Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: FMR-tuotteet livekäytössä?
1
PolkaTulk
13.10.2010 09:58:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sellasta tässä pohdiskelin, kun tarkotus olis omaa FOH-räkkiä vakimiksattavia varten hommata, niin noi paljon kehutut "halvat-ja-hyvät" FMR.än tuotteet kiinnostais. Kompakteja, ja ainakin kokemuksen mukaan hyvänkuuloisia.
 
Bändissä on kaksi vokalistia, toinen selvä liidi, ja toinen pelkkää stemmaa.
Tarkoitus olis tehdä musatyylin kuulosta jälkeä,kevyesti aggressiivista ilmaisua, joten erityisesti toi RNLA tuntuis hyvältä vaihtoehdolta, mutta huolettaa toi mono/stereo-homma. Eli jos laitan molemmat laulut erillisinä tuohon kompressoitavaksi, niin putoaako äänentaso hurjasti molempien laulaessa samanaikaisesti? Vai kompressoiko se niitä erillisinä kanavina mutta samoilla säädöillä?
Vai onko muita saman hintaluokan ehdotuksia?
Kiitoksia etukäteen!
 
anapena
13.10.2010 11:01:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No itse asiassa tarvitsisit molemmille laulajille omansa. Tuohon saa kytkettyä yhden mono taikka yhden stereolähteen. Molemmat kanavat kyykkää, kun leftiin tulee tavaraa. Eli voi se käytännössä olla vähän hankalaa saada toimimaan mielekkäästi tuossa sun tapauksessa. Hyvä laite se varmaankin muuten on. Itsellä on tosin vain RNC...
 
PolkaTulk
13.10.2010 11:02:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: No itse asiassa tarvitsisit molemmille laulajille omansa. Tuohon saa kytkettyä yhden mono taikka yhden stereolähteen. Molemmat kanavat kyykkää, kun leftiin tulee tavaraa. Eli voi se käytännössä olla vähän hankalaa saada toimimaan mielekkäästi tuossa sun tapauksessa. Hyvä laite se varmaankin muuten on. Itsellä on tosin vain RNC...
 
Just tätä meinasin, kiitos selvennyksestä, harkitsen kahden ostoa!
 
Katti
14.10.2010 14:21:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PolkaTulk: Tarkoitus olis tehdä musatyylin kuulosta jälkeä,kevyesti aggressiivista ilmaisua, joten erityisesti toi RNLA tuntuis hyvältä vaihtoehdolta, mutta huolettaa toi mono/stereo-homma.
 
Juu. kaksi tosiaan tarviit tohon hommaan, mutta nehän menee kivasti yhteen räkki-unittiin rinnakkain.
 
Sitä miten tuo RNLA futaa laulussa en osaa sanoa, mutta erään rytmiorkesterin kanssa tuli käytettyä kyseistä vempelettä aikas paljon virvelissä ja siihen se ainakin toimi tosi kivasti. Rajummalla lyttäyksellä sai semmoisen kivan pahvisen soundin mitä parissa rallissa ko pumpun kanssa tarvittiin. Muuten semmoisella "normilyttäyksellä" se antoi semmoisen tosi kivan, "kirpakan" soundin virkulle.
 
Tykkäsin, ja tykkään edelleen :)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti