Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hukutus [metamorfinen äärimetalli]
1 2
mega
11.06.2015 08:34:07
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hukutus on metamorfista äärimetallia. Hukutus on kuolema ja elvytys. Moneen voi hukkua. Se voi olla fyysistä ja se voi olla henkistä. Se on aggressiivinen ja ailahteleva olemus. Sillä on ääni. Ja nyt tuo ääni ilmaisee itseään ensimmäistä kertaa: https://www.youtube.com/watch?v=Z23h-ilecvE
 
Hukutus toimii ilmaisuväylänä itsekehitykselle sekä kanavana jollekin mikä ei tarvitse nimiä. Sen tehtävä on naittaa kaunis ja ruma. Mieluiten pyssy ohimolla ja hullunkiilto silmissä. Murskata ruumiin ja roolien rajat ja olla pyhättö popperseilta haisevalla syrjäkujalla. Saavuttaa meditatiivinen tyyneys keskellä verilöylyä. Olla samaan aikaan rukous ja oksennus. Hukutuksen ei ole niinkään tarkoitus edustaa mitään tiettyä musiikin alalajia vaan tietynlaista äänimaailmaa. Se on vesi - merkuriaaninen, elävä, muotoaan muuttava ja alkukantainen.
Saatuaan alkunsa 2011, ääni on hioutunut kaikessa rauhassa ja sitä on ruokittu silloin kun se on ollut tarpeen. Nyt se kuitenkin purkautuu ja sitä ei voi enää padota. Nadiirit edustaa täysin Hukutusta, mutta toisaalta se on vain yksi puoli kollektiivin musiikillista ilmaisua. Se on esimakua tulevasta. Paljastaen sen ruumiin, mutta kätkien sen kasvot.
Hukutus on mielentila. Hukutus on toimenpide. Hukutus on näky. Hukutus on nadiiri. Me olemme nadiirit. Nadiiri on meissä kaikissa. Ja se kutsuu jokaista. Joten katso sisimpääsi ja anna sen purkautua. -Aoghori
 
KOKOONPANO
Aoghori, Opakaj, Tamas, Pusa
 
Liittolaiset tällä nauhoituksella:
MP, VR, VS ja ML
 
www.facebook.com/hukutus
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Emplate
24.06.2015 15:11:28
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alustuksessa esiintyneet nykyisin metalliskenessä niin muodikas mystinen sanahelinä ja termi "metamorfinen äärimetalli" aiheuttivat aluksi hieman ennakkoluuloja, mutta niiden takaa löytyikin helvetin hyvin jyräävä biisi! Tällainen keskitempoinen synkkä ruhjominen on aina paikallaan. Suomenkielisistä lyriikoista myös plussaa.
 
http://closetoaworldbelow.blogspot.com/ - Satunnaisia lätinöitä ja haastatteluja metallin alamaailmasta.
BondakeBunny
24.06.2015 16:30:46
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvänkuulosta rouhintaa oli myös meikäläisen korviin.
 
Sattuma on nerouden ydin.
Decadetroll
24.06.2015 18:14:14 (muokattu 24.06.2015 18:14:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kovvaa kammaa. paska myyntipuhe.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
Decadetroll
06.08.2015 20:25:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Josko tästäkin bändistä kohtapuoliin kuultais lisää. Ihan pirun kova tämä nadiirit kyllä. Iskee aina vaan kovemmin.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
mega
17.08.2015 07:25:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HVKVTVKSEN PALVV
 
Mustaa, kuoloa, teollista, punkkia tai pelkkää sekopäistä melua - se on vaikuttanut Hukutukseen. Hukutus on Tampereella 2011 siinnyt metallibändi, jossa kabukimaskien taakse kätkeytyy seitsemän hahmoa. Lyriikat palvovat feminiiniä, kiroavat kaikkea ja nauravat alitajunnalle.
 
Hukutuksen ensiäänet kuultiin kesäkuussa seksuaalisesti hämmentyneellä Nadiirit-videolla https://youtu.be/Z23h-ilecvE Nyt Hukutus julkaisee kaksi samoissa kaoottisissa sessioissa äänitettyä biisiä "Ave Mariana" https://soundcloud.com/hukutus/ave-mariana ja "Tapa Itse" https://soundcloud.com/hukutus/tapa-itse Hourulan virallinen audiokanava löytyy osoitteesta https://soundcloud.com/hukutus/
 
Nämä biisit ovat esimakua tulevalta ensilevytykseltä. Ajaudumme hulluuteen, kaiverramme elävään lihaan riimuja ja leikimme ISAlingoilla kunnes levytysprosessi on valmis.
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Decadetroll
18.08.2015 14:49:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistavaa. Levyä odotellessa...
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
Ragorn
17.04.2016 16:11:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jäänyt tuo Nadiirit elämään jonnekkin alitajuntaan ja vaikka on melkein vuosi viime kuuntelukerrasta niin yht'äkkiä tuli tarve kuunnella kyseinen biisi. Ja se kyllä toimii edelleen. Mikäs on levytyksen tilanne?
 
Decadetroll
17.04.2016 17:59:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ragorn: Jäänyt tuo Nadiirit elämään jonnekkin alitajuntaan ja vaikka on melkein vuosi viime kuuntelukerrasta niin yht'äkkiä tuli tarve kuunnella kyseinen biisi. Ja se kyllä toimii edelleen. Mikäs on levytyksen tilanne?
 
Kannattaa tsekata soundcloudista bändin sivut, siellä on pari muutakin veisua.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
H/E
17.04.2016 19:26:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täähän on ihan mahtavaa kamaa! Noissa kolmessa soundcloud-biisissä sounditkin on lähes täydelliset mummielestä. Toivottavasti ilmestyy joskus keikkaa ja levyä.
 
mega
22.03.2017 07:41:46
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HUKUTUS JULKAISEE TOISEN SINGLENSÄ METSÄ JA YÖ
 
Tampereella 2011 siinnyt Hukutus on valaisevaa pimeyttä ja raakaa orgaanista riffittelyä pursuava metallimaailman mutantti. Kaksi vuotta sitten julkaistu ensimmäinen single Nadiirit nostettiin Spotifyn Metallia Suomesta -listalle ja julkaisu herätti kiinnostusta myös kansainvälisesti. Nyt julkaistava Hukutuksen toinen single Metsä ja yö näyttää bändistä toisen puolen...
 
Liikutaan pyhällä maaperällä. Sen viimeinen muoto tuli tykömme korpimökillä, keskellä yötä. Siten se myös nimettiin. Se on laulu omistautumiselle, alkukantaisuudelle ja kaikkivoipaiselle energialle. Lyyrisesti teemana on oman identiteetin, perimän ja valitun polun sakralisaatio, mutta sellaisen voiman luotsaamana, joka on vanhempi kuin valo itsessään, yhtye kommentoi kappaletta.
 
Kuhina Hukutuksen ympärillä nostattaa aaltoja: Levy on saatu miksattua ja sille etsitään julkaisijaa. Diilitarjouksia on tullut jo yksitoista, mutta meille sopivaa yhteistyökumppania ei olla vielä löydetty. Tulevana perjantaina Hukutus suuntaa keulan kohti Tukholmaa ja Coppersfieldsia, jossa julkkarikeikka soitetaan paikallisten F.I.B. ja Antarktis -yhtyeiden kera.
 
Metsä ja yö kuunneltavissa Soundcloudissa https://soundcloud.com/hukutus/metsa-ja-yo
 
http://www.hukut.us
https://www.facebook.com/hukutus/
https://soundcloud.com/hukutus
https://www.youtube.com/watch?v=Z23h-ilecvE
 
KOKOONPANO
Aoghori
Opakaj
Tamas
Pusa
Tsuuk
Rehlivnaj
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Decadetroll
23.03.2017 17:30:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan tämä bändi nyt yksi lupaavimmista nykyääriakteista suomessa. Nyt kun löytäisivät sen levylafkan, niin ostaisin heti levyn. Ja jos sattuu tulemaan spessupainoksena vinyylinä, niin senkin.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. Master of Teräskäsi 2016
Ragorn
28.03.2017 14:04:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uutta Hukutusta! Ei ihan niin hittimatskua kuin edelliset biisit, mutta tunnelmaa senkin edestä. Lämmittää olemustani että taustalla tapahtuu jatkuvasti, toivottavasti ei mene kauaa että saadaan levyä jakoon.
 
Melankolista metallia Uudeltamaalta: https://soundcloud.com/user-516750370
pehko
28.03.2017 17:28:12 (muokattu 28.03.2017 17:29:27)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikä tästä musiikista tekee metamorfista? Ihan noin uteliaisuudesta haluaisin tietää kun se tuossa otsikossa on esillä. Aika perus heviä tämä, ei edes kovin ääri-ainesta. Mut se onkin vaan mun mielipidem. Joom.
 
Tää laulaja muuten kuullostaa ihan samaltakun siinä 'Haista vittu Loimaa' biisissä.
 
"Sometimes he throws in a bunch of fretless songs and I say "I don't have any fretless bass" and he say's "Go fuck yourself" - Chi Cheng RIP
mega
30.03.2018 09:44:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HUKUTUKSEN DEBYYTTI "OKSITOSIINI" JA RIITIN AVAAJA "KOITUS"
 
Hukutus alkuräjähti Tampereella 2011 aloittaen tähtienvälisen kujeilun ja metallimusiikin orgaanisen mutagenisoimisen. Seitsemän vuoden kypsyttelyn tuloksena yhtye lietsoo yhteistyössä My Fate Musicin kanssa esiin 27.4. julkaistavan debyyttinsä, joka sai nimekseen Oksitosiini. Levy on äänitetty kolmessa eri sessiossa ja pääosin raakana ja hiomattomana studiolivenä. Sen soundi pursuaa alkuvoimaa, luonnollista epätäydellisyyttä ja kaoottisten energioiden kanavoitumista yhdeksi.
 
"Jahtaat somaa, joka on lohikäärme ja joka osoittautuu lopussa oksitosiiniksi. Tämä ei ole tarina, vaan kokoelma polkuja kohti umpikujia, hylätyille alttareille, gnosiksen harhasta tyhjään pimeyteen ja lopulta vihatun haudan äärelle. Se on yhtä harras vakaumus kuin mielipuolen vannoma vala. Yleensä teemalla tarkoitetaan jotain eheää kokonaisuutta, mutta tässä tapauksessa kyse on päinvastaisesta. Kahdeksan rikkonaista ja ristiriitaista lukua, joita yhdistää vain niiden perimmäinen tarkoitus. Oli kohteena sitten uskonto, nihilismi, poliittinen ideologia, päihteet, seksuaalisuus tai askeesi. Kyse ei ole niinkään siitä mitä löydät, vaan mitä sinusta poistuu. Paholainen katsoo peilipinnan takaa. Kauhun pelko on todellinen pimeytesi. Se on oksitosiinisi", yhtye kommentoi debyytin sisältöä.
 
Yhtye on aiemmin julkaissut kaksi myös levylle päätynyttä singleä "Nadiirit" ja "Metsä ja yö". Nyt julkaistava kolmas single "Koitus" sulkee ympyrän ja vie Hukutuksen soundin äärimmilleen. Se on samalla debyytin viimeinen sanansaattaja.
 
"Kosmos purkautuu meihin. Koitus ei ole pelkkä biisi, vaan se on maaninen saarna. Raakaa energiaa repimässä tiensä vapauteen. Pirstaloitunut järki puhumassa vertauskuvin ja juhlistamassa lihan ja veren pyhää avioliittoa. Saavutat ykseyden oman pimeytesi ruhtinaan kanssa."
 
Kappale kuunneltavissa osoitteessa https://soundcloud.com/hukutus/03-koitus-1/s-0F58l
 
"OKSITOSIINI"-BIISILISTA
1. Ave Mariana
2. Nadiirit
3. Koitus
4. Se seisoo
5. Tapa itse
6. Metsä ja yö
7. Abstra-ka-dabra
8. Jokainen hautaa omansa
 
KOKOONPANO
Aoghori
Opakaj
Tamas
Akakabusa
Tsuuk
Vilho
Faari
hrv.320.
 
DISKOGRAFIA
Oksitosiini (My Fate Music 2018)
 
http://facebook.com/hukutus
http://www.hukut.us
http://bit.ly/2Dph7mE
http://facebook.com/hukutus
https://soundcloud.com/hukutus
https://hukutus.bandcamp.com
http:/spoti.fi/2FO1yKD
instagram: @hukutusband
vkontakte: https://vk.com/hukutus
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Decadetroll
30.03.2018 10:53:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennakkotilattu heti, kun ilmoittivat asiasta facebookissa. Nyt kun vielä rymyryhmä saatais ouluun asti mättämään, niin jo kelpaisi.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. Master of Teräskäsi 2016
GoGo-FIN
31.03.2018 09:35:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On kyllä mahtavan kuulosta tavaraa tulossa. Todella raakaa ja alkukantaista. Eipä muistakkaan milloin olisi ollut viimeksi näin odottavaisin mielin jonkin bändin ensilevystä (noh, Huoran levy kyllä tuli mieleen nyt) . Sattumalta katsoin samaan aikaan David Lynchin Art of life pätkää ja sen jälkeen googlettelin kyseisen herran taideteoksia, tämän bändin biisien soidessa taustalla. Menivät kyllä käsikädessä nämä itselle.
 
mega
23.04.2018 10:12:26
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Albumi Infernon ennakkokuuntelussa biisikommenteineen aina perjantaihin asti https://www.inferno.fi/uutiset/koko … untelussa-hukutus-yhtyeen-debyytti/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Decadetroll
23.04.2018 15:17:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosiaan, kohtahan levynkin pitäisi kopsahtaa luukusta. Olis ollu hienoa, jos tuota ois saanu levy+paita -bundlena.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. Master of Teräskäsi 2016
Decadetroll
27.04.2018 16:05:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänään postisetä tiputti oksitosiinin laatikkoon. Kivaa vaihtelua laskuille kyllä. Todella yksinkertaistettu paketti... Pahvikansi, jonka sisällä levy ja siinä se. Hieno kansitaide.
 
Illalla pitää pistää kuulumaan kunnon kuulokkeilla, kun lapset menevät nukkumaan ja pystyy keskittymään johonkin.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. Master of Teräskäsi 2016
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti