Muusikoiden.net
25.06.2018
 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roland TD-9 ja Millenium KD-1012?
1
VilleX
12.07.2010 12:47:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minulla on tällä hetkellä Yamahan DTXplorer setti ja ajattelin vaihtaa tuohon Roland TD-9KX:ään. Tälläinen kumipädi basaripedaalina on todella äänekäs kovassa tuplabasarikäytössä joten ajattelin ostaa verkkopädin. Ongelma on että Rolandin KD-85BK maksaa thomannilla hirveät n. 300e ja se on liikaa, joten katselin tuota milleniumin vastaavaa KD-1012 verkkopädiä. Joten onko kellään kokemusta että sopiiko tämä rolandin setteihin ja onko kannattava ostos vai hajoaako puolessa vuodessa? Pitääkö näissä verkkopädeissä myös käyttää muovi tai puu beatereita, yhdessä aiheessa joku sanoi että huopa feltit rikkoisivat sen meshin?
 
Progressor
12.07.2010 12:59:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VilleX: Minulla on tällä hetkellä Yamahan DTXplorer setti ja ajattelin vaihtaa tuohon Roland TD-9KX:ään. Tälläinen kumipädi basaripedaalina on todella äänekäs kovassa tuplabasarikäytössä joten ajattelin ostaa verkkopädin. Ongelma on että Rolandin KD-85BK maksaa thomannilla hirveät n. 300e ja se on liikaa, joten katselin tuota milleniumin vastaavaa KD-1012 verkkopädiä. Joten onko kellään kokemusta että sopiiko tämä rolandin setteihin ja onko kannattava ostos vai hajoaako puolessa vuodessa? Pitääkö näissä verkkopädeissä myös käyttää muovi tai puu beatereita, yhdessä aiheessa joku sanoi että huopa feltit rikkoisivat sen meshin?
 
Thomannillahan on ollut niitä paketteja, joissa on Rolandin moduuli ja Milleniumin pädit, eli ne ovat kyllä yhteensopivia. Tuo nuija-asia menee käsittääkseni toisin päin, eli verkkokalvo syö ajan mittaan huopanuijan rikki.
 
Kestävyydestä ja muusta toimivuudesta en osaa sanoa mitään, koska en ole kyseistä pädiä kokeillut.
 
Se, joka ei tiedä mitään ja tietää, ettei tiedä mitään, on viisaampi kuin se, joka ei tiedä mitään eikä tiedä, ettei tiedä mitään.
S.M.A.K.
VilleX
12.07.2010 14:26:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Thomannilla on settejä joissa on esim Yamahan rumpumonitori ja milleniumin padit mutta ei roland-millenium. TD-9 liitännät eivät ainakaan kuvien perusteella ole samanlaiset mutta huomenna pääsen katsomaan kauppaan minkälaiset ne ovat.
 
Antti1
12.07.2010 14:30:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei sillä liittimellä ole mitään merkitystä, hommaat väliin sopivan adapterin. Käytännössä siis urosliittimellä oleva xlr ja jakki.
 
"Jazz is just a series of mistakes without the 'oops'" - Nigel Tufnel
VilleX
14.07.2010 22:28:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Ei sillä liittimellä ole mitään merkitystä, hommaat väliin sopivan adapterin. Käytännössä siis urosliittimellä oleva xlr ja jakki.
Selvä, testasin nopeasti sitä rolandin padia ja se olikin paljon hiljaisempi kuin yamahani, katsotaan nyt tarvitsisinko edes verkkopadia... Saako niistä paremman reboundin että sen takia olisi kannattava ostaa?
 
jani72
17.07.2010 13:41:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itselläni on TD-9:ssä välillä ollut Milleniumin verkkopadi. Piuhat sopi ja toimivuus ok. Tosin meteliä Milleniumista lähtee lähes saman verran kuin Rolandin kumisesta. Lisäksi säädöt Milleniumissa ovat huonot, rauta pehmeää, jengat tilttas jo telinettä ekaa kerta kasattaessa ym sontahommia löytyy kyllä. Kestää, jos ei roudaa tai liikuttele. Enpä voi kovin tuota milleniumia suositella,
 
VilleX
19.07.2010 16:52:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jani72: Itselläni on TD-9:ssä välillä ollut Milleniumin verkkopadi. Piuhat sopi ja toimivuus ok. Tosin meteliä Milleniumista lähtee lähes saman verran kuin Rolandin kumisesta. Lisäksi säädöt Milleniumissa ovat huonot, rauta pehmeää, jengat tilttas jo telinettä ekaa kerta kasattaessa ym sontahommia löytyy kyllä. Kestää, jos ei roudaa tai liikuttele. Enpä voi kovin tuota milleniumia suositella,
 
Kiitos paljon
 
sakred
03.08.2010 09:01:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei,
 
ihan vain tiedoksi, että meillä olisi myytävänä tuo TD-6KW-malli. Toivottavasti ei ole mitenkään keskustelusääntöjen vastaista tiedottaa siitä täällä. Jos on, olen pahoillani.
 
Rummut ovat huudossa:
http://www.huuto.net/kohteet/roland … 6-kw--sahkorummut-v-drums/145433941
 
Laitan vain tänne, koska täällä voi keskustella, jos on lisäkysymyksiä niistä ja jos kiinnostunut asuu Helsingissä tai muuten pääsee paikalle, voi ihan vapaasti tulla meille katsomaankin. Täällä voi varmaan jotenkin yksityisviestejä lähettää.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti