Muusikoiden.net
23.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Keikkapaikat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: S-Osis (Turku)
1
FuguManiac
12.08.2011 12:02:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei löytynyt (kumma kyllä) mitään keskustelua tuosta paikasta.
 
Onko kellään kokemuksia tuosta mestasta? Mitkä on ulkopaikkakuntalaisen demobändin mahikst saada keikkaa (mahdollisesti paikallisen artistin kanssa samana iltana esim.)? Millasta yleisöä/miten paljon? Millanen muuten keikkapaikkana (äänentoisto, akustiikka, lava, järjestelyt ym.)? Muutaman tutun bändi on siellä käynyt ja ilmeisesti ihan ok mesta. Lähinnä vaan kyselen, että kannattaako Porista asti lähteä keikalle tuonne.
 
Paikan sivuilta löytyy ainakin kattava lista tekniikasta: http://s-osis.utu.fi/tekniikka.htm (itselle ei sano paljon mitään, meitsi vaan soittaa, mutta hyvältä näyttää ihan)
 
Karaokella on yhtä paljon tekemistä musiikin kanssa kuin valmispizzalla on ruaanlaiton kanssa.
konehes
12.08.2011 13:47:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

S-Osikselle pääsee keikalle kuka vaan, joka sen vuokraa. Hintaa en muista. Äänimiehen palkkio on lisäksi 100 euroa.
 
Hyvät kamat, asiallinen takahuone ja edullista olutta. Keikka kannattaa, mikäli on myyviä nimiä esiintymässä. Ei ole kiva maksella vuokraa omasta pussista illan päätteeksi.
 
cherub with heavy metal machine
toydoll
13.08.2011 02:16:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

S-Osikselle tosiaan pääsee kunhan paikan varaa itelleen. Tilavuokra otetaan kaljan myynnistä ja on sovittavissa 700-1000 euroon, jos jäädään alle sovitun ni artisti maksaa puolet tappiosta. PA-kamojen vuokra on 100€ ja äänimies 80€. Sieltä suoraan kysymällä selviää tarkemmin, mutta tällasta informaatioo meille jaettiin.
 
Antti1
13.08.2011 12:34:14 (muokattu 14.08.2011 03:31:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

toydoll: S-Osikselle tosiaan pääsee kunhan paikan varaa itelleen. Tilavuokra otetaan kaljan myynnistä ja on sovittavissa 700-1000 euroon, jos jäädään alle sovitun ni artisti maksaa puolet tappiosta. PA-kamojen vuokra on 100€ ja äänimies 80€. Sieltä suoraan kysymällä selviää tarkemmin, mutta tällasta informaatioo meille jaettiin.
 
Taitaa hinnat pyöriä vähän naamakertoimen mukaan. Meillä on aina kokonaispotti ilman äänimiestä ollut 600€, eli siinä on mukana tää kaljatakuu ja PA:n käyttö. Itseasiassa en muista koskaan olleen mitään puhetta erikseen tosta PA:n käyttämisestä, se on aina mun about kymmenellä keikkareissulla sisällytetty siihen tilavuokraan/kaljatakuusummaan. Äänimiehen liksa sit toki eri juttu.
 
Täytyy tänään kysyä pääjehulta uutta tilannetta varmaan, kun taas olen sinne syystä tai toisesta menossa soittamaan.
 
E: Homma jäi vähän epäselväksi, mutta taisi olla 600 tai 700€.
 
Osta Rolandin sähköpannut
villeyk
17.08.2011 17:08:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jees, ite järjestänyt täällä jotain 5-7 keikkaa ja soittanut ehkä kymmenisen ja toi juomarajaliksa on sinä aikana (2007-2011) kavunnut muistaakseni 550 eurosta aina 750 euroon. Ja tosiaan, PA:n "vuokra" 100 euroa ja äänimies 80 € siihen päälle, ainakin ulkopuolisille keikkajärkkääjille. Tietty voi koittaa varmaan jotain diiliä neuvotella.
 
Paikka siis tuo mestoille äänimiehen jos sen vuokran maksaa, taso vaihtelee. Välillä soundi on lavalla/yleisössä ollut jumalaista, välillä taas ei niinkään. Riippuu tietysti bändistäkin, mutta tuntuu että aika tuurilla ne äänimiehet sinne välillä arvotaan.
 
Sinänsä tänne ei kyllä kannata tuntemattomilla, ei-paikallisilla bändeillä lähteä (jollei sitten ole Turussa paljon kavereita), koska S-Osikselle ei kukaan "eksy", kyse on siis melko puhtaasti keikkapaikasta jonne jengi tulee (tuttuja) bändejä katsomaan ja sen jälkeen lähtee vithuun.
 
Ympäristönä perus-rock-luola, niin hyvässä kuin pahassa. Vittumaisesti myös buukattuna varmaan myös ainakin ensi kevääseen asti.
 
-Ville
 
miffe
18.08.2011 10:25:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

villeyk: Paikka siis tuo mestoille äänimiehen jos sen vuokran maksaa, taso vaihtelee. Välillä soundi on lavalla/yleisössä ollut jumalaista, välillä taas ei niinkään. Riippuu tietysti bändistäkin, mutta tuntuu että aika tuurilla ne äänimiehet sinne välillä arvotaan.
 
Olisikohan tolla liksalla sekä bändien/järjestäjien omalla toiminnalla jotain tekemistä asian kanssa?
 
Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa, kun tänäkin kesänä on soinut puhelin ja kysytty "Pääsetkö tänään/huomenna, koska tarvitaan sittenkin..." tai sitten on kysytty tietäisinkö jonkun, joka olisi vapaana.
 
Ne jätkät - ammattilaiset - joita voisin mun kaveripiiristä suositella eivät ole kertaakaan olleet saatavilla tollasilla hälytysajoilla kesäisin. Eivätkä tule olemaan.
 
turkulainen
Katti
18.08.2011 11:12:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

miffe:Ne jätkät - ammattilaiset - joita voisin mun kaveripiiristä suositella eivät ole kertaakaan olleet saatavilla tollasilla hälytysajoilla kesäisin. Eivätkä tule olemaan.
 
Paitsi ehkä maanantai-iltaisin, ja silloin ainakin mä haluun olla himassa...
 
Casse
18.08.2011 14:40:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

S-osis myös valitettavasti sulkee ovensa luultavasti jossain vaiheessa ens keväänä koska se koko rakennus menee remonttiin. En tiiä onko siitä mitään tarkkaa tietoa vielä että milloin aukeaa uudestaan vai loppuuko toiminta tällaisenaan kokonaan.
 
SPolis
12.09.2011 13:52:43
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Casse: S-osis myös valitettavasti sulkee ovensa luultavasti jossain vaiheessa ens keväänä koska se koko rakennus menee remonttiin. En tiiä onko siitä mitään tarkkaa tietoa vielä että milloin aukeaa uudestaan vai loppuuko toiminta tällaisenaan kokonaan.
 
Nykyisessä muodossa toiminta loppuu kuulemma ensi vappuna.
Remontin jälkeen paikka aukeaa uudestaan, mutta bänditoimintaa tuskin pystytään enää järjestämään.
 
http://www.coronaskies.com
Shargon
29.10.2011 08:41:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SPolis: Nykyisessä muodossa toiminta loppuu kuulemma ensi vappuna.
Remontin jälkeen paikka aukeaa uudestaan, mutta bänditoimintaa tuskin pystytään enää järjestämään.

 
Ikävä kuulla. Olihan se sijainti vähän mut muuten oikeen ok paikka.
 
Niille ketkä sinne on vielä menossa ni itelle ei tullu ikinä takkiin joskaan ei kauheita raha summia voittoakaan(ja paikka ei ollu todellakaan täynnä) mut.. Ja niin ku joku tossa sano ni ilman paikallista bändiä voi olla vähän heikkoa saada ihmisiä paikalle
 
cheez
01.01.2012 11:03:11
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SPolis: Nykyisessä muodossa toiminta loppuu kuulemma ensi vappuna.
Remontin jälkeen paikka aukeaa uudestaan, mutta bänditoimintaa tuskin pystytään enää järjestämään.

 
Smalltalk-hengessä olen käynyt keskusteluita paikan tulevaisuudesta kantakävijöiden ja henkilökunnan kanssa. Remontti kestänee nyt ilmeisimmin ainakin vuoden päivät, jonka jälkeen paikan tilavuokra kolminkertaistuu. Tämä johtaa siihen, että S-osiksella ei ole mahdollisuutta jatkaa osakuntatoimintaansa noissa samaisissa tiloissa. Käsitin kyllä tosin joskus aikanani henkilökunnan kanssa keskustellessani, että miljöötä oltaisiin remppaamassa nimenomaan vieläkin paremmin live-toimintaa edistäväksi keikkapaikaksi. Nythän tiloissa on kaikkea torviorkesteriharjoitteista myyjäisiin ja aina näihin keikkoihin asti. Monimuolinen paikka siis, joka aktivoituu keikkarintamalla vain viikonloppuisin.
 
Oma suosikkini Turun keikkapaikoista, vaikka ei aivan ydinkeskustassa sijaitsekaan. Ihmiset tulevat niin hyvässä kuin pahassa seuraamaan bändejä, eli tuonne ei kyllä vahingossa eksy paikalle. Nostanut keikkapaikkana myös profiiliaan hurjan paljon ajoista, jolloin sinne on raahattu omaa PA:ta messiin. S-osiksen ja TVOn loppuminen jättivät kyllä todella suuren loven Turun musiikkikentälle, eli nyt ei ole sitten enää kuin tuo Turun Klubi, jonne ei sitten ihan kuitenkaan jokaisella ole asiaa...tai ainakaan järkeä lähteä pientä uutta orkesteriansa buukkailemaan. Toivonmukaan tämä tästä vielä lähtee uuteen nousuun.
 
author
06.01.2012 12:02:47 (muokattu 06.01.2012 12:10:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

cheez: S-osiksen ja TVOn loppuminen jättivät kyllä todella suuren loven Turun musiikkikentälle, eli nyt ei ole sitten enää kuin tuo Turun Klubi, jonne ei sitten ihan kuitenkaan jokaisella ole asiaa...tai ainakaan järkeä lähteä pientä uutta orkesteriansa buukkailemaan. Toivonmukaan tämä tästä vielä lähtee uuteen nousuun.
 
No toivotaan todellakin. Mielestäni tämä on jo häpeällistä että tilanne voi olla näin huono ja vieläpä "kulttuurivuoden" jälkeenkin! Treenitilojahan ei ole nuorille saatu vieläkään, vaikka keskustelua yritin herätellä jo 9 vuotta sitten. TVO:n ja S-osiksen päättyminen kruunaavat tämän surullisen kehityskaaren.
 
Edit. Nyt kun katsoin turun kaupungin sivuilta niin väittävät Auran Panimolla olevan vapaita vuoroja niissä kahdessä kämpässä. Uskoiskohan tuota..
 
Hot Rod Deluxe Torilla!
Boyakasha
09.03.2012 11:37:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

author: Edit. Nyt kun katsoin turun kaupungin sivuilta niin väittävät Auran Panimolla olevan vapaita vuoroja niissä kahdessä kämpässä. Uskoiskohan tuota..
 
Soita ja kysy. Ja jos on, niin buukkaa nyt ihmeessä, jos on tarvetta! Hopi, hopi!
 
author
09.03.2012 16:11:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Boyakasha: Soita ja kysy. Ja jos on, niin buukkaa nyt ihmeessä, jos on tarvetta! Hopi, hopi!
 
No minä en ole ollut 18 vuotias enää pitkään aikaa joten mulla ei ole muutenkaan mitään asiaa sinne. Kiinnostaa muuten vaan miten nää kulttuurirahat jaetaan palloilun ja musiikin välillä.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti