Muusikoiden.net
09.12.2016
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vika simmonseissa
1
jii-koo
02.01.2014 16:39:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on tommoset 80-luvun simmons sähkörummut mutta tuosta tom 3:sta ei lähde mitään ääntä.. laite reagoi kyllä kun padiin lyö kun valokin vilkahtaa aina mutta ääntä ei lähde.
 
Osaako joku kertoa missä vika voisi olla ja miten sen voisi korjata?
 
JanneO
03.01.2014 11:18:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaatosade: Mulla on tommoset 80-luvun simmons sähkörummut mutta tuosta tom 3:sta ei lähde mitään ääntä.. laite reagoi kyllä kun padiin lyö kun valokin vilkahtaa aina mutta ääntä ei lähde.
 
Osaako joku kertoa missä vika voisi olla ja miten sen voisi korjata?

 
Testaa ensin että toimiiko se eri piuhoilla se tomi, sen jälkeen kokeilet että toimiiko se aivon eri inputissa?
 
Lähettäjä: "rumpujoppari R***i" Lähetetty: 18.10.2010 02:40 Otsikko: Re: Tori: Sabian B8 Pro Karavaani kulkee iloisesti rallatellen eteenpäin, vaikka koirat, persaukiset ja kateelliset räksyttävätkin.
jii-koo
03.01.2014 11:57:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JanneO: Testaa ensin että toimiiko se eri piuhoilla se tomi, sen jälkeen kokeilet että toimiiko se aivon eri inputissa?
 
Siis padi toimii kyllä itsessään ja kun siihen lyö niin sen kanavan valo vilkkuu modulissa mutta ääntä ei kuulu.. eli se reagoi siihen muttei tuota ääntä
 
Tom Miking
03.01.2014 13:29:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaatosade: Siis padi toimii kyllä itsessään ja kun siihen lyö niin sen kanavan valo vilkkuu modulissa mutta ääntä ei kuulu.. eli se reagoi siihen muttei tuota ääntä
 
Jos kytket sen pädin johonkin toiseen modulin kanavaan niin silloin varmaan kuuluu jotain? Vastaavasti jos kytket toisen pädin siihen vialliseksi epäiltyyn kanavaan niin silloinkaan ei kuulu? Jos näin on niin silloinhan se vika on siinä modulin kanavassa.
 
fox
05.01.2014 14:27:23
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaatosade: Mulla on tommoset 80-luvun simmons sähkörummut mutta tuosta tom 3:sta ei lähde mitään ääntä.. laite reagoi kyllä kun padiin lyö kun valokin vilkahtaa aina mutta ääntä ei lähde.
 
Osaako joku kertoa missä vika voisi olla ja miten sen voisi korjata?

 
Moi! Noitten Simmonsien kanssa erittäin pitkään hääränneenä voisin jotain mahdollisia "ongelmakohtia" arvailla, mutta kerropa että mikä sulla on siinä "aivona"..
Eli niissä on joitakin pikku eroja. Luulisin kuitenkin, että se on SDS 1000, SDS 8 tai jopa SDS 9, SDS 800 on myös mahdollinen vehjes.
Ja tosiaan, se padi siis on täysin toimiva??
Mutta kerropa tarkemmin, niin katotaan, onko apuja..
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
jii-koo
20.03.2014 19:20:24 (muokattu 20.03.2014 19:22:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aivona on SDS-9. Padeissa tai piuhoissa ei ole mitään vikaa mutta Low tom ei kuulu silloin kun rummut on kytketty stereo ulostulosta vahvistimeen, mutta jos kytkee low tomin omasta ulostulokanavastaan niin se kuuluu.. tuollainen ongelma.. onkohan jotenkin korjattavissa?
 
fox: Moi! Noitten Simmonsien kanssa erittäin pitkään hääränneenä voisin jotain mahdollisia "ongelmakohtia" arvailla, mutta kerropa että mikä sulla on siinä "aivona"..
Eli niissä on joitakin pikku eroja. Luulisin kuitenkin, että se on SDS 1000, SDS 8 tai jopa SDS 9, SDS 800 on myös mahdollinen vehjes.
Ja tosiaan, se padi siis on täysin toimiva??
Mutta kerropa tarkemmin, niin katotaan, onko apuja..
 
-Dr.DW-
20.03.2014 19:57:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulostaa ihan joltakin "Main Mix" ongelmalta... Heh, mie vaan lottoan, koska en ole noihin perehtyny...
 
Zinpula
21.03.2014 06:51:41 (muokattu 21.03.2014 07:19:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaatosade: Aivona on SDS-9. Padeissa tai piuhoissa ei ole mitään vikaa mutta Low tom ei kuulu silloin kun rummut on kytketty stereo ulostulosta vahvistimeen, mutta jos kytkee low tomin omasta ulostulokanavastaan niin se kuuluu.. tuollainen ongelma.. onkohan jotenkin korjattavissa?
 
Jos nyt manuaalia oikein ymmärtää(sivu 4, audio outputs), niin sama ääni menee kanavan omaan outputtiin suoraan ja volasäädöllä main mixiin. Kanavan potikka/vahvistuspiiri kunnossa? Huoltoon/mittailua ja silmäilyä missä signaali jaetaan oman outtiin/mixiin. Tuohon kun ei schemaa löydy, niin voipi olla itekseen hankalaa löytää vikaa.
 
http://www.flitemedia.com/downloads … mons-SDS9%20-%20Owners%20Manual.pdf
 
edit: Factory resetti, auttanu näköjään joihinkin potikka/AD-muunnos ongelmiin.
http://www.gearslutz.com/board/work … eeds-help-simmons-sds-9-repair.html
 
fox
02.04.2014 10:47:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-Dr.DW-: Kuulostaa ihan joltakin "Main Mix" ongelmalta... Heh, mie vaan lottoan, koska en ole noihin perehtyny...
 
Sille puolelle tuo vaikuttais menevän, jos/kun se 3. tomikanava siitä omasta erillisestä ulostulostaan toimii, ja vika on ainoastaan main mix-osiossa.
Mikä sen vian sitten aiheuttaa, onkin jo sitten hankalampi sanoa, saati neuvoa miten sen saa korjattua.
Hyvä puoli toisaalta on sitten se, että tuo piiri toimii? Koitapa vielä kaikkien tomien toiminta niistä erillisulostuloista, onko niissä selkeitä eroja.
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti