Muusikoiden.net
25.06.2018
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sturm und Drang -dokkari
1 2 3
iPadGuitarist
22.11.2014 07:36:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuliko katseltua "Dok: Like a Rockstar" FST:ltä torstaina? Ihan ok dokkari. Tuntui olevan enemmän juhlimista kun pojat pääsi kiertueelle ulkomaille. Vieläkös bändi on aktiivinen?
 
Henri Henri Olavi
22.11.2014 10:32:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihan viihdyttävä pätkä, eikä ne enempää tuntuneet dokaavan kuin monet muutkin tuon ikäiset. Tosin dokkarissa nyt varmastikin 'hieman' kaunisteltiin. Se laulajan faija on ihme tyyppi. Ei mitään rotia tai auktoriteettia.
Varmaan kovia soittajia on nuo tyypit, mutta dokkarissa ei oikeastaan näytetty yhtään livesoitantaa joten paha sanoa. Bändin musa on kyllä ihan hirveetä, eli ei oikeastaan haitannut ettei sitä soittoa tullut.
Yks pääty juoppo-narkiksi, yks teki itselleen uran, statistisoittajat tuskin tekevät mitään tuon bändin ulkopuolella ja ainoastaan tuo biisintekijä/laulaja/kitaristi saattaa tehdä jotain mainittavaa vielä tulevisuudessa.
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
Vainaja
22.11.2014 13:04:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä kyllä varsinaisesti nosta pisteitä tän bändin osalta tää dokkari. Kuhan saa ryypätä niin muulla ei ole väliä. Aika kuspäinen kuva tulee.
 
''Mä mitään nuotteja tarvi! Mä vedän fantasialla!''
Topiello
22.11.2014 14:43:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No olihan laitettu pojille pöytä valmiiksi. Hienosti isä kyllä jelppaa poikia. Lähtökohdat on kyllä kadehdittavan hyvät. Eipä menestys silti itsestään oo tullu... Vai onko?
 
Entropia666
22.11.2014 15:13:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vainaja: Eipä kyllä varsinaisesti nosta pisteitä tän bändin osalta tää dokkari. Kuhan saa ryypätä niin muulla ei ole väliä. Aika kuspäinen kuva tulee.
 
Tätähän ei oo yksikään muu rokkibändi maailmassa tehny, eikä varsinkaan perustanut koko uraansa käytännössä hedonismin tavoittelulle naisien, rahan ja huumeiden muodossa? Kaikki muut maailman bändit on suoraselkäisiä ja raittiita ammattilaisia!
 
Uusi nettisivu! Inkvisitor || Kuvia: H A J E . F I
iPadGuitarist
22.11.2014 18:06:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Andre tuntui olevan ainoa joka otti musiikin ja musiikinteon vakavasti. Paineita varmasti oli ja se taisi polttaa loppuun - parikymppisenä...
 
Xingu
22.11.2014 20:20:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

iPadGuitarist: Andre tuntui olevan ainoa joka otti musiikin ja musiikinteon vakavasti.
 
Kevyet propsit Andrelle siitä, että piti pakettia jotenkin kasassa ja sentään loppuvaiheessa otti homman omiin käsiinsä ja pelasti sen minkä bändissä enää pelastettavissa oli. Sen huomasi jo ihan alussa, että ei kellään muulla ollut mitään motivaatiota musiikin suhteen. Kun ovet avattiin selälleen heti alussa, niin helppo se on lähteä mukaan, kun ei tarvitse tehdä duunia minkään eteen. Manageri ja levy-yhtiö paapoo, hoitaa asiat ja maksaa viulut, ja tulee suurinpiirtein sohvan pohjalta hakemaan keikoille. Toi Alex varsinkin kiteytti, että ei kiinnosta keikkaileminen tai bändi kunhan vaan pääsee dokaamaan. Platinalevy, Euroopan kiertue, jenkkituottaja, ja kaikki ilmaiseksi nenän eteen... ihan sama, ei kiinnosta. Muutenkin kyllä niin totaalisen mulkun oloinen kaveri, että ihme jos ei ole turpiinsa joskus saanut.
 
Rumpalit on aivan hirveitä hinaajia. -Moderaattori
Decadetroll
22.11.2014 23:46:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olipa todella raivostuttavan oloinen kaveri tuo isä...
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
Sarko
23.11.2014 03:15:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entropia666: Tätähän ei oo yksikään muu rokkibändi maailmassa tehny, eikä varsinkaan perustanut koko uraansa käytännössä hedonismin tavoittelulle naisien, rahan ja huumeiden muodossa? Kaikki muut maailman bändit on suoraselkäisiä ja raittiita ammattilaisia!
 
Vetikö tunteisiin?
 
"You know the whole deal with tearing down the old to make room for the new? Well, music isn't city planning." - Grant Hart
Alphie
23.11.2014 10:19:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tää oli kyllä erittäin mielenkiintonen keissi! Jotenkin se näky hyvin, että se perusduuni ei sais missään vaiheessa unohtua. Jätkillä homma lähti liitoon sen verran nopeeati, ettei siihen työntekoon ainakaan dokkarin mukaan keritty tottua.
Dirtyh
23.11.2014 12:07:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Seuraava vuoden isä palkinnon saaja on selvillä.
 
Dokkarissakin isä ja tuottajakin keskustelivat Emma-gaalassa kuinka kaikki on käynyt niin nopeasti että pojat eivät ymmärrä miten opnnekkaita ovat. Basisti ja kosketinsoittaja ovat varmaan onnekkaimmat henkilöt. Täysin soittotaidottomina (joskin varmasti myöhemmin molemmat tekivät kovasti töitä instrumenttinsa kansssa) tuollainen suksee. Mä en jeesustele, kyllä mullakin olis lähtenyt täysin lapasesta. Siksi toiseksi aika iso mulkku sillä Alexilla oli housuissakin.
 
Ja varmaan aika surullisen dokkarin voisi siitä jenkkituottajastakin tehdä. Kaipa niistä muutamasta hittilevystä tulee sen verran edelleen että voi lennellä Vaasaan vetämään peltiä kiinni mutta eipä tuo siitä kovin kaksista kuvaa maalannut.
 
Andrella on kyllä ääni ja homma kohdillaan ja rumpalikin vaikutti ihan käyvältä bändijätkältä joten heille voi tuosta vielä ura siunaantua. Kaipa tämä on niitä yhtyeitä jotka nähdään joskus tulevaisuudessa We Want Moressa.
 
Gritsen
23.11.2014 12:19:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ron Nevison on pääsääntöisesti ottanut munan pois jokaisesta tuottamastaan albumista, basso edellä. Sai se nyt Kee Marcellon soitamaan riivatusti ja samoin kuin Paul Stanleyn laulamaan elämänsä laulusuoritukset, mutta kokonaiskuva on miltei aina hukassa.
 
Boyakasha
23.11.2014 17:30:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://nalleosterman.blogspot.fi/20 … unelmat-kayvat-ensin-toteen-ja.html
 
Topiello
23.11.2014 20:34:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tiedä oliko dokkarin tarkoitus masentaa tuhannet autotalli-nuorisobändit, jotka haaveilee menestyksestä samalla pohtien, miten olisi varaa ostaa uudet kielet kitaraan. Onneksi tälläistä ei esitetty minun nuoruudessani. Pojat ei vaikuttanu missään vaiheessa olevan kiitollisia saamastaan tuesta ja mahdollisuudesta. Se jäi kaivertamaan...
 
Boyakasha
23.11.2014 21:01:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Topiello: En tiedä oliko dokkarin tarkoitus masentaa tuhannet autotalli-nuorisobändit, jotka haaveilee menestyksestä samalla pohtien, miten olisi varaa ostaa uudet kielet kitaraan. Onneksi tälläistä ei esitetty minun nuoruudessani. Pojat ei vaikuttanu missään vaiheessa olevan kiitollisia saamastaan tuesta ja mahdollisuudesta. Se jäi kaivertamaan...
 
Sanoisin, että dokumentin tarkoitus oli pikemminkin kuvastaa musiikkiTEOLLISUUDEN pimeämpää ja raadollisempaa puolta. Mitäpä sitä tuollaista osaisikaan arvostaa, kun iskä ja tuottaja laittavat biisit paraatikuntoon, nappaavat viisi lasta heilumaan lavalle ja käärivät hillot himaan LASTEN työllä. Samasta kuviosta on kyse, oli nimi sitten Jackson 5 tai Sturm Und Drang. Warnerin Asko Kallonen haistoi, että lapsiheville voi olla markkinarako, seuraavaksi ollaankin antamassa haastattelukoulutusta ja tuuppaamassa lapset maailmalle. Ei tuossa kuviossa ole mitään kadehdittavaa.
 
aivokuolio
23.11.2014 21:06:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Boyakasha: Sanoisin, että dokumentin tarkoitus oli pikemminkin kuvastaa musiikkiTEOLLISUUDEN pimeämpää ja raadollisempaa puolta.
 
Juurikin näin. Dokkari käsitteli enemmänkin musateollisuutta pika-arpoineen ja äkkivoittoineen eikä niinkään sitä arkea jota 99% prosenttia bändeistä käy läpi. Sitte kun kundit löysi sitten itsensä siitä "normihommasta" eli kusisia demoja tehdään autotallissa, oltiinkin ihmeissää että mitäs nyt. Vieläköhän Asko uskoo bändiin?
Boyakasha
23.11.2014 21:25:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aivokuolio: Juurikin näin. Dokkari käsitteli enemmänkin musateollisuutta pika-arpoineen ja äkkivoittoineen eikä niinkään sitä arkea jota 99% prosenttia bändeistä käy läpi. Sitte kun kundit löysi sitten itsensä siitä "normihommasta" eli kusisia demoja tehdään autotallissa, oltiinkin ihmeissää että mitäs nyt. Vieläköhän Asko uskoo bändiin?
 
Käyppä katsomassa Sturmiksen FB-sivut ja do the math - edellinen bändiä koskeva päivitys tehty yli vuosi sitten.
 
Uskoisin, että Asko on heittänyt jotain kannustavaa tyyliin "katsotaan, kun olette saaneet jotain hittimatskua aikaan", mutta kun tuo manageri ja tuottaja eivät kuitenkaan saa aikaiseksi muuta kuin geneeristä huttua, voidaan pitää lähes varmana että tuon bändin ura on ns. förbi.
 
Meadow
24.11.2014 01:05:41 (muokattu 24.11.2014 01:07:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jännä dokkari, aika vastenmielisen kuvan jätti koko touhusta. Japani-osiossa Asko Kallonen näytti siltä että kohta se vetää kaikkia turpaan. Humalainen "huipputuottaja" ameriikasta teki myös suuren vaikutuksen.
 
Alsan203
25.11.2014 09:08:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ainakin sai nauraa, pojat on kyllä symppis tyyppejä in real life, ne vittuilee vain jos sain oikean käsityksen leffantekijälle. Näin ton Alexin porissa pari vuotta sitten, soitti silloin toton bobby kimballin kanssa hold the line!
 
LyraB
25.11.2014 10:51:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alsan203: Näin ton Alexin porissa pari vuotta sitten, soitti silloin toton bobby kimballin kanssa hold the line!
 
http://vimeo.com/46173627 Löytyipäs videonpätkäkin
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti