Muusikoiden.net
24.06.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Super Hybrid Combo yhden miehen bändille
1
TrafficJam
06.09.2012 14:25:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla olisi tarkoitus lähteä pienimuotoisille keikoille yksinäni niin että soitan akustista/sähkökitaraa ja laulan livenä mutta soitan PC:ltä/CD-soittimelta taustat (pääasiassa rummut ja basson). Haluaisin mieluimmin yhden vahvistin/kovaäänisyhdistelmän johon kakki kolme signaalia (kitara, laulu, line-in) saisi liitettyä ja joka toistaisi kyseisen "äänimassan" suhteellisen hyvin. Löytyykö kyseistä laitetta joka ottaa vastaan kyseiset signaalit ja joka toistoltaan olisi riittävä pienimuotoisiin live-esiintymisiin (pubit, kahvilat..). Mulla on olemassa Line-6 kitaravahvistin ja toinen vaihtoehto on täydentää sitä laulu+taustamusiikki äänentoistolaiteistolla mutta se saattaa johtaa logistisiin ongelmiin jonka vuoksi olen hakemassa yhtä laitetta joka hoitaisi koko äänentoiston.
 
SteveHarris
06.09.2012 18:17:41
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.thomann.de/fi/rcf_tt_25a.htm tommosella ämyrillä pärjäät todennäköisesti.
siihen kaveriks joku kiva pikkumikseri esim http://www.thomann.de/fi/allenheath_wz_1202_dx.htm
 
ja line6 systeemeistä saat varmaan linjatasoisenakin signaalin ulos joten sillä vaan tiskiin kiinni.
toki voi ostaa jonkun podin tms kitaraa varten myös jolloin vielä vähemmän kannettavaa.
 
http://www.studiomjau.com/
ripa61
06.09.2012 18:49:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tommone olis varmaan just mitä etit
http://legacy.altoproaudio.com/inde … d_prod=179&id_padre=122123586367790
 
mul ois yks uusi avaamattomassa paketissa.
 
oksatboys
06.09.2012 19:15:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten ois tää http://www.thomann.de/fi/hk_audio_lucas_nano_300.htm tai joku isovelimalleista? Tollasen jaksas roudata ittekseen ja erillinen subbari antais vähä lisäpotkua, esim akkaricomboihin verrattuna.
 
"Makkara ilahduttaa, kun se on niin perkeleen hyvää." -vvaltsu
rintapek
07.09.2012 18:37:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TrafficJam: ... mutta se saattaa johtaa logistisiin ongelmiin jonka vuoksi olen hakemassa yhtä laitetta joka hoitaisi koko äänentoiston.
 
Jos tuolla superhybridcombolla tarkoitat akkarille tehtyjä skittacombon näköisiä laitteita, johon tarvittaessa saa tuikattua mikin ja auxin, niin en oikein tiedä onko semmoinen sovelias käyttötarkoitukseesi. Lattialle kun noi tuppaa jäämään.
Jos sä yleisölle laulat, niin kyl sä ensisijaisesti tarttet laulukaapit. Ne on ihan syystä yleensä sijoitettu tolpannokkaan.
 
En budjettiasi tiedä, mut Yamahan stagepas on ikäänkuin tommoisiin tarpeisiin tehty.
 
Lucakset kans, mut ne on jo hieman hinnakkaampia. Ja vaativatten pikkumikserin kaverikseen, jos äänilähteitä on enempi.
 
Hyvin simppeli ratkaisu on kans perinteinen mikserivahvari + passiivikaapit, jonka laajennettavuus tosin voi olla niin ja näin, eli saman ajaa kenties helpommin pikkumikseri + aktiivikaapit. Voipi halutessaan laajentaa subilla.
 
Ei pitäisi aiheuttaa ylipääsemättömiä logistisia ongelmia, koska kamojen ei tuohon tarkoitukseen tartte olla kooltaan suuria tai painavia.
 
Sorry offtopic, mut mulla tulee väkisinkin mieleen yks duokeikka jokunen vuosi sitten Pärnussa. Just logistisista ja kustannussyistä roudakalustona oli meikäläisen Punto. Katottiin vaan mitä ehdottomasti tarvitaan ja sit katottiin mitä muuta saadaan mukaan jos mahtuu. No, siin tallissa sattui olemaan firman autokuski huoltohommissa paikalla ja näki roudattavan läjän ja tuli sanomaan, et "tämän hän tahtoo nähdä", eli et miten toi kamamäärä muka ahdetaan Puntoon.
 
Oli siin kieltämättä sitä kamaa: Soittimet (akkari, sähkis, sähköbasso, haittari), äänentoisto (mikseriräkki, subi, laulukajarit), pari muuttolaatikkoa (piuhat, virtapiuhat ja jatkojohdot), ständit ja kyytiin sit mahtui vielä pikkukeikalle sovelias kattaus valoja ständeineen. Suurin ongelma ny ei ollu edes siinä, et miten kamat mahtuu, vaan se, et miten ne mahtuu asiallisesti ja turvallisesti ja mikä, miten ja millä sidotaan. Mut kun kuorma oli valmis, niin firman autokuski ilmoitti, et "nyt hän on nähny kaiken." Duokaveri tosin vieläkin muistaa pottuilla siitä, et se oli se reissu, mis joutui matkan ajan pitämään omaa laukkua sylissä.
End offtopic.
 
One kind of music only - the good kind
nannne
07.09.2012 19:26:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

oksatboys: Miten ois tää http://www.thomann.de/fi/hk_audio_lucas_nano_300.htm tai joku isovelimalleista? Tollasen jaksas roudata ittekseen ja erillinen subbari antais vähä lisäpotkua, esim akkaricomboihin verrattuna.
 
Noista lähtee yllättävästi mekkalaa ja inputtejaki ois tarpeeks. Hianoja kamppeita.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti