Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Langaton dmx-kysymys
1
rockundroll
06.05.2014 07:55:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve,
 
osaisikohan joku neuvoa tällaisen asian kanssa:
 
Bändin valokalustoa olisi tarkoitus uusia. Ajatuksena olisi, että systeemistä tehtäisiin langaton ja sitä hoidetttaisiin Ipadilla lavalta käsin. Esimerkiksi Luminair-softalla (http://synthe-fx.com/products/luminair). Meneekö tuollaisen systeemin kasaus käytännössä niin, että esim. tämän perään http://www.thomann.de/fi/eurolite_freedmx_wi_fi_interface.htm kytketään lamput sarjaan, ja interface lähettää dmx signaalin Ipadiin? Voiko se olla niin yksinkertaista..? Jos jollain on kokemusta Luminair-ohjelmasta tai miten tuollainen langaton systeemi kannattaisi tehdä, niin kaikki kommentit ovat tervetulleita ja avuksi.
 
Kiitos!
 
miffe
06.05.2014 09:39:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rockundroll: Ajatuksena olisi, että systeemistä tehtäisiin langaton ja sitä hoidetttaisiin Ipadilla lavalta käsin. Esimerkiksi Luminair-softalla (http://synthe-fx.com/products/luminair). Meneekö tuollaisen systeemin kasaus käytännössä niin, että esim. tämän perään http://www.thomann.de/fi/eurolite_freedmx_wi_fi_interface.htm kytketään lamput sarjaan, ja interface lähettää dmx signaalin Ipadiin?
 
Tuosta Euroliten laitteesta on erittäin vaikea saada mitään hyödyllistä tietoa. Nähtävästi se ei tue Artnetia eikä sACN, joita Luminaire käyttää. Eli tarvitset siis normaalin WLAN-tukiaseman ja sen perään Artnet -> DMX -konvertterin. Joissakin laitteissa tuo muunnos voidaan tehdä sisäisesti (mm. osa Robe, SGM sekä Clay Paky merkkisistä valaisimista). Erillisistä purkeista osaan suositella vain Luminexin, Chamsysin sekä Artistic Licensen tuotteita.
 
entinen turkulainen
duane
06.05.2014 10:08:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hurman pojilla oli vappuna toi Luminair -himmeli käytössä, enttecin artnet/dmx -mulikan kanssa. Kannattaa panostaa sitten kunnolla wifi-tukiaseman valintaan..
 
katellaan...
miksaajasetä
06.05.2014 18:09:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kenelläkään sattumoisin kokemusta, tekeekö tällaisella mitään? Speksit tuntuisivat sopivan esitettyyn tarpeeseen, jos yksi universumi riittää.
 
http://airdmx.ehrgeiz.com
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti