Muusikoiden.net
24.04.2018
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roland PM-10:n kaapeliongelma
1
nuuskamuikku51
22.01.2012 16:40:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävi niin kuin edelliselle asiakkaallekin: ei tullut Roland HD-1 rumpujen ja PM-10 monitorin mukana kaapelia. Tilasin musiikkiliikkeestä niiden suosituksesta rummuille ja cd-soittimelle kitarakaapelit ja 3,5 mm adapterit jakeiksi. NE OLIKIN MONOT. CD:n toisto on heikko kun vain yksi kanava kuuluu. Minusta tuntuu, että rumpujenkin toisto on heikompi vahvarilla kuin kuulokkeilla - onko se mahdollista? Kertokaa viisaammat, kannattaako etsiä 3,5 mm stereoadaptereita vai 3,5 mm piuhoja ja niihin kitaraplugi adapteria? (en tiedä millikokoa)
 
JanneO
23.01.2012 08:42:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nuuskamuikku51: Kävi niin kuin edelliselle asiakkaallekin: ei tullut Roland HD-1 rumpujen ja PM-10 monitorin mukana kaapelia. Tilasin musiikkiliikkeestä niiden suosituksesta rummuille ja cd-soittimelle kitarakaapelit ja 3,5 mm adapterit jakeiksi. NE OLIKIN MONOT. CD:n toisto on heikko kun vain yksi kanava kuuluu. Minusta tuntuu, että rumpujenkin toisto on heikompi vahvarilla kuin kuulokkeilla - onko se mahdollista? Kertokaa viisaammat, kannattaako etsiä 3,5 mm stereoadaptereita vai 3,5 mm piuhoja ja niihin kitaraplugi adapteria? (en tiedä millikokoa)
 
Joudut joka tapauksessa ostamaan piuhan uuden, jos piuhakin on mono, ei sieltä tule millään adapterilla stereonä läpi.
Osta uusi stereo 3,5mm piuha, maksaa sen 5 - 7 euroa.
 
nuuskamuikku51
23.01.2012 12:59:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo mutta vahvarissa on kitarajakin input (5 mm?) ja rumpumodulissa 3,5 mm output. Jompaan kumpaan päähän tarvitaan siis pienennys/suurennusadapteri. Asun Utsjoella ja tilasin kaapelit Oulun musiikki- ja soitinliikkeestä ja siellä ei tunnuta ymmärrettävän tällaisia elektroniikkakommervenkkeja. Ainakin CD-soittimella käy niin, että toinen stereokanava on mykkä, koska sen kontakti osuu monojakin maadoitusrunkoon. Eihän sieltä stereoääntä voisi tulla mutta stereojakilla tulisi kaikki ulos.
 
JanneO
23.01.2012 13:46:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nuuskamuikku51: Joo mutta vahvarissa on kitarajakin input (5 mm?) ja rumpumodulissa 3,5 mm output. Jompaan kumpaan päähän tarvitaan siis pienennys/suurennusadapteri. Asun Utsjoella ja tilasin kaapelit Oulun musiikki- ja soitinliikkeestä ja siellä ei tunnuta ymmärrettävän tällaisia elektroniikkakommervenkkeja. Ainakin CD-soittimella käy niin, että toinen stereokanava on mykkä, koska sen kontakti osuu monojakin maadoitusrunkoon. Eihän sieltä stereoääntä voisi tulla mutta stereojakilla tulisi kaikki ulos.
 
Se taitaa olla 6,3mm se normaali isompi plugi. Mutta sama se, osta se stereojohto ja siihen toiseen päähän adapteri, joko pienentävä jos sulla on molemmat päät 6,3mm tai suurentava jos molemmat päät 3,5mm. Et varmaankaan saa monopiuhasta tulemaan millään jakillaan molemmista kanavista?
 
tohmannilta saa suoraan tuollaista piuhaa ja varmaan saisi kotimaisilta soitinliikkeiltäkin tai joltain kodinkoneliikkeeltä jolla stereoita ym on valikoimissa. Katso noita elektroniikkaliikkeitä tai jos on aikaa, niin esim Dealextreme, sieltä löytyy jakkeja ja piuhoja edullisesti... tosin ei mitään huippulaatua.
 
http://www.thomann.de/fi/pro_snake_20023_30.htm
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti