Muusikoiden.net
23.06.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Audiovisuaalinen alue »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Muusikoille ilmaista nettiapua
1
kuuragett
19.10.2010 23:16:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lueskelin iltani ratoksi alueen keskusteluja ja halusin muistuttaa että palvelintila on ilmaista! Artisteilla, aloittavilla ja kiertävillä, on jo liikaa näpisteleviä käsiä taskuissaan ja kostoksi ajattelin riipaista työhaalarit niskaan.
 
Päivätyöni ohella opiskelen verkkoviestintäpainotteista AV-alaa ja keräilen näyttöjä varten materiaalia. Opiskelu-/kurssialat olen sitonyt yhteen teemoilla jotka koskevat muusikon asemaa musiikkibisneksessä sekä artistien ja fanien yhteisöllisyyttä. Pohdin myös miten muusikot saisivat oikeudenmukaisemman korvauksen tekemästään työstä.
 
Olisin kiinnostunut tekemään pari/muutamia vaihtokauppoja sellaisten porukoiden kanssa joilla olisi halukkuutta ottaa käyttöön eri vuorovaikutteisia nettikanavia mutta osaaminen tai ymmärrys ei tahdo riittää. Ympärillänne ei tarvitse olla valtavia fanijoukkoja, sillä nyt tarjoamani vapaaehtoistyöpanos koskee ainoastaan tarpeiden kartoitusta, kertaluonteisesti eri palveluiden käyttöönottoa, sisällön lisäämistä sekä opastusta - ei fanimassojenne aktivointia ;)
 
Niin ja siitä vaihtokaupasta. Te saatte käyttöönne synkronoituja (yhdellä päivityksellä tietoa moneen eri paikkaan) julkisia nettiprofiileja/sivustoja sekä muita netin ilmaisia työskentely-/organisointivälineitä tarpeenne mukaan ja minä opin teiltä mitkä seikat aiheuttavat eri palveluissa käyttäjilleen ongelmia. Eikö olekin hyvä diili? Ainakin minusta!
 
Kerrothan viestissäsi lyhyesti teidän porukasta, mitä sivustoja/nettipalveluita teillä jo on käytössä, mitkä teidän tarpeet ovat ja mitä julkisesti jaettavaa materiaalia teillä on valmiina (audio, video, valokuva). Lyhyestä bassosoolo kaunis!
 
Yhteyttä voi ottaa muusikoiden.netin pikaviestimen kautta
 
kuuragett
14.12.2010 09:57:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Monologiympyrä tämän otsikon alla sulkeutuu :)
 
Aloin tehdä yhteistyötä jenkkibändin kanssa kun Suomesta en harmikseni löytänyt riittävästi yhteistyöhaluisia, innokkaita ryhmiä. Yhteistyöhön ryhtyi ihana Plain Jane Automobile, joka on jo valmis bändi. Noin vuosi sitten kuulin bändistä ensi kerran ja kesällä osallistuin heidän tulevan albumin studiokuluihin. Heihin ei vain voi olla uskomatta! Mikäli mielenkiintoa riittää, mm. Spotifystä ja heidän FB-ryhmästä voi PJA:ta kuunnella: http://www.facebook.com/plainjaneautomobile
 
Ja tsemppiä kaikille faniyhteisöjen aktivointiin! Syksyn aikana on Suomessa alkanut tapahtua liikehdintää yhteisöjen noteeraamisessa mikä on hieno juttu! Tarjolla on kannattajien promootiovoimaa ja innokkuutta kun ne vain osataan ottaa huomioon ja onnistutaan luomaan molemminpuolista kunnoioitusta artistien ja fanien välille.
 
Kre-per
21.12.2010 12:07:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on pakko kommentoida, että on muuten hieno yhtye! Joskus teininä vietin päiväkausia purevolumessa kuunnellen blue jeansia ja mitä muita siellä nyt oli. Omituinen yhteensattuma, että sitten joku suomalainen on yhteyksissä siihen suuntaan.
 
way cool. respect to the monkey.
kuuragett
22.12.2010 10:16:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On kyllä hieno porukka, ovat lähes "ärsyttävän hyviä". Criderin ääni toimii varsin näppärästi! Porukalta on tulossa uutta matskua helmikuun tietämissä, räjähtääköhän sitten vihdoin pankki?
 
Kuten PJA:n kohdalla, on pienen ihmisen vaikeaa ymmärtää miksi jokin bändi on niin vietävän hyvä mutta mainetta ei kuitenkaan ole samassa suhteessa. 10 Years:n läpilyöntiä 'Euroopan saarella' sopii odotella ja Ours-bändin läpilyöntiä ihan missä vain (Distorted Lullabies on tajuton lätty!). Näiden vähemmän mainetta niittäneiden bändien nimen toitottamisessa on pienellä fanijoukolla kova mutta mukava duuni käynnissä.
 
(Miten aikoinasi aloit Plain Jane Automobilea kuunnella? Tuurilla, sattumalta vai suosituksesta?)
 
Kre-per
22.12.2010 13:00:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuurilla. Purevolume oli siihen aikaan suht kovassa käytössä ja siellä tuli surffailtua aika paljon. Muistaakseni ne jo sillon sai jonkun most promising band tjsp. pystin. Sen tai jonkun muun ansiosta bändi oli jollain listalla kohtuu hyvillä sijoilla ja sieltä sitten bongasin. Eipä tuo nyt mitenkään uutta ja erikoista luo, mutta hienoja biisejä. Nyt kun uudelleen kuuntelee, niin näähän vaan paranee! Close My Eyes oli ainakin sillon tiukassa kuuntelussa.
 
way cool. respect to the monkey.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti