Muusikoiden.net
20.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Keikkapaikat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Lucky Monkeys Lappeenranta
1 2
simohovari
08.01.2012 20:42:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kenelläkään kokemuksia? Lavan koko/akustiikka/yleisö? Ollaan menossa bändin kanssa tuonne ja olisi kiva tietää soittaneilta millainen mesta kyseessä :)
 
Mikko
09.01.2012 08:56:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

simohovari: Onko kenelläkään kokemuksia? Lavan koko/akustiikka/yleisö? Ollaan menossa bändin kanssa tuonne ja olisi kiva tietää soittaneilta millainen mesta kyseessä :)
 
Oman kokemuksien mukaan ihan asiallinen mesta. Toimii kahdessa kerroksessa, joista alimmainen on pyhitetty keikkoja varten. Olisikohan jopa noin, että on avoinna vain keikkojen yhteydessä, en tiedä varmaksi.
 
Lava on edestä puolikaareen muotoinen, semmoinen normaali baarilava, johon mahtuu 4-5 henkinen bändi ihan ok. Arviolta puoli metriä korkea, ei kaiteita. Miksaustiski baaritiskin välittömässä läheisyydessä tilan toisessa päässä. Talon PA listattu sivuilla. Talon miksaajan saa tarvittaessa.
 
Takahuone on pieni, mutta sieltä löytyy jääkaappi. Yleisöstä on vähä vaikea tehdä tarkempaa analyysiä, mutta ilmeisesti Punk ja HC on Lappeenrannassa kovimpia juttuja.
 
Riku Rotten
13.01.2012 15:03:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuka tuolla on keikkavastaava? Vois tyrkyttää omaa rytmiryhmää.
 
Geezler
14.01.2012 11:42:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Riku Rotten: Kuka tuolla on keikkavastaava? Vois tyrkyttää omaa rytmiryhmää.
 
Lippuriskillä ottavat, perivät bändiltä maksun erikseen äänimiehestä ja P.A:n käytöstä, eli rahaliikenne tässä paikassa on väärän suuntainen.
 
misty
14.01.2012 21:50:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lippuriskillä ottavat, perivät bändiltä maksun erikseen äänimiehestä ja P.A:n käytöstä, eli rahaliikenne tässä paikassa on väärän suuntainen.
 
Mun mielestä tollaset paikat suoraan vaan boikottiin.
 
http://www.damiancullenband.com
Påskägg
18.01.2012 19:32:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

misty: Mun mielestä tollaset paikat suoraan vaan boikottiin.
 
Täällä on kyllä ollut hyviä keikkoja jonkin verran.
 
INTO THE JUNGLE'S DEPTH,INTO THE DESERT STORM
misty
20.01.2012 16:35:55
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

H8machine: Täällä on kyllä ollut hyviä keikkoja jonkin verran.
 
Siellä täällä voi olla hyviä keikkoja toki. Tää ala vaan kärsii aika paljon tällä hetkellä hintojen polkemisesta.
 
http://www.damiancullenband.com
Max Sechino
20.01.2012 23:06:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

misty: Siellä täällä voi olla hyviä keikkoja toki. Tää ala vaan kärsii aika paljon tällä hetkellä hintojen polkemisesta.
 
Joo baarissa on kuitenkin vähintään yksi silloin keikan aikana töissä alakerrassa, jos koko yleisö villiintyy juomaan. Veikkaan, että se henkilö maksaa firmalle/baarille enemmän kuin keikkapalkkion verran. Saa kuitenkin järkättyä keikkoja, se on hyvä. Ei sinne alakertaan varmaan kukaan vahingossa eksy, joten kaverit mukaan kun kun menette soittamaan, baari ja orkesteri kiittää varmasti. Kyllä se on baarin puolelta hyväntekeväisyyttä antaa mahdollisuus siihen keikkaan, ei ne miljoonia sillä tee. Ei ole ihmisen työllistäminen halpaa nykyään, vaikka siitä duunarille ei mitään jäisikään.
 
Kyllä, suosittelen Apinabaaria, ja heilit sille. Suht helposti kuitenkin asiat hoituu ja silleen.
 
Sunrise, wrong side of another day
misty
22.01.2012 10:31:58
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Max Sechino: Joo baarissa on kuitenkin vähintään yksi silloin keikan aikana töissä alakerrassa, jos koko yleisö villiintyy juomaan. Veikkaan, että se henkilö maksaa firmalle/baarille enemmän kuin keikkapalkkion verran.....
 
Toki se on hyvä. Ja palautettakoon ketju tästä eteenpäin takasin varsinaiseen aiheeseensa. =)
 
http://www.damiancullenband.com
Dj.Dumbass
24.01.2012 18:23:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huono tila, nihkeä soundi ja liian pieni PA, mutta kaupungin teemaan sopivalla genrellä saattaa olla yleisön suhteen jopa varsin hyvä meininki. Vieraileville miksaajille voi suositella omaa mikkisalkkua ja piuhoja+ständejä mukaan.
 
But what would Musamies do?
Guitarwall
25.01.2012 15:01:20
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dj.Dumbass: Huono tila, nihkeä soundi ja liian pieni PA...
 
...lavasoundi oli meillä ainakin aika kehno, bäkkäri todella pieni ja täynnä tavaraa (pun intended) ja tosiaan toi homma et pitää maksaa vuokraa paskoista laitteista potkii pientä bändiä päähän. Eikö baari kuitenkin livemusaa tarjoamalla saa anniskelun lisäaikaa ja siten lisää myyntiä? Joten sikäli en tuota hyväntekeväisyys-korttia alleviivaa.
 
www.constantineband.net
modvera
16.02.2012 14:49:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mun mielestä hyvä paikka soittaa, eikä todellakaan ole ruvettu perimään mitään rahoja mistään äänimiehistä tms eli tommonen touhu on kyllä järkkääjän perseilyä!
 
strat0caster
02.03.2012 22:13:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikin puolin hyvä keikkapaikka. Lippuriskihommalla käytiin viime syksynä keikkaamassa ja meininki oli kohillaan paikan ja bändien puolesta. Paikassa oli tosiaan ylä- ja alakerta, josta keikkakerrokseen eli alakertaan oli lipunmyynti. Yläkerrassa siis porukkaa kuin pipoa ja pikkuhiljalleen alkoi valumaan alas.
 
Moni juttu kuten pieni bäkkäri ei menoa haittaa, joissain paikoissa sitä ei ole ollut ollenkaan.
 
sticky fingers
10.03.2012 17:36:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kerran käyty. Asiallinen meno, mutta oltiin vissiin liian paskoja, kun yläkerrasta alakertaan eksyi vain kourallinen jengiä. Lippuriski, takkiin tuli, vaikka pa-vuokraa peritty. Hyvää porukkaa kuitenkin tuolla on töissä, joten menisin ilolla uudestaan, jos taas sais jonkun bändin kasaan.
 
...
Jooba
02.04.2012 15:54:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

modvera: Mun mielestä hyvä paikka soittaa, eikä todellakaan ole ruvettu perimään mitään rahoja mistään äänimiehistä tms eli tommonen touhu on kyllä järkkääjän perseilyä!
 
Jokainen diili minkä mä olen kuullut on sisältänyt 50e PA vuokraa + 50e miksaajan liksa jos tarttee.
 
sticky fingers
02.04.2012 18:31:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jooba: Jokainen diili minkä mä olen kuullut on sisältänyt 50e PA vuokraa + 50e miksaajan liksa jos tarttee.
 
Vissiin joustavat tuossa PA-vuokrassa vähän "omantunnon" mukaan... Tai sit oltiin niin hurmaavia jätkiä, ettei baarimimmi halunnut tuota vuokraa periä.
 
...
Jooba
07.05.2012 10:24:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sticky fingers: Vissiin joustavat tuossa PA-vuokrassa vähän "omantunnon" mukaan... Tai sit oltiin niin hurmaavia jätkiä, ettei baarimimmi halunnut tuota vuokraa periä.
 
Sama kävi meillä kun lippuja myytiin 3kpl. Kaisa on paras!
 
miffe
14.09.2012 14:52:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jooba: Jokainen diili minkä mä olen kuullut on sisältänyt 50e PA vuokraa + 50e miksaajan liksa jos tarttee.
 
No eipä tolla elantoa paljoa hankita, ja on oikeasti palkaksi muutettuna todella vähän. Ottaen huomioon, että sen muutaman tunnin takia on sidottuna koko illaksi, joten päiväpalkka jää melko alhaiseksi. Ehkä jollekin harrastelijalle ihan sopiva.
 
turkulainen
Raakas
19.09.2012 13:40:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paska paikka. Oltiin menossa oman ja jonku Helsinkiläisen bändin kans soittamaan kyseiseen baariin, mutta tämä hesalainen bändi peruki keikkansa ja ilmotimme siitä baariin. Oma bändi tuli Oulusta ja keikkapäivänä kun menimme baariin niin henkilökunta oli repiny meidän keikkajulisteet alas kun luulivat että molemmat bändit ovat peruneet keikan. Käsintehdyillä julisteilla sitte mainostettiin keikkaa pari tuntia...
 
Yhteys yhteyshenkilöön. Lomalla. Paikalla olevat työntekijät ympärikusipäitä. Matkakorvauksia ei kuulemma heru, vaikka ne oli jo aikasemmin luvattu maksaa, jos lipputulot eivät ylitä kuluja. Lipputuloja tuli 20€ ja niillä mentiin.
 
Takahuoneessa oli jotain einesruokaa. Miksaajaa ja PA-vuokraa ei luonnollisesti tullut kun meitä ei edes odotettu paikalle. Kuski miksas niin hyvin ku osas (ei osannu).
 
Lopulta baarista kuului tämmöstä että he olivat yrittäneet sopia asiaa meidän kanssa keikan jälkeen, mutta koska olimme lähteneet jo toiseen baariin niin meille sanottiin että koska emme olleet yhteistyökykyisiä niin baari pidättää ioikeudet maksaa mitään palkkiota/korvauksia.
 
Ens lappeenrannan reissulla käyn pudottamassa baariiin kuolleita kissanpentuja ja rotanmyrkkyä. Olis pitäny toki itsekin osata hoitaa hieman paremmin kotiin, mutta ei vittu mikä mesta.
 
gogo
10.10.2012 17:40:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei! Ollaan tulossa Mushaboom-nimisen tamperelaisbändin kanssa keikalle lauantaina 29.12. lucky monkeysiin. Tarvittaisiin mukaan mielellään kaksi kappaletta lappeenrantalaisia tai lähiseudulta tulevia bändejä. olisi tietysti entistä kivempi, jos bändit liippaisivat edes läheltä samaa tyylisuuntaa (vanhemman koulun rock, sabbath, zeppelin, cream, hendrix, black crowes & kingston wall...).
 
meidän videon voi tsekata täältä http://www.youtube.com/watch?v=7adabli-AWo
 
Yhteyttä:
rbacardi@hotmail.com
puh. 0405113595
 
oksettaa.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti