Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Puhaltimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Jelppiä taskutrumpetin ostoon
1
p3k
12.08.2011 21:48:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pikkulikka aloittaa musiikkiopistossa trumpetin soiton. Hänelle suositeltiin aloitussoittimeksi taskutrumpettia. Olisiko kellään antaa neuvoa sellaisen ostoon (on kokemusta vain kitaroiden, bassojen ja pianojen ostosta)? Mitkä ovat laadukkaita merkkejä? Mitä valinnassa pitäisi ottaa huomioon? Kiitos jo etukäteen avusta!
 
llipasti
16.08.2011 15:49:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taskutrumpetti voi olla käypänen vaihtoehto, kevyempi kannateltava, jos soittaja on vielä kovin pieni. Muita hyviä puolia taskutrumpetista voi olla vaikea löytää.
 
Kannattaa myös kokeilla, jaksaisiko lapsi kannatella jo kornettia, joka on paljon "oikeaa" trumpettia kevyempi pideltävä.
 
Taskutrumpeteissa isot merkit on aina varmempi valinta (Amati, Jupiter..). Ihan halpis-pilliä en uskaltaisi ostaa, ettei lähde harrastus väärään suuntaan heti alkuunsa.
 
Cliffies
22.08.2011 10:22:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

p3k: Pikkulikka aloittaa musiikkiopistossa trumpetin soiton. Hänelle suositeltiin aloitussoittimeksi taskutrumpettia. Olisiko kellään antaa neuvoa sellaisen ostoon (on kokemusta vain kitaroiden, bassojen ja pianojen ostosta)? Mitkä ovat laadukkaita merkkejä? Mitä valinnassa pitäisi ottaa huomioon? Kiitos jo etukäteen avusta!
 
Tällaisista asioista kannattaa kysellä tulevalta opettajalta. Saattaa löytyä vaikka käytetty taskutrumpetti sitä kautta joltain oppilaalta.
 
Mmmmm, unexplained bacon...
lmfmis
19.09.2011 10:24:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuinka pieni likka?
 
Taskutrumpeteissa ei kauhean hyviö soittimia ole ja käytetty kornetti on luultavasti paljon parempi soittimena. Sillä pärjää pidemmällekkin kun jo taskutrumpetin intonaatio-ongelmat ja saundi alkaa kyllästyttää.
 
isojussi
27.10.2011 21:53:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taskutrumpetin tärkein juttuhan on se, että painopiste on niin paljon lähempänä kehoa. Ei normitrumppa mun mielestä mallista riippuen kauhean paljon enempää paina.
 
Mutta joka tapauksessa on semmonen soitinhankinta, joka ei ainoana soittimena mene kovin kauaa. Kannattaa tosiaan tsekata, josko kumminkin pärjäis alkuun ihan normitrumpalla.
 
Humpan suurin sooloakti ja armoitettu artisti - pätevä kuin pänti, ylevä kuin yhtye, oiva kuin orkesteri ja taimissa kuin tanssimuusikko. Lisäksi lämmin käsi, suuri sydän ja iso pää.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti