Muusikoiden.net
23.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Basari bassovahvistimeen?
1
Macc29
09.06.2012 00:28:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändillä veto tänään (la), subbaria ei nyt ole. Kaikki muu ajetaan pariin RCF:ään (310??), mutta basisti raahaa kaapin paikalle, tehoa pitäisi olla. Kannattaisiko kokeilla ajaa myös basari sinne RCF:ien sijasta, vai "syökö" se jotakin bassosta?
 
Porukkaa käyttää IEM:iä, myös basisti, joten monitorointi ei ole ongelma. Kahden eri sinkun vieminen bassovahvariin ehkä on. Subgruppeihin Presonuksesta ne saa ajettua, mutta kumkipin vaatii oman kanavan, eikä vahvarissa liene kuin yksi sisäänmeno? Unohtui kysyä basistilta. Jos tässä nyt järkeä on muutenkaan.
 
Antti1
09.06.2012 01:32:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä en lähtisi tuohon leikkiin. Ihan mutulla heitän, mutta voi liikepoikkeama loppua kesken noista erilaiseen käyttöön suunnitelluista elementeistä. Jos basarin alemmat taajuudet ovat keikan onnistumisen kannalta elintärkeitä, niin sitten kannattanee hommata siihen soveltuvat kamat. Jonkun satunnaissubin saanee vuokralle halvalla lyhyelläkin varotusajalla, jos ja kun ilmeisesti ei olla ihan mitään tykeintä tykkiä näköjään hakemassa..
 
"I like big tits and an onion butt." "What's an onion butt?!" "It's an ass that brings tears to your eyes."
Macc29
09.06.2012 14:33:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kokeilimme aamulla soundcheckissä - varovasti. Ainakin soundi oli erilainen: olet varmasti oikeilla lnjoilla jollakin tavalla, soundi pehmeni, ja attack jäi vähän puuttumaan. Mutta kyllä basari RCF:stä tuntuu tulevan ihan hyvin, nyt kun basso on niistä poissa tuntuvat pärjäävän paremmin.
 
Kiitos vastauksesta.
 
Antti1: Mä en lähtisi tuohon leikkiin. Ihan mutulla heitän, mutta voi liikepoikkeama loppua kesken noista erilaiseen käyttöön suunnitelluista elementeistä. Jos basarin alemmat taajuudet ovat keikan onnistumisen kannalta elintärkeitä, niin sitten kannattanee hommata siihen soveltuvat kamat. Jonkun satunnaissubin saanee vuokralle halvalla lyhyelläkin varotusajalla, jos ja kun ilmeisesti ei olla ihan mitään tykeintä tykkiä näköjään hakemassa..
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti