Muusikoiden.net
23.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Katatonia
1 2 3 4 528 29 30 31 32
sienimies
17.11.2004 20:53:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En löytänyt haulla kirjoituksia niin pistetääs pystyyn! Hankin Last Fair Deal Gone Down levyn ja perhana että on hyvää musiikkia. Tuli vähän Opeth mieleen laulajasta ja musiikista myös. Mikä albuumi kannattaisi hankkia seuraavaksi? Ja onko nämä herrat koskaan vierailleet suomessa?
 
I cut down trees. I wear high heels, Suspendies, and a bra. I wish I'd been a girlie, Just like my dear Papa...
Akiman
17.11.2004 20:59:58
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Katatoniahan on käynyt Suomessa vaikka kuinka useasti. Itse näin bändin kesällä Nummessa ja aiemmin tänä vuonna Pakkahuoneen klubilla. Hienoja keikkoja ovat vetäneet, vaikkei ihan kaikkea mahdollisuuksia kaiketi toteutetakaan.
 
Levyistä suosittelisin seuraavaksi Viva Emptinessia, joka on erinomaista jälkeä, mutta tietenkin myös Brave Murder Dayhin kannattaa tutustua, jos Mikael Åkerfeldtin örinät eivät pelota.
 
:: LEVYARVIOT, HAASTATTELUT YM. -> SONOS METALLICOS :: #SONOSMETALLICOS @ IRCNET ::
battery
17.11.2004 22:22:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tonight's Decision on loistava levy myös
 
do what you do! beib
armadillo
17.11.2004 22:29:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos yrittää etsiä Katatonian tuotannosta hyvää biisiä, on tehtävä lähes mahdoton. Siitä huolimatta bändin musiikissa on jotain hyvää, jonka vuoksi olen ostanut bändin kaikki pitkäsoitot plus yhden ep:n. Kokonaisina levyt ovat melko puuduttavaa kuultavaa, mutta hyviä hetkiä löytyy joka puolelta. Jos vain nämä hyvät osuudet saisi poimittua sieltä tasapaksuuden suosta, olisi kyseessä loistava bändi, nyt on tyytyminen pelkkään osittaiseen hyvyyteen.
 
Life is a vacuum cleaner, it sucks.
l6mp6l6
17.11.2004 22:32:47 (muokattu 17.11.2004 22:33:29)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä bändihän se. Brave murder day taitaa olla meikän mielestä paras levy. Kerran on tullu livenä nähtyä Turussa.
 
Tykkään susta.
_Petri_
18.11.2004 02:39:44
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-- nyt on tyytyminen pelkkään osittaiseen hyvyyteen.
 
Ähäpäs! Noin minäkin luulin aluksi. Sitten päässä naksahti ja tajusin musiikin nerokkuuden. Kuuntelen nyt Tonight's Decisionia (In Death, A Song pyörii nyt) ja täytyypä sanoa, että tällä levyllä lähes jokainen kappale iskee turpaan 100-0. Älyttömän hienoja (vaikkakin aika lailla samasta lähteestä väännettyjä) melodioita ja tunnelmia.
 
Snowblind
18.11.2004 11:10:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viva Emptiness voisi olla tuolle hyvä kaveri, mutta tuo Last Fair Deal Gone Down on silti paljon parempi kuin se.
 
LFDGD:lla on varmaan hienoimmat rumpusoundit ikinä. Potkivat ihanasti ja ovat mukavan täyteläiset.
 
Groove lähtee sormista ja tarttuu kiinni otelautaan josta se pitää aina kieltenvaihdon yhteydessä putsata.
Milkop
18.11.2004 11:59:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LFDGD on loistolätty. Surullisen kaunista tunnelmointia, Teargas on aivan loistava biisi. Viva Emptiness löytyy 1000:n kpl vinyylipainoksena, mahtava levy sekin. Pariin aiempaan verrattuna "hevimmät" soundit, välillä tulee jopa Opeth mieleen, kun Ghost Of The Sun biisissä on rähinälaulua ja tuplabassaria. Hieno bändi.
 
http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=675
 
"I Believe that people who are going to commit crimes should not have guns" -- George W. Bush
fireal
18.11.2004 12:25:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ohan tää semmonen orkesteri, että ne levyt vaatii useampia kuuntelukertoja ennen kuin aukeavat kunnolla.
 
riimu
18.11.2004 15:13:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi parhaista bändeistä ikinä.
 
Let us go in; The fog is rising.
armadillo
18.11.2004 18:48:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ähäpäs! Noin minäkin luulin aluksi. Sitten päässä naksahti ja tajusin musiikin nerokkuuden.
 
Ei ole meikäläiselle auennut vielä viidessä vuodessa, mutta ehkä se nerokkuus vielä joku päivä räjähtää eteeni. Sitä odotellessa...
 
Life is a vacuum cleaner, it sucks.
metto
19.11.2004 23:25:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi hienoimmista ja aidoimmista bändeistä maailmassa. Kappaleiden tunnelma sopii omaan melankoliseen mielenlaatuuni paremmin kuin nyrkki silmään. TLFDGD:n jälkeen kannattaa ottaa käsittelyyn Tonights Decision ja Discouraged Ones jotka tunnelmaltaan ovat lähinnä ensin mainittua. Viva Emptiness ottaa sitten askeleen hieman rankempaan suuntaan... ollen ehkä Brave Murder Day:n ohella parasta Katatoniaa. Vanhemmasta materiaalista saa myös loistavan kuvan hankkimalla uuden Brave Yester Days - tuplakokoelman.
 
Suruharso
01.12.2004 13:44:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole tuota vanhaa tuotantoa kuullut, mutta kolmesta uusimmasta on Viva Emptiness ehdottomasti paras. LFDGD ja Tonight's decision ovat mielestäni sekä saundeilta että sävellyksellisesti paljon huonompia, sekä auttamattoman tylsiä. Viva Emptiness onkin sitten minusta aivan mahtava: kokonaisuutena ehkä vähän hatara, mutta sisältää älyttömiä helmiä.
 
Ku menöö hyvin nii tavataha sanua jotta mikä ristus o ku ei aharista.
_m_
01.12.2004 14:04:12
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LFDGD oli mulle ensimmäinen Katatonian levy joka kolahti, ja on se noista uudemmista toimivin kokonaisuus. Tonight's Decision ei tunnu jotenkin niin valmiilta (sävellyksellisesti ja sovituksellisesti), vaikka hyvä levy onkin; Viva Emptiness taas ei jää mieleen niin hyvin, vaikka erinomainen levy onkin :) Mutta kuitenkin - Katatonia on ihan vitun hyvä bändi, ja jos tuo LFDGD toimi, niin kannattaa ehdottomasti hommata ainakin nuo kaksi levyä. TD on varsin samantyylinen, VE on vähän vaikeampi ja raskaampi.
 
Ite pitäis hommata seuraavaksi Discouraged Ones, sitä en ole kuullut vielä yhtään.
 
fireal
02.12.2004 11:45:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo kyllä se Last Fair Deal Gone Down oli meikäläisellekkin se levy, jonka kautta kyseiseen orkesteriin tutustuin. Vieläkin se tuntuu ehkä parhaimmalta. Biisit ovat parempia, mutta tuo sama tunnelma, joka tekee Katatoniasta Katatonian, löytyy kyllä ihan Discouraged Onesista asti.
 
Exhausted
02.12.2004 20:18:58
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on Last Fair Deal Gone Down ja Viva Emptiness. Näistä jälkimmäinen on heikompi kokonaisuus, vaikka sisältää joitain hyviäkin biisejä. Ihan hyvän keikan heittivät klubilla viime talvena. Vanhoista hevibiiseistä en paljoa perusta
migi666
03.12.2004 14:50:56
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siis aivan mahtavaa musiikkia!! Olen kuunnellut tässä aktiivisesti noin pari vuotta, enkä ole vielä ollenkaan kyllästynyt.. Aina niitten biisit kuulostaa vaan jotenkin uusilta.. On aika synkkää meininkiä.. tota kuunnellessa oikeesti synkistyy!! Rakastan kyseistä bändiä koko sydämmestäni!! Loistavaa soitantaa, laulu on ehdottomasti mieletöntä (tunnetta niin saatanasti mukana).... sanoitukset kolahtaa muhun.. Kaikki levyt ovat loistotekeleitä.. Varsinkin toi Last Fair Deal Gone Down on ihan huippu. Myös Discouraged ones pääsee huippuun.. Kannattaa tutustua LFDGD:n jälkeen Tonight's Decisioniin..
 
Noiltahan on kait tulos DVD.. Se on kyl pakko-ostos!!
 
Se on sitä mitä tekee!!
Dead Star
04.12.2004 02:20:44
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Last Fair Deal Gone Down: 9+
Mahtavia biisejä, hienoja harmonioita ja tunnelmaa. Ehyt kokonaisuus, vain pari ihan ok vetoa.
 
Viva Emptiness: 8puol
Räyhähenkeä enemmän ja yksittäiset biisit ehkä kovempia kuin LFDGD:lla (paitsi että Sweet Nursea ei voita mikään). Jossain vaiheessa hieman puuduttaa, kokonaisuutena ei miellytä niin paljon kuin edellinen. Hyvä levy kuitenkin.
 
Livearviot:
Lutakossa kahdesti ollut todistamassa. Täytyy sanoa, että 2003 vierailu oli aivan perhanan kova keikka (samaa bändiläisetkin ovat sanoneet). Vuotta myöhemmin tapahtunut uusinta ei ollut ihan niin nautinnollinen kokemus, mutta soittivatpahan Wealthin. Ei ehkä keikkabändien parhaimmistoa noin yleensä, mutta siltikin 2003 keikka oli hemmetin hyvä.
 
Dinsdale? IMIK #14
strophe
05.12.2004 14:40:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itselläni on kaikki Katatoniat aina Discouraged Onesista saakka ja täytyy myöntää, että bändillä on hyvätkin hetkensä. Last Fair Deal Gone Down on ehdottomasti vahvin kokonaisuus näistä, mutta Viva Emptinessillä on loistavia biisejä (ja sitten taas vähän täytettä). Tonight's Decisionilla on myös muutama hyvä kipale (etenkin pari ensimmäistä), mutta levy sortuu muuten tasapaksuuteen. Discouraged Ones on sitten taas aika kuraa, laulusuoritukset ovat aika ankeita ja musiikki ei ole kauhean monipuolista, vaikkakin välillä aika tunnelmallista. Laulaja taitaa sillä levyllä käyttää yhteensä ehkä kolmea nuottia melodioissaan. Kaksi kertaan olen sen levyn jaksanut kuunnella, puoli vuotta on tuolla ruostunut koskemattomana. Jos joku haluaa ostaa, niin puoleen hintaan lähtee (täydellinen kunto)...
 
Volyymi korvaa puuttuvan taidon!
Ziggy Bubba
05.12.2004 21:36:14
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikäläiselle iski aikanaan tuo Tonight's Decision ja bändihän on sen jälkeen vaan parantanut juoksuaan. Suosikkilätty on ehdottomasti tuo Viva Emptiness, jossa olen ajoittain kuulevinani vaikutteita jopa Toolilta (ei ollenkaan paha).
Kumman pienen yleisön lemmikiksi on bändi jäänyt, paremmalla markkinoinnilla voisi tehdä ihmeitä. Joku vaikkapa Teargas olisi aika helppo kuvitella esim. YleX:n X-ryhmän tehosoittoon.... No parempi ehkä näin :)
 
www.mikseri.net/sigkk Fattest shit on the planet!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 528 29 30 31 32

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti