Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Etno, proge, latin »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Weirdship on laskeutunut! Outoilun äärellä avoimin mielin!
1
Dr.El
05.09.2013 12:09:56
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nonii tämä "lokerointi" tuotti ongelmia koska ei ollut oikeen varma mihin keskustelualueelle bändimme sijoittuu..mutta kohtaloksi tuli nyt siis proge etc.osasto.
Mutta tosiaankin progressiivisuus on vaan osa juttua ja välillä täysin poissa kuvioista mitä piiseihin tulee. Rock:mainen ote on ehkä se mikä liimaa kaiken yhteen tässä paketissa.
 
Meidän musiikissa siis seikkaillaan aika laajasti eri tyyleissä tietyllä lailla sekopäisellä ja live-henkisellä otteella ja kovalla energialla!
Ollaan siis julkaistu omakustanne levy "Weird Pieces Of The Puzzle" joka sisältää 8.piisiä hyvinkin erillaista materiaalia ja ne piisit voi tsekata alla olevan linkin takaa.
https://soundcloud.com/weirdship
 
Bändi oli 2013 vuoden alussa mukana Prog Magazinen signaamattomien bändien kilpailussa ja pääsi ainoana pohjoismaisena bändinä mukaan kilpailuun ja sijoittui kolmanneksi kilpailussa.
Tampereella järjestetyssä Pirkanmaalaisille bändeille tarkotetussa "Kukkonan Tunkiolla" kilpailussa myös päästiin finaaliin 4 parhaan joukkoon.
Nyt ollaan myös mukana Rock SM kilpailussa valittuna 20.parhaan bändin joukkoon jonka tiimoilta alkaa kohta yleisöäänestys ja siinä ratkaisee sekä yleisön äänet että ammatti tuomariston. Kilpailusta löytyy inffoa tuolta ja äänestysohjeet myös pikapuoliin.
http://www.rocksm.fi/
 
Livemeiningistäkin on poikkeuksetta tullut erittäin hyvää palautetta ja Soundin Meriläinenki innostui kirjottamaan pienen jutun oltuaan tuomarina mukana Kukkonan Tunkiolla bändikilpailussa.
http://www.soundi.fi/artistit/weirdship
 
Meiltä on siis tulossa tämän vuoden puolella musavideota sekä uutta levyä alotetaan työstämään kohta puoliin ainakin toistaiseksi omakustanteena ja luvassa on huomattavasti pitemmälle vietyä materiaalia kieroutuneille ihmisille ja toivottavasti vähä muillekkin!
 
Still alive suckers!
carnation
06.09.2013 00:48:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laskeutui jo: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=200868
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Dr.El
06.09.2013 10:44:11
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Laskeutui jo: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=200868
 
Niin tais tehä ja nyt tekee sen jo toisen kerran.
 
Still alive suckers!
carnation
06.09.2013 17:27:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hollowi: Niin tais tehä ja nyt tekee sen jo toisen kerran.
 
Ennen uuden aiheen aloittamista, käytä keskustelun hakua ja tarkasta ettei samasta aiheesta ole keskusteltu lähiaikoina.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti