen varman oloisesti, ammattimaista ja makeeta soittoa, ei tuu paniikin paikkaa vaan jokaisesta koukerosta selvitään kunnialla.
 
16. Korggari
Ensimmäiseks korvaan tarttu makee vibraatto tossa alussa, saundit kivan tilavat. Rennon olosta vetoa, josta kertoo rytmilliset irtiotot ja pikku kirit, joten Korggari tempas hyvin tähän paikkaan.
 
17. latuska90
Selkeet ja omanlaiset äänenvärit, mukavan cleania vetoa. Rento ote, josta plussaa. Minusta oli keveän varma veto kokonaisuudessaan.

18. blaekie
Hyvä aloitus, hienoa venytystä, hyvää bluesin omaista soittimen hallintaa, soolot putoilee mallikkaasti, kivat kuulaat ja sopivan rosoiset saundit tässä.

19. mopar
Pikkasen kireetä tuntuis olevan, zäundimaailma ei miu mau mukkaan ollenkaan, rasittaa wanhoja korvia. Soitto menee kuitenkin hyvin taustan mukaan eteenpäin. Kireydesta kuitenkin kärsi tällä kertaa...

20. MaQ
Haahuileva alku rytmin puolesta, ehkä vähän liikaakin, periaatteessa suotavaa vetää omia polkuja toisaalta. Alkaa toimimaan rytmillisesti, sointukulut pikkasen omalaatuisia mutta ei paha. Eikä liikaa säröilyä tässä, vähän ehkä olis odottanut lissää hyökkäystä jossain vaiheessa, jäi vähän tasapaksuksi lopputulos.

21. WanhaWetäjä
Hyvä alku, omia polkuja, rentoa soittoa. Wanha Kettu selvästi, taimi kohdallaan. Originaalia vetoa, otelaudan hallintaa, makee loppusointu! Pro veto.

22. Cool-guitarist
Vetää sanattomaks, on niin hienoa. Kitara kuulostaa saxofonilta ja separaattorilta yhtä aikaa. Loistavaa, Chernobylin radio-aktiiviset lukemat ja karjatilan sähköpaimen yhdistettynä oikariin menneellä wanhalla puhelinkeskuksella, tässä oli kisan extreme-tamppaus, hienoa!

*** Pisteet ***
 
Vaikeeta, oli niin kova taso tässä juhlakisassa, toivottavasti ei tule vääriä tuomioita
 
Stratomaster 2p
BigPapa 1p
funkylord 1p
krk 1p
Morek 1p
Forest 1p
WanhaWetäjä 1p
 
Ei keksi mitään, mutta kaksi kyllä.
blues guitar
16.10.2010 07:16:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piste seuraaville:
 
BigPapa
Kuha
Tjuhana
Stratomaster
Dynosaur
Morek
MaQ
WanhaWetäjä
 
Älyttömän hyviä vetoja oli muitakin Todella kovatasoinen skaba tälläkertaa. Huh Huh!
 
...ajan H-D:llä pitkin suomee...antaa kitaran laulaa vaan...juomaksi kelpaa vain Scotch Single Malt...
funkylord
16.10.2010 14:38:36 (muokattu 16.10.2010 14:43:34)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei pojat perkule. On aika kovatasoista menoa.
On todella vaikea muutamien välillä erotella pisteitä, varsinkin kun tuota rootsin soittoa ei tule harrastettua, kun joskus harvoin, vaikka oikeastaan enemmänkin tekisi mieli tehdä.
 
Bigpapa: Varmaa hyvänkuuloista soittoa tukevasti tyylissä. Kuuluu kilometrit edukseen. Tätä kuuntelisi keikalla kyllä mielellään.
 
Kuha: On jurpeleen mehukasta soittoa. Puuvillapellot kumartaa. Jutut vie kokoajan eteenpäin.
 
Stratomaster: Tämä oli hyvin korvaystävällinen veto. Pitkää venyttelyä, jossa aivot sai levätä ja kerkesi pureskella edellisen riffin kunnolla ja jäädä odottamaan seuraavaa. Sitten taas tuli korvakarkkia.
 
Mopar: Jännä soundi. Ihan kun joku mimmi-blueslaulaja vetäs haudan takaa samaa tavaraa yhtäaikaa skeban kanssa. Millä polkimella saa tuommosen soundin? Aika mieleenpainuva. Siitä korvat auki-plussa ehdottomasti.
 
WanhaWetäjä: Niin hykerryttävää sointujen pyörittelyä ja niillä leikittelyä, että korvat sulaa.
 
Forest: Tämä kaveri on soittanut ennenkin nauhalle. Varmaa soittoa, iskut kohillaan, hyviä juttuja ja lempeän rouhea soundi.
 
MoreK: Aistin funk/motown-asennetta tässä. Omaperäistä soittoa ja selkeästi erottuvaa. Hetkittäin tuli hätäinen olo, mutta muutamat riffit sulatti sydämen.
 
Voi hittolainen, kun oli kyllä hankalata.
 
*****Pisteet*****
 
2p WanhaWetäjä
2p Stratomaster
1p BigPapa
1p Kuha
1p MoreK
1p Forest
 
Elämä maistuu, kun noudattaa kahta sääntöä:
1. Älä ota paineita pienistä asioista
2. Kaikki asiat ovat pieniä asioita
latuska90
16.10.2010 22:05:37 (muokattu 16.10.2010 22:07:18)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BigPapa:
Rento meininki ja maukkat syvät vibrat. Tunnelmallista. Tuo duuriterssiin lopettaminen on juuri se mitä itsekin käytin. On se vaan niin tyylikästä. +
 
Kuha:
Mahtava soundi ja nuottimaailma. Ei paremmin voisi asiat olla, että taas on Kuha mahtavissa fiiliksissä. +
 
TJuhana:
Äärimmäisen lupaava uusi tulokas tämä TJuhana, kertakaikkiaan. Tässä on JUST sellainen väri äänissä, että meikä diggaa täpöllä. Taukokohtien jälkeinen osuus sokeriakin makeampaa kitarajuhlaa. Hemmetti kun on upeeta soittoa kohdissa 1:18-1:23 ja 1:27-loppu. +
 
stratomaster:
Voi että miten mahtavaa... huh huh. Tää toimii niin täysillä, että oksat pois. Muutamia supermakeita kohtia, että sydänkin jätti muutaman lyönnin väliin. Parhautta. JIIHAA!!! ++
 
tahtah:
Tiukkaa tekee. Sun tatsis on kyllä ihailtavassa mallissa. Ei voi muuta kuin olla kateellinen. Vibraakin löytyy, että käyhän se noinkin Danny Kirwanin stailillakin...
 
blues guitar:
Hyvä aloitus, jees. Oikein hienoa soundiakin on ruuvattu. Parasta blues guitaria koskaan. Vibratojakin mukana, vau. Nyt on kyllä skarpattu ihan hirveesti. Toimii.
 
dynosaur:
Iisiä meininkiä ja maltilla kuljetaan. Täältäkin lähtee makeet vibrat. Usvainen klubifiilinki välittyy mielikuvana silmät kiinni. Jees.
 
funkylord:
Ohhoh, että oikein saksofoniakin on eksynyt sankkaan ja värikkääseen joukkoomme. Instrumentin soittamisesta ymmärtämättömänä aivan uskomattoman hyvää puhaltelua. Tykkäsin. +
 
krk:
Hienoa tunnelmointia ja upean hienovaraisia taivutuksia. Oikein viihdyttävää kuunneltavaa.
 
liljam:
Kliinillä lähdetään. Varovaista ja hentoa soitantaa. Asiallista, mutta lisää harjoitusta niin paranee.
 
Illu:
Alussa pilkahti vähän väärä sävellaji, mutta sitten alkaa löytyä oikeat linjat. Ymmärrän skaban kovatasoisuuden ja sen paineen alla olemisen litistyneenä. Kyllä se tästä...
 
tono:
Soundi ei oikein kovin miellyttävä. Tais soundcheck jäädä väliin? Soittokin on niin ja näin. Noh noh, treeniä lisää vaan...
 
MoreK:
Mukavan leveää soundia. Alkaa mukavasti ja kulkeekin ihan mallikkaasti. Muutama aavistuksen verran arveluttava kohta kuitenkin löytyy nuottivalintojan näkökulmasta katsottuna. Ei paha, mutta ei kurotu "kärkisijoille".
 
gary field:
Ok, mutta hakemistä on jonkin verran. Perusjyystöä.
 
Forest:
Oikein pitkästä aikaa, tervetuloa taas mukaan. Ja hyvinhän se skitta taas laulaa. Tuli pikkasen Mick Taylor mieleen fraseerauksen tarkkuudesta, mikä ei ole ollenkaan huono juttu. Loppupuolella putkisormet sen kuin vain kuumenevat. Jees. +
 
Korggari:
No nyt ei ollut kitara pinnassa. Hyvä. Korggarilta löytyy kyllä paljon hyviä juttuja aiemmista skabavedoistaan, mutta nyt soitto ei ollut ihan parasta Korggaria.
 
blaekie:
Jälleen kivan iisiä fiilinkiä tarjolla. Vibratkin paikoitellen oikein maukkaita. Toimii.
 
mopar:
Ei mitään hävettävää. Hyvin kulkee, perusmeiningistä vähän parempaa. Hyvin on huomattu sointujen vaihdokset. Ok. Treeniä vain, niin soitto hioutuu.
 
MaQ:
Ei ihan parasta MaQiä. Rauhallista tunnelmointia. Ehkä liikaa yritystä kuultavissa, jossa suoritus hieman kärsii hyvien ideoiden kustannuksella. Ok.
 
WanhaWetäjä:
WW:n soitto on kyllä selkeästi niin ennalta-arvaamatonta, ettei tiedä yhtään mitä seuraavaksi saa kuulla. Taidokasta soittoa. Muutama hieno erikoinenkin kohta. Kokonaisuudessaan toimiva veto. Loppusointu... hah mikälie, mutta sopi. (hymiö) +
 
Cool-guitarist:
Huumoriako? Selkeästi ainakin kuuli, että tietotekninen puoli ei taida olla ihan kondiksessa, että jospa se pilasi sen hyvän soiton(?). Mutta jos tämä on ihan vakavissaan vedetty juttu, niin kyllähän tässä korvilla oli kestämistä... en millään pahalla enkä ilkikurisuudessani sano, mutta tämä on aivan täysin julkaisukelvotonta materiaalia.
 
Pisteet:
 
1p - BigPapa
1p - Kuha
1p - TJuhana
2p - stratomaster
1p - funkylord
1p - Forest
1p - WanhaWetäjä
 
"Ihminen on sekin akustinen instrumentti, kun sen virittää niin se soi kuin enkeli." - Albert Järvinen
Korggari
16.10.2010 22:19:07
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p - BigPapa
1p - Kuha
2p - TJuhana
1p - stratomaster
1p - dynosaur
1p - Forest
1p - WanhaWetäjä
 
TJuhana
16.10.2010 22:50:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jooh ja s-tanan s-tana ku teki pahaa jättää muutama ilman pisteitä mutta here are the results of Tjuhana jury:
 
BigPapa: Näinhän se pitää vetää. Rosoisuudessaan selkeästi paras veto ja sisällöltään tapahtumarikkain(selvennän erikseen pyydettäessä). Tyylikästä, kypsää&herkkää and so on-soittoa!! Kerrassaan upeata!
 
Kuha: Tatsia löytyy ja homma kulkee varmasti etiäppäin. Hyvin tyylitajuinen perusblyysi.
 
Stratomaster:Kovaa ja varmaa settiä..sama kuin edellisessä eli "tyylitajuinen perusblyysi". Kaikki kohdallaan ja tulevaisuudessa ehkä tiettyä raakuutta lisää niin vielä(kin) paremp.
 
Krk:Nyanssitajua löytyy ja muutama erikoinen "likki" joilla erotuit joukosta. Nautittavaa kuunnella!!
 
Morek: Mike Stern vetelee bluesia mutta on siis vihdoinkin ymmärtänyt maltillisuuden voiman ja mahdin! Hyvä saundi ja ote!
 

 
Blaekie: Tästä diggasin ihan kympillä ja oli lähellä ettet päässyt BigPapa:n kanssa samoihin pisteisiin. Loistavaa!!!!
 
WanhaWetäjä: Robben Ford ja Larry "Hill street blues" Carlton kuuluu soitosta. Erillainen ja toimiva lähestymistapa. Mukava piriste!!
 
Ulos pisteittä jäi nyt liian moni kova suoritus. Elkäähän ottako itteenne.
 
BigPapa: 2p.
Kuha:1p.
Stratomaster:1p.
Krk:1p.
Morek:1p.
Blaekie:1p.
WanhaWetäjä:1p.
 
blaekie
17.10.2010 01:03:23 (muokattu 17.10.2010 01:32:25)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. BigPapa:http://maihinnousu.net/s/9231
Kyllä Papalla toi bluesin perusolemus tulee hyvin aina esiin, soitossa etenkin. Saundi oli kuitenkin aika "naseva" ja ohut. Papa ei ehkä jaksa hieroa noita saundipoliittisia jutskia kovin paljoa, mutta se tois paremmin joskus esiin ne soitossa piilevät kyvyt, (Kunhan ei Karhua ole tintattu liian paljon ;-)
 
2. Kuha:http://maihinnousu.net/s/9232
Jahas meidän kantri/bluuspesialisti, jännästi Kuha osaa käyttää noita matalia ääniä kuitenkin paikka paikoin alussa hyväksi, silti vaikka likeissä mentiin aika ylös, hienoa rytmiikkaa ja saundia. Joskin tää oli nasevampaa, eli oliks tää vedetty joillain Gipsuunilla ?
 
3. TJuhana:http://maihinnousu.net/s/9234
Uusi tuttavuus ja uudet kujeet, eka häiritsi ehkä hitusen toi takatukkonen kaiku, Mutta fraasinki, bendit ja time pelasti tilanteen etenkin loppupuolella, varsin hyvä taustanmukainen rykäys.
 
4. Stratomaster:http://dl.dropbox.com/u/6768090/stratomaster_150.mp3
Stratomesu on meikän kestosuosikki, ja tietyt kuviot räjähtää aina tajuntaan, mutta paikka paikoin olin havaitsevani alkupuolella jonkinlaista mietintätaukoa ?, joka onneksi ei kestänyt kauan. Saundi on myös erittäin hyvä, joka ei tule pelkästään laitteista, vaan ilmiömäisestä tatsista, mikä tällä herralla on !
 
5. TahTah:http://maihinnousu.net/s/9238
Tah vetelee sitkeästi ok perusotteella, mutta peräänkuulattaisin rauhallisuutta, eli tulee ns. riehuttua liikaa, johon itse syyllistyn kaiken aikaa. Ja vibra ei tee tätä helpommaksi, sitä tulisi meikän makuun hidastaa, ja kontrolloida paremmin.
 
6. Blues Guitar:http://maihinnousu.net/s/9239
Hyvä perussaundi, ehkä hitusen nasaali, soitossa tiettyä päämäärättömyyttä, eli jäi vähän paikoin fiilis että mitäköhän tähän vetäsis, laitetaan tota että saadaan täyteen soolo.
 
7. Dynosaur:http://maihinnousu.net/s/9240
Hyvää blueshiplausta alkuun tarjoillaan, Varsin tyylinmukainen veto, ja hyvää likkien koostetta, joka tulee ilmiselvästi selkäytimestä, sen kummemmin miettimättä ja aikailematta. Saundi on myös tyylinmukainen, eli hyvä.
 
8. Funkylord:http://maihinnousu.net/s/9248
Kuten jo aiemmin sanoin, tästä tulee sellainen hyvä vaaleanpunaisen pantterin fiilis, mitään ymmärtämättä fonilikeistä, minusta tää kuulosti hyvältä. Ehkä ilmavuutta miksaukseen olis kaivannu lisää, Hyvä. lissää näitä !
 
9. Krk:http://maihinnousu.net/s/9249
Jälleen hyvällä saundilla, joka sopii taustaan. Ja bluesfraseeraus on miun mielestä ensiluokkaa, jollei peräti maailmanluokkaa. Jos en tietäisi, ja mistäpä itseasiassa tietäisin, voisin kuvitella että tässä soittaa joku musta mies, tai vähintään joku Fab.T.Bird:stä, mustina hetkinään. Pidin kovasti. Kiva "kaikufade" loppuun miksattu. Studiojätkiä,studiojätkiä ilmiselvästi.
 
10. Liljam:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442034
Aika ovela puhdas saundi. hitusen varovainen lähestyminen taustaan, mentiin aika kapeella alueella äänten suhteen, eli ois kaivannu jotain "laajuutta" tohon fraasinkiin.
 
11. Illu:http://maihinnousu.net/s/9253
Tiukkaa meininkiä, joo vähän samat sanat kui Tahille, eli liika into pois, ja keskitytään siihen suoritukseen, nyt meni bendit osin hivenen yli, jotka aiheuttaa sellaisen osaltaan hajanaisen fiiliksen soitossa.
Parempaa saundia oon myös Illulta tottunut kuuntelemaan, nyt oli aika tukkonen, tuhnu saundi, joka oli hitusen irti taustasta.
 
12. Tono:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442085
Tuosta kuivasta saundista en kyllä digannut yhtään. Paikoin ihan hyviä fraasinkeja hetkittäin, mutta kokonaisuus jäi sitten kuitenkin vähän vaisuksi.
 
13. Morek:http://maihinnousu.net/s/9257
Hyvällä ilmavalla saundilla lähdetään.Ja oisiltaan verraten hyvää meininkiä, jotkut likit osu kohdilleen ja jotkut ei niin hyvin. Eli jotenkin jäi semmonen puolitiehen vedetty sinnepäin fiilari, parempaa on kuultu MoreK:lta.
 
14. Gary Field:http://maihinnousu.net/s/9258
Vaikka tossa aiemmin motkotin ns. nasaalista saundista, tässä on jotain sellaista alkukantaista, joka puree. Onko se toi kaiku vai mikä, en tiiä , mut kuitenkin. Hyvä bluesmeininki, ehkä kiinnittäisin huomiota fraseerauksen jouhevuuteen, ja sellaiseen rytmilliseeen "tököttämyyteen".
 
15. Forest:http://users.kymp.net/p204369a/roots150.Forest.mp3
Aikas samanlainen saundi kuin edellisellä, mutta eri soittaja. Tatsi ja vibrat on erinomaisia. Soittomiehiä, Bendit kunniaan !
 
16. Korggari:http://maihinnousu.net/s/9259
Korkkari on nopeemman meiningin miehiä, mutta kyllä tää hidaskin toimii varsin hyvin, ja ei saundikaan ole hassumpi.
 
17. Latuska90:http://maihinnousu.net/s/9260
Nuori mies, into piukassa. hyviä melodisia oivalluksia todellakin ja hyvä vibra. Kokonaisuus oli ehkä karvan verrán töksöttävä, pikku räpläämisiä jossakin, kuin myös itselläni.
 
18. Blaekie:http://maihinnousu.net/s/9266
xxxx
 
19. Mopar:http://maihinnousu.net/s/9268
Saundi on hyvä, ja tatsi myös alkaa oleen siinä, Mutta fraseeraus on jossain määrin kapea,
 
20. MaQ:http://maihinnousu.net/s/9269
Hyvä saundi, ja paikoin kyllä siellä tyylimukaista vingusta irtoo, mutta jossain vaiheessa ideat oli hakusessa, ehkä, tai mistä sen minä tiiän ? kaisse soittaja isse ?.
 
21. WanhaWetäjä:http://maihinnousu.net/s/9271
Ww:llä on tatsi protasoa, kuten aina. Voi olla että että hää ei oo oikeen koskaan päässyt tähän bluussin sisältöön silleen kiinni, ja sen takia noista vedoista tulee tälläsiä progevetoja. Mutta se on hyvä että kaikki ei oo samasta puusta veistetty. Hyvä.
 
22. Cool-guitarist:http://maihinnousu.net/s/9272
Jeps. tämä on sellainen taidepläjäys, että en tiedä mitä tähän sanois.
 
Jahas tää pisteosuus sitten, (Oli muuten aika työläs tää arvostelu, ja eikä kenenkään kannata ottaa palkoa nekkuun). Oli niin paljon hyviä vetoja, että kukaan ei ollut yksi ylitse muiden, joten pojo per plätty.
 
1p Bigpapas
1p Kuhis
1p Tjuhani
1p Stratomesu
1p Dynosaurus
1p Funkylordi
1p Foresti
1p Krk
 
EDIt: Typos ja ylimääräiset rivinsiirrot
 
Nii onkii ... vai oliko sittenkään .. ja jos onkii , nii entäs sitten ...
Gary Enfield
17.10.2010 12:04:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä se paljastuu monen ihan hyvän vedon pienet heikkoudet, kun soittavat uhmakkaasti pallinaamoja "vastaan". Soon se viimoset 5 rosenttia ko ratkaasoo, muutoon puulaaki kutsuu. No joo, näin ollen tästä pisteytyksestä tulee tylsä ja ennalta-arvattava. Kommenttia on jo paljon ja hyvin että ei mulla ole mitään järkevää lisättävää.
 
piste kullekin:
 
BigPapa
Kuha
TJuhana
Stratomaster
Dynosaur
Krk
Forest
WanhaWetäjä
 
erikoismaininta Funkylordille, kiva kuulla fonia. Jäi mun arviossa just tohon pisterajan alle, jouduin sitä vähän fundeeraamaan, mutta jäädään odottamaan lisää ääninäytteitä arvion korjaamiseksi.
 
Illu
17.10.2010 18:31:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BigPapa - Hyvät bluesit, kokemus kuuluu. +
Kuha - Hienoa soittoa tämäkin, toimii. +
TJuhana - Oiva veto, homma hanskassa. +
stratomaster - Bravo! Todella hieno veto. ++
tahtah - Tiukka veto, kovaa kamaa.
blues guitar - Hyvät bluesit, ei voi moittia.
dynosaur - Erittäin hyvänkuuloinen hiplailu. +
funkylord - Hiton kiva, kun näitä muitakin soittimia saadaan mukaan. Hyvän kuuloinen vetokin kaiken lisäksi.
krk - Kyllä om makoisan kuulosta tämäkin. +
liljam - Aika jännä saundi, leppoisan oloinen veto.
Tono - Ihan ok veto, pikkusen viilailua sinne tänne.
MoreK - Kelpo veto, vika kiepin alku taukojen jälkeen ei oikein pudonnut.
gary field - Täähän toimii hienosti, pikkusen kun vielä hioo tatsia niin vot. +
Forest - Hyvä veto hyvin soitettuna.
Korggari - Oikeh jees veto, hyvä.
Latuska90 - Komiaa soittoa, pikkusen sellasta letkeyttä hommaan vielä.
blaekie - Hyvä veto, hyvä tunnelma. Buenoa. +
mopar - Ei moitteita tässäkään, pikkunen hurina ehkä vähän häiritsi.
Wanhawetäjä - Tutun hyvä tatsi ja saundi, ei aivan perinteisintä bluesia, mutta mukavaa kuunneltavaa.
Cool-guitarist - Aika rajua. Sen mitä äänityksestä selvää saa, niin Vire on aika päin pyllyä ja äänivalinnatkin aika mielenkiintoisia.
 
Pisteitä:
 
BigPapa 1p
Kuha 1p
TJuhana 1p
Stratomaster 2p
krk 1p
blaekie 1p
gary field 1p
 
tono
17.10.2010 19:23:06 (muokattu 17.10.2010 19:23:48)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BigPapa
Kuha
TJuhana
Stratomaster
Funkylord
Krk
Blaekie
WanhaWetäjä
 
Käsi kädessä nuotin vieressä...
LM96
17.10.2010 19:57:32 (muokattu 17.10.2010 19:57:58)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BigPapa: 3 p.
Kuha: 2 p.
Blues Guitar: 3 p.
 
mopar
17.10.2010 20:21:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p BigPapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p Stratomaster
1p Forest
1p Blaekie
2p WanhaWetäjä
 
MaQ:n vetoa ei löytyny, joten se oli pakko jättää ulos.
 
Kuha
17.10.2010 20:25:08
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä näitä kuunteli mielikseen suu messingillä. Sen verran kova taso oli tällä kertaa - mahtavaa!
 
1p, BigPapa: Mahtavaa wanhan liiton meininkiä. Parhaita vetoja Papalta aikoihin. Tauot on yhtä tärkeitä kuin muu soitto ja tää hengittää hienosti. Mun listalla skaban ykkösveto.
 
1p, TJuhana: Makeita lickejä pukkaa tulemaan ja intensiteettiä riittää, kyl kelppa, hieno veto. Vähäsen liikaa kaivonpohjagaigua mun makuun.
 
1p, Stratomaster: masterilla on vähän rokimpi meininki tässä kuin yleensä. Soitto on kuitenkin niin makeaa, että genreillä heitetään vesilintua, sano. Nappi veto kaikin puolin.
 
TahTah: Nyt on malttia mukana ja tunnettakin löytyy mukavasti. Vähän raskaanpuoleinen saundi. Mun mielestä oot parantanut koko ajan.
 
Blues Guitar: Hyviä kohtia löytyy, loppupuolella soitto ei kanna niin hyvin kuin alussa, menee vähän perusmätöksi. Pienellä viilailulla olisi oikein hyvä.
 
Dynosaur: Oikein maittavaa fraseerausta tässä. Homma toimii vaikka saundi ei ole aivan mun makuun.
 
1p, Funkylord: Uskomattoman hyvin onnistunut äänitys läppärin omalla mikillä! Nautittavaa soittoa, jatsi-mausteet sopassa viehättävät, nam.
 
1p, Krk: krk:lla on aivan oma tyyli ja taas tulee hienoa tavaraa; saundi on jälleen nappi, pari makeaa venytystä kruunaa homman.
 
Liljam: aivan ok saundi, vähän kompressoria. Ehkä vähän käsijarru päällä mentiin nyt ja sitä kliimaksia ei aivan saavutettu. Muuten asiallista blyysiä.
 
Illu: Hyvää tässä oli maltti. Vaikka välillä oli pientä horjumista, ei silti kaaduta vaan maaliin tulla kunnialla.
 
Tono: Saundi ei aivan mun mieleen - väliosassa vähän ajatus karkaa - loppua kohti soitto paranee kuitenkin.
 
Morek: ZZ-Topin El Loco -saundi. Homma lähtee hyvin käyntiin ja odotukset on korkealla. Rytmisesti homma ei kuitenkaan oikein toimi - tavaraa on vähän liikaa.
 
Gary Field: Alkujuurille mennään mukavasti puhtoisella saundilla. Hyvää blyysfraseerausta ja kiva kokonaisuus.
 
1p, Forest: kivan pureva tatsi ja sujuvaa soittoa. Hyviä venyjä ja intensiteettiä, tykkäsin kovasti.
 
Korggari: Asiallista soittoa, toimiva kokonaisuus, saundikin istui hyvin.
 
Latuska90: kiva saundi ja tatsikin on oikein hyvä. Joku pikku moka löytyy, mutta silti hyvä veto.
 
1p, Blaekie: Hyvä strato-saundi, makeita fraaseja tippuu pois tiehensä. Nuo sointu/douple-stop jutut oli tosi makeita tässä, nam.
 
Mopar: hyvä perusveto, pientä kulmikkuutta välillä, mutta mitä sitten, blyysiä pukkaa.
 
MaQ: HAKEMAASI KAPPALETTA EI LÖYDY MAIHINNOUSUN PALVELIMELTA!
 
1p, WanhaWetäjä: ovelia ww-lickejä, erottuu hienosti massasta, kunnon venkoilua sano.
 
Cool-guitarist: tässäkin oma varmasti oma juttunsa, joka ei kuitenkaan ensi kuulemalta oikein auennut.
 
1p, BigPapa
1p, TJuhana
1p, Stratomaster
1p, Funkylord
1p, Krk
1p, Forest
1p, Blaekie
1p, WanhaWetäjä
 
SBA
stratomaster
17.10.2010 20:30:54 (muokattu 17.10.2010 20:33:39)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuten moni on jo todennut, tässä skabassa on ihan järjettömän kova taso!
 
BigPapa: Aitoa styrkkaria ja jousikaikua pukkaa. Vähän takakireen oloinen soundi mun makuun, mut BP:n taito pelastaa paljon. Hyvin uskottavan oloista blueskerrontaa loistavalla tatsilla ja vibratolla. +
 
Kuha: Usein ihmettelen Kuhan soitosta, että miten se aina onnistuu välttämään ns. kliseet. Nytkin tuoreen kuuloista ja rikasta fraseerausta. Paikoin aika ovelan kuuloista tiheähköä vibratoa. +
 
Tjuhana: Tämä veto oli ehkä skaban hauskin yllätys, vaikka toi kaiku ei ihan napannut. Erittäin hienoa pudottelua pitkin matkaa. No intro ei vielä lupaa ihmeitä, mutta sen jälkeen alkaa tapahtua. Muutama suorastaan loistelias hetki, esim. 1.18 alkaen aivan mahtavaa! Hienoa että tällaisia heeboja saadaan näihin skaboihin. +
 
Tahtah: Sustainia riittää, soundi aika makee mielestäni. Hyvää persoonallista otetta. Ihan ok kokonaisuus. Vibran kanssa vähän töitä, ja likkejä voisi jäsentää ehkä selkeämmin.
 
Blues guitar: Aika vahva veto blyysskebalta, parhaita mitä olen mieheltä kuullut. Myös varsin kivaa vibratoa väläytellään. Oisko kehitystä tapahtunut (tolla iällä :D)? Täähän on piste-ehdokas. +
 
Dynosaur: Tällä miehellä on kaikki soiton osa-alueet kohdillaan: tatsi, vibrato, fraseeraus, kaikki toimii. Hienot noi ekan kierron nyanssit. Ehkä vähän rauhattomaksi meni lopussa, mutta ehdottomasti pisteille! +
 
Funkylord: Varsin ammattitaitoisen kuuloista fonia, erottuu muutenkin hauskasti edukseen tässä kitaravetoisessa skabassa. Jazz-sävyjäkin löytyy. Onhan tää hieno. +
 
krk: Sä taidat vedellä näitä ihan vahvistimella? Hyvä soundi ja tyylikäs juurevanoloinen veto, jossa maltetaan kuunnella taustaa ja sen tunnelmaa. Kyä Mansen Peter Green osaa. +
 
liljam: Aikaa iisiä ja vähän innottomankin oloista vetoa, jokunen harhailu joukossa mutta muutamia hyviäkin juttuja.
 
Illu: Tää ei mun mielestä ollut parasta Illua. Hiukan haeskelevaa ja paikoin falskia. Jokunen hyväkin hetki, mutta kokonaisuus ei ollut kovin vakuuttava. Sorry, mutta sä pystyt parempaan.
 
Tono: Ihan hyvin jäsenneltyä soittoa, sopivasti taukoja. Välillä käydään vähän metsän puolella, erityisesti taukojen aikana oltiin aika hukassa.
 
MoreK: Joku ihme chorus tossa soundissa, ehkä vähän turha mielestäni. Ihan ok keskivahvaa vetoa, mutta oot vetänyt paljon paremminkin. Eka kierto ei ollut erityisen vakuuttavaa, mutta tauoissa ja siinä heti niiden jälkeen aivan upeaa rytmittelyä.
 
Gary Field: Perusasiat hallussa, oikeastaan ihan hyvä kaari tässä. Ensin sopivasti malttia ja loppua kohden pari hyvältä kuulostavaa lirua. Ei paha ollenkaan.
 
Forest: Mukava kuulla taas tämän miehen soittoa. Tosi tyylikästä hiukan järvismäistä vääntöä. Hyviä melodisia oivalluksia ja maukkaita duuriterssejä. Great! +
 
Korggari: Vähän outo utuinen soundi. Soitossa erittäin vahvaa otetta ja oivaltavaa likkiä. Pisteitä hipoo. +
 
Latuska90: Kelpo suoritus järvistyylin erikoismieheltä. Eka kierto oikein maukasta kehittelyä. Tauot olis voinut vetää vähän intensiivisemmin, toisaalta paikoin pientä tökkäämistä jossain nopeammassa likissä. Mutta sen verran rehevää soittoa kokonaisuudessaan, että tämä on piste-ehdokas. +
 
Blaekie: Diggasin aivan helvetisti ekan kierroksen herkkyydestä, loistavaa! Joku kämmi siellä oli, mutta myös taukojen jälkeen ihan huikeaa pudottelua. Herkkyys + rouheus = blues. +
 
mopar: Sinänsä ihan ehjä ja ok kokonaisuus. Ehkä pikkuisen soitettu tuo biisi liian täyteen, hiukan jos jättää enemmän ilmaa niin hyvä tulee. Taukokohdat toimi hienosti, ja toi villi soundikin sekä varsin kiva vibrato pääsi niissä oikeuksiinsa.
 
MaQ: Biisiä ei löytynyt.
 
WanhaWetäjä: Vähän erilainen lähestymistapa kuin useimmilla. Älyttömän taitavaa vetoa, meodiat ja rytminen fraseeraus kutkuttavan hienoja, vaikka ehkä jonkinlainen bluesin karheus tästä puuttuukin. +
 
Cool-guitarist: No joo, tulihan toi kuunneltua loppuun. Oli kyllä aika haastava kaksiminuuttinen...
 
Pisteet 1 per lärvi:
 
BigPapa
Kuha
Tjuhana
Dynosaur
Funkylord
krk
Forest
blaekie
 
Blyysskeba, Korggari, Latuska ja WW olis ilman muuta myös ansainneet pisteen.
Forest
17.10.2010 20:57:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Erityisesti pidin funkylordin ja stratomasterin vedoista. Nämä herrat olisivat ansainneet ehdottomasti tuplapojot, mutta pitihän pisteitä jättää muillekin. Siitä huolimatta ne loppuivat jälleen kerran kesken.
 
1p BigPapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p stratomaster
1p funkylord
1p krk
1p blaekie
1p WanhaWetäjä
 
"If you always have to read from musical scores, you're not a musician, you're a robot" - Tommy Emmanuel
liljam
17.10.2010 21:00:49 (muokattu 17.10.2010 21:01:22)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p BigPapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p stratomaster
1p funkylord
1p krk
1p blaekie
1p WanhaWetäjä
 
kova taso oli ja moni jäi suotta pisteittä.
 
ei muuta ku eteenpäin
WanhaWetäjä
17.10.2010 21:22:27 (muokattu 17.10.2010 21:30:30)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Big Papa - aika oletettu veto BP:n tyyliin, mutta tää on vissiin sitä oikeeta ja oivallettua bluesia, mä en näistä osaa syvällisemmin sanoa ketä muistutti ja miksi, hyvältähän tuo kuulosti, se lienee pääasia, kaiusta en ihan kympillä digannut tai sitä oli ehkä pikkasen liikaa
 
Kuha - lievästi honottavasta saundista huolimatta kiinnostava veto alusta loppuun, aika perus bluesiahan tääkin oli mutta "kuhamaiset" mausteet teki sopasta todella maukasta
 
TJuhana - kaikua oli mun korvaan liikaa, kitara tuli jotenkin "kaukaa", jos se unohdetaan niin helvetin tarkkaa, hienoa ja puhdasta joskin harmonisesti aika niukkaa "perus"soittoa hiton hyvällä tatsilla, saundikin oli passeli poislukien kaiun määrä
 
stratomaster - tällä ukolla on kans tuo tatsi niin makia notta...ja kyllähän Podistakin näköjään saundit löytyy, kokonaisuutena hienoa ja tyylikästä bluesia
 
tah tah - aika "rujoa" soittoa positiiivisessa mielessä, nyt oli pitkää ääntä ja sormivibraakin matkassa, ja benditkin oli aika jees kautta linjan, ihan viimenen ääni rupes elään vähä liikaa, mutta mun korvaan parhaita vetoja ever tah tahilta noin kokonaisuutena
 
blues guitar - varsin toimiva rosoinen perusveto peruspalikoilla, saundikin oli sopivan raaka, skitta ehkä himpun verran pinnassa
 
Dynosaur - oikeen sävykästä ja taitavaa soittoa dynamiikan ja fraseerauksen osalta, saundissa oli jokin "vivahde" tai taajuusalue josta en oikeen digannut mutta ei siitä haitaksi asti ollut
 
funkylord - haa..."intron" huomioimisesta plussa ! Ei niin oletettu soitinvalinta toimii erilaisuudessaan oikeen hyvin, saundi ois kaivannut ihan pikkasta viilaamista (= vähän jotain pehmentävää kaikua) kuin myös vire oli ehkä inansa yläkanttiin, mutta soitto toimi kyllä varsin mainiosti
 
krk - vähän sellanen "humalaisen" huojuva takakenomeininki toimi ihan ok,
kuivakka saundikin istu tässä vedossa taustaan hyvin, loppu oli vähän erikoinen
 
lijam - soittotatsi kuulostaa vähän "ujolta" ja varovaiselta, muuten suht kuosissa olevaa perusjuttua
 
Illu - lievää virehäpiää bendeissä, no pari aika rankkaakin ylimenoa, muuten tääkin on aika perus perusosastoa vailla suurempia yllätyksiä, no pari aika erikoista lickia tuli tossa loppupuolella kyllä
 
tono - peruspentatonistahan tääkin on, väliosa vähän karkailee jopa metsän puolelle, mutta aika hyvin homma pysyy kasassa noin kokonaisuutena, saundi vähän liian "pörrä" mun makuun

MoreK - aika erilainen lähestymistapa saundin ja soitonkin osalta, väliosassa varsinkin kivan kuulosia komppijuttuja, ei ehkä niin roots mutta persoonallinen kokonaisuus
 
Gary Field - melko perusosastoa noin kokonaisuutena, kuitenkin joitakin ei niin peruslickejakin eli vähän aiheen sivusta värittämässä kokonaisuutta
 
Forest - ihan mallikasta bluesia suht perusharmonioilla + lisämausteilla ja hyvällä tatsilla, saundikin ihan toimiva, kuin myös fraseerauspuoli
 
Korggari - kaikuvalinta toimii aika jees tässä, kokonaisuus vähän turhan perus notta jaksais enempiä innostua, mutta jos nyt vaikka ois sitten sellanen keskitien perus ok veto tämä
 
Latuska90 - paljon hyviä juttuja ja jokunen pikku lipsu kakkoskiepissä, hyvä saundi ja ote eli kokonaisuus menee selkeesti positiivisen puolelle
 
Blaekie - mukavan leppoisaa soittoa + rajumpaakin rytmittelyä, jotain ihan pientä kämmiä mutta oikeen mainio kokonaisuus, saundikin toimi hyvin
 
Mopar - melko suoraviivaista menoa aika raisulla saundilla, toka kieppi oli musta paree, ja se yks tilukin putos ihan kohilleen rytmisesti
 
MaQ - ? ei löytynyt biisiä?
 
Cool-guitarist - jaa...jos nyt en kommentoi kun ei tiedä notta onko tää mikä ja miksi...lähetys ainakin pätkii ;-)
 
notta jäis edes jotain jaettavaa niin piste per veto tällä kertaa
 
BP
Kuha
TJuhana
stratomaster
tah tah
MoreK
Forest
Blaekie
 
funkylord, latuska90, Dynosaur ja krk ois sitten seuraavina jonossa...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti