Muusikoiden.net
22.04.2019
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ulkona soitettavalle keikalle minkälainen PA?
1 2 3 4 5 6 7
Esp
26.07.2011 13:33:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

musamies: Mittari voi olla mukana vain siinä tapauksessa jos on hommannut sellaisen käyttöönsä jä lähtee mittailemaan jotain vaikka äänentoistotöiden takia. Sademääräkin tai tuuliolosuhteet voidaan todeta ilman erilisiä säähavaintolaitteita.
 
Katu ei tulivinut vettä ja oli kuivaa, katu tulvi kuitenkin ääntä.

 
Äänen tulvimisen jokainen kokee eri tavalla, kun katu tulvii vettä, kaikkien jalat kastuvat (tästäkin toiset tykkää ja toiset ei, mutta kukaan ei voi kiistää, että kastuiko).
 
Mittaritouhusta voisi olla apua silloin jos on itse ääntä tekemässä. Jos käsittelee lupaa esimerkiksi miljoonan kuution maanottoon tai murskaustoimintaan, tarvitaan moniuloitteisempaa vaikutusten selvittämistä kuten mistä ajaa ajoneuvot, jotka kuljettaa tämän maa-aineksen. En joudu edes käsittelemään joittenkin yksittäisten konserttien lupia, sensijaan voin olla niitä toteuttamassa ja silloin voisi mittailua ajatella.
 
Tämän takia lupaviranomaisten olisi hyvä ymmärtää esimerkiksi miten desibeliasteikko toimii (vrt. lineaarinen asteikko vs. logaritminen asteikko). Mitä käytännössä tarkoittaa 3 dB:n ero äänenpaineessa yms.
 
Jotkut saattaa hakea keskusteluyhteyttä valittamalla turhastakin. Valittaminen voi joskus olla myös aiheellista. Palautetta tulee myös matalampaan volatasoon pyrkien. On totta, että palautteesta vain pienestä osasta on hyötyä.
 
Jeps, muistelen että parhaimmillaan mulle on tullut 4 ihmistä sanomaan, että tulee liian lujaa ja 5 ihmistä pyytämään, että laita kovemmalle. Samalla keikalla siis. Samalla keikalla myös eräskin mieshenkilö oli tullut naispuoliselle ystävälleni sanomaan keikan jälkeen "Paskat soundit vai mitä mieltä olet?" kun nainen oli vastannut olevansa miksaajan kaveri oli mielipide muuttunut, että ne soundit olivatkin paskat baaritiskillä, salissa oli kuulemma ollut hyvät... Sosiaalisen kanssakäynnin tarpeet ovat monenlaiset jne. Niiden pohjalta on vähän huono ruveta muuttamaan asioita, kun niiden tavoitteet muuttuvat tilanteen mukaan.
 
N. 10 000 egeä rahaa yleisölle tuleviin PA-ämyreihin ja nostimiin, ehkä suurin osa muusikoiden:nettiläisistä vetelisi niillä ihan mielellään vaikka kyseessä pienen mittakaavan laitteet.
 
Jos ne ovat sopivat siihen tarkoitukseen mihin ne hankitaan, ne ovat hyvät, aivan sama mitä hintalapussa lukee.
 
N. 50 000 egeä, laitteilla kelpaisi kehua jo nettisivuilla ja tässäkin keskustelussa saisi "hyvän jätkän maineen".
 
Jep, kaikki me halutaan vain hyvän jätkän maine ja kehua nettisivuilla. Pistäiskö mun tässä välissä tunnustaa, etten omista PA-kamoja lainkaan! *kohahdus yleisöstä* Tai no, jos noi omat mikit ja satunnaiset efektiprosessorit yms. jotka mukana joskus kulkee, lasketaan niin kai minä sitten omistan vähän PA-kamoja... Asiakkaillani on sitten vaikka millaista vehjestä, ja yleensä niillä paremmilla (jotka valittetavasti usein ovat niitä kalliimpiakin) on kivempi tehdä töitä, kun ei tarvitse käyttää kaiken maailman purkkaviritysten tekoon aikaa, jonka voisi käyttää johonkin muuhunkin.
 
Kyse voi olla siitä kun hinnasta puuttuu yksi nolla, kamat on mitä on ja välttämättä käyttäjän osaaminen ei ole aina yhtä hyvä. 50 000 egen laitteita käyttää todennäköisesti osaavampi henkilö kuin 1000 egen laitteita.
 
Kyllähän niitä rikkaita aina löytyy jotka tykkäävät ostella kivoja leluja... mutta itse olisin ainakin ihan iloinen jos jokin valmistaja jonkin ihmeen kaupalla pystyisi tekemään laadukkaan setin, joka maksaisi 1000 euroa... Kuten tuossa aiemmin (vai olikohan jossain toisessa topicissa?) taisin jo mainita, niin olen tässä kevään ja kesän jutellut eräänkin kaiutinvalmistajan kanssa eräästä heidän kaiutinprojektistaan. Syy miksi valmis laatikko tulee maksamaan ihan kiitettävästi löytyy esim. siitä, että heidän on pakko valmistuttaa kaikki kaiutinkotelot näissä perinteisissä ei-halpatuotanto-maissa. Kokeilivat tehdä Kiinassa useammankin kerran, mutta kun kiinalaiset eivät millään tajunneet, että speksit ovat millintarkat ja niitä tulee noudattaa. Sieltä jokainen laatikko tuli hieman eri mitoilla ja kuulosti hieman erilaiselta. Laadukkaat tuotteet maksavat juuri siitä syystä, että ne tehdään tarkasti ja niiden laatua tarkkaillaan, tämä ei ole ilmaista.
 
Täh?!?
LHU
26.07.2011 14:19:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

musamies: Mittari voi olla mukana vain siinä tapauksessa jos on hommannut sellaisen käyttöönsä jä lähtee mittailemaan jotain vaikka äänentoistotöiden takia.
 
Mun mielestä mittäri voi myös olla mukana jos on lähtiessään ottanut sen mukaansa.
 
Sademääräkin tai tuuliolosuhteet voidaan todeta ilman erilisiä säähavaintolaitteita.
 
Pitäisköhän Asikkalan ihmeen muuttaa toi nimimerkki ihmemieheksi? En mä ainakaan pysty kertomaan vuotuisia sademääriä tai tuulen nopeutta tahi tarkkaa suuntaa ilman niiden havainnointiin tarkoitettuja mittalaitteita. Tosin en myöskään juo Asikkalan pohjavettä päivittäin, en onneksi edes vuosittain.
 
Mutta tämä tästä nyt, ammattilaiset käyttävät ammattivehkeitä, tekevät äänentoistoa työkseen, saavat siitä (yleensä) asiallisen korvauksen millä maksavat asuntolainansa ym. Musamiehet tekevät omat juttunsa ihan omilla metodeillaan millä ei (onneksi) ole mitään tekemistä ammattilaisuuden kanssa.
 
Taidan ruveta nyt ryyppäämään, viikonloppuna sitten keikoille just sopivan kokoisilla laitteilla.
 
Pauli Lappalainen
26.07.2011 14:22:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Tosin en myöskään juo Asikkalan pohjavettä päivittäin, en onneksi edes vuosittain.
 

 
Aika läheltä kyllä liippaa, varsinkin jos pääkaupunkiseudulla liikut. Vesi tulee kylläkin Päijänteestä mutta asikkalan kalat sielläkin ovat kuteneet.
 
LHU
26.07.2011 14:25:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pauli Lappalainen: Aika läheltä kyllä liippaa, varsinkin jos pääkaupunkiseudulla liikut. Vesi tulee kylläkin Päijänteestä mutta asikkalan kalat sielläkin ovat kuteneet.
 
Asikkalan pohjavesi ja Päijänne, kaks eri asiaa. Toisaalta aika vähän tulee vettä muutenkin juotua...:D
 
Pauli Lappalainen
26.07.2011 14:32:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Asikkalan pohjavesi ja Päijänne, kaks eri asiaa. Toisaalta aika vähän tulee vettä muutenkin juotua...:D
 
Senverran lähelä kuitenkin, että tartunnan vaara on olemassa.
 
No, nyt se takki narikasta ja asiaan. Poistuu nolona...
 
humppahanuristi
26.07.2011 14:41:20 (muokattu 26.07.2011 14:43:49)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

miffe: Mistä tollasen jutun voi lukea, ja koskikohan kyseinen kirjoitus juurikin tätä miksaamaani turkulaisten veljesten keikkaa?
 
Sisä-Suomen lehdessä tänään oli pari juttua, toinen kyllä koski sekä Keitelejazzeja, että Sumiaisten rautalankafestareita mutta miksaajia niissä molemmissa kritisoitiin. Ja sitten toinen oli pelkästään Keitelejazzeja ja miten ääni kuului vielä 2,5km päässä. Meinasin skannata jutun mutta skanneriin iski ilmeisesti joku omatunto ja se suostu nyt yhteistyöhön.
Aiemmin jostain lehdestä luin myös näitä mutta en nyt löytänyt mikä lehti se oli. Siinä käsittääkseni kritiikki kohdistui 20.7. iltaan ja myös siihen, että ääni kantautui kilometrien päähän.
 
rintapek: Tota... en sinusta tiedä, mut itte olen huomaannu, et milloin mulla on haittari sylissä, ni en tähän päivään mennessä muista, et ois tullu ensimmäistäkään valitusta volumesta?
Ko mä laitan haittarin narikkaan ja meitin raskain musa, eli rautalanka alkaa soimaan, ni voi herranjestas. Äänenpaine ei muutu mihinkään, skittasaundissa tai volassa ei todellakaan ole mitn vikaa. Mut voi herranjestas.
 
Ihan sama juttu vaik mökillä. Jos järvenrannan vastapäätä hotelliraflassa vetää Matti&Teppo tai Lauritähkä, ni kyl se järven yli kuuluu ja hyttysten ininän peittää, mut ei se mökkiläisiä häiritte. Ei siit mitään selvää saa, mut vetäjän tunnistaa.
Mut jos siellä samoilla volumeilla vetäis joku HCpunkpändi, ni mökkiläisiltä lähtis valitusletka vetämään alta aikayksikön.
Toi on suhteellista.

Tätä tosiaan joissain paikoin tapahtuu, kitara on kaiken pahan alku ja juuri.
Mutta on kyllä yllättäen toisinpäin tullut kommenttia näissä 60+ tansseissakin. Kerrankin käskettiin laittamaan kitaraa isommalle kun ei kuulu ja toisen kerran kehuttiin tauolla miten komeasti kitara soi. Niin siinähän ne kaikki kaksi kertaa olikin.
 
Humpasta rautalankaan... http://www.myspace.com/tanssiorkesterigalaxie
Pauli Lappalainen
26.07.2011 14:53:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

humppahanuristi: Sisä-Suomen lehdessä tänään oli pari juttua, toinen kyllä koski sekä Keitelejazzeja, että Sumiaisten rautalankafestareita mutta miksaajia niissä molemmissa kritisoitiin. Ja sitten toinen oli pelkästään Keitelejazzeja ja miten ääni kuului vielä 2,5km päässä. Meinasin skannata jutun mutta skanneriin iski ilmeisesti joku omatunto ja se suostu nyt yhteistyöhön.
Aiemmin jostain lehdestä luin myös näitä mutta en nyt löytänyt mikä lehti se oli. Siinä käsittääkseni kritiikki kohdistui 20.7. iltaan ja myös siihen, että ääni kantautui kilometrien päähän.
 
Tätä tosiaan joissain paikoin tapahtuu, kitara on kaiken pahan alku ja juuri.
Mutta on kyllä yllättäen toisinpäin tullut kommenttia näissä 60+ tansseissakin. Kerrankin käskettiin laittamaan kitaraa isommalle kun ei kuulu ja toisen kerran kehuttiin tauolla miten komeasti kitara soi. Niin siinähän ne kaikki kaksi kertaa olikin.

 
Paikallisen kyläkaupan karaokeiltamista "laulu" kantautui selkeänä makuuhuoneen ikkunasta häiritsemään hyvinansaittua yöuntani. Matkaa on linnuntietä reilu kilometri ja ääntä laitettiin ilmoille HK Lucas setillä.
 
Pitäisiköhän valittaa jonnekkin ja vaatia ainakin ziljardikorvaukset näkemättä jääneistä painajaisista.
 
Lennu
26.07.2011 15:02:21
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Taidan ruveta nyt ryyppäämään, viikonloppuna sitten keikoille just sopivan kokoisilla laitteilla.
 
Pöh, lähet vaan munaa kasvattamaan ylisuurilla banaanitertuilla.
 
my kaalilaatikko brings all the pierus in the housu
LHU
26.07.2011 15:36:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lennu: Pöh, lähet vaan munaa kasvattamaan ylisuurilla banaanitertuilla.
 
Banaaneja ei oo näkynyt kuin bäkkärin hedelmäkorissa, monitorimiksaajan osa...:P
 
Pauli Lappalainen
26.07.2011 15:42:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Banaaneja ei oo näkynyt kuin bäkkärin hedelmäkorissa, monitorimiksaajan osa...:P
 
Eikös edes side- ja rumpufilleiksi voisi jotakin laittaa?
 
Lennu
26.07.2011 15:44:00
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Banaaneja ei oo näkynyt kuin bäkkärin hedelmäkorissa, monitorimiksaajan osa...:P
 
Ai niin. Mutta sittenhän sulle on varmasti tuttua nämä, jos rojuasialinjalla pysytään, loistavat tilanteet, kun kosketinsoittajalta kysyy mitä saisi herralle olla monitoriin? Ja vastaus on "ei mitään, mulla on tässä" ja osoittaa etusormilla kiippareiden kaiuttimia.
 
Tässä on periaatteessa vähän sama asetelma.
 
my kaalilaatikko brings all the pierus in the housu
LHU
26.07.2011 15:51:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lennu: Ai niin. Mutta sittenhän sulle on varmasti tuttua nämä, jos rojuasialinjalla pysytään, loistavat tilanteet, kun kosketinsoittajalta kysyy mitä saisi herralle olla monitoriin? Ja vastaus on "ei mitään, mulla on tässä"
 
Ei oo kyl tuttua, teen työtä ammattilaisten kanssa. Hevibändin jäsen pyysi kerran Slayeria monitoriin, laitoin Totoa.
 
Esp
26.07.2011 16:11:41
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Ei oo kyl tuttua, teen työtä ammattilaisten kanssa. Hevibändin jäsen pyysi kerran Slayeria monitoriin, laitoin Totoa.
 
Tuo oli jo vähän julmaa... Itse soitin piruuttani E-typen Africaa Toton African sijasta PA:ta virittäessäni.
 
Täh?!?
musamies
26.07.2011 18:16:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mittariasiasta vielä, että ei teknisessä lautakunnassakaan lähdetä viemäreitä itse korjailemaan jos katu tulvii. Riittää, että tieto kantautuu ja tekniikasta vastaavat hoitavat homman.
 
Voin ehkä joskus hommata mittarin mielenkiinnon vuoksi, mutta tärkeämpää on, että oikeat esiintyjät menee oikeaan paikkaan vaikka Popeda tyylin edustajat ennemmin Jenkkapirtille ja juhannushaitarityylin edustajat järven rantaan.
 
Vaikka Lahden Vaparilla voivat mittarin ennestään omaavat äänentoistoihmiset mennä mittaamaan mikä on desibelitilanne siellä jos palautetta tulee, että on liian kovaa. Meidän ei tarvi siinä mittailla kenenkään mitään ellei olla paikalla hommissa.
 
Itse olen pärjännyt aika pitkälle sillä tiedolla, että mikserin masteria ylöspäin tyrkkäämällä tule kovempaa ja alaspäin vetämällä hiljempaa.
 
Pitäisköhän Asikkalan ihmeen muuttaa toi nimimerkki ihmemieheksi? En mä ainakaan pysty kertomaan vuotuisia sademääriä tai tuulen nopeutta tahi tarkkaa suuntaa ilman niiden havainnointiin tarkoitettuja mittalaitteita. Tosin en myöskään juo Asikkalan pohjavettä päivittäin, en onneksi edes vuosittain.
 
Jos mä huomaan, että putkesta ei tuu vettä tai paine on liian matala, on eri miehet, jotka saa mennä selvittämään mistä se johtuu. Katuvalo paskana, riittää kun siitä ilmoitetaan. Miksausherra, lupaherra, poliisiherra, muusikkoherra hoitavat oman osuutensa omine ammattivälineineen.
 
Pistäiskö mun tässä välissä tunnustaa, etten omista PA-kamoja lainkaan! *kohahdus yleisöstä*
Tervetuloa kerhoon! Siinä samalla päästiin siihen miksei ole mittariakaan. Olen aika tyytyväinen, että on tullut luovuttua vähänkin PA-kamojen näköisistä laitteista.
 
Tästä eteenpäin katsellaan vain pieniä laitteita. Ei homma silti täysin hyytynyt ole kun tallissa odottaa yksi vanerikaiutinprojekti.
 
Banaaneja ei täällä ole kuin hedelmäkorissa varmaan moneen vuoteen.
 
pwc
26.07.2011 19:58:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lahdessa muuten valvotaan äänenpaineita ihan oikeasti ihan oikeila mittareilla.
 
Esp
26.07.2011 20:11:12
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

musamies: Mittariasiasta vielä, että ei teknisessä lautakunnassakaan lähdetä viemäreitä itse korjailemaan jos katu tulvii. Riittää, että tieto kantautuu ja tekniikasta vastaavat hoitavat homman.
 
Ei, mutta kuten sanoin, olisi heidänkin hyvä tietää mistä puhutaan. Valitettavan usein silloin kun desibeleistä puhutaan, ei puhujilla ole mitään tietoa ko. asteikosta. Vain mutua ja se "tieto", että 85 dB on paha asia.
 
Itse olen pärjännyt aika pitkälle sillä tiedolla, että mikserin masteria ylöspäin tyrkkäämällä tule kovempaa ja alaspäin vetämällä hiljempaa.
 
Toi harvemmin toimii juuri niillä ns. pienillä kamoilla, joilla tuo lähinnä aiheuttaa sen, että kiipparit ja laulu häviävät... saattaa sillä se äänenpaine hieman laskeakin, mutta urvasta kuitenkin se kitaran pistävä soundi ärsyttää eniveis...
 
Tervetuloa kerhoon! Siinä samalla päästiin siihen miksei ole mittariakaan. Olen aika tyytyväinen, että on tullut luovuttua vähänkin PA-kamojen näköisistä laitteista.
 
Kiitti, vähän myöhässä kai toi on, kun olen aloittanut nää homma jo toistakymmentä vuotta sitten, enkä missään välissä ole ostanut omaa PA:ta (studio mulla kyllä on), koska koen ettei minulla oikeasti ole varaa ostaa sen tasoista laitteistoa minkä katsoisin järkeväksi sijoitukseksi. Tällä freelancer meiningillä on ollut myös siinä mielessä kiva tehdä, ettei tarvi rasittaa päätään (ja lompakkoaan) laitteiden huolloilla ja ylläpidolla, eikä setin päivittämisellä.
 
Tosin, kai minuun on jokin hulluus iskenyt kun olen tuossa ihan tosissani jo miettinyt tuollaisen kohtuullisen kokoisen PA:n hankkimista :D no jos nyt maksaisi ensin pois asuntolainat ja sitten eläkepäivillä rupeaisi harrastamaan liveäänentoistoa :P
 
Täh?!?
musamies
26.07.2011 21:27:13 (muokattu 26.07.2011 21:30:53)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pwc: Lahdessa muuten valvotaan äänenpaineita ihan oikeasti ihan oikeila mittareilla.
Siellä on syytäkin valvoa.
 
Esp: Ei, mutta kuten sanoin, olisi heidänkin hyvä tietää mistä puhutaan. Valitettavan usein silloin kun desibeleistä puhutaan, ei puhujilla ole mitään tietoa ko. asteikosta. Vain mutua ja se "tieto", että 85 dB on paha asia.
Tässä on perää, toisaalta mahtaisiko äänimiehiä ilahduttaa sekään jos kunnan/kaupungin herra piirtelisi johonkin karttaan, että nyt laitatte tällä punaisella rajatulla alueella alle 120 hertsin ääniä nykyiseen tasoon verrattuna 10 desibeliä pienemmälle ja siitä ylöspäin riittää vain 6 desibelin vaimennus. Siirtyminen 10 desibelin vaimennuksesta 6 desibeliin tulee tapahtua 250 hertsiin mennessä.
 
Lupaehdot tietenkin etukäteen määritelty ja äänimiehet on aikalailla omillaan. Hyvällä etukäteissuunnittelulla ja tiedonkululla hommat voi viedä hyvällä meiningillä läpi.
 
Toi harvemmin toimii juuri niillä ns. pienillä kamoilla, joilla tuo lähinnä aiheuttaa sen, että kiipparit ja laulu häviävät... saattaa sillä se äänenpaine hieman laskeakin, mutta urvasta kuitenkin se kitaran pistävä soundi ärsyttää eniveis...
 
Siksi pienimmät keikkapaikat ovat vaikeammin miksattavia kuin keskikokoiset. Tori ei ole vaikea kun äänimies voi tehdä paljon.
 
Kiitti, vähän myöhässä kai toi on, kun olen aloittanut nää homma jo toistakymmentä vuotta sitten, enkä missään välissä ole ostanut omaa PA:ta (studio mulla kyllä on), koska koen ettei minulla oikeasti ole varaa ostaa sen tasoista laitteistoa minkä katsoisin järkeväksi sijoitukseksi. Tällä freelancer meiningillä on ollut myös siinä mielessä kiva tehdä, ettei tarvi rasittaa päätään (ja lompakkoaan) laitteiden huolloilla ja ylläpidolla, eikä setin päivittämisellä.
 
Osittain samasta syystä ei tule PA-hommia paljon tehtyä kun ei kuitenkaan pysty tekemään niitä niin hyvin kuin haluaisi.
 
Vanhan liiton rohjolaitteilla joutuisi kuitenkin johonkin äänekkäiksi oletettuihin tapahtumiin ja hienostuneita/uutta kokeilevaa äänityötä ei pääsisi juuri koskaan tekemään.
 
Tosin, kai minuun on jokin hulluus iskenyt kun olen tuossa ihan tosissani jo miettinyt tuollaisen kohtuullisen kokoisen PA:n hankkimista :D no jos nyt maksaisi ensin pois asuntolainat ja sitten eläkepäivillä rupeaisi harrastamaan liveäänentoistoa :P
 
Siinäpä se, mäkin yritän rakentaa vähän kuin minikokoiset "infra sub" ämyrit vanerista.
 
Lahdessa olis tosiaan jäähallissa ollut äänilaitetyölle tarvetta, tästä keskustelusta varmaan kuka vaan osaisi säätää/uudistaa laitteet paremmalle tasolle ellei hommaa ole sitten jo viimeaikoina hoidettu.
 
miffe
26.07.2011 22:41:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

humppahanuristi: Aiemmin jostain lehdestä luin myös näitä mutta en nyt löytänyt mikä lehti se oli. Siinä käsittääkseni kritiikki kohdistui 20.7. iltaan ja myös siihen, että ääni kantautui kilometrien päähän.
 
Silloin siellä oli esiintymässä mm. Kotiteollisuus. Festarit ovat veden äärellä, joten voikin olettaa, että kuuluu kauas. Vuonna 2000 miksasin Lappeenrannan Satamatorilla nuorisotapahtumassa ja jengi oli kuunnellut musiikkia Taipalsaaressa uimarannalla saaden sanoista selvän. Käytössä oleva laitteisto oli sellainen, joka hädintuskin riittää Kotiteollisuudelle klubiolosuhteissa.
 
Musamiehelle tiedoksi, että jo aiemmin mainitut Matti ja Teppo esiintyvät Jenkkapirtissä 27. elokuuta (kesärundin viimeinen keikka ja myös mun pestin loppu). Teretulemast!
 
turkulainen
musamies
27.07.2011 00:21:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

miffe: Silloin siellä oli esiintymässä mm. Kotiteollisuus. Festarit ovat veden äärellä, joten voikin olettaa, että kuuluu kauas. Vuonna 2000 miksasin Lappeenrannan Satamatorilla nuorisotapahtumassa ja jengi oli kuunnellut musiikkia Taipalsaaressa uimarannalla saaden sanoista selvän. Käytössä oleva laitteisto oli sellainen, joka hädintuskin riittää Kotiteollisuudelle klubiolosuhteissa.
 
Musamiehelle tiedoksi, että jo aiemmin mainitut Matti ja Teppo esiintyvät Jenkkapirtissä 27. elokuuta (kesärundin viimeinen keikka ja myös mun pestin loppu). Teretulemast!

 
Toivotan teidät jo etukäteen tervetulleeksi mitä lämpimimmin!
 
Äänentoistonäkökulmasta on edellytykset olemassa onnistuneelle vedolle. Paikka ei ole liian pieni ja puurakenteinen.
 
Viimekesänä näkyi oleman aika railakasta menoa:
 
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010061311852347_uu.shtml
 
Hannu Y.T
28.07.2011 17:03:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  


 
Äänentoistonäkökulmasta on edellytykset olemassa onnistuneelle vedolle. Paikka ei ole liian pieni ja puurakenteinen.

 
Topicciin enempää ottamatta kantaa, ei ole Jenkalla edellytykset kovinkaan hyvät, kyllä siellä aika paljon töitä saa tehdä että bändin saa hyvältä kuulostamaan järkevällä volalla. Mutta toisaalta niinhän noista tanssimestoista suurin osa on aika hankalia akustiikaltaan.
 
Louskis!!!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6 7

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti