Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Digitaaliset langattomat mikrofonit
1
torben
19.08.2010 18:14:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tanssiseuran toimitilassa on vierekkäin kolme salia, joissa kaikissa tarvitaan kaksi langatonta mikrofonia. Voi johtua myös siitä, että käytössä on sangen halpoja härveleitä (AKG WMS40 ja joku T.Bone), mutta olemme kyllästyneet sellaisien taajuuksien etsimiseen, jotka eivät häiritse toisiaan. Muutenkin aina välillä äänessä kuuluu häiriötä jotka mielestäni johtuvat analogiteknologiasta.
 
Löytyisikö järkevän hintaisia digitaalisia mikrofonijärjestelmiä? Vai kannattaisiko sitten pysyä vielä analogitekniikassa mutta ehkä satsata kalliimpaan laitteistoon ainakin osassa saleista? Ehdotukset otetaan kiitollisena vastaan.
 
NeliX4
19.08.2010 18:23:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laatu maksaa, mutta esim tässä hyvä http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=442594
 
Noissa shureissa on tod. helppo tuo häiriöttömän kanavan automaaginen säätö. Toisaalta itse en ole kertaakaan edes joutunut omia PGX Shurejen kanavia vaihtamaan.
 
magic
19.08.2010 20:19:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

torben: Tanssiseuran toimitilassa on vierekkäin kolme salia, joissa kaikissa tarvitaan kaksi langatonta mikrofonia. Voi johtua myös siitä, että käytössä on sangen halpoja härveleitä (AKG WMS40 ja joku T.Bone), mutta olemme kyllästyneet sellaisien taajuuksien etsimiseen, jotka eivät häiritse toisiaan. Muutenkin aina välillä äänessä kuuluu häiriötä jotka mielestäni johtuvat analogiteknologiasta.
 
Löytyisikö järkevän hintaisia digitaalisia mikrofonijärjestelmiä? Vai kannattaisiko sitten pysyä vielä analogitekniikassa mutta ehkä satsata kalliimpaan laitteistoon ainakin osassa saleista? Ehdotukset otetaan kiitollisena vastaan.

 
Tämä ongelma ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole PELKÄSTÄÄN kiinni laitteista vaan oikeiden taajuuksien valinnasta. Tutkippa aihetta nimeltään intermodulation, ja käytä vaikkapa tätä ilmaisohjelmaa yhteensopivien taajuuksien etsimiseksi : http://www.sennheiser.com/sennheise … ss-microphone-systems_sifm-software
 
stnprkl
20.08.2010 14:15:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

magic: Tämä ongelma ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole PELKÄSTÄÄN kiinni laitteista vaan oikeiden taajuuksien valinnasta. Tutkippa aihetta nimeltään intermodulation, ja käytä vaikkapa tätä ilmaisohjelmaa yhteensopivien taajuuksien etsimiseksi : http://www.sennheiser.com/sennheise … ss-microphone-systems_sifm-software
 
Ja Shuren Wireless workbench (WWB) on myös loistava taajuuksien yhteensopivuuksien tutkailuun. Ilmaseks saa ladattua shuren sivuilta.
 
Viltsu audiokantaja
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti