Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mikä paras ohjelma pc:lle jos soittelee Alesiksen Trigger IO
1
Uggelio
11.12.2014 16:42:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla sähkörummut jossa "aivoina" Alesiksen DM 5 moduli ja nyt haluaisin hankkia Alesiksen Trigger IO jotta saisin enemmän soundi mahdollisuuksia koska toi DM5 on aika lelu
Trigger IO mukana tulee EZ Drummer Lite jonka kautta soitella ja vois päivittää EZ Drummer 2 vai onko joku muu ohjelma joka kannattais hankkia.
Musiikki jota soittelen on perusrokkii ja bluesii.
Rumpuina mulla Milleniumin meshead 12" ja 10" sekä Alesiksen Surge pellit
 
Tom Miking
11.12.2014 19:34:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uggelio:mukana tulee EZ Drummer Lite jonka kautta soitella ja vois päivittää EZ Drummer 2 vai onko joku muu ohjelma joka kannattais hankkia.
 
Parhaus on aina makuasia, itse olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Addictive Drumsiin, siitä löytyy ilmainen demoversio ja se toimii nykyään standalonenakin eli ei tarvitse välttämättä isäntäohjelmaa. Demo löytyy täältä http://www.xlnaudio.com/addictivedrums/ kohdasta Download the AD2 today, lataus vaatii rekisteröitymisen.
 
Toinen hyvä olisi Superior Drummer joka on EZDrummerin tekijöiden lippulaiva joten sen voisi olettaa olevan parempi kuin EZDrummerin. Siitä ei vain taida olla demoversiota olemassa jota voisi ilmaiseksi kokeilla. Henk. koht. kokemusta ei ole mutta yleisesti kommentit ovat olleet ylistäviä.
 
29
11.12.2014 23:32:04 (muokattu 11.12.2014 23:44:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä tossa sun DM5:ssakin on midi ulostulo, jota voit käyttää vst soundien soittamiseen. Tarvitset joko äänikortin, jossa on midi in tai midi-to-usb kaapelin.
 
Tom Mikingin suosittelema Addictive Drums on hyvä valinta. Se on monipuolinen ja helppo säätää rummuille sopivaksi. Itselläni on kokemusta useista rumpusoftista(mm. Addictive Drums 1&2, EZDrummer 1&2, Steven Slate Drums, NI Studio Drummer, BFD Eco, Drumasonic 2&Luxury, Drummic'a) ja Addictiven soundit on mielestäni sieltä heikommasta päästä. Makukysymyksiä...
 
Jos näistä pitäisi nyt valita, ottaisin Drumasonic Luxuryn (http://www.drumasonic.com/product.php?id_product=8). Drummic'a(http://de-de.sennheiser.com/drummica) on myös suositeltava, koska se on ilmainen (vaatii rekisteröinnin). Nämä molemmat pyörivät Kontakt Playerissä, joka on myös ilmainen.
 
Tom Miking
15.12.2014 10:14:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

29: ja Addictiven soundit on mielestäni sieltä heikommasta päästä. Makukysymyksiä...
Makuasioita joo... toisaalta käytän yleensä muiden AD:n käyttäjien "virittelemiä" soundeja joita olen vielä itse jatkojalostanut enkä ihan oletussoundeja. En vaan äkkiseltään muista mistä minä niitä olen kaivellut. Olen joskus kokeillut EzD:tä ja BFD:tä ja ne oli vähän pikkasen köykäisen kuuloisia.
 
Jos näistä pitäisi nyt valita, ottaisin Drumasonic Luxuryn (http://www.drumasonic.com/product.php?id_product=8). Drummic'a(http://de-de.sennheiser.com/drummica) on myös suositeltava, koska se on ilmainen (vaatii rekisteröinnin). Nämä molemmat pyörivät Kontakt Playerissä, joka on myös ilmainen.
Kiitoksia vinkeistä, pitää kokeilla.
 
miuketheman
16.09.2015 21:02:11
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

itsellä pitkä kokemus esim superion drummerista
 
säätänyt sen kanssa paljon ja se on hyvä softa
 
mutta hommasin itseleni Addictive Drumer 2 täysversion
 
ja jos puhutaan sähkörumpujen soundista esim luonnolisuus
Ei kyllä hirveesti eroo kun tuutaa kovaa kuulokeisiin
soitanko oikeiden kannujen kanssa
kun on kaikki ihan naturaali soundina *ei kaikua esim*
toi addictive drumer 2 on oikeesti tosi hyvä
eikä todelakan mitenkään ohut saundinen
 
sen hommaisin jo pelkästään sen softan käyttömukavuuden takia
 
sitä meinaan voi säätää suhteelisen rajatomasti esim se mapping *Learn*ominaisuus
 
Kojootti_84
12.10.2015 19:32:35 (muokattu 12.10.2015 19:34:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tiedä onko tästä aiemmin ollut täällä puhetta, mutta spottasin tällaisen ilmaisen rumpu VST:n (MT Power Drum Kit 2). Soundit on mun mielestä aika jees tuohon 0€ hintaan peilaten:
 
https://youtu.be/FsmA1cFH5YQ?t=21
 
Itse en ole kokeillut ainakaan vielä kun maksoin itteni kipiäksi tuosta AD2:sta ja se toisaalta toimii mulle hyvin.
 
EDIT: lisätty VST:n nimi.
 
Simulator
10.11.2015 15:07:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kojootti_84: En tiedä onko tästä aiemmin ollut täällä puhetta, mutta spottasin tällaisen ilmaisen rumpu VST:n (MT Power Drum Kit 2). Soundit on mun mielestä aika jees tuohon 0€ hintaan peilaten:
 
https://youtu.be/FsmA1cFH5YQ?t=21

 
Joo, minulla on tuo MT-Power DrumKit 2:nen ja onhan se ihan näppärä ja kun ottaa huomioon, että on ilmainen plugari niin kannattaa kokeilla.
Sähkörummuilla voi soittaa siinä olevaa settiä mutta enimmäkseen käytän sitä silloin kun pitää saada äkkiä Reaperiin joku midiraita rummuille, eikä huvita itse soittaa mitään. sillä on niin helppo kasata joku komppi sen valmiista patterneista ja siirtää se sitten hiirellä Reaperiin.
 
Jos pitää saada ilmainen rumpuplugari sähkörummuille niin yksi hyvä on myöskin SuperDrum FX v1.4. http://www.superdrumfx.com/
 
Se on monipuolisempi kuin tuo edellämainittu ja tähän voi asentaa itse uusia rumpusampleja. Sämpläsin siihen mm. akustiset rumpuni ja soittelen niitä
tällä SuperDrumsilla. Myös kaupalliset hienot pro-samplesetit voi asentaa tähän ja ne toimivat ihan kelvollisesti mikäli tyytyy näytteissä 2-3:een samplekerrokseen. Symbaali-sampletkin saa soimaan ihan kelvollisesti paitsi ei rideä, sen laitan soimaan reaperin omalla samplerilla useampina kerroksina.
Nuo kaksi plugaria täydentävät mukavasti toisiaan ja esimerkiksi tuo MT-Power Drumkit voi soittaa SuperDrumsiin asennettuja settejä omalla pikku pattern sekvensserillään, kätevää kun haluaa vain nopeasti kuunella rumpusettejä vaikkapa toisella tietokoneella jossain muualla kuin sähkörumpujensa äärellä. Kelpo valintoja siis mikäli ilmaista pitää saada eikä vaatimukset ole pilvissä.
 
Kojootti_84
10.11.2015 18:48:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tavallaan aika hämmentävää, kun miettii mikä on laatuero 300e ja 0e välillä. Tietysti kaupallisten softien edut tulee vastaan sitten kun on oikeasti tarkoitus tehdä, mutta kuitenkin.
 
Tällä on niin hiljasta, että taidan siirtyä tonne "sähköurut" -puolelle...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti