Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Audiovisuaalinen alue »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: FB:n korvaaja
1
helma29
27.11.2015 19:02:57
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morons!
 
En tiedä löytyykö kunnollista, sellaista sivustoa, jota ajattelin; mutta tuo FB on hyvin ymmärtänyt rahastuksen.
 
Yhtyeiden pitää ostaa näkyvyyttä.
 
Laitettaisiinko viisaat päämme yhteen ja bygäämme sivuston pystyyn, josta voi valita genren ja soitin soittaa sivustolla löytyviä bändeja ja soiton yhteydessä heittää bändistä pienen presentaatio sliden?
 
Suomessa taitaa olla vastaava palvelu, jonka nimeä en viitsi mainita, mutta sivusto on käytettävyydeltään ihan kökkö. Näin sanon IT-alan "ammattilaisena", en sivustoa kauan jaksanut ihmetellä.
 
Toimintaa, minä ainakin olen mukana ideoimassa sivustoa; ehkäpä Mnet-voisi innostua aiheesta?!
 
Ammattilaisen ja harrastelijan erottaa ainoastaan tilipussista, ei välttämättä aina siitäkään.
helma29
27.11.2015 22:12:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitokset ystävät kaikista ideoista!
 
Keksin sen juuri ITSE koiralenkillä; ei muuta kuin mediaserveri pystyyn, johon sitten omalla soittimella voi ottaa yhteyttä.
 
Se on siinä.
 
Tiedän kylläkin, että olemme vielä niin Neuvostoliitossa, ettei kukaan yhtye tälläiseen ala, vaikkakin musiikki on kovasti netissä ja helposti saatavilla.
 
Ammattilaisen ja harrastelijan erottaa ainoastaan tilipussista, ei välttämättä aina siitäkään.
Tympee Huttunen
28.11.2015 08:17:13 (muokattu 28.11.2015 08:21:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varmaan ihmettelet vähäistä kiinnostusta sinällään erinomaiseen ideaan, mutta netti on täynnä musiikkia ja suurin ongelma pikkubändien musiikkia streamaavana palveluna ei ole se saitti, vaan sisältö. Ei hullukaan jaksa kuunnella random-kotidemoja varttia pidempään. Käy katsomassa vaikka palstan demostudiota. Sielläkin on ilmaista musaa kuultavilla demobändeiltä. Spotifyt sun muut tarjoaa keskimäärin laadukasta musaa, joka on sentään käynyt jonkinlaisen filtteröinin läpi radiopalveluissaan.
 
Hitlantiksella oli samanlainen idea ja ulkoasu oli toimiva ja mielenkiintoinen. Sille ei vaan ollut käyttäjiä ja firma meni konkurssiin.
 
käsi
30.11.2015 15:44:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näkyvyyttä tosiaan pitää jo ostaa. Onko se nyt sitten huonoasia? Auttaa erottamaan jyviä akanoista. Mutta, ainahan voi tehdä yhteistyötä. Näkyvyyttä lisää facessa kummasti se, kun päivitys saa tykkäyksiä ja kommentteja. Nämä on hyvin isossa roolissa oikeasti. Mikä ettei porukalla alettaisi tykkäämään ja kommentoimaan toistemme bändien päivityksiä?!
 
Ainiin, eihän tuotakaan kukaan kauaa jaksa. Nykyään on kanavia enemmän käytössä kuin koskaan. Omalla bändillä on: Facebook, twitter, instagram ja perinteiset kotisivut.
sitten itsemusiikkia löytyy: spotify, deezer, applemusic, googleplay, youtube, soundcloud ja varmasti nyt jo unohdan jotain.
 
Kanavia on niin paljon että pitäisi jo lähes työkseen niitä yhden bändistä päivittää ja ylläpitää. Hyvän musiikin lisäksi osio nimeltä markkinointi on oiekasti aika tärkeä palanen bändin elämänkaaressa.
 
Ideanahan se että tulisi jälleen yksi palanen lisää, ei ole ollenkaan huono, mutta sepä ei taida tuoda rahaa pyörittäjälle vaan sitä syö. Lähes koko päivä hommaa sen pyörittäminen, ja jos siellä ei ole minkäänlaista filtteriä mitä sinne saa laittaa käy huonosti. Hitlantis oli yksi hyvä yritys, mutta sisältöä käytti vaan hyvin pieni kansanosa. Myspace, se kuoli osin samasta syystä. aivan liikaa tarjontaa jota ei millään tavalla ole suodatettu. Mikseri.net kai elää ja voi kohtuu hyvin vielä.
 
MUSIC LOVER, Joka on päättänyt onnistua unelmissa
Vessajono
30.11.2015 17:23:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

käsi: Mikseri.net kai elää ja voi kohtuu hyvin vielä.
 
Elää mutta ei voi.
 
Dr. Funkenstein: Hattu nousee kyllä teille, jonkunhan ne on ne rahat otettava pois. Nobelaneria ja pitkää ikää sinne. reaper666: ei kauhean vakuuttavaa, että tarvii noin monta kokemusta ennen kuin tajuaa tunkea cheddaria perseeseen.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti