Muusikoiden.net
20.10.2018
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rammstein suomeen
1 2 3
Metallityöläinen
20.08.2004 21:39:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Up yours.
 
En usko.
 
Näytät adoptoidulta
Torniojaws
15.11.2012 14:30:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ovat tulossa kesällä 2013 taas kerran, ilmeisesti jonnekin rantafestareille?
 
June 29, 2013 _FI _Hietaniemi Beach, Helsinki _Rock The Beach
 
http://www.rammstein.de/en/news/ram … stein-bestatigt-weitere-shows-2013/
 
Vortech Industrial Death Metal, uusi levy ulkona!
Saappineste
15.11.2012 14:50:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Helmikuun keikalla tulin siihen johtopäätökseen, etten enää Rammsteiniä halua livenä nähdä. Bändi veti ittessään hyvin, mutta yleisö oli niin perseestä ettei toista. Ja Rammsteinin tuntien setti ei ole vaihtumassa varmaankaan viimeisemmästä hirvemmin, kun ei uutta albumiakaan ole tulossa. Suosittelen toki keikaa itse kullekkin kokemuksena, ei unohdu varmasti koskaan. Mutta tietyssä pisteessä ei vaan jaksa. Rokkikeikalla on omalla kohdallani kuitenkin aina tilaa improvisaatiolle. Rammsteinin kohdalla (ymmärrettävästi) sille vaan ei ole tilaa.
 
Ali
15.11.2012 16:33:16
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Torniojaws: Ovat tulossa kesällä 2013 taas kerran, ilmeisesti jonnekin rantafestareille?
 
June 29, 2013 _FI _Hietaniemi Beach, Helsinki _Rock The Beach
 
http://www.rammstein.de/en/news/ram … stein-bestatigt-weitere-shows-2013/

 
http://www.rockthebeach.fi/
 
QotSA kyllä maistus. Toivottavasti tulee vielä muitakin kiinnostavia nimiä, niin voisi jopa harkita.
 
"Jesus was crucified for doing nothing, but God is worshipped for even less"
Levylista
TTV
15.11.2012 17:05:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Helvetin järkevää järjestää tää Beach-Rock festari samaan aikaan Tuskan kanssa?? Rammstein olisi kiva nähä, mutta Tuskan tarjonta menee keposesti edelle, jos on pakko valita :-(
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
Dropped C
16.11.2012 11:53:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, ja "venue" ei oikein miellytä. Näin Rammsteinin 2002 provinssissa ja pyrot yms. meni täysin hukkaan. Tosin jos Tuska tästä ymmärtäisi siirtyä takaisin "oikeaan" ajankohtaan? Tuskin.
 
TTV
03.12.2016 10:07:30 (muokattu 03.12.2016 11:51:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jatketaampas sopivassa aiheessa, eli Rammstein on tulossa kesällä Suomeen. Vantaalla pidetään uusi RockFest, jonka pääesiintyjäksi Rampat tulee.
 
http://www.therockfest.fi/
 
http://www.vantaansanomat.fi/artikk … n-varmaa-rammstein-saapuu-vantaalle
 
https://m.facebook.com/events/360310834332044/
 
Lipunmyynti alkaa 16.12., saas nähä millainen trokaajien pikkujoulu tästäkin taas kehkeytyy...
 
Vehkalaan pääsee kätevästi kehärataa pitkin, toivottavasti myös parkkkpaikkoja järjestetään lähelle, kun Kehä III on myös just hollilla :-)
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
TTV
16.12.2016 09:20:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jees, perjantain lippu hommattu :-) Nyt ollaan askeleen lähempänä ensimmäistä Rammstein livekokemusta!
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
joku muu sikko
16.12.2016 09:55:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Areenassa olin noita katsomassa viime kerralla, työn puolesta. Sehän toimii kuin Mersu 220D. Millintarkkaa saksalaista insinöörityötä joka lasersäde, pommi ja nostolava. Jytisee niin prkeleesti. Livenä toimii jopa se musiikki.
 
se on kiliju päivöä -Haitaripartio-
Mikke-poika
16.12.2016 11:15:56 (muokattu 16.12.2016 11:16:23)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse jätän Suomen keikan väliin ja menen Tallinnaan Laululavalle. Halvemmat liput, eikä mitään älyttömiä takapajuisia kaljakarsinoita missä ihmiset tuuppii toisiaan ja kalja maksaa 10 euroa. Kaveri on pari keikkaa tuolla käynyt katsomassa ja kaikki on toiminut hienosti.
 
phiit
16.12.2016 12:41:52 (muokattu 16.12.2016 12:42:27)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikke-poika: Itse jätän Suomen keikan väliin ja menen Tallinnaan Laululavalle. Halvemmat liput, eikä mitään älyttömiä takapajuisia kaljakarsinoita missä ihmiset tuuppii toisiaan ja kalja maksaa 10 euroa. Kaveri on pari keikkaa tuolla käynyt katsomassa ja kaikki on toiminut hienosti.
 
Kyllä, vaikkei Rammstein kiinnosta niin Laululavaa pakko kehua, kaljapisteitä 5m välein eikä mihinkään tarvi jonottaa vaikka väkeä aivan turpaa täynnä :) soundienkin puolelta toimii vaikka kattoo kauempaakin.
 
~ Musiikin ei tarvitse olla kaunista ollakseen hyvää ~
mpekkanen
25.03.2017 11:58:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten voi olla mahdollista, ettei tästä bändistä oikein ole kunnolla täällä kirjoituksia????
 
Kävin katsomassa elokuvissa tämän Rammstein Paris keikkaleffan ja oli minusta hyvä. Muutamia omia suosikkeja olisin toivonut mm. Benzin ja Zwitter, mutta varsin luonnollista ettei ihan kaikkea kuitenkaan tule.
Bändi tulee kesällä Vantaalle ja Suomeen siis jo 10 kerran. Onhan nuo liputkin joskus myyty varsin nopeasti loppuun, mutta eipä sitä uskoisi jos tätä m.netin kirjoituksia seuraisi.
Minusta kyseinen bändi on Triptykonin ohella, ehkä ainoat orkesterit jotka ovat tehneet jotain kunnollista, mielenkiintoista ja ehkä uuttakin tämän vuosituhannen puolella. Siis metallipuolen saralla...
 
Tuo kyseinen elokuva oli kyllä melkoinen esitys, koska en ole koskaan bändiä livenä nähnyt. Pyrotekniset efektit ja muu show oli kyllä ihan toista kuin monilla bandeillä. Ei ne efektit kuitenkaan paranteneet huonoja kappaleita, mutta eipä niitä niin tuolla keikalla ollutkaan. Itse en ihan kokonaan tunne bändin tuotantoa ja siellä oli pari kappaletta joita en ollut aikaisemmin kuullut. Hyvältä silti kuulosta ja ainakaan itselle ei päässyt esityksen aikana tulemaan minkäänlaista ähkyä. Pidemmänkin esityksen olisin kyllä jaksanut ihan mielelläni katsoa & kuunnella...
Sellaistakin on joskus tullut koettua kun jossain festareilla on useita bändeja kuunnellut ja katsonut putkeen, että ei oikein jaksa enää innostua.
Ehkä siinä suhteessa esitys oli oikeanlainen ja pituinen, koska minusta on parempi että keikka tuntuu hieman liian lyhyeltä kuin liian pitkältä. Kyllä tuossa soittoa oli kuitenkin noin puolitoista tuntia, toki siihen sisältyi hieman muutakin showta. Biisien väleissä ei kuitenkaan ollut mitään turhia venytyksiä, virittelyjä tai sooloja.
 
Tämän tyylisiä keikkataltiointeja voisi olla elokuvissa enemmänkin, koska itse en jaksa kuunnella ja katsoa useita itselle tuntemattomia bändejä tunti tolkulla. Siksi monet festarit jäävät nykyään väliin ja elokuvateattissa ei tarvitse uida jossain mutavellissäkään. Pahimmillaan voi niinkin käydä kun ulkona soitetaan...
Myöskin tälläinen mahdollistaa sen, että näkee keikan hyvin ja jokaisen tapahtuman. Se ei olisi mahdollista vaikka olisi saanut tuonne Pariisin keikalle ihan mistä tahansa liput ja paikat. Toki ymmärrän, että live on aina live, mutta hyviä puolia on myös tällaisessakin.
 
Ensin oli tarkoitus käydä yksin tämä katsomassa kun avovaimo ei niin kauheasti metallimusasta tykkää. Sain hänet kuitenkin mukaan ja hänestä se oli myös varsin hyvä esitys :)
Onnistunut esitys oli se ja keikasta tai elokuvasta jäi hyvä mieli. Muutama biisi jäi myös soimaan päähän. En tiedä, olisiko tämä pitänyt sitten kirjoittaa elokuvien puolelle, mutta minusta ei.
 
ectman
25.03.2017 15:12:44
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oli kyllä hieno tuo Rammstein: Paris leffateattereissa. Itselle myös ensimmäinen "keikka" leffoissa. Tulee varmasti mentyä uudelleen. Ainoa joka harmitti oli, koska kävin katsomassa silloin saman setin 2012 areenalla, että sitä jotenkin muisti (varsinkin lopun hittiputkessa) että nyt jäi biisejä pois ja paljon. Ja jäihän niitä viisi uupumaan. Harmi sinänsä, koska olishan se ollut parempi kokonaisena. Toisaalta, tämä oli tiedossa jo etukäteen koska pituus 1h39min. Yhtään en googlaillut etukäteen, ja ainoa yllätys oli Fraulein in Paris, joka oli sillä kiertueella ilmeisesti vain pariisissa soitettu. Turussa ainakin poistui kuvallisten lopputekstien aikana kolmasosa ainakin porukasta (ja fraulein tuli lopputekstien jälkeen). Biisien tiputtamisen syynä oli varmaan työmäärä. Jossain hehkutuksissa Åkerlund kertoi että koko keikka on leikattu samalla intensiteellä ja tarkkuudella kuin perus 3-4 minuutin musavideo. Ja kesti vuoden editoida, tms..
 
mrk
25.03.2017 15:20:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jossain hehkutuksissa Åkerlund kertoi että koko keikka on leikattu samalla intensiteellä ja tarkkuudella kuin perus 3-4 minuutin musavideo
 
Valitettavasti. Yhden biisin näytteen perusteella tehty havainto, mutta todella rasittavaa katseltavaa. Kuvakulma vaihtuu alle sekunnin välein. Otokset ilmeisesti useammalta keikalta ja typeriä hidastuksia ja efektejä välissä. Luulin että tällaisista olisi päästy eroon jo vuosituhannen vaihteessa, mutta Åkerlund tuntuu olevan jämähtänyt sinne.
 
"Short On Long Term Goals"
mpekkanen
25.03.2017 16:11:26
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ectman: Turussa ainakin poistui kuvallisten lopputekstien aikana kolmasosa ainakin porukasta (ja fraulein tuli lopputekstien jälkeen).
 
Jyväskylässä oli kaksi näytöstä ja pienempi sali oli myyty täyteen ja itse olin avovaimon kanssa isommassa. Sieltäkin reilusti yli puolet lähti pois kun alkutekstit alkoi ja viimeistä kappaletta kuunteli vain tusinan verran porukkaa. Väki kun väheni koko ajan kun lopputekstit meni eteenpäin.
Pienempi sali vetää 90 henkeä ja isompi 140 ja siitä oli ainakin puolet myyty. On tuolla tosin muitakin saleja(taitaa olla yhteensä 6 kpl eri kokoisia), mutta nyt oli näytökset noissa kahdessa. Luulen, että ensin oli tarkoitus vain tuo pienemmässä salissa näyttää. Kuitenkin kun katsoi jo viikkoa etukäteen ennakkomyyntilippuja, niin jo silloin oli lähes koko sali myyty loppuun. Varmaan siksi tuli sitten tuo toinenkin sali myyntiin. Olisi varmaan ollut järkevämpi myydä jo alkuunsa sellaisessa salissa, jossa olisi koko porukka mahtunut. Ehkäpä tuon suosiota ei osattu oikein arvailla. Joskus kun ollaan käyty päivällä elokuvissa ollaan parhaimmillaan oltu ainoat katsojat. Tosin päivänäytöksiin on aina vähemmän katsojia.
En tiedä minkälainen määrä tuosta pienemmästä salista lähti porukkaa ennen keikan loppua...
 
Positiivinen kokemus ja ainakin itse kyllä käyn katsomassa jatkossakin, jos vain tällaisia näytöksiä tulee sellaisista bändeistä jotka kiinnostaa. Eipä näitä kyllä liiaksi asti ole ollut oikein mistään bändeistä, ainakaan täällä Jyväskylässä.
 
ectman
25.03.2017 16:55:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mrk: Valitettavasti. Yhden biisin näytteen perusteella tehty havainto, mutta todella rasittavaa katseltavaa. Kuvakulma vaihtuu alle sekunnin välein. Otokset ilmeisesti useammalta keikalta ja typeriä hidastuksia ja efektejä välissä. Luulin että tällaisista olisi päästy eroon jo vuosituhannen vaihteessa, mutta Åkerlund tuntuu olevan jämähtänyt sinne.
 
Kahdelta keikalta ja ainakin yksistä treeneistä jossa otettiin lähiotoksia.. Joo, ja loppua kohden rupes kiinnittämään huomiota niihin lähikuviin, jotka oli ihan selkeesti eri otoksia, ehkä vähän musavideomaiseksi meni tosiaan välillä. Oli silti kyllä hieno keikka.. onneks oli samasta paikasta kuvattu kaikki, kun "amerika" dvdllähän suuurin osa on varmaan montrealista (ja mexicosta) ;)
 
vt1100
26.03.2017 20:24:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän tuo leffateatterikeikka oli varsin mukiinmenevä esitys, ja itselle ainakin nuo lisäefektit toimivat koska kyseessä oli kuitenkin normaalista poikkeava konserttikokemus.
 
TTV
09.06.2017 16:46:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänään vihdoinkin eka Rammstein LIVE itelle :-)
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
Hetfield
10.06.2017 04:40:51 (muokattu 10.06.2017 04:41:52)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TTV: Tänään vihdoinkin eka Rammstein LIVE itelle :-)
 
Mitäs pidit? Ite petyin siinä mielessä että setti oli täysin sama kuin viime vuonna Provinssissa. Tai no outromusana tuli nyt Ohne Dich pianolla, mutta sitä jos ei lasketa niin aivan identtinen. Muuten kyllä jees.
 
Alright, alright, alright!
TTV
10.06.2017 09:39:02 (muokattu 10.06.2017 12:07:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hetfield: Mitäs pidit? Ite petyin siinä mielessä että setti oli täysin sama kuin viime vuonna Provinssissa. Tai no outromusana tuli nyt Ohne Dich pianolla, mutta sitä jos ei lasketa niin aivan identtinen. Muuten kyllä jees.
 
Ekaksi elämykseksi todella vaikuttava, vaikka hienompia on showt aiemmin olleet. Pääsi tuntemaan saundien uppoamisen luihin ja näkemään tän nykyisen lavashown ekaa kertaa. Ekan kolmen vartin jälkeen tuli kuitenkin sellainen tunne, että tää on nähty; johtui lähinnä tungoksesta ja niistä mutavelliköistä, joita kentällä oli ansoina. Nyt kattelen samaa settiä Tubesta Prahan keikalta 28.5.2017.
 
Rammstein koettu, rasti seinään, enää ei tarvi panikoida kyseisen poppoon keikkalippujen perään. Rammsteinin huono puoli on sama kuin Metallicalla; ne vetää aivan sikana erittäin sekalaista seurakuntaa keikoille, jolloin lopputuloksena helvetinmoinen tungos :-/
 
Rockfestin aluejärjestys oli todella outo, turhia aitoja oli kyhätty täysin onnettomasti sinne tänne. Kakkoslava oli heitetty ihan reunaan, joten sinne piti taapertaa tungoksen läpi ja kun pääsi perille, huomasi ettei sinne telttaan näe eikä sieltä juuri mitään kuulukaan. Onneksi ei siellä ollut mitään kiinnostavia bändejä...
 
EDIT: Rammsteinista vielä sen verran, että kyllä oli Richardilla aivan sairaan hyvä särösaundi kitarassaan. Mielenkiintoista olisi tietää hänen käyttämänsa setuppi.
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti