Muusikoiden.net
18.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Kitarat: akustinen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rumpali paskoi kitarani
1
Puos
01.02.2011 22:39:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei! Nyt kävi semmonen homma että omistan ystävänä rumpalin, joka aina humalassa intoutuu soittamaan myös kitaraa. Vaikka mies on hauska trubaduuri, etenkin humalassa, niin älkää perhana vieköön antako niitten rumpalien esitellä kännistä soitantaansa omilla soittimillanne. Taas kerran tuli opittua läksyt. Lainasin kitaraa hepulle, ja siinähän muutaman mallikkaan rallin ja muutaman tequilan jälkeen äijä jyrähtää maahan kuin metsurin kaatama koivu, ja alimmaiseksi jäi minun Ibanezini. Tarkastin välittömästi vahingot, joka oli kaulassa ilmennyt halkeama, vaikka soittaa sillä kylläkin pystyi vielä. Nyt muutamaa kuukautta myöhemmin tuli hetki vaihtaa uudet kielet, ja huomasin että koko rytäkässä aiheutunut halkeama oli jatkunut satulaan asti ja irroittanut sen kokonaan. Homma oli pysynyt kiinni kielien ollessa vielä paikoillaan, mutta nyt kyllä harmittaa oikein olan takaa ja tää rumpali saa kyllä kuulla kunniansa.
 
Kuitenkin, halusin tulla kysäsemään neuvoja että milläköhän tuon onnistuisi korjaamaan? Hoituuko ihan liimalla ja mimmosta liimaa sen pitää olla että saadaan Ibanezini taas henkiin. Kiitos ja ottakaa opiksi.
 
Milkop
02.02.2011 14:35:55
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistat ystäväsi? Melkoista menoa.
 
"Jos olet suuren hotellin aulassa ja kuulet 'Tonava Kaunoisen' soivan, häivy vähän helvetin äkkiä. Älä mieti. Juokse."
hallu
02.02.2011 16:28:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Puos: Hei! Nyt kävi semmonen homma että omistan ystävänä rumpalin, joka aina humalassa intoutuu soittamaan myös kitaraa. Vaikka mies on hauska trubaduuri, etenkin humalassa, niin älkää perhana vieköön antako niitten rumpalien esitellä kännistä soitantaansa omilla soittimillanne. Taas kerran tuli opittua läksyt. Lainasin kitaraa hepulle, ja siinähän muutaman mallikkaan rallin ja muutaman tequilan jälkeen äijä jyrähtää maahan kuin metsurin kaatama koivu, ja alimmaiseksi jäi minun Ibanezini. Tarkastin välittömästi vahingot, joka oli kaulassa ilmennyt halkeama, vaikka soittaa sillä kylläkin pystyi vielä. Nyt muutamaa kuukautta myöhemmin tuli hetki vaihtaa uudet kielet, ja huomasin että koko rytäkässä aiheutunut halkeama oli jatkunut satulaan asti ja irroittanut sen kokonaan. Homma oli pysynyt kiinni kielien ollessa vielä paikoillaan, mutta nyt kyllä harmittaa oikein olan takaa ja tää rumpali saa kyllä kuulla kunniansa.
 
Kuitenkin, halusin tulla kysäsemään neuvoja että milläköhän tuon onnistuisi korjaamaan? Hoituuko ihan liimalla ja mimmosta liimaa sen pitää olla että saadaan Ibanezini taas henkiin. Kiitos ja ottakaa opiksi.

 
Liimalla hoituu kyllä joskin antaisin homman soitinkorjaajalle joka ei ihan mahdottoman kalliiksi tule jos homma on yksinkertainen. Kuitenkin asiantunteva korjaaja korjaa lakatkin niin ettei koko murtumaa enää huomaa se on kuin taittu pois. Kohtuudella voisi edellyttää että ystäväsi maksaisi korjauksen joka voi hvynkin jäädä alle sataseen hyvässä tapauksessa. Kysy nyt ainakin.
 
Itse joskus liimailin kitaran kehoa, niin erikeepperi (siis tavallinen puuliima) ja ruuvipuristin toimi ihan hyvin.
 
fuzz
07.02.2011 23:17:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kitarahan on eräiden mielestä lyömäsoitin, ei hätää. Vaihtoehtoisesti vedä kaveriasi turpaan.
 
elämän tarkoitus on 42
C7
08.02.2011 14:50:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos rumpali on oikeasti ystäväsi, niin rumpali korvaa aiheuttamansa vahingon...
 
vanha, mutta elossa!
Fromi
11.02.2011 18:58:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pää täyteen ja lekalla soittelee herran rumpuja. Taidetta.
 
Jokaisen muusikon sisällä piilee basisti..
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti