Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: td-4 setin padit td-9 moduuliin ?
1
paulig
01.11.2010 19:09:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hei teistä varmaan joku tietää, että onko td-4 ja td-9 moduulissa sama liitäntä pädeille. eli saanko tuon td-4 setiin menevän kahdeksan pädiliittimen td-9 moduuliin?
 
ja onko td-9 moduuliin mahdollista saada enemmän kuin vain yksi pädi lisää, kun tuososa td-4 setissä sai vain sen yhden lisäpadin. tavoitteena oisi ollut td-9 aivo ja siihen lisäpadeina lattiatomi ja kaksi crashia lisää.
 
Antti1
01.11.2010 19:12:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En osaa sanoa liittimestä mitään, mutta ysihän tukee kolmialueisia peltejä. Sä voit tehdä jakopiuhoja, joilla saat vaikka kolme yksialueista peltiä samaan liitäntään kiinni ja toinen jää silti vielä vapaaksi.
 
PYÖRII! TÄÄ ON KUTSU SULLE!
paulig
01.11.2010 19:17:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jos teen noita jakopiuhoja voinko silti säätää erikseen jokaisen symbaalin saundin? tälläistä asiaa miettinyt tässä jokusen viikon
 
Antti1
01.11.2010 19:23:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

paulig: jos teen noita jakopiuhoja voinko silti säätää erikseen jokaisen symbaalin saundin? tälläistä asiaa miettinyt tässä jokusen viikon
 
Kyllä vaan. Sähän saat nimenomaan monialueiselle pellille säädettyä kolme erillistä soundia, joidenka ei tarvitse liittyä toisiinsa mitenkään.
 
Vaan nyt rupes mietityttämään, että saako sittenkään kolmea yksialueista yhtäaikaa kiinni. Aivot meni solmuun. Joku muu jeesii?
 
PYÖRII! TÄÄ ON KUTSU SULLE!
Mr. Johnny
04.11.2010 14:17:22 (muokattu 04.11.2010 14:18:35)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisko se niin ton kolmialueisen kanssa että siihen menee kaksi piuhaa kiinni. Kuten kaksialueisissa, yksi piuhoista menee stereona, eli tähän saat siis kaksi ääntä, toinen piuha(on musta stereo myös) tuo vain yhden äänen lisää koska symbaalissa ei ole kuin yksi triggaus kohta jäljellä. Eli mielestäni voit ottaa tosta kolmialueisesta sen yhden piuhan pois ja laittaa siihen ylimääräisen pellin. Oletettavasti kuitenkin haluat että siinä ridessa(vai minkä siihen nyt sit laitatkin) on tarjolla kaksi ääntä, eli esim selkä ja reuna. Antin mainitsemasta jakotavasta en osaa sanoa, eli jos haluaisi siis jakaa esim crashista saundit kahdelle eri pellille, eli niin että jakaisit stereo piuhan toisesta päästä kahdeksi monoksi? Mutta toisaalta saathan ne kaksi crash saundia samaan peltiinkin, mikäli se ei häiritse soittotuntumaa. Vai ymmärsinkä Antin ajatuksen oikein?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti