Muusikoiden.net
21.03.2018
 

Työ musiikkialalla »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Konservatorion II-asteen pääsykoe
1
rumpali07
07.04.2013 20:44:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, eli II-asteen muusikkokoulutuksen pääsykokeisiin olisin menossa, ja mulle tuli postissa kirje, jossa oli kaikki tiedot ja muut jutskat. Ja sitten oli nämä kappaleet, jotka pitäisi opetella (kaksi omavalitsemaa). Voi olla että olen vähän vähä-älyinen tai jotain, mutta en ole nyt oikein varma, että pitääkö itselläkin olla nuotit niissä mukana, vai pitääkö ne tuoda pelkästään säestävälle yhtyeelle? Ja onko sillä sävellajilla suurta väliä niissä? Tarkoitan, että pitääkö sen olla sama kuin alkuperäisenkin. Olen valinnut jo toisen niistä ja se olisi tuo Stevie Wonderin Higher Ground (toinen vielä auki) Niitä nuotteja varmaan voisi kirjastosta lähtä etsimään(?)
 
Kiitos jo etukäteen.
 
Huom. varmaan jossain täällä on ollut jo samaisesta aiheesta jotakin keskustelua, mutta en löytänyt omaan ongelmaan täsmäävää..
 
Charge
16.04.2013 16:47:34
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Parhaiten saat asioista selvää olemalla omatoiminen ja esimerkiksi sähköpostin välityksellä suoraan yhteyksissä oppilaitokseen, niin ei jää mitään epäselväksi. Eli reilusti sieltä vaan kyselemään, jos ei pääsykoekutsussa tarpeeksi selkeästi mielestäsi asioita ilmaista. Kyllä ne sieltä vastailee ja neuvoo noviiseja. :) Onnea pääsykokeisiin!
 
"Historys Written Today".
kardemumma-t
17.04.2013 13:28:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Säveltäjillä tai millään ei ollut väliä, mutta kappaleiden piti olla keskenään erityylisiä. Kannattaa valita kappaleet varman päälle, mutta liian helppoja (sinulle) ei kannata ottaa.
 
rumpali07
17.04.2013 22:34:01
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyviä neuvoja, kiitos niistä. Pitää varmaankin ottaa yhteyttä suoraan, sillä minusta tuon lapun tiedot on kyllä aika köyhät.
 
Ankka Ääni
18.05.2013 13:41:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tietääkö muuten kukaan että millä kamoilla siellä veivataan biisejä? Kitaristina kyselen. Ja tarviiko omaa instrumenttia ottaa matkaan?
 
Janus
18.05.2013 14:45:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ankka Ääni: Tietääkö muuten kukaan että millä kamoilla siellä veivataan biisejä?
 
Varmaan riippuu oppilaitoksesta, johon pyrkii? Aivan toimivalla vahvistimella varmasti kuitenkin, pianisteilla käytössä hyvä akustinen piano ellei peräti flyygeli. Piuha (+ehkä pedaalit, viritin tärkeimpänä) kiinni ja dänkä dänkä.
 
Kitaristina kyselen. Ja tarviiko omaa instrumenttia ottaa matkaan?
 
Jos olet kitaristina pyrkimässä musiikkialan ammattiopintoihin, ota ihmeessä soittokokeeseen oma instrumenttisi (+piuhat, efektit, hihna... miks näistä pitää edes mainita?) mukaan.
 
sickboy
22.05.2013 12:26:50
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ankka Ääni: Tietääkö muuten kukaan että millä kamoilla siellä veivataan biisejä? Kitaristina kyselen. Ja tarviiko omaa instrumenttia ottaa matkaan?
 
Kyllä se on raatilaisten ja säestäjien mielestä välitön EPIC FAIL, kun kitaristi tulee pääsykokeeseen ilman kitaraa.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti