Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nuorisolle roudarikoulutuksen järjestämisestä
1
Reddie
10.11.2014 16:57:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei meitsi tulee järjestämään tossa ensi keväällä kotiseurakuntaani pienimuotoista roudarikoulutusta seurakunnan nuorille. Kyseessä tulee tod.näk. olemaan yhden viikonlopun pieni koulutus srk:n äänikamoihin, roudarin maailmaan ja vähän bändielämäänkin liittyviä juttuja. Käyn siis ihan perusjuttuja läpi. Ajattelin, et olis hauska homma et jos nuoret sais kurssilta jonkun alaan liittyvän kirjan omakseen, ja ekana tuli mieleen Kivi Larmolan Rokkibändin ABC. Tuleeko jotain muita teoksia mieleen, kun pidetään mielessä että tarkotus olisi antaa TODELLA perustason tietoa. Eli ei sitä Äänityön Kivijalkaa. :)
 
"Tilanne on traagisuudessaan koominen"
stnprkl
10.11.2014 17:11:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reddie: Hei meitsi tulee järjestämään tossa ensi keväällä kotiseurakuntaani pienimuotoista roudarikoulutusta seurakunnan nuorille. Kyseessä tulee tod.näk. olemaan yhden viikonlopun pieni koulutus srk:n äänikamoihin, roudarin maailmaan ja vähän bändielämäänkin liittyviä juttuja. Käyn siis ihan perusjuttuja läpi. Ajattelin, et olis hauska homma et jos nuoret sais kurssilta jonkun alaan liittyvän kirjan omakseen, ja ekana tuli mieleen Kivi Larmolan Rokkibändin ABC. Tuleeko jotain muita teoksia mieleen, kun pidetään mielessä että tarkotus olisi antaa TODELLA perustason tietoa. Eli ei sitä Äänityön Kivijalkaa. :)
 
Tää vois toimii
http://www.custom-sounds.com/keikkapaiva-kiertueelamaa-p-2517.html
 
Viltsu audiokantaja
musamies
10.11.2014 18:01:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reddie: Hei meitsi tulee järjestämään tossa ensi keväällä kotiseurakuntaani pienimuotoista roudarikoulutusta seurakunnan nuorille.
 
Tässä kun omalla kohdalla kirkkovaltuutetun hommat on loppusuoralla syystä, että olen katsonut paremmaksi jättää muille yleensä kaikki vaaleissa mukana olemisen - on silti loppumetreillä oikein päättäjän ominaisuudessa pakko kehua, että kerrankin on jollain jotain innostavaa ideaa!
 
Hieno homma!
 
anapena
10.11.2014 19:01:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Matti Ruipon Bändikamat on toinen Riffin julkaisema opus, mutta sen painos on vissiin loppunut ajat sitten.
Tuolla virtuaalina:
http://ruippo.fi/mustek/bandikamat/
 
Istu ja pala!
Reddie
11.11.2014 10:49:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toi Bändikamat olikin tuttu kirja, mut oli päässyt vaan unohtumaan! Thx! Pitää kattella et olisko noista johonkin tässä hommassa.
 
musamies: Tässä kun omalla kohdalla kirkkovaltuutetun hommat on loppusuoralla syystä, että olen katsonut paremmaksi jättää muille yleensä kaikki vaaleissa mukana olemisen - on silti loppumetreillä oikein päättäjän ominaisuudessa pakko kehua, että kerrankin on jollain jotain innostavaa ideaa!
 
Hieno homma!

 
No mutta kiitos. :) Itse tuli juuri valittua kirkkovaltuutetuksi, mut luojan kiitos tää koulutushomma ei liity siihen mitenkään. :D Tää on meitsin opinnäytetyö.
 
"Tilanne on traagisuudessaan koominen"
sammakko54
11.11.2014 16:46:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiven Kotistudio-kirjaa ehdotan vielä lisäksi. Enemmänkin studiovinkkelistä on se, mutta oli nuorisotila-iässä erittäin mukavaa ja kiinnostavaa luettavaa!
 
Hippien kaveri.
jhatunen
11.11.2014 16:56:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro,
 
Menee vähän ohi alkuperäisen kysymyksen, mutta itse tein muutama vuosi sitten samantapaiseen koulutukseen tällaisen läpyskän, jonka kaikki sai matkaan: https://dl.dropboxusercontent.com/u … 20%C3%84%C3%A4nentoistokoulutus.pdf
 
Asioita on yritetty selvittää vähän yksinkertaistaen, hieman yleistäen, ammattitermejä välttäen ja ylipäätään siten, että mitään suurempaa lähtötasoa tiedoista ei tarvittu.
 
-Jarmo
 
Maksimit täysille
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti