Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Keikkapaikat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Minifestarille tiloja Helsingistä?
1
tmmh
27.10.2011 18:56:15
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi!
 
Ollaan puuhaamassa pienimuotoista yhden päivän festaria Helsinkiin ensi vuodelle ja sitä varten on yritetty löytää jotain vähän tavallisesta baarimeiningistä poikkeavia tiloja, toistaiseksi aika huonolla menestyksellä.
 
Tilalle on muutama kriteeri:
 
- sen pitäisi vetää 100-200 henkeä
- sähköt ja lämmitys tai mahdollisuus lämmittää itse (ts. ei mikään avotila)
- kohtuullinen vuokra (toimitaan pääasiassa omakustannepohjalta), esim. joitain satasia, alle tonni nyt ainakin
 
Ympäri kaupunkia on tyhjiä makasiineja, varastoja ym. käypiä mestoja, niiden löytäminen ja varsinkin käyttöön saaminen vaatii vaan aika lailla selvittelyä. Kaikki mahdolliset vinkit ym. info siis otetaan kiitollisuudella vastaan!
 
Baareja, ravintoloita, vuokrattavia juhlatiloja ja vastaavia paikkoja koitetaan välttää jos vaan mahdollista. Tarkoitus on mennä omilla niin pitkälle kuin päästään.
 
Rubuinen
30.10.2011 09:04:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko hallussa kaikki järjestelyyn liittyvät asiat? Esim. järjestyksen valvonta, paloturvallisuus jne. Oikeesti helvetisti hommia festareissa, pienissäkin. Mutta hyvä homma jos joku jaksaa järkätä. Makasiineissa ja halleissa vaan voi olla omat tietyt puutteensä minkä takia niissä ei voi järkätä laillisesti-->ainahan voi tietenkin mennä ilman lupia, mutta sitten voi poliisit tulla ovelle kolkuttelemaan;-)
 
tmmh
31.10.2011 12:52:09
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, työtähän toi teettää.... yritäpä järjestää ulkona jotain vastaavaa, niin lisäksi tulee vielä kasa lupia ja maksuja päälle, ainakin jos ihan sääntöjen mukaan haluaa mennä. Byrokratian autuutta...
 
Mut siis tämä on yksi syy, miksi haluttiin kysellä ihmisiltä mahdollisia kokemuksia ja ideoita paikoista. Jos jossain on aiemmin joku keikka ollut, on varmaan mahdollista että siellä voisi uudestaankin järjestää jotain. Laittomuudet poislukien kuitenkin, niihin me ei voida ruveta.
 
Rubuinen
01.11.2011 08:22:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Me järkättiin urheilumajalla pikkufestaria aikoinaan. Mutulla voisin arvata, että noihin tyhjiin halleihin voi olla vaikea päästä käsiksi, pitäis varmaan tuntee joku laittomien rave-bileiden järkkääjä:-). Oishan tollainen halli kyllä makee mesta, paitsi ehkä tilasoundilta...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti