Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Martin Mac 250+
1
Mr General
24.07.2010 09:27:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuollaista heitintä olisi tarjolla käytettynä. Tekeekö noilla mitään? Heittimet on vähällä käytöllä olleet ja hyvässä kunnossa ja hinta ihan kohdillaan.
 
Sami_T
26.07.2010 07:58:52 (muokattu 26.07.2010 08:03:14)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mr General: Tuollaista heitintä olisi tarjolla käytettynä. Tekeekö noilla mitään? Heittimet on vähällä käytöllä olleet ja hyvässä kunnossa ja hinta ihan kohdillaan.
 
Se on pikkukeikoilla täysin käyttökelpoinen kone jos se on ehjä, puhdas ja siinä on kunnollinen uudehko polttimo sisällä.
 
Noi rupeaa olemaan sen ikäisiä koneita että mahdollisuus saada oikeasti hyvässä kunnossa olevia vehkeitä hipoo nollaa. Käytännössä jos noiden kanssa pelaa niin pitää pystyä huoltamaan ne ainakin suurimmaksi osaksi itse.
 
Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää johtosarjojen kuntoon. Jos niitä ei ole edellisen omistajan toimesta vaihdettu täysin uusiin niin kannattaa ihan suosiolla budjetoida jokaiseen ostettavaan koneeseen uudet johtosarjat. Niin ja polttimo joka tapauksessa. Sitten ruvetaankin olemaankin jo aika pitkällä kohti uuden 250 W headin hintaa. Ja jos on vaikka kahdeksan konetta niin ennustan että vähintään kahdessa tulee ilmenemään hyvin pian jotain murhetta.
 
Mulla on omakohtaista kokemusta aiheesta tossa varastossa n. 20 koneen verran. Kyllä ne vielä toistaiseksi koko ajan keikoilla pyörii mutta nyt jos saisi uudelleen valita niin en kyllä ottaisi noita riesoikseni. Kaupasta vaan uutta konetta missä on takuut ja systeemit kunnossa niin päästää itsensä ja lähimmäisensä helpommalla.
 
samitorvinen.blogspot.com
Marzi
27.07.2010 00:02:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sami_T: Kaupasta vaan uutta konetta missä on takuut ja systeemit kunnossa niin päästää itsensä ja lähimmäisensä helpommalla.
 
+ saa niitä laitteita vuokrallekin joskus jos sitä meinaa harrastaa.
 
Tarpeeksi on liian vähän.
ismol
04.10.2010 21:07:53 (muokattu 04.10.2010 22:33:29)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vähemmän noissa on murheita kuin Entour/Krypton-malleissa eli periaatteessa Martinin uudistettut versiot mac 250stä. Toki valotehossa 250 häviää Entour/Krypton -mallille.
 
Mutta jos vikaa tulee on huoltaminen hieman hankalampaa kuin Entour/Krypton -mallien ja tiettyjen osien saanti voi olla vaikeaa. Mut yllättävän hyvin ne kestää jos ei niitä paiskota tai ne ei pyöri yökerhon katossa 4-5 päivää viikossa akseleiden ympäri huoltamatta.
 
Itellä ei oo tullu vastaan, että kauheasti 250 tai 250+ tarvis johtosarjoja vaihdella, enemmänkin yksittäisiä kaapeleita menny satunaisesti poikki, mut ei kyllä mitään maankaatavaa johtosarjojen vaihto-operaatioita kuten Entourien kanssa ollu.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti