Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sooloskaba 209 Äänestys
1
Aakkimus
29.08.2010 17:51:47 (muokattu 29.08.2010 17:52:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jea! Mukavasti tuli osallistujia, joten 8 pistettä jaettavana jokaisella. Äänestysaikaa La 4.9 klo 24 asti.

ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
 
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Vain kokonaisia pisteitä saa antaa!
 
ÄÄNESTYSAIKA JA MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5 - 7 päivää.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
 
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Sooloskabojen jälkipyykki -ketjuun, ei äänestysketjuun.
 
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
 
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen sooloskaban aloitusketjuun.

--------------------------------------------------------------------
Osallistujat:

John Titor: http://80.69.162.40/m/dd9/110029356 … an__John_Titor_-_Sooloskaba_209.mp3
tono: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=435655
Aakkimus: http://maihinnousu.net/s/8707
mima: http://maihinnousu.net/s/8722
tahtah: http://maihinnousu.net/s/8723
Tonski: http://maihinnousu.net/s/8724
Kukkis: http://maihinnousu.net/s/8725
Mando: http://maihinnousu.net/s/8731
Yosd: http://maihinnousu.net/s/8732
Krice: http://koti.mbnet.fi/paulkp/guitar/mp3/Krice_soolo209.mp3
NekroKallo: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=436039
WanhaWetäjä: http://maihinnousu.net/s/8747
UnBrain: http://www.youtube.com/watch?v=v6nRto1wAuA
Norppa78: http://maihinnousu.net/s/8763
ReBeat: http://maihinnousu.net/s/8764
aalataur: http://dl.dropbox.com/u/3086523/Sooloskaba%20209.mp3
hevikukko: http://dl.dropbox.com/u/2993774/Sooloskaba%20209.%20Hevikukko.mp3
Anselmi83: http://80.69.162.41/m/0fa/220029455 … oskabat__Anselmi83sooloskaba209.mp3
 
"Lain silmissä lähes totta"
hevikukko
29.08.2010 18:55:18 (muokattu 29.08.2010 18:58:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lyhyesti ja ytimekkäästi pisteet näille.
 
John Titor: Upeaa soittoa ja soundi on rapea. Nuo pyräytykset on just hyvät. Ihan sama mitä momostelua on, mutta hieno suoritus, soitto, veto jne. 1P
 
Aakkimus: Mukavan rauhallinen meno ja äänimaailma on hieno. Kiva teema. 1P
 
Kukkis: Hieno fiilistely, jossa on ovela tarina. Nuotitus on todella hyvä. 1P
 
Mando: Tämä oli hienoa kuultavaa ja mukavan rentouttava experience. Soolo oli alusta asti mukavan syysmäinen sanoisinko, vaikka kesä onkin vielä pari päivää. ;) 1P
 
WanhaWetäjä: Sä jaksat yllättää aina. Leppoisa meno ja lopussa harmonia kolahti toden teolla. Kiva akkarimainen Zääs-soundi. 1P
 
Unbrain: Hieno tatsi ja soundi. Soolo kulkee upeasti ja käytät selvästi energiaa oikeaan asiaan, soinnutuksiin ja säveliin. Joka tapauksessa, very nice. 1P
 
Norppa: Soitto kun alkaa, huomaa jo heti alussa kuinka paljon on mukavaa nuottia tulossa. Jouhevaa ja tasapainoista menoa alusta loppuun. Hyvä meno! 1P
 
Aalataur: Aika meno. Kivoja juttuja siellä täällä ja soundipolitiikkakin ihan ok. Meni aika paiskomiseksi, mutta ei se haittoo koska...kaikkihan me välillä. =) 1P
 

 
Kaikille muille isot kehut!!!! On niin paljon hyvää soittoa ja liian vähän pisteitä antaa.
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Ahhahhaa
UnBrain
29.08.2010 19:23:18 (muokattu 29.08.2010 21:46:09)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aika paljon oli samantyylisiä; semisti säröä, vähän tilun tynkää, mutta perusmeininki melko rento-vetoja. Kaikissa vedoissa aivan hyviä ääniä ja asiaa, mutta draaman kaari jäi osassa hieman taka-alalle ja fraasien järkevä jäsentely oli vähän häilyvää. Joten erottumalla massasta saa kyllä mun silmissä pojoja.
 
3p John Titor - Alusta loppuun musikaalista ja hyvin jäsenneltyä kamaa. Saundi, chopsit ja fraseeraus kunnossa, keep up the good work, man!
 
1p Mima - Erilaisesta lähestymistavasta plussaa. Siitä että onko tämä soolo vai ei voidaan olla montaa mieltä, mutta sait tuon pätkän kuulostamaan ihan oikealta musiikilta, eikä vain tilutusalustalta, mikä on aina positiivinen juttu!
 
1p Anselmi83 - Mukava saundi ja koko vedosta tuli mieleen vähän Steely Danin ja muiden 70-luvun ihmeiden levyiltä löytyvien sessiomiesten soolot.
 
1p WanhaWetäjä - Sattuneesta syystä hieman kypsempi lähestymistapa, less is more. ;) Mukava saundi, sopivasti prosessoitu näkkäri sopii tähän meininkiin ehkä jopa paremmin kuin monen (myös itseni) valitsema tyypillinen liidi-särö.
 
1p Aakkimus - Tässä oli tehty osien välille kivasti eroa ja mielenkiinto pysyi yllä, tilua sopivasti harkitun hienovaraisesti.
 
1p Aalataur - Tekniikkapuoli on selvästi hyvin hanskassa, kannattaisi siis miettiä kovimpien chopsien paikat hieman tarkemmin esim. joihinkin merkittäviin taitteisiin kappaleessa, niin niiden funktio olisi huomattavsti tehokkaampi.
 
ljöö..
Tonski
29.08.2010 22:11:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

John Titor 3p. Selkeästi paras, parasta fraseerausta ja nuottivalintoja mitä olen kuullu keltään täällä aikoihin. Soundi on hyvä, likit sopii taustaan hyvin ja valtaosan ajasta muodostavat tosi eheän kokonaisuuden vedon yleisluonteen kanssa, sick.
 
UnBrain 2p. Huhui! Jopas tiputtelee mies kivasti, onko todellakin jopa 0:24 pätkäkin improvisoitu, nimittäin aika loistavaa 16-osajuoksutusta. Siinä 0:52 jälkeen kivaa teeman kehittelyä, välillä mennään hieman hakusessa, mutta ikäänkin nähden sähän vedät loistavasti. Kuulee soitosta että monipuolisesti on improvisaatiopohjaista musaa kuunneltu ja sisäistetty, eikun vaan soittoa vielä pidemmälle viemään niin oot kohta jo Kutrih!
 
Norppa78 2p. Todella hyvä teemalopetus, todella hyvät nuottivalinnat, todella hienoa kuljettlelua kaiken kaikkiaan. Sointujen mukaan mentiin ja moodeja tuntu tulevan sitä mukaan, nuottivalinnat taimi ja fraseeraus iskivät. Kahden pisteen vedoista ehket jopa parempi yksilö.
 
aalataur 1p. Antaisin tälle kaks pistettä myös jos ei loppuis kesken, hienoa, tuntuu että jopa tavallista enemmän tunnuit seuraavan sointuja. Tekniikka tikissä kuten sulla yleensä, välillä olis ehkä voinut pitää sellasta pientä lepotaukoa tai jotain.
 
Näillä mennään, tasokkaimpia skaboja aikoihin, loistavaa tilua!
 
"Onhan se täydellinen. Ynkkä ei tee virheitä musiikissa. Ynkkä on täydellinen." -JIRPPI
Yosd
29.08.2010 23:49:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hieno skaba ja paljon hyviä osallistujia!
 
Omalta osalta 3p Tonskille; omaan korvaan vain se ehdottomasti paras soolo näistä. Mukavan rapealla soundilla raapaistu hyvä pläjäys, sopivasti tekniikkaa ja tilulilua, sekä hyvällä tatsilla vedetyt muutkin jutut saivat aikaan itselleni napsahtaneen kokonaisuuden.
 
Mima 2p: Joukosta kaikkein erottuvin lähestymistapa, kuitenkaan olematta mitenkään omituinen. Parasta tässä melkein on se, että edes tausta ei kuulosta samalta kuin muiden vedoissa soiton ansiosta. Eri kiva the Edge.
 
Norppa78 1p Tiukasti vedetty hyvän kuuloinen soolo. Alkumetreistä lähtien huomaa, että soitto skulaa. Viimeistään huikea lopetus varmisti pisteen, loisto likki!
 
John Titor 1p Jokaisen pisteensä varmasti ansaitsee tämä soolo, ja itsekin tästä mielelläni yhden sille lohkaisen, sen verran hyvin pomppaa esiin tämä.
 
UnBrain 1p Loistava veto, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Kokonaisuudessaan aika eheä, ja hyvin valittuihin paikkoihin mukavia juoksutuksia ja tilun pätkiä. Pisteensä arvoinen.
 
aalataur
30.08.2010 00:11:39 (muokattu 30.08.2010 14:02:41)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paljon oli hyviä vetoja! Voi vain haaveilla että raskaassa sarjassa olisi samanlainen aktiviiteettitaso. Kaikille hyville ei riitä pisteet.
 
JohnTitor: Ehjää ja kekseliästä melodista leikittelyä. Hienoja kulkuja mitä ei itse tulisi ikinä ajatelleeksikaan. Puolivälin nouseva kuvio oli paras kohta. Toinen hieno oli viimeisen sointuvaihdoksen kohdalla oleva koukku.
 
Titorille kaksi pistettä. Lopuille 1 piste.
 
Tonski: Alku WTF muutama ensimmäinen ääni? :D Itsevarmaa persoonallista frasieerausta ja hyviä diluja. Muutama semmonen muukin WTF-Kikka Pattitussi -kohta äänivalinnallisesti, mun korva vaan ei vielä ymmärrä kovin monimutkaisia sointu/sävelsuhteita, forgive me :D Mä en osaa nimetä yhtäkään taustan sointua, joten onko ihme jos en tajua mitkä sävelet sopivat tähän ja mitkä eivät.
 
WanhaWetäjä: Tää soundi sopi taustaan ihan jees. Rauhallisempi meno sopi muutenkin tähän luontevasti.
 
UnBrain: Oho oho, olipa hienoa soittoa. Oliko tosiaan improiltua? Aikas vakuuttavaa, jos olisit läpisäveltänyt niin mitähän olisi tullut.. 2 thumbs up! Harmi että äänityksen laatu niin kuppainen.
 
Norppa78: Melodista ja toimivaa kampetta. Yksi kumma ääni tuli :D Kiva lopputilu!
 
Hevikukko: Hahha, voi vitun elektrik drill :D Ei tommosta ääntä saa ranteella, mutta tarkastihan nuo äänet tulee, ei siinä mitään. Mietin vaan että toi ei taida tekniikkana olla kaikkein joustavin, koska kuulostaa siltä että sun käsi menee ns. "tremolomodeen" välillä ja joka nuotti tulee niin saatanan kovaa pikattuna, että pleku sulaa. Saat ton todella tarkasti ja vakuuttavalla intensiteetillä ulos kitarasta, mutta kuulostaa tatsiltaan erilaiselta kuin muu soitto. Just sen takia että ne nuotit on niin vitun kovaa pikattu, otat kyynärvarren tossa avuksi? En sano pahalla, koska mulle on se ja sama millä tekniikalla nuotit tulee ulos, jos ne tulee taimissa kuten noi sun tremolot.
 
Anselmi83: Hyvää matskua. Vähän ehkä olisin nostanut kitaran volaa tai jotain, jää hieman "seinän taa".
 
Extramaininta, ei riitä pisteet:
 
mima: Alkoi oikeen kivasti! Avara/leijaileva The Soundi sopii aivan mahtavasti taustaan. Sitten jäi hieman polkemaan ehkä paikallaan ideallisesti.
Tonski
30.08.2010 07:20:07 (muokattu 30.08.2010 07:20:26)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

E:
Väärä
 
"Onhan se täydellinen. Ynkkä ei tee virheitä musiikissa. Ynkkä on täydellinen." -JIRPPI
NekroKallo
30.08.2010 16:21:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvää matskua oli paljon ja vaikea päättää...
 
Norppa78 ja John Titor: Muikeimmat sävelvalinnat ja mukavan rento, ilmava soitto. 2p molemmille
 
WanhaWetäjä: Hullun siisti saundi ja hieman pinkfloydimaisia juttuja oli korva kuulevinaana. 2p wetäjälle myös.
 
Mima: Kivasti erottui ja mukavan maalailevaa soittoa. Ei vaan oikein edistynyt mutta 1p napsahtaa toki.
 
Aakkimus: Maukkaista lirusta ja hyvästä soolon rakenteesta 1p.
 
Big Up kaikille muille, kovatasoinen skaba!
 
On sulla hampaat Jeesuksen, Daa-dirlan-dirlan-daaaa!
WanhaWetäjä
30.08.2010 18:29:01 (muokattu 30.08.2010 20:21:23)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

John Titor - no joo, taipuisaa ja makoisaa soittoa isolla tyylitajulla ja mahtisaundeilla, persoonallisuudesta en tiedä kun en aluetta tunne, mutta eipä tuohon soittopuoleen oikeen mitään lisättävää ole, ne vetää noin ketkä osaa, ei voi kuin ihailla
 
tono - alussa on laatikko vähän kateissa, loppuosa menee jo paremmin taustan mukaan, ehkä turhan räyhäkkä saundi tähän taustaan
 
Aakkimus - hyvää melodiankuljetusta kautta linjan, muutenkin toimiva kokonaisuus ja oivaa soittoa hyvällä saundilla
 
mima - kiva idea tuo kaiku juttu, varsin onnistunut tuo "intro", ehkä idea ei kanna ihan koko vetoa, harmoniapuolella ois odottanut enemmän vaihtelua
 
tah tah - saundista on välillä suht vaikea hahmottaa harmonioita, keskivaiheilla hukkuu laatikko, viimenen kieppi on paras
 
Tonski - skitta on niin kovalla että taustan harmoniat hukkuu tossa alussa, lopussakin on jotain pientä sen suhteen, muuten taitavaa soittoa kyllä kokonaisuudessaan
 
Kukkis - taustan mukaan taivalletaan tässäkin aika samalla särösapluunalla kuin monen muunkin vedoissa, soitto toiimi kyllä, ehkä harmoniapuoli jää vähän vaisuksi
 
Mando - no aika samaan mallin tääkin menee, ehkä silleen jotenkin wanhanaikasempaa soittoa kuitenkin, toimii tähän taustaan kuitenkin oikeen hyvin
 
Yosdi - oisko tässä nyt ikäänkuin nippu erilaisia tekniikoita ja lickeja perä perää, jotenkin hajanainen kokonaisuus, soitto ja saundi sinänsä ok
 
Krice - no emmää tiä...ei tää nyt oikeen, varsinkaan noi "mandoliinihevi"-osiot ei kuulosta kovin kivalta, tääkin on jotenkin sirpaleinen kokonaisuus
 
Nekrokallo - alkupuolella laatikko katoaa, löytyy sitten ihan lopussa kyllä, kunnes taas katoaa vähän, saundi on aika "kaukana" mutta sinänsä ok, eikä tuo soitto-otekkaan sinänsä huono ole, harmoniapuoli kuitenkin häpäsee kokonaisuutta
 
UnBrain - pitkät on sormet pojaalla, kateeksi käy wanhaa nakkisormea kyllä, hienosti vedetty live, hyvä saundi ja soittotatsi
 
Norppa78 - kovasti skaban yleistä linjaa noudattaen tämäkin menee, no mikäs, toimiihan tääkin, hyvin soitettu ja hyvä saundi, nyt kyllä toivois jotain totaalisen erilaista seuraavaksi...
 
ReBeat - no ei ihan toive toteutunut, ilmesesti kaikki kuuntelee jotain "guthriegovania" tms sellasta nykyään...vähän sellasta rävellystä paikoin mutta hyvin vedettyä tän alueen normivetoa muuten
 
Aalautur - huh, huh...kovasti on tavaraa, mahtasko enempää sekaan sopia, meikäläisen "slow hand"- mittapuulla aivan tajuttoman teknistä ja taitavaa soittamista, tossa alussa on vähän liikaa tota öh... arpeggio/tapping(?)- osastoa, ideoita ja "kikkoja" oli kyllä riittämiin alusta loppuun, ehkä harmoniapuolella ois jotain rauhasampaa/nätimpää osastoa voinut olla välissä vähän enempi, mutta aika huikea suoritus kokonaisuutena
 
hevikukko - wanha kun olen niin en oikeen jaksa tuota "mandoliinihevia"määräänsä enempää, harmoniapuoli on tässäkin on jees, kaikua on kyllä häiritsevän paljon
 
Anselmi83 - vähän kepeämpää ja wanhanaikasempaa loppuun, mikäs siinä, ei niin heviotteella kuin suurin osa, vaikka tilutkin tipahtelee mukavasti
 
Aika yllättävän samalla sapluunalla lähes joka veto, ei tää nyt niin hevi tai "homo" tausta ollut, vai oliko sittenkin...
 
John Titor 2p
Aakkimus 1p
mima 1p
Mando 1p
UnBrain 1p
Anselmi83 1p
Aalautur 1p
 
Sori Aakkimus, oli pakko ottaa yks pojo Aalauturille, "arpa" osu nyt sun kohdalle;-)
 
Mando
30.08.2010 18:55:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyipä monta"muusikkomusiikin" taitajaa. En näitä osaa niin analysoida, pistetytän ihan sen mukaan, minkä fiiliksen antoivat:
 
John Titor 2p
 
Minusta näistä paras; soundi niin just tyylin mukaan ja monta licksiä, jotka sai hymyn nousemaan vanhan naamalle.
 
Aakkimus 1p
UnBrain 1p
Norppa78 1p
aalataur 1p
 
Kaikilla sujuvaa ja varmaa kitarointia. Näinhän sitä särökitaraa kuuluu soittaa.
 
mima 1p
 
Pojo virkistävästä lähestymistavasta.
 
WanhaWetäjä 1p
 
Osaava veto erilaisella soundivaihtoehdolla. Vähän tasainen, huippua jäi kaipaamaan...
 
Hyvä skaba, paljon mielenkiintoista kuultavaa myös näiden pisteytettyjen lisäksi.
 
aalataur
03.09.2010 15:48:08
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nosto. Äänestäkääpä, huomenna päättyy iänestys. Harmi jos näin hieno kisa lässähtää siihen että puolet soittajista edustaa nukkuvaa puoluetta.
tono
03.09.2010 15:56:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

John Titor 2p
WW 2p
Aakkimus 1p
Anselmi83 1p
Unbrain 1p
Norppa78 1p
 
Käsi kädessä nuotin vieressä...
Norppa78
03.09.2010 18:34:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

John Titor - Tyylikäs soolo. Hyvällä soundilla ja tatsilla vedetty! - 2p
 
Aakkimus - Alun Satriani fiilistelyt oli siistit.Kokonaisuudessakin oikein toimiva paketti. - 1p
 
mima - Tässä on kyllä hieno äänimaailma, kunnon Edget! Ehkä hieman olisi toivonut jotain pientä
vaihtelua melodiaan, mutta hyvää menoa kuitenkin. - 1p
 
Mando - Miellyttävä soundi ja nuottivalinnat toimi hienosti. - 1p
 
WanhaWetäjä - Soundi oli perkuleen hieno. Kiva jazzahtava fiilis ja todella tyylitajuista soittoa. - 1p
 
UnBrain - aika GG tyylinen veto, loistava tekniikka yhdistettynä hyvään makuun. Tykkäsin! - 1p
 
aalataur - Pääosin oli oikein hyvää ideaa! Tuolla loppupuolella oli joku pieni melodiankehittely mikä soundas tosi kivalta. Tilutekniikka ja soundi tuttuun tapaan kondiksessa. - 1p
 
Niin monta hyvää sooloa että loppu pisteet kesken.
WW:ltä ja Unbrainilta nipistetty pisteet. Mutta Titor,WW ja Unbrain selkeästi kolmen kärki.
Oli hyvä skaba!
 
Krice
04.09.2010 14:28:09
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3p: UnBrain - Puun takaa tuli, todella valmiin oloista soittamista, vaikka parantamisen varaakin on mm. vibraton käytössä (vähän hienovaraisemmin). Tästä kaverista kuullaan varmasti vielä.
3p: Norppa78 - Kiva flow, soitto kuulostaa rennolta ja taidokkaasti improvisoidulta
2p: John Titor - Hyvin sujuu soitto, ehkä hiukan persoonaton
 
Aakkimus
04.09.2010 18:49:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pisteytänpä vain tällä kertaa, helpompi vain diggailla musaa krapulaisena kuin väkisin yrittää analysoida jotain rakentavaa. Helvetin kovia vetoja oli joka tapauksessa kisat pullollaan.
 
3p John Titor
2p Norppa87
2p UnBrain
1p Tonski
 
Useiden korjausten jälkeen, arvotaan nyt sitten näin!
 
"Lain silmissä lähes totta"
John Titor
04.09.2010 22:00:53 (muokattu 04.09.2010 22:15:11)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noni, en jaksa arpoa, kuuntelin pari kertaa kaik läpi, tässä pongot ja kommentit.
 
Tono: Vähän on nyt taimin lisäksi myös äänet, saundi ja tatsi etsinnässä. Pari kivaa melodista ideaa, mutta ehkä mä varaisin seuraavalla kerralla vähän enempi aikaa nauhoituksiin.
 
Aakkimus: Tässä oli hyvää Ai steve vai? -henkeä. Harmoniaa seurataan sujuvasti, ainoastaan lopussa vähän hakee kertauksessa. Vähän vois olla leijailevampi saundi meikäläisen makuun, toi tausta on niin rankkaa stereota että kitara tuntuu nyt tosi pistemäiseltä. 1p
 
Mima: Ihan hauska idea, äänet sais osua vielä vähän enemmän harmoniaan ja kitara sais liidata muutenkin kuin volumen puolesta.
 
Tahtah: No mitäs helevettiä, suht ohkanen saundi ja atonaalista bluesia! Raju meno! Ehkä silti vähän vielä miettisin syntyjä syviä.
 
Tonski: Oho, vähän on nyt äänet haussa :) Sulla on niin ronski demppiote noiden hevijuttujen puolesta, että se tulee vähän tielle tässä. Treenaisin semmosta pikattua legato-otetta (tai detache niin kuin klasaripiirit asian ilmaisevat), kaikki äänet niin kiinni toisiinsa kuin mahdollista. Tässä pätkässä toi äänten pätkiminen häirihtee. Lisäksi vibrato tuntuu tulevan välillä vähän vahingossa, niin että äänet menee epävireeseen turhaan.
 
Kukkis: Varma ote, vähän epävireinen vibrato tekee hermostuneen olon. Ei kauheesti ideoita, mutta varmalla pohjalla.
 
Mando: Hyvä veto, mukavan särötön saundi, hyvä tatsi. Jatsiääniä ja kaikkee, ehkä vähän juntin jäykkää melodista aineistoa hetkittäin. Kaiken kaikkiaan oikein jees kuiteskii! Taustan saundissa kuulosti olevan joku vaihehäikkä, mitä vittua, olitsä kaventanut stereota? 2p
 
Yosd: Aika hermostunutta on, tulee vähän liikaa ideoita tosi pienessä ajassa. Ihan hyvä lähtökohta, ajatus ei ihan jaksa kantaa koko matkaa. Soita hitaammin jos ei oo mitään sanottavaa, noista tiluista tuli vähän hohhoijaa -olo. Mut ihan ookoo veto, nou hätä!
 
Krice: Lainataan edellistä kommenttia: "Soita hitaammin jos ei oo mitään sanottavaa, noista tiluista tuli vähän hohhoijaa -olo." Aika aadeehoodeetä. Ei jatkoon.
 
Nekrokallo: On haussa äänet on. Tää oli aika polytonaalista meininkiä, rokkenroll vaan. Jjooo, seuraava...
 
WanhaWetäjä: Ihku stereolevitys!!! Eri kitara ni saundi ois ihan kurko. Hyvää menoa. Ehkä toivois vähän pidempiä ääniä, toi staccato-ote käy aika nopeesti hermoille. Mut tästä tuli semmonen leppeän rento olo. 1p
 
UnBrain: Ihan vitun kovia likkejä, pakko pölliä noi pari ajatusta. Tosi hyvää soittoa, vähän vielä semmosta perusvankkuutta kaipaa lisää, bendit kohdalleen, vibratoon enemmän ajatusta, näkemystä siitä minkä mittaisia äänet on jne. Mutta vitun hyviä ääniä, vitun hyvää saundia ja bonuksena ehta liveveto. Thumbs up! 3p
 
Norppa78: Mikä vitun monomuunnos tässä taustassa on? Sairaan ärsyttävä. Ihan hyvää soittoa, ei kuitenkaan noussut teltta pystyyn. Bb-Gm -vaihdoksen kuudestoistaosalikki tosi jees! Vähän liikaa säröä saundissa, eikä melu ihan pysy kurissa.
 
ReBeat: Karu saundi, jota muuttamalla tää ois itse asiassa aika jees soolo! Vähän liian nonsense -tilua ja täytettä, mutta paljon tosi hyviä juttuja! Saundi kohdalleen ja vähän enemmän ajatusta ni JEA. 1p
 
Aalataur: Jätkä on sekasin. Tämmösissä taustoissa laatu korvaa määrän. Mutta hyvää tilutusta, antaisin pisteen jos niitä ois jäljellä tässä vaiheessa!
 
Hevikukko: Toi saundi on aika vitun väkivaltanen tähän taustaan. Lisäks mä en tiedä millä softalla sä äänität ja bouncaat, mutta nää mp3:t on aina jotenkin paskalaatusia. Ainakin ne on 32khz näytteenotolla, mikä saattaa selittää, pitäis olla 44100.
Alussa ihan hyvää melodiaa, taimillisesti aika levotonta, pitäis saada semmosta rauhaa enemmän, "soitan tän äänen just tähän ja se kuulostaa just siltä kuin haluan". Sitten lähtee porakoneet käyntiin :D Porakoneiden jälkeen tulee taas ihan hyviä juttuja ja vikalla soinnulla ennen kertausta pora kuulostaa ihan ehdalta Petruccilta :D 0:43 -kohdalla tosi magee likki, lisää näitä! Kokonaisuutena kuitenkin vähän semmonen veto, ettet oo ihan kaikkein kotoisimmassa ympäristössä tän taustan kanssa.
 
Anselmi83: Alussa ehkä levottomin taimi ever, mitä hasaa sä polttelet? :D Ihan jees ääniä, mutta vähän semmonen ajatuksellinen fokus puuttuu, soolo ei oikein mee mihkään. Lisäks miksaullisesti toi soolo on ihan liian takana. Ihan kiva, mutta ei nyt ihan riittäny.
 
Siis:
 
UnBrain 3p
Mando 2p
WanhaWetäjä 1p
ReBeat 1p
Aakkimus 1p
 
EDIT: Kaikkien janoisten sankari, Hevikukko, meinasi unohtua kokonaan!
 
Ne, jotka väittävät etteivät kuule ääniä päässään, eivät ole ikinä kuulleet millaista on kun ne ovat vaiti.
ReBeat
04.09.2010 22:41:53
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

John Titor
- kivoja johdattelevia äänivalintoja ja ajattelevaa melodiankuljetusta, soitin hallinnassa
2p
 
tono
- vähä turhan näkkäri soundi, ideanpoikasia seassa kyllä ja rappaava konstailematon ote
 
Aakkimus
- varmaa äänenhallintaa, hyvä meininki, joku viimeinen koukuttava juttu jäi uupumaan
 
mima
- ihan toimiva delay-idea, vähän värittömäksi jäi kuitenkin kokonaisuutena
 
tahtah
- häpeilemätön meno, aavistuksen ehkä kartta välillä hukassa
 
Tonski
- kyl tässä ollaan tietoisesti liikkeellä, joku ratkaiseva koukku olis nostanut vielä erottuvammaksi
 
Kukkis
- persoonallista haentaa, varmaa ja mukava fraseeraus
1p
 
Mando
- varmaa soittimen hallintaa, venytykset meni miellyttävästi kohdalleen ja ei valittamista
1p
 
Yosd
- omaan makuun vähä turhan kireä soundi, jotain pientä siellä särähti mutta perusjees ja anteeks pyytelemättömällä asenteella mentiin eteenpäin
 
Krice
- melki tiesi mitä sieltä on tulossa ja ihan pirteitä nämä :) vähän hyytyi kuitenkin, mutta livenä katsois esityksen vuoksi mieluummin tämän kuin jonkun ylisiirappisen gregor hilden -mehustelun
 
NekroKallo
- ihan kivasti lähti liikkeelle, sitten ehkä vähän eksyi, tarttumapinta jäi kokonaisuutena etäiseksi mutta aineksia parempiin vetoihin oli kuultavissa
 
WanhaWetäjä
- aika hallittu kieltämättä, jos jotain vaatis niin pari röyhkeää kiskaisua vielä sekaan niin ihan huippu, nyt oli aavistuksen turhankin tasaista kirjoitusta
 
UnBrain
- taidokasta, tässä oli jotain hallittuja "out of scale" kuvioita joille nostan hattua, tuota osastoa nyt kuitenkin aika vähän tulee näissä kisoissa, loppupuolen taukokaan ei häirinnyt
2p
 
Norppa78
- alussa pikku hetken tallasi aavistuksen äänivalinnat harmaasti paikallaan mutta sitten lämpeni ja soittimen hallinta oli hyvä
 
aalataur
- aika hyökkäyspommituksella mentiin :) mutta toisaalta ehkä jotain mehustelua ja sävynlouhintaa olis kaivannut mukaan. taidokas kuitenkin
 
hevikukko
- wall of sound -meininki, tuntui että aineksia johonkin tarttuvaan juttuun oli mutta kuitenkaan tää soolo ei nyt onnistunut rapsuttelemaan aivan riittävästi nystyröitä
 
Anselmi83
- tälle asetin etukäteispaineita ja löytyihän sieltä taas kokonaisuutena vahvasti sellaista sooloamistapaa ja äänivalintoja jotka itseäni kiehtovat, soundikin ihan toimiva
2p
 
*************************************
 
Elikkäs!! Jonkunlainen vaikeuksien kautta arvottu kärkisakki:
 
2p , John Titor
2p , UnBrain
2p , Anselmi83
1p , Kukkis
1p , Mando
 
Aakkimus
05.09.2010 13:04:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja näin on skaba saatu päätökseensä, kiitokset osallistujille! Lopulliset pisteet:
 
John Titor 27
UnBrain 19
Norppa78 14
WanhaWetäjä 10
Aakkimus 8
aalataur 6
Mando 6
Tonski 5
hevikukko 1
ReBeat 1
 
Onnittelut Titorille voitosta!
 
Äänestämättä jätti: mima (7p.), Anselmi83 (6p.), Kukkis (2p.), tahtah
 
"Lain silmissä lähes totta"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti