Muusikoiden.net
21.02.2019
 

Työ musiikkialalla »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Opiskelu Espoon Keskuspuiston ammattiopistossa(muusikko)
1
Tumppirok
08.02.2018 13:10:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kellään kokemusta kyseisestä oppilaitoksesta? Suunnitelmissani olisi pystyä opiskelemaan tuolla ensi syksystä alkaen. Olen ollut yhteydessä oppilaitokseen, ja tiedän sen verran, että siellä normaalisti sekä muusikon että musiikkiteknologin erikoistumismahdollisuus.
Koska kyseessä on erityiskoulu, en mitään suuria vastausmääriä odotakaan,mutta mukava olisi jotain tietää.
Kiitos etukäteen!
 
nisumaka
09.02.2018 10:14:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole tuolla opiskellut, mutta osaan sulle vähän valaista asiaa. Tästähän sä puhut: Musiikkialan perustutkinto, 180 osp. Tämä on virallinen II asteen tutkinto, eli korvaa esimerkiksi lukion, jos haluat jatkaa ammattikorkeaan tai yliopistoon. Siellä oli näköjään myös näyttötutkinto, sen virallisuudesta ihan tarkkaan en tiedä tämän päivän tasolla. Joku osannee kertoa sen vastaavudesta (korvaako se esim. lukion, ei kait, on ammattinäyttötutkinto). II aste on siis ammattikouluaste kansankielessä. Ei siinä mitään, sinne sitten vaan, mutta kannattaa harjoitella kunnolla varsinkin, kun tuolla lukee prima vista. Ne ei välttämättä ole ihan triviaaleja, koska hakijoita, jotka ovat esimerkiksi olleet musiikkiopistoissa monta vuotta luulisi olevan hakijoiden joukossa. Sinne tuskin otetaan 10 kitaristia, pari korkeintaan, luulis. Onnea matkaan.
 
Tumppirok
10.02.2018 16:04:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nisumaka: En ole tuolla opiskellut, mutta osaan sulle vähän valaista asiaa. Tästähän sä puhut: Musiikkialan perustutkinto, 180 osp. Tämä on virallinen II asteen tutkinto, eli korvaa esimerkiksi lukion, jos haluat jatkaa ammattikorkeaan tai yliopistoon. Siellä oli näköjään myös näyttötutkinto, sen virallisuudesta ihan tarkkaan en tiedä tämän päivän tasolla. Joku osannee kertoa sen vastaavudesta (korvaako se esim. lukion, ei kait, on ammattinäyttötutkinto). II aste on siis ammattikouluaste kansankielessä. Ei siinä mitään, sinne sitten vaan, mutta kannattaa harjoitella kunnolla varsinkin, kun tuolla lukee prima vista. Ne ei välttämättä ole ihan triviaaleja, koska hakijoita, jotka ovat esimerkiksi olleet musiikkiopistoissa monta vuotta luulisi olevan hakijoiden joukossa. Sinne tuskin otetaan 10 kitaristia, pari korkeintaan, luulis. Onnea matkaan. Kiitos! Kyllä tuo hieman selvensi. Saanen kuitenkin sen verran kuitenkin korjata, että en ole kitaristi vaan laulaja.
 
nisumaka
12.02.2018 08:46:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sorry, en tarkoittanut sinun soitintasi, vaan yleisesti yritin kuvata, että hakijoita on varmaankin enemmän, mitä aloituspaikkoja. Tästä mielestäni oppilaitokset jakavat julkisesti tietoa, kannattaa selvittää. Rytmipuolen lauluun on hakijoita perinteisesti, ainakin tuohon oppilaitokseen, jossa itse opiskelen, ollut myös hakijoita, eli kilpailutilanne arvelen tulee sinulle eteen. Parasta onnea.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti