Muusikoiden.net
08.12.2016
 

Etno, proge, latin »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Enchant
1
Regalis Apertura
25.02.2015 10:31:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huomasin että bändiä on käsitelty erilaisissa topikeissa mutta eiköhän tuo ole ihan oman topikin arvoinen? Niin minkäslaisia mielipiteitä Enchantista porukalla on? Itse olen muutaman viime vuoden aikana tutustunut koko tähän astiseen tuotantoon (plus Ted Leonardin muihin projekteihin kuten myös uusimpaan Spock's Beardiin). Kovia muusikoita muutkin herrat (kuten kitaristi Ott)..
 
Regalis Apertura
26.02.2015 11:16:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko minun ymmärrettävä että täällä ei ole Enchant-faneja ollenkaan? Hiljaista pukkaa;)...
 
MPU
26.02.2015 21:51:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fani ehkä, mutta kyllä Ted on parhaimmillaan uusimmalla Spocksilla. Myös livenä kerrassaan hienosti sopii Spocksiin. Enchantista puuttuu se viimeinen jokin. Kuunneltavaa kyllä mutta ei herätä kovinkaan kestäviä tuntemuksia.
 
Ite kun tekee saa sellasta kun tulee
Regalis Apertura
27.02.2015 10:46:13 (muokattu 27.02.2015 21:43:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin makuasioitahan nämä musajutut tuppaa olemaan... Itse yllätyin The Great Dividestä. Omasta mielestäni paras Enchant-levy tähän asti. Paras kokonaisuus jolla ei juuri täytebiisejä ole. Edellisillä on ajoittain ollut 2-3 täytebiisiä (tosin nekin vaihtelee vähän fiiliksen mukaan).
 
flowerpower
26.03.2015 12:02:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hylystä löytyy Break ja Juggling 9 Or Dropping 10 sekä Blink Of An Eye.
 
Break ja Juggling .... ovat kyllä hyviä.
 
flowerpower
26.03.2015 12:11:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

A Blueprint Of A World meinasi unohtua; onko heidän eka levynsä?
Myös hieno!
 
Regalis Apertura
26.03.2015 13:56:42 (muokattu 26.03.2015 14:01:00)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jugglingia ja Blinkia on tullut kuunneltua viime aikoina (siis tuon uusimman ohella). Pitkästä aikaa olikin parempia lättyjä kuin mitä muistelin;)... Aikas tiukkaa yhteissoittoa meinaan.
 
Pannaas tähän vielä discografia:
 
A Blueprint Of The World (1995)
Wounded (1996)
Time Lost (1997)
Break (1998)
Juggling 9 Or Dropping 10 (2000)
Blink Of An Eye (2002)
Tug Of War (2003)
The Great Divide (2014)
 
Ja vielä live:
 
Live At Last (2004)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti