Muusikoiden.net
26.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mikseri
1
Jazzofrenic
15.03.2016 14:02:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sain pari vuotta sitten vanhan Soundcraft-mikserin, 8 raitaa. Nyt sille olisi käyttöä. Minkälainen vahvistin siihen pitää laittaa kaveriksi, vai kannattaisiko ostaa aktiivikaiuttimet?
 
Lennu
15.03.2016 14:13:44
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mieltymyskysymys. Aktiivikaiuttimet on helpot, nostaa tolpannokkaan, vetää mikseriltä piuhat ja se on siinä. Aiona miinus on, että niillekin joutuu vetämään sähköt, eli jatkoroikkaa pitää olla. Se on myös erillissysteemin ainoa hyvä puoli, jos nyt jätetään kalliimmat mööpelit pois kuvioista.
 
"olis niin kova bändi, että vetäis covereinakin vaan omia biisejä"
miksaajasetä
15.03.2016 20:59:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aktiivikaiutinten kanssa voi käyttää yhdistettyä sähkö/äänisignaalikaapelia, jolloin kaapelointi on yhtä helppoa kuin passiivikaiuttimilla.
 
Lennu
15.03.2016 21:43:31
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

miksaajasetä: Aktiivikaiutinten kanssa voi käyttää yhdistettyä sähkö/äänisignaalikaapelia, jolloin kaapelointi on yhtä helppoa kuin passiivikaiuttimilla.
 
Mulla on joku asennevamma näitä kohtaan, kun sitten kun se signaalipuoli menee sönder, niin sit se on vaan kömpelö virtapiuha :D
 
Mutta tottahan tuo toki.
 
"olis niin kova bändi, että vetäis covereinakin vaan omia biisejä"
rintapek
16.03.2016 15:33:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jazzofrenic: Sain pari vuotta sitten vanhan Soundcraft-mikserin, 8 raitaa. Nyt sille olisi käyttöä. Minkälainen vahvistin siihen pitää laittaa kaveriksi, vai kannattaisiko ostaa aktiivikaiuttimet?
 
Ihan niinku lähtökohtatiedoksi, että mikseri ei piittaa siitä mikä vahvistin sillä on "kaverina".
 
Vahvistin on laite jonka duuni on ruokkia kaiuttimia. Eli kun löydät passelit kaiuttimet niin sit kattelet niille passelin vahvistimen. Tai päinvastoin. Ei ne kysy mikä mikseri sulla on.
 
Aktiivit on siinä mielessä näppärät, että tehtaansedät ovat valmiiksi miettineet kaiuttimen ja vahvistimen sopiviksi. Lisäksi mulla on semmoinen mielikuva, että aktiivit on jo joitain vuosia olleet huomattavastikin edullisempia kuin vastaavat passiivit + erillinen vahvistin. Muutoin toi on makuasia.
 
Jos maailma olis mun suunnittelema, niin hyttyset söis porkkanoita.
Rallattelija
16.03.2016 20:51:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aktiivikaiuttimessa on se hyvä puoli että tehtaan sedät on asentanut siihen sopivan vahvistimen valmiiksi ja ne kulkee samassa paketissa. Tällöin ei tartte roudailla erillista päätettä mukana. Toki Aktiivi sitten painaa hiukan enemmän kuin passiivi malli. Kaapelointi onkin sitten hieman ärsyttävämpää kuin passiivissa juurikin sen virtapiuhan takia. Siihenkin joku oli antanut jo ratkaisun. Passiiveille kun etsii päätteitä niin melkein mikätahansa käy kunhan vain ostaa vahvistimen jossa on potkua aavistus enemmän mitä RMS tehonkesto antaa ymmärtää.
 
-My opinion can be change but not that fact I'm right-
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti