Muusikoiden.net
22.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Keikkapaikat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Monttu Music Club (Pori)
1
FuguManiac
02.09.2011 13:18:12
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mielestäni tätä ei täällä vielä ollut.
 
+ Nimi:
 
Monttu Music Club
 
+ Sijanti:
 
Antinkatu 15, 28100 Pori. Sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa lähellä toria. Mielestäni todella hyvä sijainti. Monttu itsessään sijaitsee kellarikerroksessa, yläkerrassa on samaan lafkaan kuuluva Pub Pystis.
 
+ Aukioloajat:
 
Monttu on avoinna perjantaisin ja launtaisin klo 22-04, tiistaisin klo 24-04. Pystis on avoinna sunnuntaista torstaihin klo 9-24, perjantaisin ja launtaisin klo 9-02. Showtime alkaa pääsääntöisesti noin klo 23-24, ellei toisin ole sovittu.
 
+ Koko:
 
Arvioisin että hieman yli 200 yleisöpaikkaa alakerrassa.
 
+ Arvioita keikansaantimahdollisuksista ja esiintyjätyypistä (demobändit/nimibändit):
 
Pääasiassa vakiintuneita keikkailevia bändejä lähialueelta ja hieman isompia nimiä kauempaa. Meganimiä kuitenkin harvemmin ja demobändeilläkin on ihan hyvät mahikset saada keikkaa, esim. lämppärinä tms. yhteiskeikkoja. Monttu on jopa järjestänyt pariin otteeseen ikärajattomia keikkoja paikallisille aloitteleville bändeille! Keikkakyselyitä tulee melko paljon, joten keikansaati voi olla vaikeaa nimettömälle bändille. Monttu kuitenkin suhtautuu positiivisesti kaikkiin artisteihin, joten aina kannattaa yrittää!
 
+ Tekniikka (pa & sähkö, etenkin voimavirta yms.):
 
En tiedä tekniikasta juuri mitään, saatika sähköistä, mutta paikalla on oma PA, johon sisältyy kaikki tarpeellinen. Kahteen otteeseen on oltu tuolla soittamassa talon kamoilla ja kaikki on pelannut moitteetta.
 
+ Valot:
 
Jotakin perusvärivaloja, ei mitään ihmeellistä. Omien valojen rakentaminen voi olla haastavaa, tila kun on aika matala ja lavalla ei mitenkään liikaa tilaa ole.
 
+ Lava & backstage -kuvaukset:
 
Lava on ehkä 30cm korkea, eli näkyvyys lavalle salin perältä on olematon jos jengiä seisoo lavan edessä. Mittoja en osaa sanoa, mutta viisihenkinen rokkibändi mahtuu lavalle ongelmitta ja tilaa jää liikkuakin vähän, jos ei mitään tuplasettejä ja marsuseiniä ole mukana. Bäkkärinä toimii pienehkö luukku kellarissa. Bäkkäriltä löytyy jääkaappi ja mikro (muistaakseni?) sekä sohva+tuoleja ja parit kaapit. Löytyy myös tilava wc+suihku. Pieniä miinuksia voisi antaa tosiaan pienestä koosta, plus siitä, että bäkkäriltä täytyy luovia lavalle yleisön läpi.
 
+ Ruokailumahdollisuus:
 
Tähän en osaa sanoa. Ollaan itse paikkakunnalta, niin ei ole tullut kysyttyä. Mutta uskoisin että jotakin sieltä voi saada, plus kebabbiloita on noin sata ihan kivenheiton päässä.
 
+ Roudaus (miten):
 
Roudaus tapahtuu sisäpihan kautta, jyrkkiä ja hieman kaartuvia portaita pitkin. Portaat ovat hieman hankalat erityisesti vahvistimien kanssa, mutta eivät mitenkään mahdottomat.
 
+ Yleisökuvaus (opiskelijoita/juoppoja kantapeikkoja/mitä?):
 
Yleisö riippuu pitkälti esiintyjästä, mutta päällisin puolin mukavaa ja hyvin mukana olevaa jengiä. Kantapeikot pysyttelevät yleensä Pystiksen puolella, viina kun taitaa olla siellä halvempaa. Yleisöä tuntuu olevan yleensä ihan mukavasti paikalla.
 
+ WWW-sivut:
 
http://www.monttu.fi/index.php?page=etusivu - Nettisivuilta löytyy hyvin yhteystiedot ja muut infot.
 
+ Hyvää:
 
Henkilökunta on todella ystävällistä ja bändeihin suhtaudutaan erittäin hyvin, vaikkei olisikaan mikään iso nimi. Monttu on profiloitunut nimenomaan tasokkaana ja monipuolisena keikkapaikkana, ei niinkään baarina jossa joku joskus soittelee. Meillä on molemmilla keikoilla ollut talon miksaaja ja homma pelitti moitteetta.
 
+ Huomioitavaa:
 
Tila ei ole akustiikaltaan parhaita mahdollisia, mutta hyvin siellä saa kaiken kuulumaan. Lavan sivuun jää toisella puolella sellanen syvennys, jossa olevat ihmiset ovat sitten tietenkin PA:n takana, eli kuuluvuus sinne on aika heikko, näkyvyydestä puhumattakaan.
 
Korjatkaa jos olen erehtynyt jonkun asian suhteen!
 
Karaokella on yhtä paljon tekemistä musiikin kanssa kuin valmispizzalla on ruoanlaiton kanssa.
ahjteam
06.09.2011 00:56:47
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin Medeiaa katsomassa tossa pari viikkoa sitten, oli niin saatanan yläkireän kuuloinen PA että jopa taustamusiikki teki pahaa tulpat päässä (subjektiivista tosin). Yhdet yläpäät ja subit per puoli, ainakin heviin aika alimitoitettu setti, kyykkäsi lähes aina kun laulu tuli. Muuten meininki vaikutti ihan asialliselta. Tiskinä talon puolesta LS9-16, monitoreja muistaakseni 4 ryhmää, lavan koko kuulemma 4x5m, tila kuitenkin on kellarissa ja matala kun mikä (arvioisin 3m), lavan korotus sellainen noin 30cm.
 
www.keikkapaikka.info
RautiSa
18.09.2011 23:29:23
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ahjteam: Kävin Medeiaa katsomassa tossa pari viikkoa sitten, oli niin saatanan yläkireän kuuloinen PA että jopa taustamusiikki teki pahaa tulpat päässä (subjektiivista tosin). Yhdet yläpäät ja subit per puoli, ainakin heviin aika alimitoitettu setti, kyykkäsi lähes aina kun laulu tuli. Muuten meininki vaikutti ihan asialliselta. Tiskinä talon puolesta LS9-16, monitoreja muistaakseni 4 ryhmää, lavan koko kuulemma 4x5m, tila kuitenkin on kellarissa ja matala kun mikä (arvioisin 3m), lavan korotus sellainen noin 30cm.
 
Se pa todellakin on ylikireä. Ja subit meinas rokissakin jäädä jalkoihin. Ja ne rfc:n linariyläkerrat ei millään aukea siihen eteen, vaan puskevat suoraan sinne vastakkaiselle seinälle.
 
moukli
04.11.2011 21:39:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itte diggaan Montusta ihan kybällä... Johtuneeko siitä, että aikaa tulee vietettyä paljon paikassa, kun faija buukkaa bändit ! Sen kautta tiedän, että tulee järjetön mälli sähköposteja, koittakaas itte vastata kaikkiin ! :D Mutta paikkana mielestäni tosi hyvä, Satakunnan parhaita. Kaikki pelaa ja mukava, tiivis meininki ! Ja noissa nuorten illoissa ollaan oltu, The Master Volumen, kanssa aina messis ! PA on mielestäni kattava ja muutenkin toimii !
 
Katti
07.11.2011 12:40:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

moukli: Itte diggaan Montusta ihan kybällä... Johtuneeko siitä, että aikaa tulee vietettyä paljon paikassa, kun faija buukkaa bändit ! Sen kautta tiedän, että tulee järjetön mälli sähköposteja, koittakaas itte vastata kaikkiin ! :D Mutta paikkana mielestäni tosi hyvä, Satakunnan parhaita. Kaikki pelaa ja mukava, tiivis meininki ! Ja noissa nuorten illoissa ollaan oltu, The Master Volumen, kanssa aina messis ! PA on mielestäni kattava ja muutenkin toimii !
 
Asia selvä... Kamat riittää ja homma siis toimii... Sanottiin mitä sanottiin...
 
...Sori vinoilu, mut jos toi Santeri on sitä mieltä et subii ei oo tarpeeksi ja PA on yläkireä, niin sit se todellakin on noin... Santeri kun ei muutenkaan mikään luukuttaja itse ole...
 
haen takkini ja poistun ja lupaan olla kommentoimatta tähän keskusteluun ennen kuin seuraavan kerran olen paikalla itse ruuvaamassa...
 
Guitarwall
17.06.2012 15:13:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ois tarjolla paikalliselle bändille keikka kolmen bändin iltamassa Montussa 26.10. Muut tapahtumassa soittavat ovat jyväskyläläinen Constantine ja turkulainen Simulacrum, joten musiikkityylin tulisi olla mielellään ainakin osittain tuohon melodiseen progemetalliin suuntautunut.
 
Constantine - Through The Veil Of Death
http://www.youtube.com/watch?v=mP_e_EJ0QL4&feature=plcp
 
Kysy lisätietoja: janne@constantineband.net
 
www.constantineband.net
RautiSa
17.09.2012 15:40:27
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laitetaas tänne päivitetyt tiedot paikan tekniikasta:
 
PA:
 
2x Aura Audio A1 -yläkerrat
2x Aura Audio A21 -subit
Aura Audio -päätteet
 
Monitorit:
 
4x DB technologies DVX DM 15 -aktiivimonitorit
 
FOH:
 
Yamaha LS9-32 (monitorit ajetaan etupäästä)
 
Kaukokaapeli 24/8
 
Mikit: Beyerdynamic, Röde, Audix, Shure, Sennheiser...
 
Valopuolella vakiona etuvalot, led-parreja, hazer, 24ch DMX -valotiski.
 

 
Yhteystiedot:
 
TEKNIIKKA: Heikki Kaplas, 050 566 8116
email: monttu.tekniikka(ät)gmail.com (Tekniikan riderit)
Soundcheck ajat pe ja la klo 19, ellei muuta sovita. Load in; 17 alkaen
 
Dark Avenger
23.10.2012 13:24:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mites täältä uskaltaisi kysellä keikkaa, kun yhteen suuntaan matkaa tulisi noin 500km, eikä ihan pelkällä lippuriskillä varmasti pääse plusmiinusnollalle. Eli lähinnä sitä, että onko liksa Montussa mallia lippuriski, lippuriski + x euroa, jne?
 
"Korkeakouluissa paskan määrä on vakio, se vain ilmenee eri muodoissa."
Guitarwall
23.10.2012 13:40:34
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

^Kiinteä on ainakin meillä ollut, mut jos odotusarvona on, et lipputulot ei kattais edes bensakuluja, niin kannattaa harkita jonkin paikallisen bändin kanssa keikkavaihtoa, niin keikankin saa todennäköisemmin.
 
www.constantineband.net
reos
05.11.2012 16:44:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dark Avenger: Mites täältä uskaltaisi kysellä keikkaa, kun yhteen suuntaan matkaa tulisi noin 500km, eikä ihan pelkällä lippuriskillä varmasti pääse plusmiinusnollalle. Eli lähinnä sitä, että onko liksa Montussa mallia lippuriski, lippuriski + x euroa, jne?
 
Kannattaa kysyä.
 
"Nokkela sanonta ei todista mitään." François-Marie Arouet "Nyt iloitsen siitä, että kokeilujen jälkeen on löytynyt siedettävä kipulääkearsenaali." Päivi Räsänen
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti