Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Soundcraftin FX16ii mikserin efektiprosessori!
1
jankonbetoni
15.03.2010 11:47:05 (muokattu 15.03.2010 11:48:51)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eli minä näissä jutuissa kokematon musiikin harrastaja tarvisin hieman valaistusta kyseisen pöydän efektiprosessorista. Käsittääkseni pöydässä on sisäänrakennettuna Lexiconin MX500 efektiprosessori. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä laitteesta ja sen käytöstä. Minä en millään saa prosessorilta ulos mielekästä efektiä laululle. a-pankki puolella on toki niitä "halli-kaikuja" ja sun muita ja b-pankki puolella mitä erikoisempia efektejä. Kysymykseni kuuluukin, että pystyykö näitä kahta pankkia yhdistämään mitenkään "linkittämällä" että saisin esim. a-puolelta peruspohjaksi tiettyihin kanaviin sitä halli/areena maista kaikua ja sitten b-puolelta voisi lisätä esim. delayta ja reverbbiä "mausteeksi päälle" laulukanaville?? Pienemmässä reenimikserissä meillä on paljon yksinkertaisempi efektiprosessori ja sieltäkin löytyy valmiina ohjelmana meille hyvin sopiva efekti jossa on kaikkea yllä mainitsemaani samassa presetissä. Tanssimusiikkia soittelemme ja muuten olemme soundcraftin pöytään olleet hemmetin tyytyväisiä. Pystyykö kukaan kokeneempi henkilö valaisemaan ko. asiaa, mikäli nyt tästä meikäläisen kirjoituksesta selvää kukaan ottaa! Pitääkö tässä lähteä ostamaan kaupasta erillistä kaikua lisäksi??
 
http://www.youtube.com/watch?v=wfYe4UicOvE&NR=1
zak69
15.03.2010 12:57:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eiköhän niitä fx-nappeja avaamalla raidasta saa kumpaakin efektiä sinne ajettua.
 
"No pojat pojat, ei se sointu vaihtamalla parane....."
Sami_T
15.03.2010 14:28:30 (muokattu 15.03.2010 14:29:32)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jankonbetoni: Käsittääkseni pöydässä on sisäänrakennettuna Lexiconin MX500 efektiprosessori
 
Ei ole. Soundcraftin esite sanoo:
 
Soundcraft empowers three ranges of multipurpose mixers FX16ii, EFX, and MFXi
with stunning 24-bit digital effects processing using the same AudioDNA_ processor used in the highly-acclaimed Lexicon MX300 processor.
 
Mutta se että prossu on (ehkä) sama ei tarkoita että sillä FX16:n efektilaitteella olisi käytännössä mitään tekemistä MX300:n kanssa. Eikä olekaan.
 
Minä en millään saa prosessorilta ulos mielekästä efektiä laululle
 
Joo kyllä ne aikamoista muhjua on ne efektit. Sellasen välttävän karaokekaiun sieltä saa virvottua esiin kun aikansa ruuvaa.
 
a-pankki puolella on toki niitä "halli-kaikuja" ja sun muita ja b-pankki puolella mitä erikoisempia efektejä. Kysymykseni kuuluukin, että pystyykö näitä kahta pankkia yhdistämään mitenkään "linkittämällä"
 
Ei pysty. Sieltä tulee yksi efekti kerrallaan ja siinä kaikki.
 
Itse olette lihava.
jankonbetoni
15.03.2010 19:29:27
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alright! Kiitos valaistuksesta. Täytyy hankkia vielä erillinen efektiprosessori, että saa senkin puolen parempaan kuntoon, eikä tarvi miettiä noiden sisään integroitujen laitteiden aitouksia ja ongelmia. Ei ne näköjään musiikkiliikkeiden informaatiotkaan/esittelytkään aina pidä paikkansa. Mutta pitäshän sen jo järjenkin kyllä sanoa, että ei se integroitu ole välttämättä aina sama, mitä se oikea erillinen laite.
 
http://www.youtube.com/watch?v=wfYe4UicOvE&NR=1
Laaksonen
18.03.2010 22:34:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meil o treeniksel tuollainen samanlainen päytä mut 12kan ja eipä sieltä ole mitään muuta kohtalokasta kaikua löytynyt kun virvelille pieni gatekaiku aika tunhu nuo tosiaan ovat:/
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti