Muusikoiden.net
21.04.2018
Tilisali Oy | #1 tilitoimisto muusikoille 

Audiovisuaalinen alue »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ohjelma DV-nauhan digitointiin
1
JuhaHo
14.11.2011 14:55:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Haulla en löytänyt palstalta mitään aiheeseen liittyvää enkä oikein googlellakaan saanut hyviä tärppejä. Kyse olisi -90 lukulaisen minidv nauhan siirtämisestä Firewirellä kameralta koneelle. En olekaan tätä pitkään aikaan tehnyt, joten yritin yhdellä Win 7 koneella jossa oli sopiva liitin. Ajatus oli editoida toisella koneella jossa on premiere CS 5.5 valmiina (mutta ei toimivaa liitintä). Kytkin kameran koneeseen ja kone oitis ehdotti Windowsliveä digitointia varten. Homma toimi reilut puoli tuntia mutta sitten tuli stoppi ja sain talteen vain alkuosan kunnolla. Tämän jälkeen en mitään järkevää kamerasta enää ulos saanut. Onko ehdotuksia minidv:n digitointiin kykenevistä apuohjelmista jotta voin kokeilla toisella ohjelmalla?
 
hanewish
09.12.2011 10:53:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pinnaclen MovieBox voisi olla aika passeli just tuohon tarkoitukseen. Siinä on palikka jolla tulee DV-matsku koneelle ja Pinnaclen Studio ohjelma mukana.
 
Täältä ainakin näyttää löytyvän:
https://www.karkkainen.com/webapp/w … 0651%26langId%3d-11&fromSearch=true
 
shamoon
14.12.2011 04:20:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

lataa adoben sivuilta premieren triali koneesees ja kaappaa sillä, tosin uusin tarvii vissiinki 64bit. Tai sitten joku muu triali jostain ohjelmasta jos tarvii vaan kerran tää tehdä. Kaise nauha näkyy kokonaan, eikä vaan alkuosa ettei oo vaurioitunut tai sitte kamera ei syystä tai toisesta tahdo loppua toistaa?
 
housuja vedän jalkaan! suosittelen.
JuhaHo
25.02.2012 08:22:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

shamoon: lataa adoben sivuilta premieren triali koneesees ja kaappaa sillä, tosin uusin tarvii vissiinki 64bit. Tai sitten joku muu triali jostain ohjelmasta jos tarvii vaan kerran tää tehdä. Kaise nauha näkyy kokonaan, eikä vaan alkuosa ettei oo vaurioitunut tai sitte kamera ei syystä tai toisesta tahdo loppua toistaa?
 
Anteeksi myöhäinen kommenttini; vastaukset olivat menneet ohi. Siis minulla on tosiaan olemassa Premieren täysi versio, mutta väärällä koneella (ei Firewireä). Ajattelin yrittää toisella firewirellisellä koneella tuoda sisään vanhaa MniDV kasettia ihan perus windows työkaluilla. Jostain syystä tuonnissa oli ongelmia ja siksi ajattelin kysyä, josko löytyisi jotain siirto-ohjelmaa ilman mitään editointiominaisuuksia.
 
zekeode
25.02.2012 10:49:41
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VirtualDubilla pitäisi ainakin onnistua:
http://www.virtualdub.org/
 
Muusikon elämä terveellisemmäksi: iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 5$ alennusta ekasta tilauksesta - Blogini, joka tuskin kiinnostaa
Jukka Aho
02.05.2012 00:31:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JuhaHo: Siis minulla on tosiaan olemassa Premieren täysi versio, mutta väärällä koneella (ei Firewireä). Ajattelin yrittää toisella firewirellisellä koneella tuoda sisään vanhaa MniDV kasettia ihan perus windows työkaluilla. Jostain syystä tuonnissa oli ongelmia ja siksi ajattelin kysyä, josko löytyisi jotain siirto-ohjelmaa ilman mitään editointiominaisuuksia.
 
WinDV on tuohon hyvin pätevä ilmainen ja jopa avoimen lähdekoodin työkalu:
 
http://windv.mourek.cz/
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti