Muusikoiden.net
08.08.2022
 

Jazz »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Jonathan Kreisberg ja Ari Hoenig
1
Sammo
11.03.2009 13:24:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hesarista huomasin että tänään (11.3) on Malmitalossa Ari Hoenigin Kvartetin konsertti. AH ja JK oli muutama vuosi takaperin samassa paikassa ja ainakin silloin keikasta jäi älyttömän hyvä mieli. Itse asiassa JK nousi aika korkealle mun Nuoremman Polven Jazz Kitaristit -listalla. Itse en luultavasti ehdi/pääse paikalle mutta menkää ihmeessä katselemaan melodista rummutusta !!
 
TJEU: http://www.malmitalo.fi/enrolmentcl … ey=6ABBF5760B502D7123998F247141090C
 
Muutama pätkä Juutuubista:
http://www.youtube.com/watch?v=5QeW8gKf07U
http://www.youtube.com/watch?v=RiFdNEoeZ_A
http://www.youtube.com/watch?v=ASnPfoOWNNk
 
If the White House calls... Tell them... 'I'm out in the field'...
vantage
15.03.2009 09:15:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hieman pääsi harmittamaan luettuani tuon kyseisen artikkelin. Sillä aikoinaan Äänekosken Irish Barissa nähdyt artistit tekivät kumpikin omilla keikoillaan todella suuren vaikutuksen. Ja nyt kun olisi mahdollisuus nähdä äijät samalla lavalla niin eivät päässeet Hesaa lähemmäksi..
 
Lähdetäänkö meille kuuntelemaan Peter Toshia?
Tuomasr
15.03.2009 18:07:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vantage: Hieman pääsi harmittamaan luettuani tuon kyseisen artikkelin. Sillä aikoinaan Äänekosken Irish Barissa nähdyt artistit tekivät kumpikin omilla keikoillaan todella suuren vaikutuksen. Ja nyt kun olisi mahdollisuus nähdä äijät samalla lavalla niin eivät päässeet Hesaa lähemmäksi..
 
Mitä tarkoitat? onhan niillä enemmänkin suomen keikkoja!
 
vantage
17.03.2009 07:39:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuomasr: Mitä tarkoitat? onhan niillä enemmänkin suomen keikkoja!
 
Kyllä jollekkin näistä keikoista on siinä tapauksessa mentävä.
 
http://www.youtube.com/watch?v=T5HI3U1Nohk&feature=related
 
Lähdetäänkö meille kuuntelemaan Peter Toshia?
UnBrain
25.03.2009 20:30:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huhhuijjakkaa. Soittivat sitten tunnin ilmaiskeikan Pohjankartanon juhlasalissa tänään tämä Hoenigin kvartetti. Eilis-iltana tutustuin Kreisbergiin youtuben välityksellä ja upposi saman tien niin älyttömästi! :D Ei puuttunut kyllä keikasta monipuolisuutta! Kutumusiikista diskoilun kautta beboppiin ja Finlandia-rumpuversioon, joten myös huumoria oli mukava ripaus. Jos ei iästä jäisi kiinni niin tsekkaisin myös illan keikan 45 specialissa, mutta täytyy tyytyä yhteen keikkaan.
 
Epämuusikko
27.03.2009 10:35:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

UnBrain: Huhhuijjakkaa. Soittivat sitten tunnin ilmaiskeikan Pohjankartanon juhlasalissa tänään tämä Hoenigin kvartetti. Eilis-iltana tutustuin Kreisbergiin youtuben välityksellä ja upposi saman tien niin älyttömästi! :D Ei puuttunut kyllä keikasta monipuolisuutta! Kutumusiikista diskoilun kautta beboppiin ja Finlandia-rumpuversioon, joten myös huumoria oli mukava ripaus. Jos ei iästä jäisi kiinni niin tsekkaisin myös illan keikan 45 specialissa, mutta täytyy tyytyä yhteen keikkaan.
 
Oli kyllä aivan mahtava se Pohjiksen salin veto. Paras koululaiskeikka ikinä.
 
Tottakai itseä hiveli kun suostui mun kannuilla soittamaan :)
 
"Pay peanuts, get monkeys". Kesy animaali #1
kimurantti1
27.10.2009 15:07:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jonathan Kreisberg vetää tällä hetkellä viiden keikan rundia Suomessa. Olin eilen Popparissa kuuntelemassa, ja suosittelen menemään katsomaan jos nappaa. Tänään taitaa olla vuorossa Kotka. Älyttömän hyvä soittaja ja mukavan oloinen tyyppikin, kun siinä tunnin verran tuli keikan jälkeen turistua.
 
http://www.piecemakerband.com
"Practice cures most tone issues." -John Suhr
Latestarter
29.10.2009 22:25:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jonathan Kreisberg on kyllä hieno kitaristi ja mukava heppu, mutta niin on myös LARRY CARLTON eli Mr. 335, joka esiintyy ensi lauantaina 31.10. Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa klo 19 alkaen! Konsertin avaa upeaääninen jazzvokalisti Laurie Wheeler. Larryn triossa soittaa bassoa Larryn poika Travis ja rummuissa tällä kertaa Gene Coye. Sama joukkue esiintyy sunnuntaina 1.11. Tampere-talon pienessä salissa klo 18 alkaen ja Turussa maanantaina 2.11. Vanhassa Dominossa klo 18.30. Virallisemmin ilmaistuna sama asia:
 
Aikamme merkittävimpiin studiomuusikoihin lukeutuva amerikkalainen kitaristi LARRY CARLTON konsertoi Suomessa 31.10.-2.11. Kyseessä on Carltonin Trion toinen vierailu maassamme, ja mukana kiertueella on jazzvokalisti Laurie Wheeler, joka avaa konsertit Espoossa, Tampereella ja Turussa. Carlton tunnetaan ennen kaikkea arvostettuna studiomuusikkona. Hän on soittanut mm. Steely Danin, Joni Mitchellin, Michael Jacksonin, Billy Joelin, Quincy Jonesin ja lukuisien muiden maailmantähtien levyillä. Carlton on palkittu kolmesti Grammylla, hänen ehdokkuutensa vuonna 2009 oli jo kahdeksastoista. Guitar Player -lehden myöntämä 'Lifetime Achievement Award' ojennettiin Carltonille viime vuonna.
 
www.larrycarlton.com
www.lauriewheeler.com
 
kimurantti1
30.10.2009 00:16:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan se Carlton hyvä kitaristi, mutta tarviiko tätä samaa mainosta postittaa monelle eri palstalle? Sitä varten on tuo ylälaidan banneri.
 
http://www.piecemakerband.com
"Practice cures most tone issues." -John Suhr
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti