Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 7 - Äänestys
1
aalataur
08.11.2009 21:30:43 (muokattu 08.11.2009 23:05:27)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

12 osallistujaa tällä kertaa, 6 pistettä siis jaossa. Äänestysaikaa pe 13.11 klo 21:00 asti. Paras hevipertti voittakoon, muistakaahan taas äänestellä ajoissa.

ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
_
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Puolikkaita pisteitä ei jaeta.
_
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
Taustan maksimikesto 1 minuutti.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
_
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Raskaan musiikin sooloskabojen jälkipyykki -threadiin, ei äänestyshreadiin.
_
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
_
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen Raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.
_
Osallistujat:
 
Tonski: http://www.youtube.com/watch?v=-x-liDu3oCw
hevikukko: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5869
viny: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=399828
AER: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5874
ekikoo: http://ekikoo.viuhka.fi/raskas_sooloskaba7_ekikoo.mp3
Vladi: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5905
F_Lame: http://koti.mbnet.fi/f_lame/F_Lame_raskas_sooloskaba_7.mp3
Juzpe: http://194.79.19.131/m/a91/120022450263.mp3
mutkis: http://koti.welho.com/mmutkala/mutkis_raskas_sooloskaba7.mp3
aalataur: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=400273
fasdrr: http://194.79.19.132/m/da1/23002248 … muut__raskas_sooloskaba7_fasdrr.mp3
Ambitus: http://dl.dropbox.com/u/475424/Ambitus_rmsskaba7.mp3
Tonski
08.11.2009 21:53:07 (muokattu 08.11.2009 23:06:49)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hevikukko:
Hyviä ideoita, alku tosi hyvä, ehkä välillä mun makuun vähän liian sekava mutta asennetta riittää kuten Hevikukon vedoissa yleensä :D
 
Viny:
Soundi oli ehkä vähän liian munaton näin god taustaan, vibrakampijutut kuulosti kivalta!
 
AER:
No niin! Tässä oli kyllä aika mainio pläjäys tosissaan, hyvä soundi hyviä ideoita ja menoa riitti! 2p
 
ekikoo:
Tasanen soundi, välillä oli jees likkejä mutta pikkasen haparoi
 
Vladi:
Mulle ainakin toimi hyvin kokonaisuutena tää veto! 1p
 
F_lame:
Tässä ainakin tilut toimi tosi hyvin, jäin enemmälti oottaan semmosia taustaa käyttäviä pentatonisia boogiejuttuja
 
Juzpe:
Monet jutut iski mulle tosi hyvin, 1p
 
mutkis:
Kiva soundi ja juttuja, mut ei avautunut tämä veto
 
Aalataur:
Näkyy toimivan muutkin jutut kun täpi, pikpik :D Paikottain tosi hyviä nuottivalintoja! 1p
 
fasdrr:
Tää veti kyllä hymyn naamalle, pihalla!
 
Ambitus:
En kehtaa jättää näin loistavaa vetoa pisteittä mut toisaalta kehtaa ottaa pois monelta niiltäkään joille jo jaettu, kuitenkin mun mielestä kisan kovin veto!
 
Yhteenvetona:
AER - 2p
Vladi - 1p
Juzpe - 1p
Aalataur - 1p
Ambitus - 1p
 
ihku
Vladi
08.11.2009 22:18:01 (muokattu 08.11.2009 22:41:47)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paljon uusia tyyppejä(=minulle tuntemattomia) tässä kisassa, hienoa! Taso jälleen kerran erittäin kova, joutuu oikeasti pinnistelemään pysyäkseen mukana. Mutta näinpä sitä kehittyy samalla... :)
 
Noniin, aloitetaanpas:
 
Tonski: Hei oikeasti, kai sää saat joululahjaks äänikortin ja mikin? Todella kovaa settiä, mutta fiilis häviää kun äänenlaatu on vain kohtalainen. Hyvin soitettu joka tapauksessa, sanoisinko jopa että todella hyvin. :) 1p
 
Hevikukko: Tässä oli pari todella tyylikästä juttua, mutta kokonaisuus jäi hieman vaisuksi kun tuli pari soittovirhettä ja se meno tavallaan katkes. Harmi, koska ne tietyt jutut ja esim. se sweeppilikki loppupuolella olivat mun korvaan erittäin tyylikkäitä. Tais olla kiire äänittäessä? :)
 
Viny: Alun "norsuäänet" lainattu kenties eräältä Herman Li:ltä? ;) Hauskoja, toimi tässä taustassa. Sulla on hyviä ideoita, mutta kannattaa kiinnittää vielä lisää huomiota sooloon kokonaisuutena(tässäpä asia minkä kanssa itsekkin kamppailen), jolloin kokonaisuus kuulostaa enemmän mietityltä ja vielä mielenkiintoisemmalta.
 
Aer: Aika mainio soundi ja todella vauhdikasta menoa, pidin erityisesti siitä ettei koko soolo ollut tilupaahtoa vaan sellaista fiilistelevää ja vasta lopussa pääs tilut "valloilleen". Hieno kokonaisuus, hauskoja ideoita, me likes! 1p
 
Ekikoo: Hyvä alku mutta sitten jotain tapahtui soinnun vaihduttua ja fiilis hieman lopahti. Loppua kohden taas meininki palas. Pidin soundista.
 
F_Lame: Hyvä kokonaisuus miellyttävällä soundilla ja hienoilla lickeillä. Ei kait siinä, pisteen veto. 1p
 
Juzpe: Hieman taimi tahtoi karata parissa kohtaa, mutta ei paljoa. Soundi sopi taustaan painiosti ja lopun korkeat vinkunat hymyilytti. :)
 
Mutkis: Siisti soundi, mutta itse olisin tuonut kitaraa vähän "lähemmäs". Makuasioita juu. Toi mieleen kasarisoolot tajuttomalla määrällä gainia. Eli plussaa siitä. Loppu varsinkin oli aika kovaa menoa, piste siis! 1p
 
Aalataur: Jokin mua häiritsi soundissa hieman, en oikeen tiiä mikä. Ehkä vähän lisää kaikua? Soitto taas oli jälleen kerran aivan ensiluokkaista, kyllä se alternatekin on hallussa. ;) 1p
 
Fasdrr: Aikamoista tilua, mutta jotain meni pieleen soundisäädöissä koska nyt soitto tulee tynnyristä. Syö vähän fiilistä, muttei häiritsevän paljon, soitto tuo pisteen kotiin. 1p
 
Ambitus: Eddiet tullu kuunneltua ja osaat sä soittaakkin. Mutta reiluuden nimissä en halua ottaa keneltäkään pistettä pois, joille sen jo annoin joten saat tyytä pelkkiin kehuihin. ;)
 
Joo joo, tiedetään, taas se Vladi antaa mahdollisimman monelle pisteitä. Mutta on niin vaikea valita, koska kaikissa vedoissa oli jotain todella hyviä juttuja. Tällä kertaa näin:
 
Tonski 1p
Aer 1p
F_Lame 1p
Mutkis 1p
Aalataur 1p
Fasdrr 1p
 
Kyllä se siitä.
aalataur
09.11.2009 01:09:12 (muokattu 09.11.2009 01:20:18)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tonski:
Monta hyvää idistä ja teknisesti varmaa. Pari hieman tylsempää kohtaa oli, lähinnä ne missä ei ollut tilua :D Sweepit irtoo! 1 P
 
Hevikukko:
Tunteella ja raivolla vedetty kuten aina. Nuo rake tsydeemit ei oikein iskeny, vaikka siellä välissä oli hyvää melodiaa. Ei sun parhaita vetojasi ollut kyllä tällä kertaa. 0:33 eteenpäin parhaat idikset.
 
viny:
Alun vinkasut sopi hyvin... mutta täytyy myöntää että tällaiseen taustaan ehkä odottaa jossain määrin tilua ja jotta näin hitaat kuviot toimisi näin nopean taustan päälle, melodioiden pitäisi olla sitten TODELLA hyviä. Välillä tuntui vähän päämäärättömältä asteikoiden edestakaisin kuljettelulta, mutta kikka on siinä että sen kun tekee vähän nopeammin niin sehän on jo uskottavaa tilutusta! :D Eli hiljalleen nopeutta metronomin kanssa hakemaan niin hyvä tulee.
 
AER:
Hyvä soundi ja hyvää ulvotusta. Tää tällanen kevyt reikäpäisyys sopii taustaan. Hyviä tiluja ja hyvä tuo täppihässäkkä lopussa. 1 P
 
ekikoo:
Vähän harhailun tuntua välillä, turhankin outoja nuotivalintoja. Perusasiat kuitenkin ihan kunnossa. Ehkä olis kannattanut liikuskella taustan huomioonottaen hieman pentatonisemmissa maisemissa.
 
Vladi:
Kehitys kehittyy ja Vladin soolot paranee kerta kerralta. Nopeemmat pikkausjutut vähän suttusta välillä mutta treeni korjaa tämän käden käänteessä. Ambitus vei sun pistees, valitan..
 
F_Lame:
0:11 tuleva swiippi oli hieno. Hieno täppisysteemi puolivälissä ja 0:29 melodia myötäili hyvin taustaa. Kyllä kyllä, toimivaa kampetta. 1 P
 
Juzpe:
Rock soundi. En ois muuten tajunnut Friedman-alotuslikkiä jos et olis sanonut :D Kyllä tässä menoo ja meininkiä oli.. 1 P
 
mutkis:
Hyvä soundi ja ihan jees idiksiä joukossa, kyllä tää koko ajan tuntui menevän eteenpäin.
 
fasdrr:
Ei vittu :D Alkupuolella ei kuulostanu yhtään hullumalta, ensimmäiset 4 säveltä oli itseasiassa tosi hyvät. Sitten pohjasävel meni alemmas ja äijä sai sätkyn, arvomme seuraavan sävelen ja lisänumerot
 
Ambitus:
No siis.. no siis. Eihän tää tämmönen ole reilua meitä amatöörejä kohtaan. 0:32 --> kuulosti siltä kun olis MIDIä kun ei minkäänlaista virhettä. Miten tommosta voi ees soittaa? Olikse täppäystä vai mitä hemmettiä.. Kyllähän tää oli kisan paras veto. 2 P
 
Elikkäs..
 
Ambitus 2
Tonski 1
AER 1
F_Lame 1
Juzpe 1
Juzpe
09.11.2009 09:47:08
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tiukkaa kamaa oli taas tarjolla niin että hirvittää. Kommentit ja pisteet:
 
Tonski: Hiukan huonosti tulee tausta esiin, jotna soolon ja taustan yhteensopivuutta on hiukan hankala arvioida. Varsinkin soolon loppuosasta löytyy siistejä likkejä ja hyviä pikiäkin ääniä joiden päälle jäädän sopivasti "istumaan". Hyvää settiä.
 
Hevikukko: Alku hieman sekava ja jotai hässäkkää pikkauksen kans hieman rauhaton meininki. Loppua kohti parantaa ku sika juoksuaan. Kokonaisuuden kannalta ois voinu olla enemmän kontrasteja.
 
Viny: Pieniä taimiongelmia, alun vinkuilut (ilmeisesti slide) oli tosi kivat, mutta nousu kliimaksiin jäi vähä lahkeeseen.
 
Aer: Narskutukset alussa tosi iskevät, hyvä hiukan AC/DC henkinen soundi, pari tosi asiallisesti takavasemmalta potkasevaa likkiä, mutta jälleen jäi hiukan lahkeeseen sen ultimaattisen kaahauksen osalta.
 
ekikoo: Pari aika mielenkiintoista äänivalintaa... eivät miellyttäneet mun korvaa ihan kaikki jutut noin sävellyksellisessä mielessä.
 
Vladi: Welcome to the 80's... Alku oli HELVETIN HYVÄ. Sit hiukan lässähti. Mutta alku oli hyvä.
 
F_Lame: Kliimaksi (check), tilua (check), melodiaa (check), tyyliä (double check)... aivan vitun hyvä veto.
 
Mutkis: Hiukan liian sihisevä soundi mun makuun... Mutta varsin hyvä meno muuten.
 
aalataur: Alku on vaan jotenkin uskomattoman hieno... Eikä siinä lopussakaan kauheesti vikaa ollu... Nuno Bettencourt oli vaan napannu pari lappua ja viivaa liikaa... hieno soolo tämäkin.
 
fasdrr: Toilet-seat reverb soundi, ei mun suosikkisoundi, mutta jso tykkää niin saa tälläki vetää. Soitto sinänsä on varsin asiantuntevaa. Kivaa kaahausta ja vastapainoks vinkunaa... keskellä ois voinu olla joku hiukan rauhallisempi juttu niin se ultimate tilu siellä lopussa ois kenkässy paremmin.
 
Ambitus: Perus ambitusta. Soundi oli jotenki lahkeessa... ois voinu olla huutavampi tms... Kyllähän ammattimies osaa, ei siinä.
 
Pisteet:
F_Lame 3p
aalataur 2p
Ambitus 1p
 
"Why don't you just fuck off?" - Michael "Duff" McKagan
Ambitus
09.11.2009 18:22:35
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Risut & ruusut:
 
Tonski: ekat sekunnit perus kakkabluesmehustelua ja sitten kohta 0:13-0:15 räväyttää! Jos lähtee, niin miks himmaat? kohta 0:33-loppuun saakka oli aika lihaisa kromaattisia myöten: tykkäsin. Olisit voinu hieman tarkemmin kelata "B-osaan" menon. Muuten aika hyvin kelattu ja toteutettu veto. Voisit seuraavalla kerralla yrittää äänittää audiota noihin sun videoihin jollain muulla kuin kameran mikillä. On meinaan todella heikko laatu siinä;) vinkvink
 
hevikukko: miehekästä pikkausta - kuulostaa siltä kuin sulla menis pleku joka iskulla rikki:D:D B-osaan meno oli kans aika hakuses mut selkeesti zellanen tsäkvyldepireissä+kokkelit+muutamakalja-tyyppinen lähestyminen. rok.
 
viny: aika outo kitarasoundi - kuulostaa siltä kuin joku olis pahasti rikki. Selkeesti taidat olla floydrose-miehiä. Jäin kaipaa hassuja bluesääniä ja kirskuvia yläkerrannaisia. Ehkä muutama turha toisto duurin tapaista asteikkoa biisin loppupuolella.
 
AER: hmm...mitäs tähän nyt sanois. Olipa tiukka pläjäys. Alun täppinkiharmoniksit oli hauskoja. 0:31-0:32 mitvit siin tapahtuu? Voisitko kirjoittaa siitä tabit? Oli aika häiriintyneen kuulonen liksi.
 
ekikoo: aika jees soundi. Alun rökänrölli taittuu hyvin, mut sit jotain taitaa niksahtaa aivoissa?
 
Vladi: jees alkublues ja hyvän kuuloset tappingit! Loppupuoli vähän lässähtää ja tulee paljon "hassuja" ääniä. Olisit voinu panostaa loppupuoleenkin hieman enemmän. Vähän sellanen fiilis tuli, et alkuun oli ladattu kaikki koolit liksit eikä sit kelattu loppua sen enempää.
 
F_Lame: hyvän kuulosta melodian käsittelyä ja olin haistavani pienen ynkän joistain kohdista. Teknisesti hyvä veto! Soundi ehkä hieman pyöreän kulmikas - ehkä jopa elefanttinen. Ei tuu huonon kuulosia aivopieruja missään vaiheessa. Jeesh!
 
Juzpe: tais olla timen kanssa pikkasen ongelmia...ei se mitään: toi 250bpm on paha soittaa. Rouhea soundi. Välillä ei nuotit soinu ja jotain hässäkkää siellä täällä. rok-veto!
 
mutkis: aika pistävä soundi. Kivaa soittelua. Sait pidettyä sen rokin mukana aina 0:29 saakka mut sitten taisit hermostua ja laittaa pakolliset tilulikit mukaan. Olisit vaan pitäny sen mehustelun. Jotenkin jäi tiluista hieman ankean tanniininen jälkimaku.
 
aalataur: ehkä yks parhaista aloituksista. Tässä ei jätetä mitään kysymyksen varaan. Oli muuten kisan yks röyhkeimmistä vedoista! Haistoin rasvaisen keskisormen Pitäjänmäkeen saakka. Jos jostain pitäis mussuttaa, niin sulla lähtee synkka käsistä kohassa 0:12-0:17:D ja sit 0:29-0:33 likin olisit voinu viel vetää paremmin ja enemmän överimmäks - kummiskin biisin kohokohta. skiggeböö ja takki->
 
fasdrr: jahas! mikäs Suomen Fransesco Fareri sä luulet olevas? Mitäs autoa sä ajat? Onko BMW? enemmän kuin 250heppaa? jos ei oo, niin luulis ainakin et viritetty prätkä löytyy tallista. Ei saatana...todella röyhkeetä soittoa mutta taitaa mennä kuiteski enemmän huumorivedon puolelle.
 
pisteet:
Aalataur 2p
AER 2p
F_Lame 1p
Tonski 1p
 
Miksi soittaa hitaasti kun voi myös soittaa nopeasti? Ja mikset tulisi tänne soittamaan nopeasti?!?!
F_Lame
10.11.2009 00:31:23 (muokattu 10.11.2009 00:49:16)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tonski: Näyttäis olevan todella hyvä tatsi ja ideoita kans vaikuttais piisaavan. Kärsii liikaa äänitystekniikasta.
 
hevikukko: Sairasta kamaa! Pelkän kuuntelun takia pulssi lähentelee 160:tä. Keskittyisin ehkä harjotuksissa oikean ja vasemman käden samanaikaisuuteen.
 
viny: Tässä on jotain ihan hyvää melodiaa, mutta osa taas oli vähän täytekamaa. Ehkä liian yksipuolinen soolo ollakseen noin pitkä. Biisin keskellä menis moitteetta semmosessa 15-25 sekunnin pätkässä.
 
AER: Soitto on ehdottomasti parhaimmasta päästä. Alussa vähän ehkä päämäärätöntä venyttelyy mutta puolivälin jälkeen mulla meinas ainakin ottaa etteen.
 
ekikoo: Soundi oli mun mielestä aika hyvä. Vähän tuli semmonen vaikutelma, että on vaan vedetty kaikki samat lickit, mitä aina vedetään, sen kummemmin taustaa kuuntelematta.
 
Vladi: Aika hektisen olonen veto tämäkin. Vähän häiritsee mun korvaa kun jotkut sävelet on aika pahasti nuotin vieressä.
 
Juzpe: Rokkailee hyvin. Tolleen Mick Mars ois tän vetäny kans.
 
mutkis: Ehkä hieman hajuton ja mauton. Kaipaa vähän jotain kantavampaa ideaa.
 
aalataur: Hyvin kylkee ja niin kuin Ambitus jo sanoi: Todellä härskiä menoa. Vähän ehkä pitäis kuitenkin ottaa enemmän ottoja jotta sais soitannollisesti täydelliseks, vaikka se söisikin tota meininkiä aika pahasti.
 
fasdrr: En tiiä millä asenteella tää oli soitettu, mutta tältä ainakin kuulostaa kun hyvä soittaja vetäsee kieliposkessa ykkösellä jotain sisään.
 
Ambitus: Siis ei helvetti.. Ei ees miehen parhaita vetoja mutta silti ihan omaa luokkaansa. Eikö riittäny että vedit jo lauantaina niin paljon mua paremmin..? ;P
 
Ambitus - 2p
AER - 2p
Tonski 1p
aalataur - 1p
 
E: Kokonaisuutena pitää sanoo että suurimman osan (itseni mukaan lukien) ongelma on käsien synkka. Tietysti asiaan vaikuttaa että taustan tempo oli aika hävyttömällä tasolla.
 
"When they say less is more, that is bullshit. Less is less and more is more. Simple as that." -Yngwie Malmsteen
AER
11.11.2009 00:42:41
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toivottavasti en unohtanut mitään tai ketään, ja että näistä kommenteista on apua.
 
Tonski: Mainiota! Niinku sanottu jo, osta äänikortti niin saadaan kuulla selvemmin hienoa soittoasi. Paljon maukkaita likkejä ja vaivattoman näköstä soittoa. Great!
 
hevikukko: Ois kitara voinut olla vähän hiljasemmalla. Bodaus pikkausta, hehe! Sweepeissä vähän epäselvyyttä, mutta tämä tempo on vaikea.
 
viny: Hieno intro ja pari siistiä vibra-juttua, mutta less is more. Muutama salainen nuotti siellä täällä, mutta eipä siinä. Ehkä liian suoraa soittoa, oisit pistäny enemmän shuffle-fiilinkiä.
 
ekikoo: Tämä ois toiminu vielä paremmin jonku blues taustan päällä. Oisit ehkä voinut pistää enemmän aikaa loppupuoleen. Tuntu vähän että ideat loppu kesken.
 
Vladi: Niinku sanoin, tämä tempo on vaikea. Pistä lisää aikaa legato juttuihin ehkä (?), tulee voimaa sormiin. Ei huono!
 
F_Lame: Kovia juttuja! Hyvä tatsi. Lisää tarkkuutta vain.
 
Juzpe: Hyvä soundi! Ei ihan puhtaasti vedetty, puuroutuu hieman. Metronomin kans vetämään ihan 70bpm tempolla (itelle ainakin tehokkainta treeniä tarkkuuteen ja puhtauteen).
 
mutkis: Soolon kohokohta oli ehdottomasti kun sävellaji vaihtu ekan kerran. Mukavaa reissiä.
 
aalataur: Hienoa soittoa, vähän tippui välillä kyydistä, mutta ihan hyvää menoa muuten.
 
fasdrr: Haha, pirun nopea kaveri. Taustan volumea olisit voinut nostaa hieman. Salaisia nuotteja täälläkin. En tiiä oliko kuinka tosissaan vedetty (mutta eipä sillä väliä ole).
 
Ambitus: Nerokas dude. Tajutonta rallia. En keksi enempää. Sain kyllä treeni-kikin tästä. Kiitos!
 
Points:
Tonski: 2p
Ambitus: 2p
F_Lame: 1p
aalataur: 1p
 
Snoochie Boochies
hevikukko
11.11.2009 08:41:21 (muokattu 11.11.2009 08:43:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tonski: Monipuolista ja toimivaa soittoa.
 
viny: Kampikokeilu vei puolet ajasta mutta melkoisen duurinen soolo. Se oli sellanen veto ja ihan jees.
 
AER: Siisti soolo jossa aukenee lopussa vasta tilut kunnolla. 1P
 
ekikoo: Ei hassumpi ollenkaan. Alun sävelet kuulosti hianoilta ja tasainen veto loppua kohden.
 
Vladi: Tässä oli ääniä ylhäältä alas ja kaikenlaista rakennetta mukana. Lopun pikkaukset oli toimivat. 1P
 
F_Lame: Mukavia mutkaisia teitä on kiva päristellä pärrällä ja tässä oli just sitä fiilistä. 1P
 
Juzpe: Tempo on paha oikeasti ja tässä oli hyvää menoa. Joissain kohdissa nopeus oli hilkulla, mutta monipuolisuus auttaa asiaa.
 
mutkis: Pikkuisen piikikäs soundi trebleä pikkuisen pois ja hyvä. Alku on veryttelyä ja lopussa muutama kiva pyöräytys nuotteja.
 
aalataur: Hyvät nuottivalinnat. Soitto on ihan hyvää/maukasta ja eihän tässä studiossa istuta.
1P
 
fasdrr: Pikkausta on ainakin tarpeeksi ja ne mitä pikataan olivat hyvää kuultavaa. 1P
 
Ambitus: Mitäs sitä voi sanoa mestarin työstä muuta kuin Rökh rökh...röhröh ;) 1P
 

 
Tasapuolisuuden merkeissä pisteitä 1kpl kyseisille vedoille.
 
Mitäs tähän nyt sanoisi ;)
ekikoo
13.11.2009 12:31:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p AER: Hävytön!
2p F_Lame: Huoletta ja puhtaasti kulkee tilu, hyvä ja pehmyehkö tms soundi myös.
2p Ambitus: Hyvä riffinpoikanen alussa ja lopussa, ja sillä välillä rakentuu järkevästi
 
All these pianists striving for perfection. Fools! Don't they know: PERFECT AIN'T GOOD ENOUGH!
mutkis
13.11.2009 14:58:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

F_Lame: 3pts - Ehkä melodisin/selkein tilupätkä
Ambitus: 2pts - Yhdyn aalataurin Midi- kommenttiin :D
Aer : 1pts - Tässä oli rokin vaaraa ja hyviä tiluja.
 
-
fasdrr
13.11.2009 17:43:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AER 2p Makia saundi, makiat tilut. Tämä sopi parhaiten taustaan.
 
Ambitus 2p Saundi oli kyllä varsin ihmellinen, mutta eipä se menoa haittannu. Tarkkaa ja tyylikästä soittoa huuhuh.
 
F_Lame 1p Tasainen ja hyvin annosteltu veto.
 
Tonski 1p Vaivattomasti lähti tilut.
 
bobsaget
viny
13.11.2009 22:21:23 (muokattu 13.11.2009 22:31:59)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos mun pisteet vielä kelpaa ni täs ois. Kaikille yks.
 
Aer:Hyvä veto. Alussa vähän hitaampaa ja lopussa lähtee tilutukset.
Aalataur:Ei voi muuta sanoa kun että mahtavata.Iski muhun.
Tonski:Soitto taas hyvää, laatu huonoa.
F_Lame:Kyllä oli hieno veto.
Juzpe:Hyviä ideoita ,soitto ei ihan puhtaimmasta päästä.
Ambitus:Sanotaan nyt vaan että kyllä sä soittaa osaat.Loppu kruunasi kaiken.
 
aalataur
13.11.2009 22:38:22 (muokattu 13.11.2009 23:46:49)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ambitus 16
F_Lame 15
AER 15
aalataur 10
Tonski 8
Vladi 2
Juzpe 2
mutkis 1
fasdrr 1
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti