Muusikoiden.net
20.05.2018
 

Työ musiikkialalla »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Miksaus- ja äänityskurssit (ei täysipäiväistä opiskelua)
1
lostcontrol
19.02.2013 09:29:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys!
 
Minkälaisia mahdollisuuksia on opiskella miksausta ja äänittämistä, mikäli täysipäiväiset opinnot rajataan pois (PK-seutu)? Esim. tiivistetyt kurssit, workshopit jne.? Mistä kannattaisi penkoa? Omalla kohdalla kyseessä on enemmänkin kiinnostus oppia harrastuksena lisää kyseisistä aiheista, eikä se nyt väärinkään olisi jos saisi omista äänitteistä asteen verran pätevämmän kuuloista tavaraa.
 
Ammatin rakentaminen tuolta saralta ei ole itsellä hakusessa, vaan perusasioiden hanskaaminen ja olemassa olevan tiedon syventäminen. Tietty itse tekemällä ja netin keskusteluja/tutoriaaleja penkomalla oppii, mutta ainakin itse opin paremmin/tehokkaammin ohjatun opetuksen kautta.
 
Kallekorvola
19.02.2013 11:48:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi mahdollisuus on kysyä joltain studiolta suoraan. Hintaa tosin luultavasti tulee studiopäivän verran.
 
Tehdäänkö nopeasti, halvalla vai hyvin? Valitse kaksi mieleisintä vaihtoehtoa.
nisumaka
19.02.2013 12:05:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kysypä musiikkiopistoista ja POP-Jazz konservatoriolta. Jälkimmäisessä on harrastajalinja ja nuorisokoulutusta. Siis liittymättä näihin opiskelijaksi, voit tehdä noissa ulkopuolisena kursseja. Mitä tarkasti ottaen nyt on tarjolla, en osaa vastata, mutta alkuperäiseen kysymykseen voi vastata, että tiedustele alan oppilaitoksista erilaista tarjontaa. Noihin moneen otetaan opiskelijat ihan ilmoittautumisen perusteella, eikä varsinaisia ilmoituksia oppilaitokset välttämättä esimerkiksi nettisivuillaan pidä. Tosin tuo voi olla hieman hinnakastakin.
 
JAV
19.02.2013 15:01:22 (muokattu 19.02.2013 15:04:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten olisi yksityistunnit? Torille vaan ilmoitus, että etsit asiansa osaava opettajaa. Kyllä varmasti löytyy äänialan ihmisiä, joille lisäduuni kelpaa. Useammalta eri tyypiltä tuntien ottaminen on myös hyvä asia. Työskentelytapoja on kuitenkin niin paljon kuin on ammattilaisiakin. Saisit samalla keskustella eri näkemyksistä ja oppisit varmasti tehokkaasti.
 
antonvalle
22.04.2016 11:51:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toki tämä on kovin vanha keskustelu, mutta haluan vain ilmoittaa, että tarjoan miksaus- ja mute-opetusta Espoon studiossani. Tervetuloa tutustumiskäynnille http://www.muteopetus.com
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti