Muusikoiden.net
25.05.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Rummut: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rumputunteja aikuiselle Turussa
1
ttsalo
03.10.2016 22:18:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moikka,
 
Olen muutamaan otteeseen yrittänyt etsiä tuloksetta josko tällä palstalla olisi ollut jo aiemmin juttua rumputunneista Turussa, mutta jos jollain pidempään forumilla henganneella on parempaa tietoa tai paremmat tiedonhakutaidot niin minut saa mielellään ohjata oikeaan suuntaan.
 
Olisin siis kiinnostunut aloittamaan musiikkiharrastuksen näinkin varttuneella iällä kuin kolmekymmentä vuotta täytettyäni. Mielestäni joskus nuorena pysyin 4/4 kompissa mukana välttävästi ja väitän nykyään tunnistavani rytmin melko hyvin kuuntelemastani musiikista. Motoriikka ja tekniikka kaipaa siis eniten harjoitusta, mutta myös välineisiin ja niiden huoltoon liittyvät asiat kiinnostavat sitten kun sellaisten hankkiminen tulee joskus ajankohtaiseksi.
 
Liikun fillarilla ja julkisilla, joten kovin kauas Turusta en olisi valmis lähtemään. Kaipaan siis välineiden ja tilojen lisäksi hyvää opettajaa, sillä tunnen itseni sen verran hyvin, että sähkörummut tässä asunnossa jäisivät melko todennäköisesti keräämään pölyä. Hyvän startin myötä omaehtoinen harjoittelu on toki ehkä tulevaisuudessa vaihtoehto.
 
JanneO
04.10.2016 08:40:15
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi,
 
koskaan ei ole myöhäistä mennä tunneille, itsehän menin 27-vuotiaana paikallisen musiikkiopiston kirjoille, veikkaisin että Turusta voisi löytyä vastaava systeemi myös. Daf Ry:n sivuilta löytyy Turkuun tällaista:
 
Turku
Sami Heino
www.lifeline.fi/koulutus/yksityisopetus/rumputunnit
0407526051
 
Pasi Oksanen
www.pasioksanen.fi
0505697135
 
www.rumputunnit.com
 
Ja olikos Masku siinä lähellä myöskin?
 
Masku:
Mäkelä Olli
0400628734
 
Raisio
Markku Mäikkä Tuomi
0451223266
Tunnit on tarkoitettu aloittelijoille ja hieman pidemmälle ehtineille rumpujen ja perkussiosoittimien soitosta kiinnostuneille.
 
Lisäksi kannattaa huomioida noita "kiertäviä" artisteja, pitävät tunteja myös keikkareissuillaan. Mm Tuomas Rauhala, Markku Reinikainen... joskaan Markku ei taida tällä hetkellä hirveästi Suomea kierrellä. Ja ainahan voi ottaa jonkin intensiivisen viikonlopun esim Kai Hahdon opissa Vaasassa.
 
Rockwayn online kurssit ovat myös tsekkaamisen arvoiset.
 
Lähettäjä: "rumpujoppari R***i" Lähetetty: 18.10.2010 02:40 Otsikko: Re: Tori: Sabian B8 Pro Karavaani kulkee iloisesti rallatellen eteenpäin, vaikka koirat, persaukiset ja kateelliset räksyttävätkin.
ttsalo
04.10.2016 18:39:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia! Otaksun et noista löytynee ainakin yksi meikäläisen makuun. Lähinnä kirjoittelin tälle palstalle sillä ajatuksella, että josko täältä olisi löytynyt myös kiinnostuneita opettajia joilla ei vaan satu olemaan yhteystietoja netissä. Sähköposteja tästä lähettelemään siis.
 
JanneO
05.10.2016 13:20:34
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ttsalo: Kiitoksia! Otaksun et noista löytynee ainakin yksi meikäläisen makuun. Lähinnä kirjoittelin tälle palstalle sillä ajatuksella, että josko täältä olisi löytynyt myös kiinnostuneita opettajia joilla ei vaan satu olemaan yhteystietoja netissä. Sähköposteja tästä lähettelemään siis.
 
Koitapa ottaa yhteyttä Tuomo Latvalaan siellä turun suunnalla, hän käsittääkseni antaa myös rumputunteja Turun suunnalla. yhteystietoja ei valitettavasti minulta löydy, mutta ainakin facen kautta kaverin tavoittaa!
 
Lähettäjä: "rumpujoppari R***i" Lähetetty: 18.10.2010 02:40 Otsikko: Re: Tori: Sabian B8 Pro Karavaani kulkee iloisesti rallatellen eteenpäin, vaikka koirat, persaukiset ja kateelliset räksyttävätkin.
T.Latvala
05.10.2016 13:44:36
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys ja Jannelle kiitoksia kun vinkkasit! Meiltä löytyy (rumputunnit.com) tällä hetkellä opetustilat Turussa kahdessa eri osoitteessa, Iso-heikkilässä ja Itäharjulla. Voit käydä vilkaisemassa yksityiskohtia tarkemmin nettisivuilta ja laitella sähköpostia tai soitella:
 
http://www.rumputunnit.com/wordpress/
 
Tuomo
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti