Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Kitarat: akustinen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Elektroakustinen ~500e hintaluokassa
1
RedRain
04.08.2012 01:16:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tästä löytyy jonkun verran keskustelua mutta ei ihan sitä mitä itsellä on haussa.
 
Pitäisi siis löytää otsikon mukaisessa hintaluokassa hyvin soiva elektroakustinen. Yhtenä vaihtoehtona olen katsellut Yamaha fgx720sc:tä, joka muuten vaikuttaa ihan kivalta mutta youtube-videoiden perusteella alapäätä ei ole kovin paljoa. Lieneekö vain videoiden mikityksen syytä? Toinen kiinnostavan näköinen keppi on Martin DCXE mutta siitä ei juuri ääninäytteitä löydy eikä ole tullut vastaan myöskään yhdelläkään pk-seudun musiikkiliikkeen sivuilla.
 
Toivomuksena olisi siis musta väri, kriteerinä dreadnought-koko ja cutaway sekä riittävä alapää. Toki liikkeeseen ensin kokeilemaan mutta olisiko jollain kokemuksia yllämainituista kitaroista tai antaa muita varteenotettavia vaihtoehtoja?
 
.: http://www.2ndsuicide.com/ :.
rabitti88
13.08.2012 19:18:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miksi haluat juuri mustan kitaran? katsoppa tuo ja hintaa on alta 300. http://www.thomann.de/fi/fender_stratacoustic_blk.htm tai miten olis takamine tai ibanez. Kokeilin kerran jotain takaminen kitaraa kuulosti hyvältä ja hitaa oli 550 tai jotain vastaavaa..
 
Jkob
13.08.2012 20:46:05 (muokattu 13.08.2012 20:48:04)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

www.f-musiikki.fi/kitarat/bassot/va … emid=70&price_high=500&price_low=51
 
musta ja hyvä, älä usko youtube-videoihin vaan nimenomaan paikanpäälle kuten olet ajatellutkin
 
Wanking is timeless
Ukkovaari
14.08.2012 10:24:20 (muokattu 14.08.2012 10:27:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotta vähän tulisi muutakin kuin tuota Yamahaa vaihtoehdoksi niin mieti mitä tuolla Levytukussa on tarjolla
 
Esim. Ibanezin AW sarjasta löytyy varsin hyvää elektroakustista ja olen itsekin omistanut juurikin AW 800 ECENT mikä oli oikein hyvä peli, myin sen kalliimman ostoksen alta.
 
Mutta joo esim. AW3000CENT on varsin hyvä ja kokopuuta kansi sekä runko ja hyvällä elektroniikalla varustettu hintakin ei mikään paha eli 585
 
http://www.levytukku.fi/www/tuotteet.html?product_id=1082
 
Tietysti jos sitten satsaat muutaman satasen lisää tuosta viisisatasesta niin saa jo varsin mielenkiintoisen Martinin kokopuukannella, alla eräs mitä itse Vantaan MusiikkiFazerilla testasin ja oli ihan positiivinen ja soi nätisti, ainakin se yksikö mitä testailin oli vielä hyvissä säädöissäänkin, soundiltaan tämä linkistä löytyvä Martini oli ihan sen kalliimman veljensä veroinen
 
http://www.f-musiikki.fi/kitarat/ba … akustinen_kitara_/_martin?Itemid=70
 
Lisäksi esim. sitten DLX musiikista löytyy sellaisia mielenkiintoisia merkkejä kuin Walden, josta löytyy kyllä ihan kivoja tuohon hitnaluokkaan ja muitakin merkkejä, tuo DLX:n tarjonta on yksi mikä kandee käydä zekkaamassa, sieltä löytyy mm. Hagrömitkin jos niistä tykkää.
 
Yksi katsastamisen arvoinen on myös Tanglewood, merkkinä ei niin tunnettu kuin moni muu mutta mitä ite noite olen testinyt ja mitä muutamat on noita ostanu niin on saanu hyvän vastaanoton ja Tanglewoodissa löytyy ihan kivaa tarjontaa tuohonkin hintaluokkaan ja näitä löytyypi Musamaailmasta.
 
Tuossapa vähän juttua, ei muuta kuin että onnea etsintään ja että käsiin löytyy sopiva kitara joka vieläpä soundaa hunajalta.
 
tomaattiorava
20.08.2012 17:32:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihmettelin jo että eikö kukaan oo tässä tanglewoodia maininnut mutta olipa onneksi.Semmosta oon ite kaiketi hankkimassa, vähän halvempaa tosin n400e. En ite keksi parempaa vaihtoehtoa tällä budjetilla. Valikoima on runsas, löytyy kokoakustista ja e-akustista, dreadia ja cutawayta ja nää vaan soi pirun nätisti ja on teräskielisiksi todella helppoja soittaa.
 
Ketjun aloittajan toivoisin käyvän katsomassa omaa tori-ilmoitustani http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=666104
Siel ois Washburn e-akustinen jumbo cutaway b-bandilla =)
 
Luthier
21.08.2012 09:33:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

musta ja hyvä, älä usko youtube-videoihin vaan nimenomaan paikanpäälle kuten olet ajatellutkin
 
Noista mustista kitaroista tuli mieleen käynti eräällä kitaratehtaalla. Siellä kansipuita valittiin niin että kannet joissa oli selviä vikoja pieniä oksia yms. käytettiin ainoastaan mustiin kitaroihin joissa viat saatiin peiteltyä. En tiedä kuinka yleistä tällainen käytäntö on mutta näin se vain siellä tehtiin.
 
RawknRawl
28.08.2012 11:17:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Luthier: Noista mustista kitaroista tuli mieleen käynti eräällä kitaratehtaalla. Siellä kansipuita valittiin niin että kannet joissa oli selviä vikoja pieniä oksia yms. käytettiin ainoastaan mustiin kitaroihin joissa viat saatiin peiteltyä. En tiedä kuinka yleistä tällainen käytäntö on mutta näin se vain siellä tehtiin.
 
Tottakai visuaalisesti epäkurantit kannet laitetaan mustiin (tai muuten sellaisiin, joissa se ei näy) kitaroihin. Uskon näin tehtävän käytännössä kaikkialla ja muissakin asioissa kuin kansissa ja muissakin tuotteissa kuin kitaroissa.
 
Kuka tahansa voi hypätä järveen.
Aki
31.08.2012 09:57:47
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mustuus kun sai jo asiallista kritiikkiä niin kommentoin vain merkkiä. Jos ostaisin itselleni tuosta hintaluokasta kitaraa, se olisi melko varmasti merkkiä Recording King. Löytyy Thomannilta ja muutama malli myös Millbrookista Helsingistä.
 
"Jos ei kunnolla kuule mitä tekee/on tullu tehtyä, niin käy kuin valtion firmassa. Tietämätön laittaa osaamattoman tekemään tarpeetonta, ni siinä on koko turha työ vaarassa mennä ihan hukkaan." - rintapek 10.1.2012
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti