Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hazeria hommaamassa
1
Rumpalisti
29.03.2011 21:14:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vanha ja halpa hazeri sanoi sopimuksen irti, joten uutta pitäisi hommata tilalle. Nyt tarvisi muilta käyttökokemuksia noista ns. paremmista koneista. Martin, Look, Smoke Factory ja mitä niitä vielä onkaan.. Suunnilleen 1000 euroa saisi koneelle tulla hintaa. Ei sen tietenkään ole pakko tuota tonnia maksaa. ;)
 
Ominaisuuksina saisi olla luotettavuus, helppokäyttöisyys, DMX-ohjaus, eikä haittaa jos tarvittaessa hönkää riittäisi isompaankin tilaan, esim. joku urheilusali. Kotimainen huolto olisi tietysti plussaa, jos sellaista joskus sattuu tarvimaan.
 
Kiitokset vastauksista etukäteen.
 
Jo vuosia päämäärätöntä paukuttamista... :)
Roadari
29.03.2011 21:42:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Unique on hyvä. Jotkut on saaneet omansa haisemaan ja tukkoon. Ite oon käyttäny vain alkuperäistä nestettä ja lukenut iltasadun joka vedon jälkeen. Ei haise, eikä oo tukkonen. Väitän että käytöstä riippuu...
Nyt on yhdessä projektissa ollu käytössä Swe fogin joku vekotin. Toimii hyvin. Tulipa tässä mieleen Swefogin esittelijät Plasasta parin vuoden takaa... huoh... Suosittelen molempia! ;)
 
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa."
Mr General
29.03.2011 22:59:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uniquessa on ollut kaikenlaista ongelmaa. Mm. yhden työpaikkani uniquet eivät vaan kerta kaikkiaan toimi, vaikka niitä on aina käytetty oikein, eli ajettu kaksikanavaisena fixturena ja ajettu puhdistussekvenssi läpi ennen virtojen poiskytkemistä sekä huollettu säännöllisesti. Taitaa olla kuitenkin paras kone tossa hintaluokassa... Itselläni on saman vamistajan Vipereita pari kappaletta ja niihin oon ollu tyytyväinen!
 
Sami_T
29.03.2011 23:53:12
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä kirjoitin ihan hiljattain omista Unique-kokemuksista http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=197954&oo=0
 
Niin en nyt sitten tiedä onko toi Unique hintaluokassaan hyvä vai huono kone. Aika kovalla käytöllähän etenkin noi asennusvehkeet on niin kyllä sen tavallaan jotenkin ymmärtää jos niissä on ajoittain murhetta.
 
Mutta kun ostan seuraavaa hazeria niin otan kyllä jonkun muun vehkeen kokeiluun, siinä sitten selviää että onko se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella vai ei.
 
www.showtekniikka.fi - samitorvinen.blogspot.com
Dj.Dumbass
30.03.2011 09:48:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kellään kokemuista noista hazebase -tuotteista? esim. http://www.citysound.fi/?page_id=8
 
Uniquen ykkösmalli täälläkin käytössä, ei muuta vikaa tai valittamista kuin satunnaisesti vi*tuileva lämpörele. Sillä on sentään sen verran tilannetajua että ei oo keikalla vielä kertaakaan lauennut, vain checkin ja kasailun aikaan... :-)
Mutta lienee vain ajan kysymys, että täytyy alkaa uuden hankintaa suunnittelemaan, siksi tuo hazebase linkki.
 
But what would Musamies do?
Rumpalisti
30.03.2011 20:07:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kylläpä tämä alkaa vahvasti näyttämään siltä että Unique menisi tilaukseen, jos ei nyt mitään maata mullistavaa huonoa asiaa tule kyseisestä koneesta vastaan. Tai sitten jostain pompsahda joku valttikortti esille. :D Kiitos kommenteista kaikille. Lisääkin saa tosin ehdotella. Tilausta ei ole vielä tehty. ;)
 
Jo vuosia päämäärätöntä paukuttamista... :)
RautiSa
04.04.2011 23:04:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hazebase:n Base Hazeriä ei voi kun kehua. Ei mitään Uniquelle tyypillisiä Erroreita sun muita. Hönkää riittää, valmiiks casessa, ja nestettä kuluu ihan olematon määrä. Esimerkkinä nyt vaikka parhaillaan käynnissä oleva Happoradion kiertue, joka alko lokakuussa. Ei o meinaan kertaakaan vielä tankattu konetta...
 
Ulkona saa isommallekin lavalle hyvän höngän kahdella tommotteella ja siihen vielä Base Touring savustimeks. Saa sitte sepät savua ja usvaa niinkö haluaa.
 
AnttiR
05.04.2011 09:04:37 (muokattu 05.04.2011 09:05:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

liian lyhyt kirjoitus
 
Rumpalisti
05.04.2011 14:15:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli sitten tilattua tuo Unique. Pikaisen testin jälkeen täytyy sanoa, että eroa tuohon aiempaan halpiskoneeseen on aika reilusti. Usvan määrä on säädettävissä tosi hienosti. Tulevana viikonloppuna pääsen tuon kanssa keikalle, joten toivottavasti hymy on naamalla vielä senkin jälkeen. :)
 
Jo vuosia päämäärätöntä paukuttamista... :)
Henri93
05.04.2011 15:25:17
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mää omistan osan tommosesta uniquesta ja oon ollut ihan tyytyväinen tosin ei oo hirveesti vielä keikkoja ollut. Mut mua kiinnostais et mikä toi puhdistus sekvensseri on? Nyt ku oon tehnyt tota Kalevan Chili-kiertuetta niin mulla on ollut toi hazebase mukana sielä ja en kyllä oo ulosannissa tai kulutuksessa huomannut hirveesti eroa. Mutta tosiaan en oo vasta ku kaks keikkaa tehnyt niin ei hirveesti kokemusta. Musta tuntuu et toi ohjaus yksikkö on sama ku uniquessa eli olisko tässä kans tätä kiina-ilmiötä? Mutta ihan toimiva olleet molemmat ainakin itelle. Tietenki toi hazebase on nopeampi ku on itessään räkissä ja tolla uniquella mulla ei edes oo casea mut ehkä joskus hankin.
 
-Hensu
 
www.suomenhappeninki.fi
LHU
05.04.2011 21:37:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

RautiSa: Hazebase:n Base Hazeriä ei voi kun kehua. Ei mitään Uniquelle tyypillisiä Erroreita sun muita.
 
Sehän on sama kone eri kuorissa. Jopa toi Hazebase:n manuaali on lyhennetty versio Uniquen vastaavasta. Noista on kolmaskin versio, eipä ole jäänyt nimi mieleen. Se mikä on pohdituttanut tossa räkkiin rakennetussa versiossa että kun se ilmapumpun (akvaariopumpun) kalvo lähtee irti niin kuinka paljon tota joutuu purkamaan ennenkuin pääsee käsiksi?
 
Rumpalisti
05.04.2011 22:01:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Sehän on sama kone eri kuorissa. Jopa toi Hazebase:n manuaali on lyhennetty versio Uniquen vastaavasta. Noista on kolmaskin versio, eipä ole jäänyt nimi mieleen. Se mikä on pohdituttanut tossa räkkiin rakennetussa versiossa että kun se ilmapumpun (akvaariopumpun) kalvo lähtee irti niin kuinka paljon tota joutuu purkamaan ennenkuin pääsee käsiksi?
 
Mikähän tuossa mahtais olla suunnilleen se käyttötuntimäärä jolloin tuota kalvon irtoamista voisi odotella? :D Tiedän, aika mahdotonta varmaan sanoa. Joutuuko/kannattaako tohon siinä vaiheessa ostaa uusi pumppu, vai pysyykö tuo kalvo kiinni taas seuraavat x-tuntia?
 
Jo vuosia päämäärätöntä paukuttamista... :)
LHU
06.04.2011 02:39:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rumpalisti: Mikähän tuossa mahtais olla suunnilleen se käyttötuntimäärä jolloin tuota kalvon irtoamista voisi odotella?
 
Itse laitoin sen kalvon pariin kertaan paikoilleen kunnes kolmannella kerralla meni hermot ja varmistin sen paikallaan pysymisen niinkin mutkikkaan apuvälineen kuin nippusiteen avulla. Sen jälkeen on pysyneet kalvot kohillaan...:D
 
Rouda-setä
06.04.2011 05:20:37 (muokattu 06.04.2011 05:23:22)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LHU: Sehän on sama kone eri kuorissa. Jopa toi Hazebase:n manuaali on lyhennetty versio Uniquen vastaavasta. Noista on kolmaskin versio, eipä ole jäänyt nimi mieleen.
 
http://www.smoke-factory.de/
 
Ja tässä valmistajan sivut:
http://www.ottec.com/index_us.html
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti