Muusikoiden.net
21.02.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Dystocracy "S/T" EP
1
mega
12.02.2018 12:20:23 (muokattu 12.02.2018 14:41:58)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

DYSTOCRACY JULKAISEE ESIKOIS-EP:NSÄ, LYRIIKKAVIDEOSTA NYT MAISTIAISET
 
Lempäälässä vuonna 2016 perustettu Dystocracy on nyt valmis julkaisemaan debyytti-EP:nsä, jossa modernimpi metallisoundi yhdistyy perinteisempään britti- ja saksaheviin. Dystocracy on kognitiivista dissonanssia vallitsevan järjestelmän papistolle ja sen itseään kapinallisina pitäville sylikoirille. Tekstit ammentavat voimansa ja merkityksensä niin vapaudesta kuin vihasta sekä laiskaan ja hyvinvoivaan puudutukseen uinahtaneiden mielten avaamisesta. Dystocracy onkin manifesti Prometheuksen uuden heräämisen puolesta.
 
EP:n nimikappaleesta tehty lyriikkavideo katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/iWtpWxPjfGo
 
Dystocracy keikalla Helsingissä Bar Loosessa 15.2. Seraphielin & Anger Cellin kanssa, Lempäälän Välibaarissa 9.3. Anger Cellin kanssa sekä Vantaalla Bar Rock Bearissa 6.4.
 
BIISILISTA
1. Dachau
2. Dystocracy
3. Thousand Fiery Lashes
4. Bonus track: Final Abyss
 
KOKOONPANO
Valtteri - laulu (Celesti Alliance, ex-Crimson Day)
Manu - kitara
Vellu - basso & viha
Honkku - rummut (Dead Samaritan)
 
DISKOGRAFIA
Dystocracy EP (2018)
 
https://www.facebook.com/dystocracy/
http://dystocracy.com/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
10.10.2018 08:23:46
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

DYSTOCRACY JULKAISEE LYRIIKKAVIDEON ESIKOIS-EP:LTÄÄN
 
Alkuvuodesta eponyymin esikois-EP:nsä julkaissut lempääläinen Dystocracy on saattanut valmiiksi lyriikkavideon avauskappaleesta Dachau. Biisi esittelee yhtyeen hitaampaa ja raskaampaa puolta, jonka voidaan sanoa olevan perinteitä kunnioittavaa metallia modernilla otteella.
 
"Biisin pääriffi syntyi punaviinin myötävaikutuksella Shutter Island -leffan katsomisen jälkeen jamitellessani hitaan peruskompin päälle. Dachau oli myös ensimmäinen kappale, jota alettiin porukassa sovittamaan treeniksellä", kappaleen säveltäjä Manu kertoo.
 
Yhtye on laatinut myös manifestin kappaleesta: "Elämme ihmiskunnan historian korruptoituneimman, murhanhimoisimman ja tekopyhimmän ideologian, sosialismin raunioissa. Ideologian, joka on elänyt yhteiskuntia tuhoavana syöpänä vuosikymmeniä ja vieden miljoonilta ihmisiltä näiden vapauden ja lopulta elämän.
 
Sosialismin eri sävyjen harmaat seinät ovat vanginneet, kiduttaneet ja tappaneet ihmisiä gulageissa, keskitysleireillä, kulttuurivallankumouksissa ja kuoleman kentillä. Mikään ei ole teille pyhää hurskaassa ahneudessanne. Teille eivät riitä muiden ihmisten työn hedelmät, vaan teidän on saatava määrätä myös ihmisten ajatuksista ja teoista tyydyttääksenne loputtoman vallanhimonne ja kateutenne. Kateutenne, joka nousee kyvyttömyydestänne luoda itse mitään mitä kukaan haluaisi vapaaehtoisesti. Te uskotte, että ajatuksenne ovat niin erinomaisia, että niistä on tehtävä pakollisia, vaikka vapaat kansat ovat hylänneet ne aina uudelleen ja uudelleen.
 
Te käytätte kollektivistisen väkivallan uhkaa orjuuttaaksenne ja ryöstääksenne ihmisiä. Te ette tietenkään koskaan käytä väkivaltaa itse, sillä te tiedätte miten kävisi jos yrittäisitte. Sen sijaan te usutatte valtion koneiston tekemään likaisen työn puolestanne, saarnaten omasta vääristyneestä käsityksestänne oikeudenmukaisuudesta sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. Oikeudenmukaisuus ei tarvitse etuliitteitä. Näin toimii sosialismi, se vääristää ja tuhoaa kaiken mihin se koskee.
 
Ajatuksenne ovat aina vaatineet valheita ja kansanmurhia levitäkseen, ja ne edelleen tuhoavat ihmisiä ympäri maailman. Ettekö te itse näe, että te olette maailmanhistorian sairaimman ideologian opetuslapsia?
 
Mutta kaikesta tästä huolimatta valheenne eivät edes aiheuta pöyristystä. Yhteiskuntamme johtopaikoilla on ihmisiä jotka suoltavat propagandaa, joka on johtanut täydelliseen tuhoon kaikkialla missä sen on annettu levitä, ja jostain syystä me edelleen kuuntelemme heitä. Miksi? Miksi me annamme heidän julistautua oikeudenmukaisiksi ja moraalisiksi hyviksi ihmisiksi? Miksi me annamme heidän valehdella että he taistelevat meidän puolestamme, vaikka he taistelevat vain itsensä ja lakkaamattoman rahavirran puolesta. Rahavirran, jonka he ryöstävät niiltä, joita väittävät suojelevansa. Miksi me annamme tämän tekopyhyyden jatkua? Miksemme me herää ja syökse näitä alastomia keisareita valtaistuimiltaan?"
 
Katso Dachau-lyriikkavideo osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=IKtKEZG9ZGo
 
Yhtye keikalla Tampereen Maanalaisessa 16.11. yhdessä Deathkinin ja Kuoleman Galleria kanssa.
 
KOKOONPANO
Valtteri - laulu (Celesti Alliance, ex-Crimson Day)
Manu - kitara
Vellu - basso & viha
Honkku - rummut (Dead Samaritan)
 
DISKOGRAFIA
Dystocracy EP (2018)
 
https://www.facebook.com/dystocracy/
http://dystocracy.com/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti