Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: PA/laulukamat bändille, 100-200 hengen tilaisuuksiin
1
JuSu
02.08.2013 19:21:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve!
 
Olisi tarvetta viisihenkisen (voc, gtr, kbd, b, dr) hää/juhlabändin äänentoistolle. Pääosin keikat otsikossamainitun yleisömäärän vetävissä vuokrasaleissa tms. Äänenpainetta ei tarvita kuten Slayerilla, koska tilaisuudet ovat pääosin häitä yms. juhlatilaisuuksia, jossa bändi ei ole pääosassa, vaan toisella puolella salia useimmiten ihmiset haluavat keskustella.
 
Ymmärtänette sapluunan.
 
Ko. poppoolle tarvittaisiin siis kamat. Pienet aktiivimonitorit löytyy, joilla monitorointi hoituu. Vinkkejä pyydetään varsinaisten PA -kaiuttimien ja tiskin hankintaan.
 
Aktiivipönttöjä pitää olla. Kevyt roudattavuus sekä yksinkertainen pystytys myös tärkeitä asioita. Uutena tarkoitus hankkia, tai kuittia vastaan käytttynäkin.
 
Budjettia en aseta, vaan pyydän nimenomaan vaihtoehtoja noin karkeasti pienelle, keskisuurelle ja isolle budjetille. Eli mitä saa milläkin rahalla, ja mitä iloa on, jos sijoittaa enemmän.
 
Anteeksi kun kyselen vaikeita, mutta kun en näistä niin tiedä, ja henkilö, jonka puolesta kyselen, tietää vielä vähemmän.. Mistä syystä juurikin yksinkertaisuus kokoamisessa on myös varteenotettava valintakriteeri. =)
 
Kiitos ja kumarrus,
 
JuSu
sepisti
03.08.2013 00:29:42 (muokattu 03.08.2013 00:46:31)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Et kysele vaikeita :)
 
Me vedetään vastaavissa kekkereissä seuraavilla kamppeilla:
 
Mikserinä: http://www.thomann.de/fi/allenheath_wz4_162.htm , koska tarvitsette tiskin, jossa on riittävästi auxeja monitorointeja varten. Edullisemmissa tiskeissä loppuu aina auxit keksen. Em. tiskiä on näkynyt välillä täällä myös käytettynä myynnissä.
Nykyaikainen vaihtoehto voisi olla myös http://www.thomann.de/fi/mackie_dl_1608.htm , jos ipadi löytyy talosta ennestään
 
Ääni ulostetaan: http://www.musiikkiliike.fi/index.php?target=products&product_id=33891
 
tai vaihtoehtoisesti 2 x http://www.thomann.de/fi/rcf_art_410a.htm ja 2 x http://www.thomann.de/fi/db_technol … id=64ee29415a323705241489cb6b5942a6
Myös http://www.thomann.de/fi/rcf_art_310_a_mk_iii.htm on suositeltava yläpää.
 
Edellä mainitut on sellaista peruskauraa hääbileosastolla. Pieniä ja kevyitä, sekä helppoja kasata. Nuo edustavat sellaista hintaluokkaa, että halvempia ei kannata ostaa. Toki samassa hintaluokassa löytyy myös muita aktiivisettejä mm. Yamahalta. Nää on makuasioita.
 
http://www.youtu.be/L5gGjlyzxfo
LHU
03.08.2013 03:01:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja tänne sama kuin tuonne edelliseenkin; lue olemassaolevat keskusteluketjut ajatuksella läpi, siellä on vastaus. Lukeminen kannattaa aina.
 
Täältähän poistellaan viestejä ja kokonaisia keskusteluja aivan mielivaltaisesti!!!
Haipuma
03.08.2013 09:25:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heivaatte monarit myyntiin ja hankitte tällaisen setin:
 
http://www.bose.fi/FI/fi/home-and-personal-audio/speakers/live-sound/
 
On melko hintavia settejä, mutta pienillä äänenpaineilla soittavalle pumpulle aivan täydellinen valinta. Erillisiä monareita ei tarvita, koska noi pömpelit sijoitellaan sinne bändin taakse. Soundi on tosi hyvän kuuloinen. Roudattavuus ja kasattavuus on myös parempi kuin perus PA:n.
 
"Älkää soittako enää tätä paskaa, soittakaa jotain hyvää välillä."
ha55i
03.08.2013 15:30:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sepisti: KlipKlipKlip
Nykyaikainen vaihtoehto voisi olla myös http://www.thomann.de/fi/mackie_dl_1608.htm , jos ipadi löytyy talosta ennestään.

 
Ääni tälle. Me vedetään samantyyppistä keikkaa tolla mikserillä. Varsin näppärä, kun bändissä ei ole omaa miksaajaa. Soundcheckin voi tehdä salista käsin iPadilla ja vedon aikana tabletti on mikkitelineessä kiinni, joten soiton aikainen miksuttelukin on vaivatonta.
 
Värkki vaatii kyllä hiukan etukäteisopelttelua, jotta käyttö sujuu lennossa.
 
/h
 
Non omnes, qui citharam habent, citharoedi sunt.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti