Muusikoiden.net
20.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Riffiskaba 141 Äänestys
1
Thet
14.12.2009 12:08:59 (muokattu 14.12.2009 12:50:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Otsikkoon tuli virhe, eli 140 on oikea luku.
 
Sitten maailmanlopun fiiliksissisä olevia riffejä pisteyttämään. Aikaa tähän olisi 5 päivää, eli perjantaina 18.12 kello 21.01 on äänet annettu.
 

----------------------------------
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa. (vaatii kirjautumisen)
- jaettavissa yhteensä 6 pistettä per äänestäjä. Kaikki on jaettava.
- pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voi antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestysaikaa 4 - 7 päivää. Skaban pitäjä päättää.
- itseään ei saa äänestää.
- osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään. Jos osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.

Voittaja
----------------------------------
- saa hyvän mielen ja on ensimmäinen vertaistensa joukossa
- vie halutessaan seuraavan kisan läpi (aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen ja pikaviestillä ilmoitus voittajalle seuraavan riffiskaban aloittamisesta)
- nämä (tai uudistetut) säännöt seuraavan kisan aloitusthreadiin
 
Osallistujat:
MoreK http://maihinnousu.net/s/?song_id=6242
d3monilaama http://www.mikseri.net/playsong.php?id=404068
touhis http://www.rivakka.net/msappine/rs140_touhis.mp3
-Cale http://www.mikseri.net/playsong.php?id=404446
Hevikukko http://maihinnousu.net/s/?song_id=6265
Zuppermuhle http://www.mikseri.net/playsong.php?id=404570
 
"After the break i'm going to soak my hand in kerosene, light it up, and fistfuck a goat!" - Jon Lajoie
d3monilaama
14.12.2009 17:38:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MoreK:
Mielenkiintoinen tämä toinenkin versio vaikka itse pidin ensimmäisestä enemmän. UFOt tulloo!
 
touhis:
Alussa tunnelma oli hyvä, mutta loppua kohti se jotenkin hävisi. Jonkinsortin luonnonkatastrofiarmageddon tuosta tuli mieleen, toisaalla paahtaa aurinko ja kuivuus ja muualla sataa kuin sieltä kuuluisasta..
 
-Cale:
Mielestäni musiikillisestä perspektiivistä vahvin riffi, mutta annettuun teemaan ei oikein sopinut. Vähän liian "hilpeän" kuuloinen maailmanlopuksi.
 
Hevikukko:
Loistavaa. Jos en paremmin tietäisi, olisin melkein voinut sanoa, että tämä on varmasti jostain leffasta. Näen sieluni silmin, kuinka aurinko nousee aamulla, mutta kaikki ei olekaan kohdallaan. Mikä lie tapposikaflunssa tai jonkun sortin E.T. käynyt riehumassa yön aikana.
 
Zuppermuhle:
Vähän jäi keskinkertaisuuden puolelle. Ei huono, mutta en oikein saanut kiinni missään vaiheessa.
 
Ja sitten pisteet:
3p Hevikukko
2p MoreK
1p -Cale
 
Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista.
MoreK
15.12.2009 17:36:01 (muokattu 15.12.2009 18:45:01)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elekää vetäkö hernettä nokkaan, yritin antaa suoraa palautetta. Musiikillisesti nämä kaikki vedot oli ihan älyttömän hyviä. Nyt vaan ummistin silmet ja mietin miltä nämä tuntuisi ko. leffan taustalla. Pisteet annoin myös puhtaasti tuolla perusteella, en musiikillisista ansioista.
 
d3monilaama
Mainio synkkä melodia tuossa alossa. Samoin toi triplabasari katastrofi-meinin ylipäätään tässä biisissä. Tunnelmaa häiritsi se, että rumpusoundit eivät varsinkaan alussa kuulostaneet luonnollisilta - midi puski läpi. Suosittelen tsekkaamaan noita moderneja Toontrack yms. tietokonerumpaleita. Tässä oli otetta.
 
touhis
Nätti melodia kokonaisuudessaan, tässä oli aineksia erittäin paljon ja johdatteli alussa just oikeaan suuntaan. Loppupuolesta ehkä vähän liiankin nätti, sinne olisi kaivannut ehkä pikemminkin jotain kohtalokasta mausteeksi. Hauska caragesoundi rummuissa!
 
-Cale
Mukavaa ja irtonaista menoa, hieno biisi. Mutta mielestäni tämä olisi sopinut vaikka jonkun poliisisarjan tunnariksi paremmin kuin katastrofileffan taustalle. Mutta siis mainio meininki kaikkiaan.
 
Hevikukko
Hieno filmscore tyyppinen ratkaisu, ihan kunnon leffamusa meininki. Kuulinko oikein vai oliko tässä Korg M1 soundia käytetty?!?! Ooooo... ittelläni on M1 edelleen käytössä, tosin vaan midi kiipparina mutta ohan tossa legendaarisia soundeja. Kaikkinensa tämä istui kuvittelemaani leffaan just eikä melkein, hyvä!
 
Zuppermuhle
Tässäkin mentiin tiukasti hevi-tunnelmissa, kuten tuolla aiempana. Soundeiltaan mainio ja tatsiltaan tiukkaa tavaraa. Kyllä tää tiettyyn (toiminta)kohtaan katastrofileffaa olisi istunut komeasti.
 
Pisteet:
3p Hevikukko
2p Zuppermuhle
1p touhis
 
-Cale
16.12.2009 18:34:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MoreK - Tässä oli alusta lähtien hyvin teemanmukainen tunnelma. Hyvin rakennettu kokonaisuus, jossa sopivasti vaihtelevuutta.
 
d3monilaama - Eniten kiinnitin huomiota mielenkiintoisesti ohjelmoituihin rumpuihin. Itse riffi oli hyvin sopiva aiheeseen. Lopun riffin olisi ehkä voinut jättää pois, joka on vähän epäoleellinen kokonaisuuden kannalta.
 
touhis - Tässä en ihan saanut kiinni itse main -riffistä. Ehkä joku radikaali vaihdos olisi toiminut lisäämään tarttumapintaa.
 
Hevikukko - Kuuntelin näitä jo ennen äänestystä ja tämä jäi vahvimmin mieleeni. Hienosti toteutettu teos, jossa tunnelma on saatu aika ahdistavaksi. Toimisi erittäin hyvin tämäntyylisessä elokuvassa.
 
zuppermuhle - Tämä on aika perinteinen metalliriffi, joita tapaa nykyisin yllättävän monissakin elokuvissa, miksei toimisi myös tässä aihepiirissä. Hyvin soitettu ja saundit on sitä mitä ne varmaan tällaisessa pitääkin olla.
 
Pisteet:
 
Hevikukko - 3p
MoreK - 1p
d3monilaama - 1p
zuppermuhle - 1p
 
hevikukko
16.12.2009 22:14:44 (muokattu 16.12.2009 22:25:05)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MoreK: Tässä on loistavaa tavaraa yllin kyllin. Sopii Terminator/Maailmojen Sota Lähi-Idässä tyyliseen leffaan jossa paukutellaan kovilla. Ihmiset juoksee, kun kaikki tuhoutuu. Nuke'em all! Riffi on pelottava ja uhkuu väkivaltaa. Yksi ihminen säilyttää eloonjäämisen taiat. 2P
 
d3monilaama: Näen maailman jossa on katastrofaalisen ankea tunnelma. Ruoka, juoma loppu ja ihmiset teurastaa toisiaan....lopussa pamahtaa liian iso pommi. Riffi on suorastaan brutaalinen ja tumma. Joku ihminen selviää tästä. 1P
 
touhis: Pehmeä on maailman loppu, mutta ihmiset vaan kuolee kupsahtaa akilliseen virukseen. Tartunta on tunnin sisällä tappava. Hyvä riffi ja ankea. 1P
 
-Cale: Tässä on pervo meininki. Ollaan iloisia siitä että kaikki elämä valuu kankkulan kaivoon. Riffi on aika iloinen ja sopii muutamaan katastrofaaliseen kohtaukseen jossa ihmiset ryntäilee pois kuolemalta, kunnes joku pelastaa. 1P
 
Zuppermuhle: Älä mene pois, kuolet kohta kuitenkin. Riffi on mahtava ja pursuaa ivaa jota ihminen tarvitsee tuhoutuakseen. Joku fiksu seuraa sivusta ja selvittää sotkun. 1P
 

 
Oli vaikea sanoa riffeistä, oli mahtavia teoksia kaikki! =)
 
Mitäs tähän nyt sanoisi ;)
zuppermuhle
17.12.2009 21:03:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

d3monilaama 2p
hevikukko: 3p
MoreK: 1p
 
Entinen veri heavy
Thet
18.12.2009 21:20:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Annan vielä touhikselle huomiseen asti aikaa äänestää ja annan omatkin pisteeni huomenna, sillä nyt oon niin väsyny, että ei tulisi keskittymisestä mitään.
 
"After the break i'm going to soak my hand in kerosene, light it up, and fistfuck a goat!" - Jon Lajoie
Thet
20.12.2009 17:53:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sori huonosti hoidetusta äänestys ketjusta. :/ Äänestys on nyt kuitenkin ohi ja jäsen touhikselta jäi pisteet antamatta.
 
MoreK 6
d3monilaama 4
touhis - diskattu
-Cale 2
Hevikukko 12
zuppermuhle 4
 
Murskaavan voiton vei jäsen Hevikukko! Onnea! Ja kiitos osallistujille. Hyviä riffejä oli taas!
 
"After the break i'm going to soak my hand in kerosene, light it up, and fistfuck a goat!" - Jon Lajoie
hevikukko
20.12.2009 19:10:00 (muokattu 20.12.2009 19:11:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia paljon kaikille!! =) En olisi uskonut näin upeisiin pisteisiin, mutta otan voiton vastaan suurella arvostuksella teitä kohtaan.
 
Laitan pystyyn illan mittaan uuden skaban ja keksin tässä jotain sopivaa teemaa siihen. Olkaa valmiina uuteen skabaan ;) Tiptap tiptap
 
Mitäs tähän nyt sanoisi ;)
touhis
21.12.2009 09:37:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos palautteestanne. Harmi vaan että pääsi täysin unohtumaan koko äänestys, liian pitkä äänestysaika minulle. ;)
 
O_o
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti