Muusikoiden.net
23.04.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Rummut: sähkörummut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: DrumIt Five
1
welho
28.02.2008 13:55:13 (muokattu 28.02.2008 13:55:33)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuolla jossain olikin jo jotain läpinää, mutta nyt on nettisivut auki: www.2box.se
 
Vaikuttaa mielenkiintoiselle ja oon ainakin ensinmäisten joukossa testaamassa kun näitä suomeen rantautuu:)
 
www.welhodrum.com, www.myspace.com/welhodrum
kamelisko
28.02.2008 17:51:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mie-Len-Kiin-Tois-Ta. Mahtaako pärjätä TD12:sta?... ainakin säätömahdollisuuksia tuntuu olevan...
 
Mr Perfect
07.04.2009 23:37:33 (muokattu 07.04.2009 23:39:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täällä ei olekaan ollut juuri minkäänlaista keskustelua tästä 2Boxin uudesta Drumit 5 -sähkörumpusetistä. Kyseessähän pitäisi siis olla melkoisen vaikuttava laite. Ainakin firman nettisivuilta www.2box.se kuunneltavat demoklipit kuulostaa tosi hyviltä. Ton firman takanahan on siis vanha Ddrum-porukka eli osaamista pitäis kai löytyä. Näillä näkymin laitteen pitäisi tulla markkinoille toukokuun lopulla ja hintaa tulee olemaan tod. näk. reilut 2000 euroa.
 
Olennaisinta tässä laitteessa on se, että moduuliin pystyy laittamaan mitä ääniä (wav, aiff, rex) tahansa täysin vapaasti mukana tulevalla PC/Mac-softalla. Mukana tulee myös 128 valmista rumpusettiä 24-bittisillä äänillä. Laitteessa on USB-liitäntä ja 4 gigaa muistia. Hintaan kuuluu räkin lisäksi 10" verkkokalvollinen snare, 14" verkkokalvollinen basari + pedaali, liikkuva hihat telineellä ja pedaalilla, kolme 8" verkkokalvotomia, 2 alumiinista kumipäällysteistä lautasta ja tietysti aivo. Kaikissa padeissa runko on alumiinia. Kaikki padit ovat kaksialueisia ja kaikki lautaset kolmialueisia ja vapaasti liikkuvia + choke joka puolelta. Eli Rolandiin verrattuna aika vaikuttava kokonaisuus. Akustisen melun pitäisi myös olla kaiketi Rolandia pienempää.
 
Itse oon odottanut tätä vekotinta jo todella pitkään ja välillä on ollut aika tuskaista mutta toivon mukaan se nyt vihdoinkin ensi kuussa tulisi myyntiin. Meinasin jo vähän aikaa sitten ostaa Rolandin TD-12:sen mutta pakko kai tää nyt on kokeilla ensin. Nyt viime viikonloppunahan se oli ollut esillä Saksassa MusikMesse 2009 -messuilla ja johonkin englantilaiseen liikkeeseen on tulossa kokeiltavaksi yksi malli perjantaina, joten sinänsä näyttäisi hyvältä.
 
Onko jollain mahdollisesti jopa omakohtaista kokemusta tästä (jos on käynyt noilla messuilla tms.)?
 
kamelisko
16.04.2009 13:44:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin juuri paikallisessa liikkeessä ja liikkeen myyjä hehkutti että heille on tulossa ensimmäisten joukossa kyseinen setti esille. Ajankohtaa ei uskaltanut luvata, mutta hinnasta sanoi että pitäisi olla 2000e paikkeilla. Eli EI PAHA! Jos vertaa vaikkapa TD-20-settiin.
 
ber0ni
06.06.2009 13:02:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisiko kellään kokemuksia noista rummuista tai tietoa milloin ne tulee myyntiin?
 
Brother Michael
06.06.2009 13:53:04 (muokattu 06.06.2009 14:08:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ber0ni: Olisiko kellään kokemuksia noista rummuista tai tietoa milloin ne tulee myyntiin?
 
Tämä muuten kiinnostaa myös meikäläistä. Nyt kun tutkin nuo sivut läpi, niin kiinnostus heräsi melko lailla. Pitänee Soundatassa käydä kyselemässä ensi viikolla, heidät kun on listattu jakelijaksi/maahantuojaksi Suomen osalta.
 
http://www.dolphinmusic.co.uk/music … m_content&task=view&id=40&Itemid=29
 
Siinä on jonkinlaista ensivaikutelmaa laitteesta.
 
One more beer and heavy metal and I'm just fine - Manowar
ber0ni
09.06.2009 15:28:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dolphin Musicin mukaan noi tulee heille varastoon ennen juhannusta...saa nähdä milloin ne on sitten Suomessa ;)
 
ordinary
30.06.2009 18:58:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänään saapui kaksi settiä Soundataan ja demokäyttöön menevät. Toinen jää Hesan liikkeeseen
ja toinen menee Ouluun Kullakselle. Käykää ihmeessä koeponnistamassa ja laittakaa tänne
infoa, miltä meno maistuu.
 
Myyntiin asti settejä pitäisi tulla heinä-elokuun aikana.Hintaa ei ole vielä vahvistettu.
 
ber0ni
07.07.2009 12:40:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joko joku ehti käydä testaamassa kyseistä übersoitinta?
 
skin trade
07.07.2009 15:01:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kullakselta setti on jo myyty! Hinta oli 2190e. Myyjä kehui kyllä hinta/laatu olevan kohdallaan. Ainoa miinus oli bassarin poljin joka myös on merkkiä 2box!
 
skin trade
15.07.2009 10:49:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No niin!
Kävin eilen Soundatassa testailemassa settiä reilun tunnin istunnolla. Setti näytti hienolta siinä 25cm korkealla lavalla. Olin aivan innoissani, sillä olin melko varma että vanhoilta ddrum-ukoilta ei voi odottaa kuin hyvää!
Pyysin hyvät kuulokkeet ja sain ne ja kapulat, sit alkoi ruuvaaminen ja naputus. Alkuun pieni alkusoitto ja se tuntui ihan hyvältä. Aloin sitten kääntelemään settiä hyvin kohdalleen, voi itku! Tuntui että tuo räkki hajoaa käsiin, se oli kyllä melko vempula. No sain setin kohdalle ja aloin vetämään. Melko pian alkoi kuulumaan epämäärästä nitinää ja kolinaa. Bassarin poljin oli melko surkea esitys (saa antaa lapsille hiekkalaatikolle), ei saa oikein säädeltyä tms, hienon näköinen kuitenkin. Sitten keskityin haitsuun! Haitsun teline melko surkea esitys, ei voi kun huokaista. Se oli laiska ja kevyt ja vempula, aivan kamala. Haikan saa kyllä oikeeseenkin telineeseen, ei muuta kun 2box hh teline hiekkalaatikolle myös! Padit olivat jees ja niiden triggaus oli erittäin hyvä! Irroitin padin räkistä ja pyörittelin kädessäni ja tuntuma oli jykevä ja laadukas+++. Sitten keskityin moduliin. Ongelman tuotti se että ohjekirjaa ei ollut olemassakaan(?), ei ainakaan liike ollut sitä saanut! Aikani näpyteltyä huomasin että idea modulissa oli melko samanlainen kun ddrum4 modulissa, kyseinen moduli oli ollut minulla melkein 15 vuotta. Soundipankki oli modulissa melko onneton mutta saundit erittäin hyvät. Moduli oli (niin kun settikin) kuitenkin joku demoversio ja soundeja vähän, muistiahan siinä kyllä riittää. Eniten keskityin siihen että saisin tuon haitsun toimimaan edes jotenkin. Löysin modulista kaliproinnin, alueet yms, mutta haitsu oli kyllä pettymys. Se voisi toimi omassa jämäkämmässä telineessä ehkä paremmin, omaan se jäi jotenkin keinumaan ylös alas! Ddrum teki haitsun moduliin muistaakseni vuonna 1999 ja idea oli melko samanlainen toimintaperiaatteelta, vain "pellin" keinuminen oli saatu mukaan 10vuoden aikana!!!!ei hyvä! Cympaaleihin en kunnolla jaksanut enää keskittyä. Soundit niissä oliivat hyvät ja kello ridestä helppo ja kevyt löytää ja pysäytys toimii. Olin jotenkin niin masentunut tästä tuotteesta, se ei vastannut millään tavalla odotuksiani.
Juttelin erään herran kanssa, juuri tämän jälkeen kun Clavia oli heivannut ddrumin tuotannostaan. Hänellä oli tietoa siitä että Ddrum5 setti oli melkolailla valmis jo Clavialla, mutta sitten kävi niin kun kävi ja sähkörummut Clavia ja uusi ddrum unohti kokonaan! Nyt valitettavasti tuntuu siltä että 2box on tuonut tuon setin nyt myyntiin! Kymmenen vuotta vain odoteltu että mikä liitin yhdistää modulin ja tietokoneen, USP-vei voiton! Setti olisi ollut erittäin hyvä esim vuonna 2002, mutta nyt 2009 ehdottomasti pettymys. Omien sämplejen soittaminen sitten joskus, padit ja moduli saa plussaa, mutta muille pitkä miiiinus!!!! Itse olisin valmis ostamaan modulin ja muutaman padin akustisen setin lisämausteeksi, varsinkin juuri tuon sämplejen vuoksi. Nyt tietysti tarkat kaverit ovat huomanneet että Roland on vetänyt kaikessa hiljaisuudessa TD-20 modulin pois markkinoilta. Uusi lippulaiva on siis tulossa! Soitetaanko siinä omia sämplejä??? Joka tapauksessa cympaaliosasto rolandilla varsinkin TD-20 mallissa (TDw-20) toimii melko näyttävästi.
Ainoa toivo on, että 2box oli todella nyt jokin demoversio ja myyntiin tulevat ovat astetta paremmat. En nyt kuitenkaan jaksa uskoa että niin paljon paremmat! Hinta 2190 ei nyt vastaa oikein laatua!
 
Brother Michael
15.07.2009 12:47:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Plussaa ylläolevalle.
 
Aikalailla vastaa noita messuilta tippuneita ensituntuma-arvosteluja: soundit on jees ja niin padit kuin symbaalit pelittää mainiosti, mutta hardware on säälittävän muovista roskaa, noin karrikoidusti.
 
Haitsun hengettömyys kyllä ihmetyttää, jos näin on, sillä juuri siitä on melko isoa numeroa tehty. Noh, nähtäväksi jää, jos kyse oli kuitenkin sitten vain paskan rautatavaran ansiota, vai onko tuote oikeasti susi.
 
Itse olisi tarkoitus käydä tällä viikolla tyypittämässä tuota settiä. Mitä sanoisit hinta-laatusuhteesta: niin laadukasta kamaa, kuin Roland tekeekin, mielestäni hinnat ovat kyllä täysin järjettömällä tasolla, mikä olikin suurin syy kiinnostukseeni DrumIt Fivea kohtaan: Suomen lopullisista hinnoista en tiedä, mutta briteistä tuollainen irtoo alta kahden tonnin. Siihen postit päälle, niin varmasti siinä 2100e tietämillä on paketti kotiovella, mikä ei sinällään ole paha, kun ottaa huomioon, että Rolandin vastine tuohon hintaluokkaan on TD-9, joka jättää ainakin meikäläisen makuun melkolailla toivomisen varaa hintaisekseen setiksi.
 
One more beer and heavy metal and I'm just fine - Manowar
ber0ni
16.07.2009 09:46:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin itekin testaamassa kysesitä settiä soundatassa pari päivää sitten ja olen täysin samaa mieltä skin trade kanssa. Setti näyttää upealta mutta rautaa on helvetin huono, eikä ohjekirjasta löytynyt muuta kuin telineen kokoamisohjeet. Loistavat soundit mutta hardware kusee...rummut heiluivat koko ajan, tuntui siltä että hajoavat käsiin. Kysymys kuuluu että kannattaako teidän mielestä hankkia tota settiä (jos ranskasta ja UK:sta saa saman setin alle 2 tonnilla) + tarvittavaa hardware?
 
skin trade
16.07.2009 16:35:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin!
Jossain vaiheessa 2Box ilmeisesti alkaa myymään tuota tavaraa irto-osina (??) Mikäli haitsu ei toimi jossain kunnon telineessä paremmin niin hankinta osaltani on ehdoton EI. En päässyt haitsun suhteen oikein minkäänlaiseen käsitykseen! Se että osasinko säätää oikein vai jäikö modulista jotain huomaamatta tms...on sitten tietysti oma vika. Jopa kiristysruuvia joutui vääntämään hampaat irvessä kiinni ettei se luistaisi. Koitin löytää siitä tuota ominaisuutta: kun haitsun painaa lujaa kiinni niin soundi "kiristyy"! Sellaista en siihen saanut (Rolandilla se löytyy). Ottakaa joku kunnon teline sinne mukaan ja kaliproikaa haitsu ja kattokaa kuinka pelittää, ilmoitelkaa sitten täällä. Kunnon telineen se ehdottomasti vaatii! Siihen tarvitsee nyt keskittyä!!!
Jos irto-osina näitä alkaa saamaan eikä muille valmistajille tule tuota "omien sämplejen/soundien" ominaisuutta niin hankin kyllä ainakin modulin, ehkä muutaman padin akustisen setin rinnalle. Epäilen kyllä että Rolandilta pian löytyy tulevasta lippulaivasta tuo ominaisuus, TD-20 kun on nyt vedetty pois myynnistä. Hinta tulee varmaan olemaan kuitenkin modulilla lähellä koko 2box settiä??
ps. Rolandin SPD-S vehkeeseen saa jo sämplejä!!!!!
 
ber0ni
27.07.2009 13:42:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä linkki 2boxin epäviralliseen forumiin
 
http://universalconstructors.com/un … al-2box-drumit-five-forum/index.php
 
anttipi
04.12.2009 14:46:55 (muokattu 04.12.2009 14:49:08)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://2box.se/Pages/shipment_update.html
 
Tämän mukaan siis "jo" tässä kuussa pitäisi olla laajemmin saatavilla, kaikkien vaikeuksien jälkeen. Uusissa seteissä on lisäksi softapäivitys, jonka pitäisi parantaa haitsukontrollerin käytettävyyttä.
 
Itseäni kiinnostaisi eniten nimenomaan erillinen Drumit Five -moduuli. Luin, että olisi myöhemmin tulossa erikseen myyntiin pauttia rallaa 800 euron hintaan. Rummuiksi olen havitellut Diamond Drumsin kannuja ( http://www.diamondelectronicdrums.com/ ), koska ovat kaiken lukemani mukaan laadukkaita - punnan kurssikin on nyt aika suotuisa. Haitsut ja pellit sitten Rolandin ja Yamahan valikoimasta.
 
Harmillisesti vain puuttuu se kaikkein tärkein tarvittava eli rahat pitäisi saada haalittua jostain kasaan...
 
Uusia demoja lisätty 5.2.2008 -> Neptuna's Machine
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti