Muusikoiden.net
23.04.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 21 - Äänestys
1
aalataur
30.04.2010 21:58:01
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mukana 8 osallistujaa eli 6 pistettä olis jaossa.
Äänestysaikaa Ke 5.4. klo. 20.00 asti eli HUOM aikataulu suht tiukka.. koittakee päästä uurnille.
 
ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
_
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Puolikkaita pisteitä ei jaeta.
_
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
Taustan maksimikesto 1 minuutti.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.

SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
_
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Raskaan musiikin sooloskabojen jälkipyykki -threadiin, ei äänestyshreadiin.
_
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
_
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen Raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.
_
OSALLISTUJAT :
 
hevikukko: http://dl.dropbox.com/u/2993774/RMSS%2021%20Hevikukko.mp3
Vladi: http://maihinnousu.net/s/?song_id=7458
NekroKallo: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=421774
aalataur: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=421867
arppah8: http://maihinnousu.net/s/?song_id=7493
tono: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=422083
viny: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=422090
Vekkara: http://maihinnousu.net/s/?song_id=7494
hevikukko
01.05.2010 20:16:50 (muokattu 01.05.2010 20:17:36)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vladi: Soolo oli aika mielenkiintoinen kokonaisuus. Taustaan nähden ehkä hiukan lisää paholaista olisi saanut olla, mutta siellä oli taptapejä ja kampea mukana sopivasti. 1P
 
Nekrokallo: Pikkausta heti alusta ja psykedeelisiä licksahduksia arpeggion kera. Keskivaiheilla jäi hiukan miettimään muttei haittaa. Loppu pyräys oli paras. 1P
 
Aalataur: Alku oli tekninen lipaisu ja sitten muutama osuva sekoilu. Lopussa hiukan suli käteen kaula, hyvä veto. 1P
 
ArppaH: Ensimmäiset nuotit olivat aika kivoja ja keskellä tasaista. Lopussa kiva tappäily tuotti fiiliksiä. 1P
 
tono: Ihan toimiva nousu alussa ja samalla radalla olisi pitänyt jatkaa menoa loppuun asti. Puolet soolosta "lopussa" uneksintaa mutta nuotit olivat kuitenkin hyviä.
 
viny: Ihan hyvä lipasu alussa ja sitten lopussa löytyikin skaalaa, mutta loput olivat piilossa hiukan. 1P
 
Vekkara: Alku oli mukavan koskettavaa ja elokuvamaista psykedeliaa...lopussa myös sopivan pimeetä nuotitusta. Efektit olivat toimivia. Nuotitus oli aika jees. Pidin "Dark Side" musikaalisuudesta joka erottui. =) 1P
 
Niin tai näin & aina väärinpäin!
Vladi
03.05.2010 18:55:58
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sanotaan tähän alkupuheeks vaikkapa sellaista, että tausta tais olla aika haastava. Suurimmalla osalla soittajista oli se soolon punainen lanka aika hukassa ja soolot oli enemmänkin kokoelmia erilaisia likkejä kuin varsinaisesti eteenpäin rullaavaa tiluilua. Vaikeahan tää tausta kyllä oli, että ihmekkös tuo.
 
En pidä itseäni soittojumalana, haluan vaan antaa palautetta josta vois olla hyötyä kehittymisen kannalta:
 
Hevikukko: Tää veto oli aika kaahausta, et vissiin kauheasti suunnitellu tota etukäteen? :D Lopun sweeppimikähäröilyolikaan-jutut oli hauskoja, muuten vähän epävireisen kuuloinen kokonaisuus. Soundi perus Mark nelosta ;)
 
NekroKallo: Vähän räyhäkkäämpi soundi olis ollu mun mieleen. Alun juoksutus kuulosti hyvältä. Hieman kans pudotaan taustan kyydistä ainakin sointumielessä, jotkut jutut kuulostaa epävireisiltä ja väärin soitetuilta. Lopun riffin päälle soitettu tilu kuulostaa veikeältä ja sopii todella hyvin taustaan. Kiinnitä huomiota vibratoon, nykyisellään se kuulostaa hieman hermostuneelta. Hyvä veto! ;) 1p
 
Aalataur: Voi moro sun kanssa taas kerran. Koko soolo lopun riffiin asti todella rautaista kamaa, seuraat kisailijoista parhaiten taustaa ja sen sointuja. Tiluissa jopa pientä neonklassista vibaa paikoittain, siitä plussaa! Mutta mitä hittoa soololle tapahtuu loppuriffin kohdalla? Tulee semmonen fiilis että loppu mielenkiinto just ennen lopetusta. Harmi, koska tää olis ollu muuten täyden kympin soolo. 2p
 
arppah8: Jes, tässä oli mietitty kokonaisuutta! Soundiin vähän räyhäkkyyttä olisin suonut, mutta nää on makuasioita. Teknisesti taitavaa ja muutenkin hyvänkuuloista kamaa. Ehkä toi soundin pyöreys teki sen, ettei tää ollu ihan se tajunnanräjäyttävä veto, mutta varsin hyvää settiä silti. 2p
 
Tono: Tää veto oli vähän tuommoinen likkikokoelma. Soundissa oli sitä laulavuutta mutta sitä vois maustaa vaikka hyvällä vibratolla. Time heitteli puolessavälissä aika paljon, kiinnitä siihen huomiota. Antaisin tälle arvosanan k, eli kehityskelpoinen. Oot kyllä kehittyny siitä mitä oon viimeks sun vetoja kuunnellu. Hjuva hjuva!
 
viny: Vähän ehkä turhan myöhään alkaa soolo, ekana ajattelin että menikö väärä raita päälle tai jotain. Kokonaisuus, kuten monella muullakin, hieman hajanainen. Lopun tilujutussa olis paljon potentiaalia mutta se ei ihan lähe, melkein kuitenkin. Muutamat hyvät likit kyllä löyty, nice!
 
Vekkara: Jännä soundi, tuli jotenkin rautalanka mieleen alussa. Täppingin kuulosti hyvältä, samoin loppuriffin päälle tulleet häröilyt, siisti tunnelma tuli niistä! Ennen loppuriffiä tulleiden sointuvaihteluiden kohdalla kuitenkin karkas sävellaji hieman. Olisko tähän auttanu se, että olisit vaikka paperille kirjottanu soinnut ylös? Tää olis ollu todella kova veto muuten. Virheineenkin mainio ja pisteen arvoinen 1P
 
Kyllä se siitä.
arppah8
03.05.2010 20:19:09 (muokattu 04.05.2010 00:17:12)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vähän haastavaltahan tuo tausta monelle vaikutti mutta kaikki selvisivät kuitenkin kunnialla maaliin saakka. Hyvähyvä! Seuraavassa allekirjoittaneen mietteitä vedoista.
 
Hevikukko: Kipakkaa menoa, hieman päämäärättömästi tosin. Muutama hutinuottikin oli eksynyt sekaan. Teknisesti aika jees. Dilsan ois voinut laittaa aavistuksen pienemmälle, oli siinä ja siinä ettei sotkenut liikaa.
 
Vladi: Tässäkin ehkä mun makuun liikaa dilsaa. Parissa kohtaa tuli jännitys että hajoaako käsiin, ei ihan kuitenkaan käynyt niin :) Pari jatsinuottia eksyi tässäkin mukaan, mielenkiinoinen kokonaisuus kuitenkin ja paljon hyviä juttuja.
 
Nekrokallo: Jatsinuoteilta ei vältytty tässäkään, mutta ihan hyvin pysyi kasassa. Pieni miettimistauko tuli b-osaan siirryttäessä ja meininki vähän pysähtyi. Lopputilu ois ollut vielä tehokkaampi jos olisi jatkanut nousemistaan, nyt jäi vähän kolmosvaihteelle.
 
Aalataur: Olihan tämä taas teknisesti ja ideoiltaan kovaa kamaa niinkuin aina. Ihan loppu oli tosin vähän antikliimaksi, jotenkin hajosi käsiin. Puristus perseestä loppui? :D
 
Tono: Tässä pysyteltiin ihan hyvin omien rajojen sisällä. Ennen b-osaan siirtymistä time hajoaa aika tavalla käsiin, mutta noustiinhan sieltäkin.
 
Viny: Alussa jännitti että tuleekohan sieltä mitään, lopussa paikattiin ja vedettiin vähän pitkäksi :) Muutama ihan hyvä likki, time huojahteli välillä mutta erittäin kehityskelpoista matskua.
 
Vekkara: Dilsa oli taas saada yliotteen. Hieman hajanainen kokonaisuus sisälsi kuitenkin hyviä juttuja, Fredrik Thordendal tuli etenkin lopussa vahvasti mieleen.
 
Aalataur 2p
Vladi 1p
Hevikukko 1p
Nekrokallo 1p
Vekkara 1p
 
Hevikukko, Vekkara ja Vladi olisivat ansainneet vielä plussan tohon ykkösen päälle jos semmoisia vois antaa ja heitetäänpä vielä Vinylle ja Tonollekin virtuaaliplussat.
 
E: Lisätäänpä vielä että Aalatauria lukuunottamatta jatsinuotteja löytyi oikeastaan joka vedosta, Vekkara taisi päästä lähimmäksi oikeita ääniä (tykkäsin jollain perverssillä tavalla nuista Aalataurin alempana kritisoimista äänistä, Thordendal-efekti tässäkin :). Timen kanssa oli myös suurimmalla osalla jonkinasteista huojahtelua.
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
aalataur
03.05.2010 23:25:41 (muokattu 03.05.2010 23:27:53)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rehellistä palautetta:
 
Hevikukko: Eka licksi (ekat 2 sointua) tosi hyvä. Sitten meni vähän sotkuiseksi paikoin, synkka ei ole paketissa (eihän se mullakaan lähekkään aina ole, mutta kritiikkiä nyt), jutut mitä soitit ei kyllä ihan helpoimmasta päästä. Loppuriffin aikana tuli aika kiitettävä nuottimäärä ja parempi meininki, kehitä hommaa vaan tuohon suuntaan eli vasurin nopeus pläräkäden tasolle niin kohta vedät ku Gilbérto. 1p
 
Vladi: Melko rock veto, vaikkei tausta ole silleen yhtään rock. Aika siistejä tilupätkiä tuli silti kyllä, hyvät lopetukset fraaseissa! Ennen loppuriffiä sointuvaihdokset/soolo ei oikein mätsännyt, ne onkin tosi hämärät, en mä itsekään tiedä mitä sointuja ne on, "sävelsin" taustan siltä osin aika lotolla. 1p
 
NekroKallo: Vauhtia pikkauskädessä on ja ei tässä teknisesti eväät loppunut. Muuten sitten ei oikeen iskenyt. Lopun kromaattiset pätkät toimi oikeenkin hyvin, sopivan kaoottisia, mutta muuten meni vähän väärällä tavalla jazzin puolelle. Tausta oli kyllä suht hankala, useita "sointuja" jotka ei ehkä korvakuulolta niin aukea. Noi kromaattiset oli 0,9 pisteen arvoisia, jäin miettimään kummalle piste, Vekkara vai sulle.
 
arppah8: Siisti aloitus! Ja jatku myös oikeenkin mukavasti. Paras oli näistä, tässä ei ollut vääriä nuotteja ja kaikki kama tuli sujuvasti ulos. Soundi ei ehkä ihan 100% istunut tähän taustaan, mutta ei se hyvää vetoa himmennä. 2p
 
Tono: Hyvä soundi, alko hyvin ja toi nopeesti pikattu nousu alussa tuli ihan nätisti, lukuunottamatta aivan loppua. Sen jälkeen tuleva kampe tuntui ehkä vähän vähemmän inspiroituneelta.. ja toi yksi kohta ennen loppujunttausta tuntui tuottavan kaikilla paitsi arppah8:lla vaikeuksia.
 
Viny: Alkoi hieman hassusti myöhässä, mutta ei vähä mitään. Sulla on tekniikka selkeesti kehittynyt nyt. Tausta oli hankala eikä tässä mitään älytöntä vikaa ollut, ei vaan ehkä semmosta melodista innostavuutta ollut kuin esim. arppah8 soolossa. Pätkiä oli mitkä toimi, mutta toimivuus ei kantanut koko soolon läpi.
 
Vekkara: Soundi jäi vähän taustan alle.. eli volaboostia olis kaivannut. Täppijuttu toimi oikeen hyvin ja siihen asti muutenkin. Sen jälkeen tuli muutama ihan hirvee nuotti! :D Sitten lopussa (ennen loppuriffiä tulevat vaihdokset) lähettiin harhateille hieman eikä licksit seurannut taustan sointuja, mikä oli melkein kaikilla ongelmana. Täpistä joka putosi hyvin taustan mukaan se 1p
 
Kaikissa oli hyviä kohtia, toisissa vaan enemmän kun toisissa. Myöskin teknisesti eväät riitti kaikilla siihen, että tähän olis saanu ihan uskottavan pläjäyksen hewanderisooloa, eipä se siitä niin kiinni...
NekroKallo
04.05.2010 12:18:29
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pisteet jakoon!
 
Hevikukko:hyvä alku ja hyvin plekukäsi rappaa. Hieman sekava eikä ihan täysin auennut kuitenkaan 1p
 
Vladi: Hieman liian rock näin metalliseen taustaa, olisin kaivannut enemmän tarkkuutta ja selkeämpi kohtia sooloon. Ehkä ei ollut sit sun tausta tämä:D
 
Aalataur: Taas kova soolo teknisesti ja varsinki alun rappaus melodioineen iski mulle. Loppu ei niinkään, just sinne oisin kaivannut tykitystä. Saundista vielä kehut. 2p
 
Arppah8: Arskan saundi oli vähän nihkee mun korvaan mutta soitto sitäkin kovempaa. Varsinki täppäilykohdat oli ihan jäätäviä. Ehjin kokonaisuus ehdottomasti 2p
 
Tono: Vähän pierunen saundi ja ei ihan mietitty kaikkea loppuun asti. Hyvä toi dempattu juoksutus siinä vähän ennen puoltaväliä. Se lähti ihan hyvin.
 
Viny: Muutamat hyvät juoksutukset lähti vinylläki mutta ois saanu olla enemmän rytistelyä.
 
Vekkara: Tässä oli hyvin rutistusta ja passelin sekavat melodiat mun korvaan. Ensin toi loppu häiritti mutta sehän alkoi kuulostamaan muutaman kerran jälkeen ihan hyvälle. Alun melodia jäi myös mieleen 1p
 
On sulla hampaat Jeesuksen, Daa-dirlan-dirlan-daaaa!
tono
04.05.2010 17:05:29 (muokattu 04.05.2010 17:29:38)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vladi 1p
Aalataur 2p
Arppah8 1p
Viny 1p
Vekkara 1p
 
Käsi kädessä nuotin vieressä...
viny
04.05.2010 18:17:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p.Vekkara:Hyvä meiniki oli koko ajan. No joo oli siellä psykedeliaosastolla ne kaks nuottia ,mutta hyvä soolo muuten.
 
1p.Arppah8:Soundi ei mitään hunajaa mutta soitto sujuu.
 
1p.Aalataur:Hyvin soitto sujuu niinkuin aina mutta vähän voisit enemmän mietti sitä soolon kehitystä kun se ei oikeen huipentunut mihinkään vaan pelkästään hiipui.
 
1p.Hevikukko:Oli vähän pielessä käsien synkka. Sinäänsä hyvin vedetty mutta aika muhjua oli noi nopeimmat jutut.
 
1p.Tono:Alko hyvin, keskikohta ei oikeen iskeny, mut loppulicki sit taas sopi jotenki jopa hyvin.
 
1p.Vladi:Paikoitellen tuntu soolo menevään miten menee taustasta välittämättä.
 
Nekrokallio:Alku oli hyvä ,mutta mitä sitten tapahtuu... Sitten alko jatsi.
 
aalataur
05.05.2010 23:08:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kisa paketissa! Kiitos kaikille äänistä ja vedoista, kiitos tietty meikäläistä äänestäneille erityisesti! Kaikki messiin ensikerrallakin vaan!
 
aalataur 10
Arppah 9
Vladi 5
Hevikukko 4
Nekrokallo 3
Viny 2
Tono 1
 
Vekkara 7 (diskattu, ei äänestänyt)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti