Muusikoiden.net
23.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tee kaupan laiteräkit
1
aaporok
05.11.2010 22:43:47
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sitä vaan että tekeekö noilla yhtikäs mitään? Jollain on varmaan omakohtaisia kokemuksia? Harrastuspohjata mennään ja ite roudataan, joten kamoja käsitellään kun kipeetä p****a..
 
Rock on rahaton riemu...
Dj.Dumbass
05.11.2010 23:42:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ne pykälää kalliimmat live -sarjan räkit on ihan suht' hyvää kamaa. Halvemmilla eco (?) -sarjalaisllakin varmaan pärjää kunhan muistaa käsitellä varovasti.
 
But what would Musamies do?
aimotuska
05.11.2010 23:53:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä niitä ecoräkkejäkin on kuljeteltu pitkin ja poikin. Suurin ero eco- ja liveräkkien välillä on liveräkkien perhoslukot ja ecoräkkien napsulukot (jotka saa väännettyä liialla voimalla paskaksi). Plus, liveräkkien mutterit pysyy paikallaan semmosen kumisysteemin avulla, kun taas ecoräkkien mutterit kilisee siinä kiskossa vapaasti. Mut jos vehkeitä ei jatkuvasti oo nykimässä räkistä pois niin tuo ei haittaa yhtään kun on kerran saanu vehkeet kiinni.
 
Mutta ne eco II räkit kierrä kaukaa. Ne on jotain kasvikoppimuovia, josta mennään nyrkillä läpi.
 
Se on pojat sillälailla, että me on hävitty tää peli.
Totofan
06.11.2010 10:48:31
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itellä kulkee taustanauhakäyttössä oleva äänikortti ja 8-kanavainen DI-boksi justiinkin tommosessa Ecossa. Ihan suht tukevaksi on osoittautunut.
 
"Sääteletkö sä ääntä? Oli vähän liian kovalla.." "Mä oon ihan valomies." "Aijaa, no tossa oli helsingin kaupunginteatterin entinen valomies, sanoi että valot ihan päin persettä.."
keggo
06.11.2010 10:58:18
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

T-kaupan Live sarjan räkkejä on käytössä mikserille, päätevahvistimilla ja efekteillä. Kovaakin käsittelyä on saanut parin vuoden ajan (n. 40 keikkaa vuodessa) ja suosittelen täysin. Räkit on täysin kunnossa vieläkin ja palvelee varmasti vuosia eteenpäin. Joillekin kevyille kitara efekteille on käytössä Gator Gr- muoviräkkejä ja nekin on toiminut hyvin kevyille kamoille, mutta lukot ja kokonaisuus paljon heikomman oloisia.
 
Live to play live!
ath
22.11.2010 05:28:37 (muokattu 22.11.2010 05:30:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä ollut ainoastaan hyviä kokemuksia live-sarjan vehkeistä. Ollut useita sellaisia vuosien varrella, milloin pääteräkkinä, milloin kevyempää kamaa sisällä jne.
 
Ne economy-sarjalaiset joissa on pinta-asennetut lukot ovat vähän huonoja, kerran oli räkkiasennettava DI-boksi sellaisessa ja toinen kannen lukko vääntyi vähäsen kun sai osumaa (isohko 2x18" -subbari osui siihen purettaessa kuormaa), mutta sen sai suoraan leathermanin pihdeillä väännettyä takaisin.
 
Kannattaa siis ostaa vain niitä malleja (live-sarja), joissa on pintatasoon upotetut perhoslukot ja jousikahvat jos meinaa päätteitä tai vastaavaa räkkiin laittaa kiinni. Siististi jos roudaa kevyitä laitteita (efektit/dynamiikanviilaajat), niin tiedän pari bändiä jotka ovat economy-sarjalaisillakin pärjänneet useita vuosia vaikka räkki on kulkenut niin lentokoneessa kuin keikkabussissakin.
 
Muoviräkkejä ei ole ollut, mutta sellaisiin suhtautuisin itse ainakin isolla varauksella.
 
Katti
22.11.2010 09:40:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aaporok: Sitä vaan että tekeekö noilla yhtikäs mitään? Jollain on varmaan omakohtaisia kokemuksia? Harrastuspohjata mennään ja ite roudataan, joten kamoja käsitellään kun kipeetä p****a..
 
Jos noi jotain tuolla T-kaupassa oikeesti osaa tehdä niin caseja ja räkkejä (siis nimen omaan niistä Live-sarjalaisista puhun).
 
Tuossakin on pari kaapelitrunkkia ja mikkiständicasea joita on potkittu kiinni, kun ovat liian täynnä ja tiputeltu ihan surutta menemään muutenkin keikoilla (meillä kun ei noita caseja todellakaan silitellä. Ei vaan oo aikaa / energiaa / mahdollisuutta, kun aina aika ajoin yksinkin joutuu liikuttelemaan) eikä ne oo ollu moksiskaan. Nyt huomasin että oli hieman häpeää tullu tuonne renkaan liitosalueelle yhteen vanhimmista rauta-askeista, joten sinne varmaan joutuu vahvikevanerin laittamaan, mutta ei oo ihmekään tolla meidän käsittelyllä.
 
Live-sarjaa voin siis suositella todella! Myös ne miksericaset on oikeasti käyttökelpoisia ja hyviä...
 
...muuta ei tuolta T-kaupasta kyllä sitten ole tullutkaan ostettua vuosiin...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti