Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: VH 11 haitsu ongelma td9 modulin kanssa
1
Embracetheworld
03.12.2011 01:02:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Haitsu toimii muuten moitteetta muttei se mene kokonaan kiinni. Saan modulista laitettua sen kokonaan auki tai kiinni muttei se polkemalla onnistu. Neuvoja?
 
-Dr.DW-
03.12.2011 01:51:09 (muokattu 03.12.2011 02:00:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Embracetheworld: Haitsu toimii muuten moitteetta muttei se mene kokonaan kiinni. Saan modulista laitettua sen kokonaan auki tai kiinni muttei se polkemalla onnistu. Neuvoja?
 
Noh, itsehän en ole koskaan saanut tilaisuutta hiplata kyseistä laitetta, mutta eikös VH-11:n hienous ole juurikin säädettävyys? Mites jos kopasisit säätää lyöntilautasen alapuolelle tulevaa vastakappaletta, ylemmäksi? Jeesaisko mitään? Ja Muista kattoa se pedaalin liike, että saat kaikki toimimaan ns. ball!
 
E: Että kun jalka on haikkaa painettaessa, jos siulla on tuplat? -sen kera tasalla, kun vasemman jalan nuija on kalvossa kiinni, niin pitäs olla kaikki ok! Jos ei noiden ohjeiden jälkeen skulaa, niin vilkase asetukset modulista. Joskus saattaa olla "treshold" hiukka liian kovalla, jos olet hiljaa soittaja. Yleensä asetukset on tehtaalta kohillaan, sitten mie se sanosin että reeniä! :)
 
E: Mistähän voetusta mie sen avattavan haitsun nyt sain päähäni... Noh, känniääliö. Osta uus haikka kontrolleri.
EE: Tai kopase vaikka tomin piuhalla.
 
Viina on viisaiden juoma, vaan nousee se tyhmäänkin päähän!
-Dr.DW-
03.12.2011 02:02:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Well, fcuk me, alkaa olemaan tuo ymmärtämys kysymys siinä pisteessä, että varmaan unille kannattais joutua... SRY! Mutta toivottavasti tuosta filosofoinnista oli enempi apua ku harmia.
 
Viina on viisaiden juoma, vaan nousee se tyhmäänkin päähän!
Embracetheworld
03.12.2011 02:24:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia neuvoista! Olen kokeillut säätää vastakappaleen korkeutta joka ei auttanut, mietin jos aivoisssa olisi joku säätö mistä haitsun aloitus korkeuden saisi säädettyä, jos niin nyt voi asian ilmaista. Siis jostain triggerisäädöistä näki että periaatteessa se toimii muttei mene alas asti. Ennen ollut käytössä td3 joka oli jokseenkin "helpompi" laite tai no ainakin yksinkertaisempi verrattuna td9. Pitänee varmaan yrittää huomenna uudestaan ei tästä tähän aikaan taida enää mitään tulla.
 
-Dr.DW-
03.12.2011 03:10:17 (muokattu 03.12.2011 03:15:23)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Embracetheworld: Kiitoksia neuvoista! Olen kokeillut säätää vastakappaleen korkeutta joka ei auttanut, mietin jos aivoisssa olisi joku säätö mistä haitsun aloitus korkeuden saisi säädettyä, jos niin nyt voi asian ilmaista. Siis jostain triggerisäädöistä näki että periaatteessa se toimii muttei mene alas asti. Ennen ollut käytössä td3 joka oli jokseenkin "helpompi" laite tai no ainakin yksinkertaisempi verrattuna td9. Pitänee varmaan yrittää huomenna uudestaan ei tästä tähän aikaan taida enää mitään tulla.
 
No mites se kynnys, eli treshold?
Eli siis, mikä näyttää ettei mene pohjaan?
 
E: Tuota, jps siula on ollu käytössä 3:nen, niin vaikka tämä kusee minun mentaliteettiin -pahasti.
Mutta, usko tai älä, se Owners manual on ihan oikeesti aika rok!
 
Viina on viisaiden juoma, vaan nousee se tyhmäänkin päähän!
Embracetheworld
03.12.2011 11:26:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo sain sen toimimaan. Oli niinkin typerästä asiasta kyse kun oli triggeri väärin päin. En tajunnut että se edes oli mahdollisa, no sen siitä saa ku väsyneenä väsää. Ihan vaan mielenkiinnosta mikä siinä td3 risoo?
 
-Dr.DW-
04.12.2011 00:02:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Embracetheworld: Joo sain sen toimimaan. Oli niinkin typerästä asiasta kyse kun oli triggeri väärin päin. En tajunnut että se edes oli mahdollisa, no sen siitä saa ku väsyneenä väsää. Ihan vaan mielenkiinnosta mikä siinä td3 risoo?
 
Ei mikään, olin ihan penteleen humalassa kirjoittaessani tuota ja näemmä olen unohtanut lauseen. Ei, ei ole todellakaan mitään pahaa sanottavaa Rolandista, ikinä.
 
Viina on viisaiden juoma, vaan nousee se tyhmäänkin päähän!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti