Muusikoiden.net
13.04.2021
Tonefest Guitar Gallery 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Iced Earth
1 2 3 4 5
Goodfellas
08.01.2005 20:51:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jenkkibändi Iced Earth on ollut itselläni kovassa kuuntelussa viime aikoina (Dark Saga ja Burnt Offerings), mutten ole kuullut pahemmin tuota uudempaa tuotantoa. Elikkä mitäs porukka on mieltä noista Horror Showsta ja Glorious Burdenista? Kun kaveri on Etelä-Amerikassa matkoilla ja halvalla lähtis noita hevilevyjä, mutten viitsisi ihan sikaa säkissä ostaa, joten kommentteja..!
 
armadillo
08.01.2005 21:02:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Horror Show on kyllä mielestäni aikamoista kuraa, verrattuna esim. Dark Sagaan ja Night of the Stormrideriin. Glorious Burdenia en ole kuullut, laulaja on taas vaihtunut, nyt on vokaalit hoitaa käsittääkseni Tim "Ripper" Owens.
 
Life is a vacuum cleaner, it sucks.
Super-Jari
08.01.2005 21:20:26
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Something wicked on oma suosikki Jäiseltä Maalta. Horror showlla on muutama helmi biisi. Vanhemmat ei oikein sytytä. Uusi Glorious on ok levy. Ripper sopii paremmin siihen kuin Priestiin, luonnollisesti.
 
Roll up, roll up for the mystery tour.
Moratoria
08.01.2005 21:20:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mut horror showssa onainaki yks hyväbiisi: Transylvania
 
Super-Jari
08.01.2005 21:21:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mut horror showssa onainaki yks hyväbiisi: Transylvania
 
Ja Draculan alku on parhaus.
 
Roll up, roll up for the mystery tour.
lapio
08.01.2005 21:33:16
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Something Wicked ja Dark saga ovat omat suosikkini. Uusi Glorious burden on kanssa helvetin kova. Ripper Owens vetää mielestäni aivan helvetin hienosti. Sopii paremmin Iced Earthiin kuin Priestiin.
 
"I refuse to play your Chinese food mind games! ". Pasin uudet seikkailut.
Incarnation
08.01.2005 21:52:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Burnt Offerings on hyvä levy, mutta jotkin kappaleet eivät ihan täysillä iske. Näiden parin biisin keskinkertaisuuden korvaavat Dante's Inferno ja Last December mahtavuudellaan. Epätoivoisesta teinirakkaudesta voi sittenkin tehdä hyvän hevibiisin, kuten Last December osoittaa.
 
Dark Saga on yhtyeeltä lyömätön levy. Siihen ei voi kyllästyä ja huonoja biisejähän levy ei sisällä lainkaan. Voi tietysti olla, että tämä kaikki johtuu siitä, että tutustuin bändiin tämän levyn kautta.
 
Something Wicked This Way Comes on vähän sellainen slovarilevy mielestäni. Levyllä on vähän liikaa "estot päällä"-meininkiä. Burning Times ja trilogia pelastavat silti paljon.
 
Horrow Show on vähän samaa lajia Burnt Offeringsin kanssa, eli hyviä löytyy, mutta myös keskinkertaisia. Wolf on mahtava biisi ja Richard Christyn rummuttelu on parhautta.
 
The Glorious Burden jäi jollain lailla pettymykseksi. Ei sitä samaa Iced Earthia mitä aiemmilla levyillä, eikä Ripperistä ole Barlowin paikkaajaksi vaikka ihan hyvin vetääkin. Trilogia kaikessa pituudessaan, laahaavuudessaan ja mahtipontisuudessaan on hieno.
 
Vielä lopuksi, että Alive in Athens on maailman parhaita livelevyjä. Kattavasti bändin tuotanto tuohon päivään asti... ja ne soundit! Ah!
 
Vähän tuli taas olematonta arvostelun makua.
Hyvä bändi joka tapauksessa.
 
Rest in peace Dime
ozz3
08.01.2005 22:33:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alive In Athens on hyvä paketti kuuntelun aloittamiseen (puhun kokemuksella), 3 levyä ja helvetin tiukkoja biisejä, bändi vetää myös jumalallisen hyvin ja onhan se yleisökin siellä tunnelmaa nostattamassa.
 
Omat suosikit studiolätyistä on Something Wicked This Way Comes ja lähes täydellinen The Dark Saga.
 
Meitsi on rankka / massu on vankka / enoo mikää vitu akuankka / lumisae o sankka / housussa kankka / jou Päivittäin vaihtuva video: Hajotkaa!
StoRBa
08.01.2005 22:38:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Glorious Burden löytyy. Ihan hyvä levy. Tarttuvia biisejä. En voi verrata muuhun Iced Earth -tuotantoon kun en ole tutustunut.
 
I want YOU to join the swedish army!
7THSON
09.01.2005 18:01:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tykkään enemmän vanhemmasta Iced Earthistä. Vähän synkempää ja thrashmaisempaa matskua verrattuna uudempiin. Night Of The Stromrider on paras studiolevy mutta loistava Alive In Athens ehkä kuitenkin bändin paras julkaisu, oikeastaan kaikki biisit kuulostavat sillä paremmalta kuin studioversiot.
 
Something Wicked trilogia on hieno mutta muuten sillä levyllä on ainakin yksi balladi liikaa ja muutama aika tylsä veto. Horror Show ei sekään erityisemmin iske mutta on kuitenkin parempi kuin Glorious Burden mikä on mielestäni aika heikko. Ripper levyn ainoa hyvä puoli...valitettavasti Schafferin sävelkynä ei ole enää entisellään, Gettysburg on hieno teos mutta ne tavalliset biisi...ei. Vertaa vaikka Stormriderin synkkään tunnelmaan ja hurjaan riffityöskentelyyn niin kovin valjulta Glorious Burden kuulostaa.
 
Fadead
09.01.2005 20:03:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Glorious Burden on tosi kova lätty. Ehdottomasti ostamisen arvoinen. Timppa Owens sopii Iced Earthiin mielestäni paljon paremmin kuin Priestiin. Todella helmiä biisejä ja ennenkaikkea helppoa kuunneltavaa.
 
"Viina on viinaa ja pysyy viinana. Pastillin paikka on rasiassa."
Skebaholikko
09.01.2005 20:41:36 (muokattu 09.01.2005 20:43:07)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi maailman parhaista bändeistä. Musiikillisesti ei yhtä ainoata huonoa levyäK Kun Barlow hoiti vokaaleja, ei huonoa levyä ollut lainkaan. Iced Earth-levyllä on hyviä biisejä, mutta Gene Adamin laulu ei itseäni miellytä. Stromrider, Burnt Offerings, Dark Saga, Something Wicked, ovat kaikki pakko-ostoksia hevittäjille, silkkaa jumalaista nannaa. Alive In Athens on paras levykokonaisuus miulle in the World, ei sanat riitä. Jokaisen ihmisen tulee omistaa Alive in Athens, älkää edes uskaltako väittää vastaan, täysin turhaa. Horror Show on oolrait, vaikka kauhuteemainen kokonaisuus on realistin makuuni hieman liian fantasistinen (hieno sana, eikö).
 
Days Of Purgatory-kokis on myös hyvä ostos. Stormriderin ja debyytin biisejä barlown laulamana = ulimaalista mannaa.
 
Glorious Burden on taas mahtavaa menoa, diggaan kympillä. Vuoden levy. Pelkästään se että barlow kaltainen vokaalijumala onnistuttiin korvaamaan toimivasti oikeuttaa tuohon titteliin, mutta kun Ripper kirkaisee vielä sellaiset setit että kiveksissä helisee, ei ole paremmasta väliä. Jos jokin musiikillinen teos saa MIUT kiinnostumaan jenkkien historiasta, niin ei voida kuin kunnioittaa. Gettysburg-trilogia rules.
 
Iced Earth Has Risen!!!
 
- Darrell Lance Abbott, a.k.a. Dimebag Darrell August 20, 1966 - December 8, 2004 - R.I.P. Riffmeister!
wicked child
14.01.2005 13:05:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gettysburg-trilogia rules.
 
Amen. Kunnon kännittelyilta ei ole kännittelyilta, ellei kuunnella kavereiden kanssa Gettysburg -trilogiaa kokonaisuudessaan läpi, jonkun tottakai rämpytellessä valoja sotatantereen tahtiin. muut laulavat kuorossa mukana.
 
Stay heavy as hell in the night...
Emeritus
14.01.2005 19:04:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tutustuin tähän loistavaan laulu- ja soitinorkesteriin juuri Horror Show:n kautta. Piti kuulla Bodomin Aces High, lainasin kirjastosta Metal Rocks-kokoelman. Coveri oli melkoista huttua, Northerin Youth Gone Wild toimii taas loistavasti. Sitten kakkoslevyllä iski korvaan Dracula. Sitä kamaa piti saada lisää, joten varaukseen Horror Show. Siitä se lähti. Nyt puuttuu hyllystä enää Stormrider, tuo Horror Show ja Alive In Athens. (2 viimeksi mainittua tosin lainattu kirjastosta useaan otteeseen.
Sanoisin että parhain näistä kuulemistani studio-tuotoksista on Burnt Offerings. Ihan mahtava levy, loistaa täytemateriaalin totaalisella puutoksellaan. Mutta ei Dark Sagakaan kauas jää.
 
Skebaholikko
30.08.2006 10:53:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on muuten päivittelyn paikka, Blabbercrap raportoi tulevasta Alive In Athens DVDstä:
 
According to Amazon.com and Century Media Records' official release schedule, a new ICED EARTH DVD, entitled "Alive in Athens", is slated for release on October 31. The set is believed to contain video footage recorded during the band's 1999 two-night appearance at at the Rodon Club in Athens, Greece which previously resulted in a two-disc live CD of the same name. More information will be made available soon.
 
As previously reported, ICED EARTH recently officially launched the search for a new bassist. All interested parties are encouraged to send their bio packs to ICED EARTH mainman Jon Schaffer's store at the following address:
 
Jon Schaffer
Spirit of 76 Collectibles, Inc.
1728 17th St
Columbus, IN 47448
 
ICED EARTH in late June announced the addition of Elkton, MD guitarist Ernie Carletti to the group's ranks.
 
Mastering his craft beyond 19 years and teaching guitar lessons to 100 students weekly in excess of 16 years, Carletti is equally versed in styles such as classical and jazz but his first love is heavy metal "shredding."
 
The central figure of ICED EARTH is guitarist and songwriter Jon Schaffer, who originally formed the band as PURGATORY in 1984. Though the band has undergone numerous lineup changes since its inception, Schaffer has remained steadfast in his passion to thrash.
 
Schaffer is currently working on a concept album based on the "Something Wicked This Way Comes" story that first appeared on ICED EARTH's 1998 album of the same name. A 2007 release is expected.

 
Mualiman kovin livelevy ja yksi kovimmista levypaketeista ikinä julkaistaan DVDllä. KOlmet peräkkäiset boxerit harkotin pesuun. Sen tason rieskaa tulossa ttä farkutkaan ei säästyneet. YAAAAAAAAAAAAAARRGHGHGHGHGHG!!! Ensin Nevermore Suomeen ja nyt tämä. Eihän tämän vuoden heviparhaudelle näy loppua. Barlowia livenä DVDllä. BARLOWIA LIVENÄ DVDNÄ!! TRAVEL IN STYGIAN! WOOOOOOOOOO!!! UP THE ICED!!
 
M.A.C.H.O. # 1 Don't break radio silence until they see this strike force. "Wimpy, non-strike force person: How will I know?" Because all fucking hell is going to break loose.
Akiman
30.08.2006 11:13:05
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mualiman kovin livelevy ja yksi kovimmista levypaketeista ikinä julkaistaan DVDllä. KOlmet peräkkäiset boxerit harkotin pesuun. Sen tason rieskaa tulossa ttä farkutkaan ei säästyneet. YAAAAAAAAAAAAAARRGHGHGHGHGHG!!! Ensin Nevermore Suomeen ja nyt tämä. Eihän tämän vuoden heviparhaudelle näy loppua. Barlowia livenä DVDllä. BARLOWIA LIVENÄ DVDNÄ!! TRAVEL IN STYGIAN! WOOOOOOOOOO!!! UP THE ICED!!
 
Pirun kova uutinen, kuten muualla jo hehkutin, vaan saapa vielä nähdä, minkälaiseksi tuo setti on saksittu DVD:ta varten. Koko Ateenan 3CD paketin settiä on turha toivoa jo tuon kahden eri keikan takia ja kun sillekin settiä on poimittu vähän ristiin rastiin, voi pois jäädä vaikka mitä. Yksi epäilyttävä puoli on tietenkin sekin, että AIA kuuluu juuri Century Median kouran alle. Näin ollen voi ihan hyvin olla, että juuri CM julkaisee tuon ja käsittelee sen itse miten haluaa, jolloin jälki voi olla vaikka mitä. JOS paketti on kuitenkin sitä ehtaa itseään kovalla kuvanlaadulla, AIA:n äänenlaadulla, täysipainoisella setillä ja niin edelleen, on kyseessä heti yksi kovimmista DVD:sta ikinä, vaikkei paketissa olisi edes mitään ekstroja, kansia tai mitään.
 
Nigel Tufnel
30.08.2006 11:26:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuluvana vuonna tuli tutustuttua Glorious Burdeniin ja onhan se kevyesti yksi 2000-luvun parhaista hevilevyistä. Gettysburg-trilogia on kyllä jotain aivan huikeata, siihen ei kyllä hevillä kyllästy.. "when the conferderates strike, there'll be the devil to pay". Kai näitte viime maanantaina Yle Teemalta Amerikan sisällissota-sarjan Gettysburg-jakson? Owens vetää kyllä aika loistavasti. Noista vanhemmista IE-levyistä ei ole kyllä jaksanut innostua, Barlowkin kuulostaa aika yksioikoiselta jollottajalta Owensin rinnalla.
 
Whatever happened to all this season's losers of the year?
Akiman
30.08.2006 11:29:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Barlowkin kuulostaa aika yksioikoiselta jollottajalta Owensin rinnalla.
 
Housuissasi on yksioikoinen jollottaja.
 
Basil79
30.08.2006 12:14:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsekään en noihin Barlown aikaisiin levyihin saa millään otetta juurikin hänen laulunsa takia. Glorious Burdenista taas tykkään tosi paljon. Harmi, että tuo livelevy on sitten Barlowia.
 
Aresius
30.08.2006 14:40:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässäpä yhtye jota olen jumaloinut siitä asti kun ekaa kertaa raikasi Stormrider korviin viime kesänä. Ei jukolauta kun oikeasti osaa olla tiukkaa tavaraa. Yhtään heikkoa tekelettä en ole vielä kuullut tältä jumalaiselta bändiltä. Matt Barlow on munakkain hevilaulaja. Piste. Owens tulee hyvänä kakkosena parissa. The Reckoningin kiljunta on aivan käsittämätöntä. Kohtapuoliin pistetään koko tuotanto tilaukseen. Siinä riittää korville hunajaa useaksi viikoksi (Days Of Purgatory on kuunneltu puhki jo). Ja nyt kieli pitkällä odotetaan tuota Alive In Athens - DVDtä.
 
Anything at anytime for any reason at all - Frank Zappa THV-klubi #41 AKKK#8 Romantikkoitkijät #18
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti